|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki in februarčice 2006-II del
22.9.2008 11:57:11   
sazi
Dan,

kako ste kaj. Upam, da bolje od nas. No, sicer ni tako hudo, smo se že skoraj pobrali, ampak čez vikend smo bili vsi trije bolni. Zabasani nosi, kašljanje, mene je pa še tako grlo bolelo, da celo noč nisem spala. Danesmi "samo" še iz nosa teče, Levu tudi malo (ampak tokrat brez barve), mož je pa tudi skoraj že dober.

V petek smo šli v šoping.
Sazi, 25 luči

No, je bila tale številka res zelo "na uč". Namreč poleg vseh že nabavljenih, smo jih v petek kupili 14, moramo pa jih še 24!!!. Imajo pa popust vseh dekorativnih svetil 20% do konca tega tedna, pa še jutri je akcija izberi svoj popust - no, to smo pa žal zamudili - samo pri moji sreči itak vedno samo 5% potegnemo ven.

ljudje res šli volit.!! Sej predvidevam, da ve boste šle vse, a ne? 

Smo šli, smo šli. Zadovoljni. Grem tudi vedno. Letos sem šla prvič v Črnučah. Imajo/mo kar lepo šolo.

Nimam nobene tople jaknice ali budnice

zdaj pa imamuser posted image user posted image user posted image   

No, me veseli, da je bil šoping uspešen. Lev ima zaenkrat samo jopo, za malo hujši mraz pa flis. Moram rudi še eno bundico zrihtat.
Meni pa noben šoping prav nič ne diši. Si moram kaj za oblečt kupit, ker imam že kar okrogel trebušček in počasi začenajam z opuščanjem mojih nenosečniških majic, ker so čez trebuh čisto napete in povite. Pa se mi ne da v trgovine. Mogoče naslednji teden, ko oddam nalogo. Nekaj malega imam še od prejšnje nosečnosti.
 Da ne govorim o tem, da smo prava lekarna

No, pri nas nimamo skoraj ničesar - se malo ne sklada s homeopatijo, ampak kar je pa "nezdravilskega" smo pa kar dobro založeni - fiziološka, brizge, in nujno baby-vac. V petek je Lev zelo protestiral, ko sem mu začela pucat nos - sva imela hude boje že samo ob vbrizganju fizioeške, kaj šele, ko sem priklopila sesalec. Danes dopoldne je bil že čisto miren in potem ves navdušen gledal baby-vac - "uuu, glej kakšni šmrklji, mama!".
 Danes je spal celo noč. Imam na sumu da se je prehladil, ko se je neko jutro zbudil čisto mrzel, ker se je odkril.

Super, da je Anej bolje. Lev se tudi odkriva ponoči, mapak spi v plišasti pižami (sem mu ravno zadnjič kupila novo) in je to dovolj (imamo pa v stanovanju verjetno bolj toplo, kot vi v hiši? Sicer pa tudi nas čakajo take temperaturne spremembe. Sem bila pri mojih zelo navajena na zimski "mraz" in mi je bilo v bloku kar težko, ker mi je bilo vroče, zdaj pa spet ne vem, kkao se bomo nazaj na "mraz" navadili. No, nazaj samo jaz. Mož je itak od nekdaj v vročih stanovanjih, tako da bomo po mojem kar več kurili. Se spomnim, da ko je kdaj spal pri meni, mi je rekel, da smo zmešani, da v tako mrzlem spimo, meni je pa takooo pasalo - se zaviti v debel kovter in seveda toplo pižamo spodaj, pa da ti ven samo nos gleda, pa še ta je ponavadi mrzel - to mi je bilo v hiši res fajn.

četrtek, 2.10. ob 20.00, gostilna Aroma, Medvode

Ok, bom sporočila še drugim - mogoče pa celo katera pride?, še prej se pa z mojim zmenim.
Za lokacijo pa če sem prav dojela je to že, ko si že skoraj ven iz Medvod - torej za krožiščem, malo naprej od pumpe na desni (če se pripelješ iz LJ, seveda)?

No, bodite fajn, pa se še beremo kaj.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 551
22.9.2008 12:52:47   
sazi
Aja, še toliko o sreči, ko že zgoraj pišem, da je nimam kaj dosti.
Pridno igram ltot. Že dolgo. In včeraj izpolnim listek - kombinaciskji (torej tam, kjer v enem okvirčku prekrižaš zamo 7 številk), številke lepo izberem sama - računalnik mi itak ne bo pravih izbral. No, in rezuktat?
Zadela sem petico. Natančneje sem imela celo 5+1 pravilnih (od 7ih) in kje je ti "sreča"? Zadela sem 25 EUR, Če bi bilo zaporedje izžrebanih številk drugačno (torej bi bilo 6 namesto 5+1) bi zadela 463 EUR, če bi pa izžrebali samo še preostalo številko, bi dobila pa 6+1, torej včeraj 75.000 EUR!!! No, bom morala biti tudi s 25 EUR zadovoljnauser posted image .

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 552
22.9.2008 13:04:33   
jer.za.
Medvod - torej za krožiščem, malo naprej od pumpe na desni (če se pripelješ iz LJ, seveda)? 

Ja to je od konca krožišča, izvoz Kranj , 50 m naprej. Bencinska je na drugi strani ceste, vzporedno.

včeraj 75.000 EUR!!! No, bom morala biti tudi s 25 EUR zadovoljna .

U, 75.000 €, user posted image . Ne bi bilo slabo, kar tako zadeti take vsote. Ampak Sazi saj veš kako pravijo, "bolje vrabec v roki kot golob na strehi".

Jaz sem pa ravno z "malice" prišla. Sem šla v Rogaško po darilo za poroko, pa spotoma sem se še v Naf-Naf-u ustavila, na Nazorjevi(pomojem je Nazorjeva), imajo 70% znižanje. Sem dobila ful lepo tuniko za celih 13€.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 553
22.9.2008 15:34:13   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: sazi

Aja, še toliko o sreči, ko že zgoraj pišem, da je nimam kaj dosti.
Pridno igram ltot. Že dolgo. In včeraj izpolnim listek - kombinaciskji (torej tam, kjer v enem okvirčku prekrižaš zamo 7 številk), številke lepo izberem sama - računalnik mi itak ne bo pravih izbral. No, in rezuktat?
Zadela sem petico. Natančneje sem imela celo 5+1 pravilnih (od 7ih) in kje je ti "sreča"? Zadela sem 25 EUR, Če bi bilo zaporedje izžrebanih številk drugačno (torej bi bilo 6 namesto 5+1) bi zadela 463 EUR, če bi pa izžrebali samo še preostalo številko, bi dobila pa 6+1, torej včeraj 75.000 EUR!!! No, bom morala biti tudi s 25 EUR zadovoljnauser posted image .

Joj škoda sazi, da si za tako malo falila tako bajno vsoto. No pa tud 25 EUR je fajn.

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 554
23.9.2008 7:24:54   
jer.za.
user posted image user posted image user posted image napisala sem post, dolg, pa mi ga je zbrisalouser posted image user posted image user posted image .
Bom mogoče kasneje še enkrat.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 555
23.9.2008 7:39:22   
jer.za.
No, da poskusim še enkrat...
Torej, za mano je že kar pestro jutro. Mali sta me zbudili ob 5.15user posted image , ker je Zala hotela da ji prižgem pesmice na radiu. Nisem ji ustregla, potem pa je šla Jerco zbudituser posted image , da naj gre še ona k meni in me prosi za pesmice. Dosegle nista nič, zato sta se pa potem stisnile k atiju v topli objem še za pol ure. Jaz sem morala pa itak potem vstati za v službo. Stvar pa je taka, da odkar sta v vrtcu vsak večer ko gresta spat poslušata pesmice/pravljice, in ob tem zaspita. Še risank nočeta več gledatiuser posted image . In zato sem se danes na vlaku spraševala, ali je prav da ob radiu zaspita ali ne? Kaj menite ve? Ker pred tem sta brez problema zaspali v tišini, sedaj se mi pa zdi da sta že malo razvajeni s tem. Po eni strani jaz v tem ne vidim nobene težave, po drugi pa me malo "gloda črv", da to ni prav.

Danes grem tudi prej iz službe domov, ker imam govorilne ure za Jerco. Imamo možnost enkrat mesečno se osebno pogovorit z vzgojiteljico, in to se mi zdi super. Saj vsak dan vprašam kako in kaj, ampak semi zdi da je tisto med vrati čisto prehitro.
Popoldan pa nas čajako še plesne, pa trgovina-hladilnik pravi da je lačenuser posted image user posted image .

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 556
23.9.2008 7:42:25   
jer.za.
Aja, še nekaj...volitve...midva sva volila oba z možem. In ker mene politika ne zanima čisto nič(saj vem da to ni prav), sem ko je bilo treba obkrožit, vprašala moža, ki je imel glavo v sosednji škatli, koga naj obkrožim. Mi prej ni bilo na misel, da bi ga vprašala. Mož mi pove, znanec za nama pa se je smejaluser posted image user posted image -kaj se ne bi. In tako tudi ne vem čisto, če je/sva zadovoljna z rezultatom volitev. Bom danes doma vprašal moža, če je okuser posted image user posted image .

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 557
23.9.2008 7:54:42   
tinkatonka
Hej!

Včeraj je bil pa en čuden dan. Z Anejem sva se ves popoldan kregala. Jaz sem imela malo nižji prag potrpežljivosti, on ga pa sploh ni imel in je bilo celo popoldne eno samo kričanje, dretje, tepež (on mene, da ne bo pomote),....Joj dobro, da je mimo. Se mi zdi da tale vreme čisto preveč slabo vpliva na nas, ki smo bolj "sončni ljudje". 

Lp Tina

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 23.9.2008 7:58:52 >

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 558
23.9.2008 8:01:53   
tinkatonka
ali je prav da ob radiu zaspita ali ne? Kaj menite ve?

Meni se to ne zdi nič narobe. Predvidevam, da radio potem ugasneš in da ne špila vso noč, a ne?

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 23.9.2008 8:02:43 >

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 559
23.9.2008 8:04:09   
jer.za.
Predvidevam, da radio potem ugasneš in da ne špila vso noč, a ne?

Ja seveda, radio ugasnem čez pol urce, ko jih grem še enkrat pokrit, pa vsako v svojo posteljo dat-še vedno zaspita skupaj v eni postelji.

Neposredna povezava do sporočila: 560
23.9.2008 11:32:02   
sazi
ali je prav da ob radiu zaspita ali ne? Kaj menite ve?

Po mojem ni nič narobe. Koliko ljudi vsak dan zaspi ob TV-ju. Pa naj, če jim paše. Jaz žal potrebujem čisto tišino in ni variante, da zaspim ob čemerkoli. PO mojem je čisto fajn, da sta navajeni spat tudiz zvoki okoli sebe. Dobra popotnica za prihodnost. Pri nas to žal ne deluje.

Mož mi pove, znanec za nama pa se je smejaluser posted image user posted image -kaj se ne bi.

Si me nasmejala.user posted image

Danes bom, spet dlje v službi. Upam, da počasi zaključim zadevom, čeprav me čaka še kar nekaj pisanja in računanja. Levu pa še kar teče iz nosa in se bojim, da še nismo iz tahudega ven in da še vedno lahko zboli.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 561
23.9.2008 11:36:41   
jer.za.
Koliko ljudi vsak dan zaspi ob TV-ju.

No, na to tudi pomislila nisem. Tudi midva z možem vsak dan zaspiva pred TV, jaz v tišini sploh ne znam zaspati. Ko sem bila še pubertetnica, sem imela pa tudi ves čas prižgan radio.

Sazi, upam da ti Lev ne zboli in da je le manjši prehlad. V vrtcu ni enega, ki mu ne bi ali teklo z noska ali pa kašljal. Je pa tudi tole vreme čisto čudno.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 562
23.9.2008 13:36:55   
jer.za.
Tinkatonka, si že kaj govorila z Uršo in Katjo? Kaj pravita?

Šibam na vlak in proti domu. Se tipkamo spet jutri.

Lp, U.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 563
23.9.2008 14:03:27   
tinkatonka
Tinkatonka, si že kaj govorila z Uršo in Katjo? Kaj pravita?

S katjo govorila včeraj, pa sem pozabila omenit. user posted image  Drugače sem pa ravnokar poslala sms Evii, Petri 81, sarazan, ursi_p in katjandraz ( od njih vsaj imam GSM številko). Za zadnji dve si skoraj upam stavit da prideta. Bom pa ful vesela, ce se nam pridruzijo se ostale, ceprav je najbrz malo predalec za hodit v Lj, ampak ste pa vec kot dobrodosle vse!!!

LP Tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 564
23.9.2008 15:37:24   
tinkatonka
sarazan je sporocila, da je v Pragi in da ne pride.

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 565
24.9.2008 7:56:19   
jer.za.
Jutro!
Kako ste kaj? Za nami je kar pestra noč. Mali sta se okoli treh zbudili, prišli k nama, no ko sem jih končno "spokala" nazaj v njune postelje, je pa mož dobil napad kašlja-je še vedno precej prehlajen, ki se mu kar ni hotel nehati. Pomojem je več kot eno uro skupaj kašljal, smrkal, kihal,...user posted image . Res je bil bogi, upam da ne bo zbolel. Bo v petek kar dopust vzel, da bo malo ležal doma, že včeraj sem šla jaz kar sama v Kranj, da je doma počival.

Včeraj sem bila na govorilnih urah za Jerco. Vzgojiteljičina prva beseda je bila: idelanouser posted image user posted image . Po začetni krizi je res super, pravi da povsod sodeluje, z eno sošolko sta kot "rit in hlače", čeprav se dobro razume in se igra tudi z drugimi. Pravi da izredno lepo govori, prsta v vrtcu ne cuza, razen dve minutki pred spanjem, veliko je, predvesm sadje, solate in kruh. Pri kruhu sem se jaz kar začudila, ker doma ga poje zelo malo. Tako da če bo šlo tako naprej, bo to superuser posted image user posted image .
Me pa malo skrbi moja ta velika punca, ker je začela zjutraj govorit da ne gre v vrtec, včeraj je celo jokala, rekla da jo boli glava, nogauser posted image , ko sem prišla ponjo je bilo pa vse ok, tudi popoldan, z veseljem je šla na plesne. Zjutraj je pa rekla da jo boli trebuh, da ne gre v vrtecuser posted image  Moram jutri se malo pogovoriti z njeno vzgojiteljico, če so bile slučajno kakšne težave.

Tinkatonka, hvala ker si še ostale vprašala.

Lp 

Neposredna povezava do sporočila: 566
24.9.2008 10:28:47   
tinkatonka
A ni grozno, ko se moraao zjutraj zbuditi v temo. Je tak filing, kot da se sredi noči zbujaš, ko bi bilo pa še tako prijetno se stisniti pod kovtr in se pocrklati user posted image .

Anej je danes ob 4h zjutraj kričal "mami dej to dol" (spalno vrečo seveda), sem ga vprašala, če gre k nama in je bil za. Najprej ga sploh pokirt nisem smela, ko pa je po 10 minutah opazil, da je pod kovtrom vseeno bolj prijetno se je pa stisnil k meni user posted image . No in je bilo zjutraj ful muka vstat.

Danes moja mami praznuje Abrahama! user posted image user posted image user posted image user posted image

Midva pa 3. obletnico poroke. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še gov. ure imam za Aneja danes popoldne, tako da bo pestro.

Lp Tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 567
24.9.2008 11:12:12   
jer.za.
Tinkatonka, čestitke za obletnico porokeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Si mu pripravila kaj posebnega? Pa lepo praznujta!
Čestitke pa seveda tudi mami za abrahamauser posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 568
24.9.2008 11:18:46   
tinkatonka
Si mu pripravila kaj posebnega? Pa lepo praznujta!

ne nc posebnega. V soboto bo sel Anej k babici in dediju, midva pa v kino in na vecerjo. Potem pa domov crklat. user posted image user posted image  pa spat v nedeljo cimdlje. user posted image

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 569
24.9.2008 13:03:43   
tinkatonka
hej to pa moram povedat....

zadnjič ( ko je bilo še toplo) sem na poti iz službe srečala enga simpatičngea moškgea, ki je imel napis na majici " **** google, ask me" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem se tako od srca zasmejala, samo ne vem, al je mislil, da ga osvajam al kaj, ker se je prav prijetno nazaj nasmejal. user posted image user posted image user posted image

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 570
24.9.2008 14:52:03   
jer.za.
**** google, ask me

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 571
24.9.2008 14:53:40   
jer.za.
Jaz se pa spet tako nekaj slabo počutim. Boli me glava, grlo,...upam da se nisem od moža kaj nalezla. Še pol urce, potem pa šibam domov, si skuham čajček, pa en Daleron vzamem, in ma da se spravim v red do jutri zjutraj.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 572
25.9.2008 7:35:53   
jer.za.
Jutro oz. že kar dan!
Za mano je neprespana noč-najprej je mož imel sredi noči spet napade kašlja, potem pa je še Jerca prišla k nama, in zelo grdo spala. Pomojem je imela grde sanje, saj je govorila v spanju, pa mene ves čas klicala-kljub temu da sem jo ves čas za roko držala. No proti jutru se je umirila, jaz pa seveda v službo vsa neprespanauser posted image .

Pa včeraj je bil tak težek dan. Že v službi me je bolela glava, ko sem šla domov je imel vlak eno uro zamude-je ena ženska naredila samomoruser posted image user posted image , no in sem šla na avtobus. Avtobus pa seveda brez konca čez celo Ljubljano do Medvod. In je bila ura več kot pet ko sem prišla domov.

Pa še ena novica-mojo sestro sem prijavila na Miss Bušiuser posted image . Danes je zadnji dan za oddajo prijave, ko bodo pa znane nadaljne informacije, vas bom pa prosila za malo klikov, da pride v do finala.

Se še kaj tipkamo.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 573
25.9.2008 8:27:51   
tinkatonka
jer.za...upam da ne zboliš!Pa sporoči,da  bom veselo glasovala za tvojo sestrico.

včeraj....kljub temu, da je bila najina obletnica, je bil to dan moje mami, glede na to, da je praznovala Abrahama. Je bila ful ganjena ob darilu, pa prov luštno smo se imeli. Glede nato koliko sem sem v zadnjem mesecu dni ukvarjala s tem darilom, sem včeraj vsa izmučena zsapala ob Aneju. Ob pol enajstih me je mož prišel zbudit in sem se samo v svojo posteljo prestavila in spala dalje. Anej se je ponoči parkat zbudil, tak da sem kr neprespana. Midva pa z najinim praznovanjem prideva na vrsto v soboto.

Kje pa je eviii, pa bonniee, pa ninaki (sazi a si ti njej poslala sms za srečanje, jaz ne najdem njene cifre user posted image  , pa sem jo imela včasih). Pa seveda vse ostale, ki se občasno javite tu gor. Aja Petra81 je sporočila, da je ne bo na srečanje (najbrž ji je predaleč).

Lp Tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 574
25.9.2008 13:33:04   
sazi
Dan,
bom bolj kratka, ker me praganja čas. Bom danes spet cel dan v službi.
Vsem želim, da čimprej ozdravite.
Sem poslala SMS-je (pravkaruser posted image ) Bagsi, Ezi, Kami, ninaki in govorila s Trdozimc. Trdozimc se bo še odločila (verjamem, da ji je malo daleč in še 10 mesečnico doma), ko pa ostale kaj sporočijo, pa napišem.

Tinkatonka, lepo, da ste fajn praznovali in da je bilo mami darilo všeč.

Miss Buši - sem za trenutek pomislila (kak teden nazaj), da bi se prijavila, pa nekako nisem človek za to. Da ne govorim o tem, da me nobena nagrada tako ne pritegne, da bi me vsaj malo prestavila v tej smeri. Se širši javnosti nerada izpostavljam. Bom pa z veseljem glasovala za tvojo sestro, Jer.za.

Se beremo,  LP Sazi

Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?