sazi
|
Dan, kako ste kaj. Upam, da bolje od nas. No, sicer ni tako hudo, smo se že skoraj pobrali, ampak čez vikend smo bili vsi trije bolni. Zabasani nosi, kašljanje, mene je pa še tako grlo bolelo, da celo noč nisem spala. Danesmi "samo" še iz nosa teče, Levu tudi malo (ampak tokrat brez barve), mož je pa tudi skoraj že dober. V petek smo šli v šoping. Sazi, 25 luči No, je bila tale številka res zelo "na uč". Namreč poleg vseh že nabavljenih, smo jih v petek kupili 14, moramo pa jih še 24!!!. Imajo pa popust vseh dekorativnih svetil 20% do konca tega tedna, pa še jutri je akcija izberi svoj popust - no, to smo pa žal zamudili - samo pri moji sreči itak vedno samo 5% potegnemo ven. ljudje res šli volit.!! Sej predvidevam, da ve boste šle vse, a ne? Smo šli, smo šli. Zadovoljni. Grem tudi vedno. Letos sem šla prvič v Črnučah. Imajo/mo kar lepo šolo. Nimam nobene tople jaknice ali budnice zdaj pa imam No, me veseli, da je bil šoping uspešen. Lev ima zaenkrat samo jopo, za malo hujši mraz pa flis. Moram rudi še eno bundico zrihtat. Meni pa noben šoping prav nič ne diši. Si moram kaj za oblečt kupit, ker imam že kar okrogel trebušček in počasi začenajam z opuščanjem mojih nenosečniških majic, ker so čez trebuh čisto napete in povite. Pa se mi ne da v trgovine. Mogoče naslednji teden, ko oddam nalogo. Nekaj malega imam še od prejšnje nosečnosti. Da ne govorim o tem, da smo prava lekarna No, pri nas nimamo skoraj ničesar - se malo ne sklada s homeopatijo, ampak kar je pa "nezdravilskega" smo pa kar dobro založeni - fiziološka, brizge, in nujno baby-vac. V petek je Lev zelo protestiral, ko sem mu začela pucat nos - sva imela hude boje že samo ob vbrizganju fizioeške, kaj šele, ko sem priklopila sesalec. Danes dopoldne je bil že čisto miren in potem ves navdušen gledal baby-vac - "uuu, glej kakšni šmrklji, mama!". Danes je spal celo noč. Imam na sumu da se je prehladil, ko se je neko jutro zbudil čisto mrzel, ker se je odkril. Super, da je Anej bolje. Lev se tudi odkriva ponoči, mapak spi v plišasti pižami (sem mu ravno zadnjič kupila novo) in je to dovolj (imamo pa v stanovanju verjetno bolj toplo, kot vi v hiši? Sicer pa tudi nas čakajo take temperaturne spremembe. Sem bila pri mojih zelo navajena na zimski "mraz" in mi je bilo v bloku kar težko, ker mi je bilo vroče, zdaj pa spet ne vem, kkao se bomo nazaj na "mraz" navadili. No, nazaj samo jaz. Mož je itak od nekdaj v vročih stanovanjih, tako da bomo po mojem kar več kurili. Se spomnim, da ko je kdaj spal pri meni, mi je rekel, da smo zmešani, da v tako mrzlem spimo, meni je pa takooo pasalo - se zaviti v debel kovter in seveda toplo pižamo spodaj, pa da ti ven samo nos gleda, pa še ta je ponavadi mrzel - to mi je bilo v hiši res fajn. četrtek, 2.10. ob 20.00, gostilna Aroma, Medvode Ok, bom sporočila še drugim - mogoče pa celo katera pride?, še prej se pa z mojim zmenim. Za lokacijo pa če sem prav dojela je to že, ko si že skoraj ven iz Medvod - torej za krožiščem, malo naprej od pumpe na desni (če se pripelješ iz LJ, seveda)? No, bodite fajn, pa se še beremo kaj.
|