klepetka
|
sem že tukaj prebrala površno vse, napisala bom po spominu. mala pikica, za tvoj super diplomski rezultat. Glede spanja pa in da ti povem da je bila naša noč približno tud taka. Pojma nimam kaj jim je . Naša Lana je zdaajle res super spala, včeraj sem si jo drznila pohvaliti in evo... akcija ponoči. Ampak po moje jo matrajo zobki, ker ga ima spodaj skoraj zunaj , zgoraj pa resnično vse napeto.PA tudi je manj, kot ponavadi.Saj so bogi, ko jih takole zobki matrajo. Želim vam, da bo današnja noč bolj mirna. Krasne slikce, res .A ti imaš drugače očala? Jaz tudi triš, pa imate res lepo opremljeno stanovanje. Mi je všeč , barve predvsem.Jaz sem si pa zadne čase nekaj umišljala novo sedežno; ful si želim namreč umazano belo sedežno , usnjeno al pa mikro fibra materila, pa sem ravno včeraj prišla do spoznanja , da par let se nam še ne splača nič prenavljati. kER je Domen včeraj zvečer na sedežno narisal en velik tovornjak z vso opremo in tovorom(pa še nikol do zdaj ni to naredil, ekr nima navade čečkat nikjer, razen po listih, tako da pojma nimam kaj mu je bilo) Drugče pa super krasne slike dašabina, tejle vaši trgatvi bi se pa lahko reklo uživancija, a ne de SUper suzana, lep oda si nazaj. JAz sem bolje, hvala.Čeprav imam še občasno bolečine, mapak je res mnogo bolje.IN ti bogica imaš danes tele menstrualne tegobe; jaz tudi. Sicer pa obedve na isti dan vsak mesec napiševa to tukaj .Imava točni M ko urca . katee, za sedež. MI smo ga pa predvčerajšnjim montirali v avto in Lana je tud prvič debelo gledala, akj je zdaj to . In moram reči da resnično uživa v vožnji v njem. Imamo pa MC priori xp, pa je super.Montiran je res hitro; je zelo enostavno . nalin, en kup za Jonasa, da se res čimprej izmaže iz teh bronhiolitisov nana, joj tele vaše trgatve,.. a tako strmo imate, da morjo bit še kure privezane?! Pol ne bi bilo mene za spustit k vam , ekr bi se zakotalila ko žoga dol po bregu . Še najbolj varno bi bilo , da bi jaz imela trgatev nekako tako kot dašabina in triš . pa super za prodajo . Zdaj pa ste me tolk navdušle s tem prodajanjem, da bom še ja z probala. intruder, no vidiš , kak oso naši otroci različni, Če spi ponoči Lana , ima čago, kal kak orečete vi, Vid, če pa spi Vid , pa imamo čago pri nas. Edin limmina Neža in Lana sta si dokaj poobni v tem, se mi zdi. Želim vam še več takih noči klaja, mislim da nas bo kar nekaj v klubu aktivnih otrok ponoči Drugače pa ne želi si mene videti s kakšno živaljo v bližini; bi se po moje polulala ; jaz iz strahu , ti pa zarad smeha limma, če bi bila bližje tebi doma, bi zdajle prišla do tebe in bi eno debato udarile pa spile kapučino s penc ami , pa bi kaj hitro minil vajin samski večer brez .Pa bosta dolgo sami?Upam da ne bo spet ob kovček z gatami . Pa še glede tistih penc zadnjič; pa sem res blond; samo mi je bilo potem takoj jasno, ko sem še enkart prebrala, ampak taprvič se pa mi res ni niti približno sanjalo, kakšen kapučino je to pošiljam prvi del......................