|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del
28.9.2008 20:11:45   
Anchikaa
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Anchika pa ti si prava mojstrica v krašenju tortuser posted image user posted image user posted image to je bilo smeha ko se je  tast matraluser posted image user posted image user posted image .Dormeo je pa super pravičuser posted image

Ja smejali smo se res ko pri norcih.Jaz sem samo okrasila fake torto,prava je pa iz slaščičarne.

Nocoj sva  spala na dormeo in je res super.Kot da spiš na nekem oblaku.Meni je zaenkrat super,tako da ga lahko prporočam.

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
28.9.2008 20:19:33   
Golobček
Mi je končno uspelo prit do računalnika !

Najprej čestitke za rojsne dneve za včeraj in danes.

Jutri pa imava z Nino UZ kolkov, sem tak živčna da slploh pisat ne morem, bom jutri kaj večnapisala.

Tole pa še en pozdravček od Nine-----  ććććććććććććć                       l lllllllllllllllllllll       g ktbjrfglcvk                                                                                      ,

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
28.9.2008 20:21:06   
ursulina
Joooj, pa smo spet tam... jok in vse oteklo pri enkicah, tako mi rita v naročju, da ga komaj obdržim...sva spet dala Calpol, revež in zdaj je po dolgem matranju zaspal... mene pa kar kuha, upam, da se mi kaka gripa ne skuha do jutri... user posted image

linote mi delamo še z AM, mislim pa da je za štart najboljše pomurkino mleko v prahu...keksolino pa je zakon - zmeraj mami ali pa ati do konca zamaževa user posted image

za ven dam dokolenke in štrikane dokolenke copatke-štumfke iz muellerja, pa je zaenkrat v redu. če bo bolj mraz bom dala pa vrečo, ki je bila zraven vozička, gor; mi je še nismo uporabili, je dekica bila dovolj.
ima pa lenart mrzle nogice doma, ko se plazi in tlačim gor dvojne štumfke... nisem še nabavila kakih debelejših štumfkov. shoo shooje pa furamo zdaj vsak dan, so super :)

katee, zoprni tile zobki... upam, da bodo pri žan luki tudi kmalu zunaj... kako pa kaj avtosedež? se malček dobro počuti v njem?

suzana, tudi lenart se zabava če ga dam v kako škatlo ali škaf za perilo user posted image

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
28.9.2008 20:27:43   
SuzanaKK
TRIŠ a prodaš potemuser posted image ? Pa resno te sprašujem, ker nov je kar drag.

Joj, se še enkrat opravičujem, ker sem zaj ... prejšnjo stran z mega velikimi slikami.

vaney odkar imam to Jane vrečo, ga jaz ne oblačim več tako fejst. Dam mu podložene žametke in zoknčke. Mleko imamo alpsko s 3,2 mm, REDČITI ga ne smeš. Mogoče bi bilo dobro, če bi šla k P. Bogi revček mali.

katee upam, da si kaj slikala danes. Ja Aljaž je pa to majčko dobil od svojega zelo dobrega prijateljčkauser posted image .

Anči bogi tast, se je namatral, kajuser posted image . Dormeo je pa super, midva ga imava in še povštre, ampak mene včasih še kar križ boli, če moram Aljaža veliko nosit.

ČOKOLADA: to je še od zadnjič. Aljaž je zdajle za večerjo zmazal konkretno skodelico lešnik čokolina in mu nič ni. Navadnega jogurta ne mara, sem mu kupila pa lca junior, samo mu ga še nisem dala.

Drugače pa že spi, jaz grem pa pod tuš. Upam, da boste kaj napisale.

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
28.9.2008 20:28:45   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: ursulina

Joooj, pa smo spet tam... jok in vse oteklo pri enkicah, tako mi rita v naročju, da ga komaj obdržim...sva spet dala Calpol, revež in zdaj je po dolgem matranju zaspal... mene pa kar kuha, upam, da se mi kaka gripa ne skuha do jutri... user posted image

Upam, da bo noč znosna, tebi pa želim, da ne zboliš!

IZVIRNO SPOROČILO: ursulina

katee, kako pa kaj avtosedež? se malček dobro počuti v njem?

Avtosedež je zakon! Ful je užival, pel, grulil, se smejal,...Za nazaj je pa spaluser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Golobček

Jutri pa imava z Nino UZ kolkov, sem tak živčna da slploh pisat ne morem, bom jutri kaj večnapisala.

,

Držim pesti, da bo UZ jutri pokazal, da je s kolki vse dobro in da se tale mora že enkrat konča user posted image user posted image user posted image

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
28.9.2008 20:31:00   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

2. vprašanje; katero mleko kupujete za delati ...linote? Alpsko ali katero? Ga kaj mešate z vodo?

Jaz sem mu včeraj naredila čokolino iz AD mleka, pa ga je malo pojedel. Prej pa tega sploh ni hotel.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
28.9.2008 20:33:04   
katee
Suzana: mulko mi še ne spi, ga user posted image  proba uspavati, pa te bom jutri poklicala. OK? Slike dobiš! Sem jih celo ene par poslikala.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
28.9.2008 20:36:32   
limma
Midve sva se cel dan potepali, kaj bi pa drugega, če sva pa sami in je dolgčas. Šli sva k staršem na kosilo, potem pa do tete, sestričnina punčka, ki bi naj danes praznovala RD, je pa zbolelauser posted image

Neža spi že pd 18.30, spet skoraj ni pojedla večerje, ker je bila preveč zaspana... no, upam na mirno nočuser posted image Do zdaj sem pospravljala in obešala, pa še bi lahko, ampak nekaj mora še za jutri ostat user posted image

koala, super avatar user posted image
ursulina, tvoj tudi user posted image mali čupko user posted image

Vse fotke so super, lea in tea sta takooo luštni, pa veeelik Ajlaž je tudi lepotec po mamici, uživa v vreči user posted image user posted image Super izgleda, jaz jo bom tudi šla kupit.

dašabina, kakšno vrečo imate pa vi v Pikolu? A bi šla vanj Jane vreča, se ti kaj dozdeva? Čisto prepričal me je tvoj voziček (super forke s trgatve!), še ta teden ga grem nabavit, da se ne bom več matrala s temi malimi kolesi... mala pikica, ni čudno, da se vam je že pokvaril user posted image Kje ga pa popravljate? A misliš, da bi v našega Plika šla Jane vreča? Zdaj sem pa že sitna s temuser posted image , ampak nočem ovčke.

mala pikica, očala ti res super pašejo, zelo lepa si na fotki z Gapšerjem.. čisto tvoja lepa ustka ima user posted image
Triš, tebi tudi pašejo očalca, to je pa nak nov model, D&G najbrž? user posted image

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
28.9.2008 20:38:21   
SuzanaKK
katee velja. Saj meni se pa ena masaža obeta, tako da ne bo časa za čvekuser posted image .

MLEKO: Jaz AM (adaptirano) ne spravim več v mulca, razen bebivita napitke z okusi. Pa glede na to, da poje veliko mlečnega, bom počasi flaško opustila, ker se mi zdi butasto, da ga stran mečem.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
28.9.2008 20:43:39   
SuzanaKK
limma če ti lahko kar jaz odgovorim. Jane vreče imajo samo v Pikapolonici in prodajalka je rekla, da je univerzalna v bistvu, da gre v vse vozičke, je pa še posebej omenila PP. Najbolje je, da greš kar z vozičkom in poskusiš. Sicer so meni ostali neki zavihki in gumice, ki (predvidevam) pašejo samo na Jane voziček, ampak ni panikeuser posted image . Zdaj pa res grem, čeprav se mi še ne ljubiuser posted image . Bi še kar čvekala z vami. Evo, par dni nič od mene, zdaj sem pa spet najbolj glasnauser posted image .

Jaz še vedno prodajam ala orbitrek, če bi ga katera kupilauser posted image .

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
28.9.2008 20:44:44   
limma
vaney, bogi Anže user posted image Mi imamo tudi Brita filter in že dober mesec ji več ne prekuhavam vode, pa je zaenkrat vse OK. Držim pesti, da boste čim prej zdravi in da bo današnja noč boljša. če ima že toliko časa drisko, bi jaz tudi ška k P.

Jaz ga nekaj sviram, se vidi, da sem že zaspana...user posted image

< Sporočilo je popravil limma -- 28.9.2008 20:47:56 >

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
28.9.2008 20:53:25   
limma
suzana, hvala za odgovor glede Jane vreče user posted image
Super za masažo, jaz bi tuuuud user posted image

Sem za RD dobila masažno olje in tak lesen priporoček za masažo, ampak kaj, ko user posted image nič ni domauser posted image
klepetka, mala pikica in ti se me spraševale, kje je tokrat.. spet v Bolgariji, ker zadnjič ni uspel uredit, kar bi moral.. ampak tokrat mu na srečo niso izgubili kovčka z gatami (in ostalim) user posted image Prej sva se po skypu pogovarjala in imava kamero, tako da je prav fino... ne sicer tako, kot če bi bil doma, pa vseeno user posted image Ga je pa Neža zadnjič tako čudno gledala, nič ji ni bilo jasnouser posted image Bogi otrok user posted image , mi je poslinila in prešlatala cel monitor, da bi prišla do svojega atija user posted image

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
28.9.2008 21:00:48   
limma
klepetka,
pijem belo kavo in ugotavljam, da bi bilo res fino, če bi bližje stanovali, da bi prišla na kapučino s pen'cami user posted image in bi malo počvekali. Domenček ga pa svira, da svoje umetnine pušča na nepravem kraju... vidiš, še sreča, da še nimaš nove sedežne.

Mirno noč želim vsem in da bi boleči zobki čim prej in s čim manj bolečinami pokukali na dan user posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
28.9.2008 21:09:10   
mala pikica
suzana user posted image user posted image user posted image sestrični za Jakoba. Pri nas še je vedno vse mirno. Pa glede laminata... Jaz ga vedno čistim s krpo in vodo, potem pa do suhega pobrišem, sicer se vidijo vse kapljice. Vreča... najprej hvala za sliko. Videt je res fajn. Sem pa danes vseeno razmišljala, da bomo raje vzeli kombinezonček, ga lahko uporabimo tudi, ko ni v vozičku, ko bo maširal okoli hiše pozimi user posted image Čeprav je bila cena Kanzovega 67 € user posted image user posted image user posted image user posted image Je pa bil fenomenalno dober.

triš in limma mi je kar nerodno glede očal user posted image

vaney mi imamo obute žabice in zoknčke, pa hlače še seveda. Čeveljčkov še zaenkrat nimamo, se nikakor ne morem odločiti, kaj naj vzamem glede na to, da nam je že shodil. Za zunaj bodo čez čas potrebni kar pravi čevlji. Vse mehke copatke pa si takoj sezuje. mleko... mi imamo pomurske 3.5. Z vodo ga pa nikakor ne smeš mešati, morajo vedno jesti polnomastne mlečne izdelke.

triš a ti vse linote delaš z vodo? Pa saj se jih večina dela z mlekom user posted image Kako pa zadostite dnevnim potrebam mleka?

limma mi smo poklicali na servis, pa so nam rekli, da nam ga bodo prišli kar domov popravit, pa še v garanciji je user posted image Ja, pa res ni čudno, da je že vse obrabljeno. Ta voziček ima nenormalno kilometrine za seboj, Gašper pa tudi user posted image Nas vsak dan ljudje sprašujejo, kolikorat smo bili na morju, tako je Gašper rjav.

katee fajn, da je Žan Luka tako užival v avtosedež. Mi smo danes šli na ogled Tobija in Kinga v BC, pa smo se za Tobija odločili. Samo barvo še zbereva, pa ga že imamo. Se že veselim user posted image

vaney user posted image user posted image user posted image za bogega Anžeta!

Mi smo dopoldan hodili gledat cirkuške živali, je Gašper tako navdušen nad vsako živaljo, da smo se odločili obiskati zagrebški živalski vrt naslednji vikend user posted image Popoldan pa smo bili na 3 urnem sprehodu po Halozah. Je koristilo Gašperju, ki je spal kot polhek, pa tudi mamičinim kilogramom user posted image

Tukaj so še slikice:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
28.9.2008 21:24:38   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: limma

Ga je pa Neža zadnjič tako čudno gledala, nič ji ni bilo jasnouser posted image Bogi otrok user posted image , mi je poslinila in prešlatala cel monitor, da bi prišla do svojega atija user posted image

Bogica. Tako je Žan Luka gledal ko sva se prejšnji teden z mami pogovarjali. Mulkotu ni bilo nič jasno.

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
28.9.2008 21:36:47   
Golobček
IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK

MLEKO: Jaz AM (adaptirano) ne spravim več v mulca, razen bebivita napitke z okusi. Pa glede na to, da poje veliko mlečnega, bom počasi flaško opustila, ker se mi zdi butasto, da ga stran mečem.

Suzana kje pa kupiš ti te napitke, bi jaz tudi probala dat moji Nini ker noče pit mleka, imava grozne borbe kar se tega tiče.

Pa daj javi mi tvojo št. sem kupla nov telefon pa sem nekaj zašuštrala in ni več tvoje št. Mi lahko kr sms pošlješ jutri zjjutraj

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
28.9.2008 21:52:11   
koala
Golbček stiskam pestke za jutrišnji UZ, vrjamem da bo vse kot mora biti.
Glede bebivite pa ti lahko kar jaz odgovorim, da jih prodajajo v mullerju.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
28.9.2008 22:00:14   
SuzanaKK
Evo jaz sem čista in zmasirana, zdaj bom pa tukaj visela, ker dragi gleda fuzbal.

mala pikica spet en kup čednih slikic. Jaz sem tudi gledala ta kombinezonček in je res lep, ampak drag kot ... Pa dobro, Gašper se bo počasi že podil okoli hiše, tako je res bolj smiselno, da ga kupiš, Aljaž se bo pa še kar nekaj časa prevažal naokoliuser posted image .

golobček jaz že zdaj držim pesti, da bodo Ninini kolki u redu in da se znebita gibsa. Napitki se pa v Mullerju kupijo, imajo več okusov. Niso ravno poceni (2 x po 200 ml je 1.79 EUR), pa dobro. So imeli od Nestle-ja isto varianto, ista cena, ampak 250 ml, ampak jih ni več. Jih pa moja mama zadnjič ni in ni našla, ker so tako malo čudno pakirani, zato vprašaj prodajalko. Če se ne motim, ti hodiš v Velenje v šoping, ne. Št. ti pa pošljem, ni problema.

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
28.9.2008 22:35:32   
nana35
vaney,upam,da se tvoj sonček kmalu pozdravi,ubogi revček.Jaz mojemu Klemnu obujem žabe pod hlače in čeveljčke št.18,sem mu kupila, Klemen pa se mi zdi da ima izredno malo nogico,ker so mu tile čeveljčki še 2 cm preveliki.Sem pa ugotovila,da je vse odvisno od modela,eni so večji,drugi manjši,št.pa je ista.Cicibanove copatke imam tudi,ker smo jih podedovali in to dvojne,samo so mu še malček preveliki.
mleko-kupujem Alpsko 3,5,baje je najboljše sveže mleko,samo jaz ga kupim cele kartone,tako da mi ni treba vsak dan misliti na mleko.Z vodo ga ne mešam,sem brala da mora biti polno mastno.

Anchikaa,midva imava Dormeo,jaz sem hrbteničar,če veš kaj mislim,imam večne težave s hrbtenico že od malega,tako da kak razmigan vložek je za mojo hrbtenico smrtna obsodba.In se kar lepo naspiva na njem.Moj dragi je sicer od začetka nekaj mutil,ker je bil navajen ,da se odbija na postelji,zdaj pa se je že privadil in je brez pripomb.

Golobček,držim pesti za jutri na UZ kolkov.

mala pikica super slikice,tudi mi bomo morali v kak živalski vrt s Klemnom,da se malo nagleda še kakih drugih živih bitij.

Tukaj bi malo raziskal,pa mami ne dovoli.

user posted image

user posted image Tako se igram,ko mami kuha.

user posted image In tako...

user posted image Tukaj pa ena z mamico,ker se tako redko skupaj slikava.

user posted image Pa še ena za lahko noč v pižamici.

:))

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
28.9.2008 23:03:28   
klepetka
dOBer večer prav na hitro,

sem do zdaj nekaj prepisovala Maruši na rač..

Madona, kako obsežno mora že  bit to znanje v 5.razreduuser posted image . Je mogla najti in napisati vse o Ribnici.Vam povem, da je tega materiala nabrala za pol moje projektne naloge, ki sem jo imela v šoli tud od Ribnice.user posted image

Sem pa še zdaj vsa trda od strahu; namreč danes se nam je Maruša skoraj ubilauser posted image .Šla je s kolesom po klancu navzdol in baje da so odpovedale bremze in ona direkt z brzino v eno hišo.Bilo je grozljivo za gledat, verjemite. Mene je skoraj kap. No, pa razen močno potolčenega in potplutega obraza ni hujšega.Si je na očesu, na veki malo prebila in je tekla kri, pa lice  in brado ima čisto odrgnjeno. Pa vsa je otečena po levi strani obraza , oko in lice.Amapk hvala bogu, rešilo se je tako, kot se je le najbolje lahko.Res so jo čuvali angelčki.

Grem zdaj na brzake malo prebrat za nazaj.

lahko noč pa se jutri še kaj "slišimo"

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
28.9.2008 23:23:09   
majra
Anže user posted image user posted image user posted image

Nina user posted image user posted image user posted image , da bi bilo jutri vse tako kot mora biti in se znebiš gipsa

Za Marušo user posted image user posted image user posted image

Pa Ursulino user posted image user posted image user posted image  in še za ostale bolančke user posted image user posted image user posted image , če sem katerega izpustila oz. za vse, da ne bi ratali bolančki

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
29.9.2008 4:03:43   
TRIŠ
TRIŠ a prodaš potemuser posted image ? Pa resno te sprašujem, ker nov je kar drag.

Sedaj sem ga dala teti ki je stara 70 let,ona pa je zadovoljna.Ampak ona ima po tleh ploščice in topli pod.Drugače pa veš da bi ti ga z veseljem.Jo bom probala malo politično vprašatuser posted image

Mala pikica delam samo frutolino,drugače pa imamo dm kašiceuser posted image

Nana in Mala pikica krasne slikice user posted image user posted image user posted image .Nana pa zelo lepa si na slikiciuser posted image

Klepetka me je skoraj kap ob branju tvojega posta.Uboga Maruša in mamica ki je to gledalauser posted image .Jo je čuval njen angel varuhuser posted image
Golobček velikoza srečo,naj bodo z vama danes

No midva z Žanom pa se igrava kot da je ura 8.00 zjutraj(no on se igrauser posted image )Spet imamo zamašen nosek in se je revček non stop premetaval in visel na joškici,pa sva sedaj malo ustala da se sčistiuser posted image .Dobro da ste toliko načvekale,,da mi je čas hitro miniluser posted image

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
29.9.2008 6:34:27   
Lunca1
Nalin vse naj naj za rojstni dan. user posted image user posted image user posted image

Pa čestitke tudi vsem sončkom, ki praznujejo v teh dneh. user posted image

No zdaj grem pa otroke budit, potem pa v službo.

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
29.9.2008 6:50:27   
lutiropan
Jutro!
Samo na hitro, golobček user posted image user posted image user posted image za Nino. Držim pestke da bo danes vse vredu.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
29.9.2008 7:13:49   
dašabina

triš, dašabina vidim, da ste se super imeli. Nora fotoreportaža, pa ona od zadnjič tudi. Jaz bi tudi trampolin. A je to drago?

trampolin je iz Hervisa, maja letos je bil 200 evrov

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.