Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 27.9.2008 7:33:02
|
|
|
|
TRIŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: nana35 Sem pa prodala en voziček in ga včeraj dala na pošto,tako da mi jutri mogoče poštar prinese dinarčke .Hvala da si me vzpodbudila triš. Nana.Sedaj pa boš videla kako jih je sladko zapravit
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 27.9.2008 7:39:22
|
|
|
|
mala pikica
|
Gašper je zunaj zaspal, mami bo pa si verjetno popoldan privoščila kakšno kitico. lutiropan kaj že imaš novo službo, da boš staro pustila? Če bi jaz dobila delo na ZZV-ju, bi se tudi v moji sedanji službi poslovila.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 27.9.2008 7:42:06
|
|
|
|
TRIŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana Lahko bi se dobile tudi pri meni samo moje stanovanje še zdaleč ni tako fensi kot od triš. Zdej te bom pa za ušesa in to fajn.Saj ne hodimo gledat kdo ima bolj fensi ampak da se družimo.Meni bi bilo vseeno če bi bili v kleti,samo da bi se dobro počutili.Znotraj je res narejeno pa najinem okusu od zunaj pa je še ogromnooooo dela tako da....pssssst .Ti si super in tvoja družinica to pa je najpomembnejše OK Nalin za Jonasa mala pikica ne me strašit kaj me še čaka.Že tako spimo za en klinc ker je non stop na joški .Pa en velik upam da se boš malo čez dan naspala(dobro da je sobota) Pa zeloooo lepe slikice tvojega lepotca Koala jaz mu dajem osliča ali postrv
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 27.9.2008 8:10:37
|
|
|
|
majra
|
Jutro! IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica Kaj takšnega pa še ne v devetih mesecih... z Gašperjem sva sapala vsega skupaj tri ure Jaz ne vem, kaj mu je bilo. Spal je dve, tri minute pa jokal, se vsakih 30 sekund obračal, kotalil in spet jokal. Tudi na rokah ni imel 5 minut miru. Pa tudi v spalnici mi ni zaspal. Sva šla 1.50 v dnevno in sva spala do 3.40, potem pa še od 4.30 pa do 6.00. Pri nas je bilo dokaj podobno stanje. Mislim, da se je zbudila ene 30x v joku, brez pretiravanja. Sem jo vzela kar k sebi v posteljo, tako da sem vsa zlomljena, zbrcana, ogrebena... Jonas Katarinas in Dašabina, želim vam sonček, da bo trgatev čim lepša anchika, uživaj na fešti lutriopan . Si pa pridna z izobraževanjem
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 27.9.2008 8:17:22
|
|
|
|
TRIŠ
|
No sem imela čas pa sem malo slikic pripravila TAKOLE SEM ZADOVOLJEN NA PIKNIKU KO JEM POSTRV MAMICA JE POSKUSILA Z ODTISOM ROKIC IN NOGIC,PA JE NASTALO TOLE (pri Lani in Maticu ni bilo problema) LE KAJ JE TUKAJ V OMARI.. VAUUUU USPELO MI JE NAJBOLJ SREČEN SEM KADAR GLEDAM PRALNI STROJ KAKO PERE TAKOLE PA SEM MAMICI POMAGAL SADITI JESENSKA KORITA JAZ KOPAM LANO IN MATICA KO MI MAMI PRIPRAVLJA KOSILO PA JAZ NA PULTU VSE PREMEČEM OBOŽUJEM KUMARICE TAKOLE PA ME HRANI BRATEC NO TAKOLE PA PLEŠEMO OB PESMICAH KI NAM JIH JE POSLALA LJUBLJANA (se držimo načela plesne pesmice ) Sedaj pa gremo na trgatev k Dašibini
< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 27.9.2008 8:18:27 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.9.2008 8:21:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 27.9.2008 8:22:42
|
|
|
|
nana35
|
Dobro jutro. katarinas,joj,joj,te trgatve.Ja,srečo imam,vse bo pri nas uredila tašča,ki je res zlata vredna.Ko sem živela na deželi smo pri sosedih nabirali grozdje okoli 14 dni vsak dan v takih bregih,da so še kure mogle biti privezane, da ti je postalo kar slabo... mala pikica,mi smo bili danes tudi budni od 2h zjutraj do pol 5h.Sem perilo obesila in gledala TV,tačas je pa moj dragi uspaval Klemna in se z njim veselo igral.Mislim,da spet nekaj časa ne bomo spali ponoči....Se ti pridružujem v teh nočnih dogodivščinah.Slike malega Gašperja so pa itak prelepe,ker je taki mali lepotiček. Anchikaa,lepo praznujte danes. Triš,dinarčki so si že naredili načrt kam bodo šli.V novo ograjico za nad stopnice,da Klemen ne bo zgrmel v "dolino",pa še nekaj jih bo ostalo za kakšno drugo stvar za mojega otroka,za koga pa. Joj,joj,joj.Kako je Žan črn po rokah,mene bi kap,ko bi tole čistila,ker bi imela s Klemnom dretje.Drugače pa so slikice ,saj veš. Ah,grem,se Klemen vrača iz pritličja.
< Sporočilo je popravil nana35 -- 27.9.2008 8:23:16 >
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 27.9.2008 9:22:42
|
|
|
|
lutiropan
|
lutriopan . Si pa pridna z izobraževanjem IZVIRNO SPOROČILO: majra No, nevem kolk sem pridna, sem se pa odločla, da dam sedaj to skoz. Se mi zdi da je vseeno bolš sedaj, kot pa potem ko bom že delala. Čeprav nimam vrnjenih potnih stroškov, saj uradno še nimam pogodbe...
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 27.9.2008 9:22:57
|
|
|
|
lutiropan
|
lutiropan kaj že imaš novo službo, da boš staro pustila? Če bi jaz dobila delo na ZZV-ju, bi se tudi v moji sedanji službi poslovila. IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica Ja, imam že novo službo.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 27.9.2008 9:29:49
|
|
|
|
Intruder24
|
Dobro jutro, jaz sem pa se danes lahko naspala, se je Vid zbudil le 1x za minuto in je bilo to to. Ziher je izjema to, ampak se pa bla res že čist na tleh in sem danes . limma, draga kolegica, ko si tako pisala sem se celo spomnila, da (v času ko sem se jaz učila delovno) ženskam, ki imajo otoke do 3 let starosti, sploh ni potrebno delat nočnih ... tak, da mislim, da bom šla kar na delovno sodišče . Vse, ki niste spale danes en velik , da bo danes bolje. TRIŠ super slikice, pri Vidu tudi ni šanse, da naredim odtise, ker samo miga in ga full zanima in pride tak ven , zato pa riševa mi2 kar v kopalnici mala pikica lepe slikice malega Gašperja, fajn mehko trdnajvo ima! Sem pa za srečanje. nana super, da prodajaš, jaz sem tudi že in dinarčke je potem fajn vnovčit. Jaz še bom malo počakala z ograjico, ker imamo ta del itak vrata. Pa lahko se zgodi, da bo moj kaj sam nardil. Bomo videli. Klemen mali lepi krompirček vse najlepše za mini rojstni dan Nalin vse najlepše za tvoj rojstni dan in hvala za torto ! Nimam več časa pisat, pa vsem hvala za , da sem čvekulja..drage moje brez vas mi nebi uspelo . Čudovit dan od nas !
< Sporočilo je popravil Intruder24 -- 27.9.2008 9:31:12 >
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 27.9.2008 11:16:36
|
|
|
|
mala pikica
|
Mali krompirček Klemen vse naj, naj ob mini rojstnem dnevu! Nalin vse najlepše tudi tebi ob rojstnem dnevu!
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 27.9.2008 11:42:28
|
|
|
|
ljubljana
|
TRIŠ ne me narobe razumet, še vse prijateljice so se pri meni dobro počutile. Samo zrihtat si ne moremo drugače ker ni najino, pa še en kup krame imamo, k je ne smemo stran vršt. Je pa Martin rekel, da bi imel on tudi tako lepo zunaj kot imate vi.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 27.9.2008 12:04:50
|
|
|
|
koala
|
Dan! Še ena neprespana, kolikokrat sem vstala sploh ne vem, ko pa je mali končno zaspal, pa je začela perganjat skokico po bajti. Si lahko predstavljate kako je to slišati ob 4-ih zjutraj. Tudi Alexu raste zobek 4-ti in ti zgornji enkici nama bosta res dali vetra. Nič ne pomaga, ne gengigel, ne dentinox,........ mala pikica , saj bo. Kje sta pa kupila Gašperju to trdnjavo, pa kak je velika(mere prosim). Mi je fuul všeč. Gašper pa je fuuuuuuuul luškan na slikicah. Klemen vse naj naj ob mini rojstnem dnevu Nalin hvala za tortico, sem skoraj tipkovnico utopila . Pa vse naj naj ob tvojem prazniku in naj se ti izpolnijo vse skrite in neskrite želje. Jonas, upam da se čimprej pozdraviš . Triš, čudovite slikice. nana za voziček, pa fajn zapravljaj.
< Sporočilo je popravil koala -- 27.9.2008 12:06:47 >
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 27.9.2008 14:22:47
|
|
|
|
piškamiška
|
En prijeten pozdravček! Nejči spi, pa sem malo na RR skočila. Najprej vsem sončkom in sončicam, ki praznujejo VSE NAJ NAJ!!!!!! Nato, pohvale za lušne slikce vaših sončkov. Prav zabavno jih je gledati. Se moram tudi jaz malo potruditi in kakšno slikco gor prilimat. Pa kolk so že veliki!!!!!!!!!!!! Jaz ne vem a je naš koštrunček tudi tako velik, ker če je, je ful velik. Čestitke za prve korake! Sedaj so pa obiski prišli, papa!!!!!
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 27.9.2008 15:32:58
|
|
|
|
łiłi
|
ojla klemen cestitke za mini rojstni dan lepe slikice,pohvale.lustni so tile nasi soncki tris a si ti med nosecnostjo hodila na preglede v lj v porodnisnico k dr blejcevi.ful si mi znana pa nevem kam bi te dala evo se od nas par slikic cakam na svojo malico puzam zmatran z atijom z mamico nalin vse najboljse,pa hvala za tortico
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 27.9.2008 15:52:55
|
|
|
|
Sunny Morning
|
KLEMEN mamica NALIN
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 27.9.2008 17:32:00
|
|
|
|
majra
|
Klemen vse najboljše Nalin, vse najboljše
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 27.9.2008 17:53:09
|
|
|
|
klaja
|
Dan! Nalin vse najboljše za tvoj praznik!!! Klemen tudi tebi vse lepo! Zgleda da bomo mogle ustanovit kaki klub za tiste, ki ponoči ne spimo. Nas je kar nekaj takih. Jaz več ne vem kaj ji je, ob 20. uri zvečer se je konkretno najedla, potem pa bi ob 22. uri spet jedla,... pa da sploh ne nadaljujem kako je bilo potem. Pa ne duha ne sluha o kakem zobeku, meni ni več nič jasno . Vse, ki tako pridno limate slikice, so pravi srčki! Joj kak sta obe tečni danes, posledično pa še jaz, smo cel dan same, ker so ostali v vinogradu, komaj čakam zimo, da bo delo mimo.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 27.9.2008 18:17:09
|
|
|
|
TRIŠ
|
Klemen vse najboljše Nalin hvala za tako dobro torto in vseeeeee najboljše IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana TRIŠ ne me narobe razumet, še vse prijateljice so se pri meni dobro počutile. Samo zrihtat si ne moremo drugače ker ni najino, pa še en kup krame imamo, k je ne smemo stran vršt. Je pa Martin rekel, da bi imel on tudi tako lepo zunaj kot imate vi. Ljubljana hvala.Vem pa da ti ni lušno ker ne moreš nič spremenit,ampak vrjemi tudi to bo prišlo,samo da možiček doštudira in dobi službico.Največ pa itak imata ljubezen in tri lepe zdrave sončke Koala lep avatar titi ja sem hodila k Blejčevi in od tam sem se spomnila Piškamiške,sedaj pa mi še ti prilimaj eno nosečniško ,da vidim če te poznam.No pa sem sedaj videla tebe in možička in se vaju spomnim.On je hodil s teboj,je tako.Pa lepe slikice Mi pa smo ravno od trgatve pri Dašibini in je bilo fenomenalno.Smo se nasmejali,da me še sedaj boli trebuh.Mi smo pa babje uživali moškii pa so delali za vse nas .Prilepim kako slikico drugače pa mislim da jih ima Dašabina več
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 27.9.2008 18:46:20
|
|
|
|
katarinas
|
Dan! Trgatev je mimo, mi smo bli že ob treh vsega konec, trgatev, pa še vreme je bilo naklonjeno. Triš super slikce, sem se nasmejala ob tisti packariji , pri nas bi tudi bila misija nemogoče. Klemen vse najboljše! Nalin vse najboljše! Mala pikica: luškane slikice, velik frajer je Gašper, ti želim, da se kmalu naspiš. Ribe: potem jih bomo tudi mi že začeli dajati. Danes se mi pa ne da veliko čvekati (sem preveč čez dan) ... jutri gremo na tek v Kostel (tam menda Costello delajo ) pa imam še nekaj stvari za pripravit, potem pa hitro pančat. Lepo se (s)mejte!
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 27.9.2008 18:46:40
|
|
|
|
katee
|
Klemen vse naj naj Nalin vse naj naj
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 27.9.2008 18:47:43
|
|
|
|
katee
|
Mi smo šli pa danes v nabavo avtosedeža. Smo nabavili Romerja King plus . Jutri ga namontiramo, potem se bo pa Žan Luka peljal v avtu kot car!
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 27.9.2008 19:25:34
|
|
|
|
limma
|
Dober večer, midve sva spet sami je šel že po kosilu na pot, Neža je skopana in spančka - ampak je bila tako zaspana, da ni jedla nič , jaz pa jem, pripravljeno imam za likat, poslušam dnevnik, pa sem še malo sem skočila.. da počakam dragega, da se mi javi po skypu in malo pokramljam No, zdaj bom pa pogledala Utrip, potem pa še kaj napišem.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 27.9.2008 19:49:25
|
|
|
|
limma
|
Suzana, živjo, te že pogrešam... zakaj nič ne napišeš Kako sta z Aljažem?
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 27.9.2008 19:58:12
|
|
|
|
limma
|
Vse fotke so čudovite D&BK se vidi, da ste uživali pri Triš, res imate lepo hiško Gašper je tudi lepotiček, mala pikica, ti vedno napišem.. tako lepo se smejčka in gleda s temi rjavimi očkami Na sliki, kjer se v pižamici igra, ti je pa čisto podoben.. čeprav atija ne poznam. Seveda ste vabljeni na obsik, da ga bom spoznala Bomo šli pa drugo leto skupaj na Pikin festival, zdaj jim itak še ne bi bilo tako zanimivo... pa še pihalo je za znoret. katee - , da ste nabavili tron za malega kralja Lunca - lepo, da si se oglasila, je dolgčas, če katere ni mml že pogrešam... sigurno uživajo na toplem in se imajo lepo Nalin - hvala za tortico, sem si čokoladne odrezala en košček, no bolj kos . Pa vse najboljše , upam, da si lepo preživela dan! In da se Jonas čim prej pocajta
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.