|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del
27.9.2008 7:33:02   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: nana35
Sem pa prodala en voziček in ga včeraj dala na pošto,tako da mi jutri mogoče poštar prinese dinarčkeuser posted image .Hvala da si me vzpodbudila triš.

user posted image user posted image user posted image user posted image Nana.Sedaj pa boš videla kako jih je sladko zapravituser posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
27.9.2008 7:39:22   
mala pikica
Gašper je zunaj zaspal, mami bo pa si verjetno popoldan privoščila kakšno kitico.

lutiropan kaj že imaš novo službo, da boš staro pustila? Če bi jaz dobila delo na ZZV-ju, bi se tudi v moji sedanji službi poslovila.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
27.9.2008 7:42:06   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana
Lahko bi se dobile tudi pri meni samo moje stanovanje še zdaleč ni tako fensi kot od triš. user posted image

Zdej te bom pa za ušesa in to fajn.Saj ne hodimo gledat kdo ima bolj fensi ampak da se družimo.Meni bi bilo vseeno če bi bili v kleti,samo da bi se dobro počutili.Znotraj je res narejeno pa najinem okusu od zunaj pa je še ogromnooooo dela tako da....pssssstuser posted image .Ti si super in tvoja družinica to pa je najpomembnejše OKuser posted image

Nalinuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Jonasa

mala pikica ne me strašit kaj me še čaka.Že tako spimo za en klinc ker je non stop na joškiuser posted image .Pa en velikuser posted image upam da se boš malo čez dan naspala(dobro da je sobota)
Pa zeloooo lepe slikice tvojega lepotcauser posted image

Koala jaz mu dajem osliča ali postrv

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
27.9.2008 8:10:37   
majra
Jutro!

IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

Kaj takšnega pa še ne v devetih mesecih... z Gašperjem sva sapala vsega skupaj tri ure user posted image user posted image user posted image Jaz ne vem, kaj mu je bilo. Spal je dve, tri minute pa jokal, se vsakih 30 sekund obračal, kotalil in spet jokal. Tudi na rokah ni imel 5 minut miru. Pa tudi v spalnici mi ni zaspal. Sva šla 1.50 v dnevno in sva spala do 3.40, potem pa še od 4.30 pa do 6.00.

Pri nas je bilo dokaj podobno stanje. Mislim, da se je zbudila ene 30x v joku, brez pretiravanja. Sem jo vzela kar k sebi v posteljo, tako da sem vsa zlomljena, zbrcana, ogrebena...

Jonas user posted image user posted image user posted image

Katarinas in Dašabina, želim vam sonček, da bo trgatev čim lepša

anchika, uživaj na fešti

lutriopan user posted image user posted image . Si pa pridna z izobraževanjem

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
27.9.2008 8:17:22   
TRIŠ
No sem imela čas pa sem malo slikic pripravilauser posted image

TAKOLE SEM ZADOVOLJEN NA PIKNIKU KO JEM POSTRVuser posted image
user posted image

MAMICA JE POSKUSILA Z ODTISOM ROKIC IN NOGIC,PA JE NASTALO TOLEuser posted image (pri Lani in Maticu ni bilo problema)
user posted image

LE KAJ JE TUKAJ V OMARI..
user posted image

VAUUUU USPELO MI JEuser posted image
user posted image

NAJBOLJ SREČEN SEM KADAR GLEDAM PRALNI STROJ KAKO PEREuser posted image
user posted image

TAKOLE PA SEM MAMICI POMAGAL SADITI JESENSKA KORITA
user posted image

JAZ KOPAM LANO IN MATICA
user posted image

KO MI MAMI PRIPRAVLJA KOSILO PA JAZ NA PULTU  VSE PREMEČEM
user posted image

OBOŽUJEM KUMARICE
user posted image

TAKOLE PA ME HRANI BRATEC
user posted image

NO TAKOLE PA PLEŠEMO OB PESMICAH KI NAM JIH JE POSLALA LJUBLJANAuser posted image (se držimo načela plesne pesmiceuser posted image )
user posted image

Sedaj pa gremo na trgatev k Dašibiniuser posted image

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 27.9.2008 8:18:27 >

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
   [Brisano sporočilo]
27.9.2008 8:21:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu majra)
  Neposredna povezava do sporočila: 1181
27.9.2008 8:22:42   
nana35
Dobro jutro.

katarinas,joj,joj,te trgatve.Ja,srečo imam,vse bo pri nas uredila tašča,ki je res zlata vredna.Ko sem živela na deželi smo pri sosedih nabirali grozdje okoli 14 dni vsak dan v takih bregih,da so še kure mogle biti privezane, da ti je postalo kar slabo...

mala pikica,mi smo bili danes tudi budni od 2h zjutraj do pol 5h.Sem perilo obesila in gledala TV,tačas je pa moj dragi uspaval Klemna in se z njim veselo igral.Mislim,da spet nekaj časa ne bomo spali ponoči....Se ti pridružujem  v teh nočnih dogodivščinah.Slike malega Gašperja so pa itak prelepe,ker je taki mali lepotiček.

Anchikaa,lepo praznujte danes.

Triš,dinarčki so si že naredili načrt kam bodo šli.V novo ograjico za nad stopnice,da Klemen ne bo zgrmel v "dolino",pa še nekaj jih bo ostalo za kakšno drugo stvar za mojega otroka,za koga pa.
Joj,joj,joj.Kako je Žan črn po rokah,mene bi kap,ko bi tole čistila,ker bi imela s Klemnom dretje.Drugače pa so slikiceuser posted image ,saj veš.

Ah,grem,se Klemen vrača iz pritličja.

< Sporočilo je popravil nana35 -- 27.9.2008 8:23:16 >

:))

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
27.9.2008 9:22:42   
lutiropan
lutriopan . Si pa pridna z izobraževanjem
IZVIRNO SPOROČILO: majra

No, nevem kolk sem pridna, sem se pa odločla, da dam sedaj to skoz. Se mi zdi da je vseeno bolš sedaj, kot pa potem ko bom že delala. Čeprav nimam vrnjenih potnih stroškov, saj uradno še nimam pogodbe...

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
27.9.2008 9:22:57   
lutiropan
lutiropan kaj že imaš novo službo, da boš staro pustila? Če bi jaz dobila delo na ZZV-ju, bi se tudi v moji sedanji službi poslovila.
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

Ja, imam že novo službo.

Neposredna povezava do sporočila: 1184
27.9.2008 9:29:49   
Intruder24
Dobro jutro, user posted image

jaz sem pa se danes lahko naspala, se je Vid zbudil le 1x za minuto in je bilo to to. Ziher je izjema to, ampak se pa bla res že čist na tleh in sem danes user posted image .

limma, draga kolegica, ko si tako pisala sem se celo spomnila, da (v času ko sem se jaz učila delovno) ženskam, ki imajo otoke do 3 let starosti, sploh ni potrebno delat nočnih ... tak, da mislim, da bom šla kar na delovno sodišče user posted image .

Vse, ki niste spale danes en velik user posted image , da bo danes bolje.

TRIŠ super slikice, pri Vidu tudi ni šanse, da naredim odtise, ker samo miga in ga full zanima in pride tak ven user posted image , zato pa riševa mi2 kar v kopalnici user posted image

mala pikica lepe slikice malega Gašperja, fajn mehko trdnajvo ima!user posted image  Sem pa za srečanje. user posted image

nana super, da prodajaš, jaz sem tudi že in dinarčke je potem fajn vnovčit. Jaz še bom malo počakala z ograjico, ker imamo ta del itak vrata. Pa lahko se zgodi, da bo moj kaj sam nardil. Bomo videli.

Klemen user posted image mali lepi krompirček vse najlepše za mini rojstni dan user posted image

Nalin vse najlepše za tvoj rojstni dan in hvala za torto ! user posted image

Nimam več časa pisat, pa vsem hvala za user posted image , da sem čvekulja..drage moje brez vas mi nebi uspelo user posted image .

Čudovit dan od nas  user posted image !

< Sporočilo je popravil Intruder24 -- 27.9.2008 9:31:12 >

Radi se mejte!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
27.9.2008 11:16:36   
mala pikica
Mali krompirček Klemen vse naj, naj ob mini rojstnem dnevu!

user posted image

Nalin vse najlepše tudi tebi ob rojstnem dnevu!

user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
27.9.2008 11:42:28   
ljubljana
TRIŠ ne me narobe razumet, še vse prijateljice so se pri meni dobro počutile. Samo zrihtat si ne moremo drugače ker ni najino, pa še en kup krame imamo, k je ne smemo stran vršt.
Je pa Martin rekel, da bi imel on tudi tako lepo zunaj kot imate vi.

Neposredna povezava do sporočila: 1187
27.9.2008 12:04:50   
koala
Dan!

Še ena neprespana, kolikokrat sem vstala sploh ne vem, ko pa je mali končno zaspal, pa je user posted image začela perganjat skokico po bajti. Si lahko predstavljate kako je to slišati ob 4-ih zjutraj.

Tudi Alexu raste zobek 4-ti in ti zgornji enkici nama bosta res dali vetra. Nič ne pomaga, ne gengigel, ne dentinox,........

mala pikica user posted image user posted image user posted image user posted image , saj bo. Kje sta pa kupila Gašperju to trdnjavo, pa kak je velika(mere prosim). Mi je fuul všeč. Gašper pa je fuuuuuuuul luškan na slikicah.

Klemen vse naj naj ob mini rojstnem dnevu
user posted image

Nalin hvala za tortico, sem skoraj tipkovnico utopilauser posted image .
Pa vse naj naj ob tvojem prazniku in naj se ti izpolnijo vse skrite in neskrite želje.
user posted image

Jonas, upam da se čimprej pozdravišuser posted image user posted image .

Triš, čudovite slikice.

nana user posted image user posted image  za voziček, pa fajn zapravljaj.

< Sporočilo je popravil koala -- 27.9.2008 12:06:47 >

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
27.9.2008 14:22:47   
piškamiška
En prijeten pozdravček!

Nejči spi, pa sem malo na RR skočila.

Najprej vsem sončkom in sončicam,  ki praznujejo VSE NAJ NAJ!!!!!!user posted image

Nato, pohvale za lušne slikce vaših sončkov. user posted image Prav zabavno jih je gledati. Se moram tudi jaz malo potruditi in kakšno slikco gor prilimat.
Pa kolk so že veliki!!!!!!!!!!!! Jaz ne vem a je naš koštrunček tudi tako velik, ker če je, je ful velik. user posted image user posted image

Čestitke za prve korake!

Sedaj so pa obiski prišli, papa!!!!!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
27.9.2008 15:32:58   
łiłi
ojla

klemen cestitke za mini rojstni danuser posted image

lepe slikice,pohvale.lustni so tile nasi soncki

tris a si ti med nosecnostjo hodila na preglede v lj v porodnisnico k dr blejcevi.ful si mi znana pa nevem kam bi te dala

evo se od nas par slikic

user posted image
cakam na svojo malico

user posted image
puzam

user posted image
zmatran
user posted image
z atijom

user posted image
z mamico
user posted image

nalin vse  najboljse,pa hvala za torticouser posted image user posted image

TEO PEJIĆ 26.1.2008
http://liliteo.moj-album.com/

(odgovor članu piškamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
27.9.2008 15:52:55   
Sunny Morning
KLEMEN
user posted image

mamica NALIN

user posted image

user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu łiłi)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
27.9.2008 17:32:00   
majra
Klemen vse najboljše user posted image

Nalin, vse najboljše user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
27.9.2008 17:53:09   
klaja
Dan!

Nalin vse najboljše za tvoj praznik!!!

Klemen tudi tebi vse lepo!

Zgleda da bomo mogle ustanovit kaki klub za tiste, ki ponoči ne spimo. Nas je kar nekaj takih. Jaz več ne vem kaj ji je, ob 20. uri zvečer se je konkretno najedla, potem pa bi ob 22. uri spet jedla,... pa da sploh ne nadaljujem kako je bilo potem. Pa ne duha ne sluha o kakem zobeku, meni ni več nič jasnouser posted image .

Vse, ki tako pridno limate slikice, user posted image so pravi srčki!

Joj kak sta obe tečni danes, posledično pa še jaz, smo cel dan same, ker so ostali v vinogradu, komaj čakam zimo, da bo delo mimo.

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
27.9.2008 18:17:09   
TRIŠ
Klemen vse najboljšeuser posted image

Nalin hvala za tako dobro torto in vseeeeee najboljšeuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana

TRIŠ ne me narobe razumet, še vse prijateljice so se pri meni dobro počutile. Samo zrihtat si ne moremo drugače ker ni najino, pa še en kup krame imamo, k je ne smemo stran vršt.
Je pa Martin rekel, da bi imel on tudi tako lepo zunaj kot imate vi.

Ljubljana hvala.Vem pa da ti ni lušno ker ne moreš nič spremenit,ampak vrjemi tudi to bo prišlo,samo da možiček doštudira in dobi službico.Največ pa itak imata ljubezen in tri lepe zdrave sončkeuser posted image

Koala lep avatar

titi ja sem hodila k Blejčevi in od tam sem se spomnila Piškamiške,sedaj pa mi še ti prilimaj eno nosečniško ,da vidim če te poznam.No pa sem sedaj videla tebe in možička in se vaju spomnim.On je hodil s teboj,je tako.Pa lepe slikice

Mi pa smo ravno od trgatve pri Dašibini  in je bilo fenomenalno.Smo se nasmejali,da me še sedaj boli trebuh.Mi smo pa babje uživali moškii pa so delali za vse nasuser posted image user posted image user posted image .Prilepim kako  slikico drugače pa mislim da jih ima Dašabina večuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1194
27.9.2008 18:46:20   
katarinas
Dan!

Trgatev je mimo, mi smo bli že ob treh vsega konec, user posted image  trgatev, pa še vreme je bilo naklonjeno.

Triš super slikce, sem se nasmejala ob tisti packarijiuser posted image , pri nas bi tudi bila misija nemogoče.

Klemen vse najboljše!
Nalin vse najboljše!

Mala pikica: luškane slikice, velik frajer je Gašper, ti želim, da se kmalu naspiš.
Ribe: potem jih bomo tudi mi že začeli dajati.

Danes se mi pa ne da veliko čvekati (sem preveč čez dan)user posted image ... jutri gremo na tek v Kostel (tam menda Costello delajouser posted image ) pa imam še nekaj stvari za pripravit, potem pa hitro pančat.

Lepo se (s)mejte!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
27.9.2008 18:46:40   
katee
Klemen vse naj najuser posted image user posted image user posted image

Nalin vse naj najuser posted image user posted image user posted image

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
27.9.2008 18:47:43   
katee
Mi smo šli pa danes v nabavo avtosedeža. Smo nabavili Romerja King plus user posted image user posted image user posted image . Jutri ga namontiramo, potem se bo pa Žan Luka peljal v avtu kot car!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
27.9.2008 19:25:34   
limma
Dober večer,
midve sva spet sami user posted image user posted image

user posted image je šel že po kosilu na pot, Neža je skopana in spančka - ampak je bila tako zaspana, da ni jedla nič user posted image user posted image , jaz pa jem, pripravljeno imam za likat, poslušam dnevnik, pa sem še malo sem skočila.. da počakam dragega, da se mi javi po skypu in malo pokramljamuser posted image No, zdaj bom pa pogledala Utrip, potem pa še kaj napišem.

Neposredna povezava do sporočila: 1198
27.9.2008 19:49:25   
limma
Suzana, živjo, te že pogrešam... zakaj nič ne napišešuser posted image Kako sta z Aljažem?

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
27.9.2008 19:58:12   
limma
Vse fotke so čudovite user posted image
D&BK se vidi, da ste uživali pri Triš, res imate lepo hiško user posted image

Gašper je tudi lepotiček, mala pikica, ti vedno napišem.. tako lepo se smejčka in gleda s temi rjavimi očkami user posted image Na sliki, kjer se v pižamici igra, ti je pa čisto podoben.. čeprav atija ne poznam. Seveda ste vabljeni na obsik, da ga bom spoznala user posted image Bomo šli pa drugo leto skupaj na Pikin festival, zdaj jim itak še ne bi bilo tako zanimivo... pa še pihalo je za znoret.

katee - user posted image , da ste nabavili tron za malega kralja user posted image

Lunca - lepo, da si se oglasila, je dolgčas, če katere ni user posted image

mml že pogrešam... sigurno uživajo na toplem in se imajo lepo user posted image

Nalin - hvala za tortico, sem si čokoladne odrezala en košček, no bolj kos user posted image . Pa vse najboljšeuser posted image , upam, da si lepo preživela dan! In da se Jonas čim prej pocajta user posted image user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.