|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del
28.9.2008 9:40:36   
klaja
Jutro!

Sem mislila, da si bom lahko privoščila malo daljši spanec, ja seveda, Hana je bila že ob 6. gor. Pa ponoči je tudi enih 5x jedla. Ojojoj....

Me pa gremo zdaj kuhat, se je moj ata odločil, da danes ne bo nedelja, ker si je naštudiral trgatev (sicer bolj kratko), popoldan pa pride še strojno koruzo dol jemat, ampak jo je treba še potem pospravit, pa bomo me tudi pomagale.

Nisem uspela sedaj nič prebrat, bom kasneje, ko bosta zaspali.

Lepo nedeljo vam želim!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
28.9.2008 10:01:23   
SuzanaKK
Dober dan!

Moji m. krči so se umirili, imam pa glavobol, tako da naj gre vse v tri ... user posted image Se smejem, kaj pa čem drugega.

mala pikica moja sestrična pa je danes rodila Jakoba, tako da grem na obisk danes. Za mere še ne vem, ker me je mama poklicala in povedala. Slikico dobiš popoldne ali zvečer (tisto, ko sem ti včeraj obljubila).

klepetka resno ti to o m.? Ja jaz imam do dneva natančno, ker jemljem KT. Sem pa kar bleda postala, ko sem prebrala, da je ta punca rodila tako težkega otroka. Vsaka čast, v Celju mislim, da je meja 5000 g, potem delajo CR, razen če ocenijo, da ima mati tako široko medenico, da bi ga lahko "spravila ven".

nana upam, da si se naspala. Jaz dobro vem, kako je imeti sitnega otroka. Sem pa ugotovila, da če sva vsaj kako urico zunaj, se mu to zelo pozna. Tako da vozičkava vsaj 2 uri na dan.

triš, dašabina vidim, da ste se super imeli. Nora fotoreportaža, pa ona od zadnjič tudi. Jaz bi tudi trampolin. A je to drago?

lili si bila lepa nosečka. No, saj zdaj si pa lepa mamicauser posted image .

klaja upam, da se Hana čimprej zave, da je fajn spati ponoči.

Toliko zaenkrat. Lepo nedeljo vam želim.

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
28.9.2008 10:04:15   
SuzanaKK
Ne še nekaj:

ursulinauser posted image zate in za Lenarta. Daj nam pošlji eno slikco, ko sta v mt-ju. Mene je kar groza, ko vem, kaj nas še čaka glede zob.

karmyka zelo sem vesela vsakič, ko se nam oglasiš in pokažeš svoji pupiki, ki sta res srčka.

piškamiška je že bil maraton?

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
28.9.2008 10:11:44   
nana35
Dobro jutro.

Triš,zelo domiselne slike,sploh tista za klavirjem od obeh,se pravi od Žana in tebe s prečudovitimi očaliuser posted image .Ti je že kdo rekel,da ti pašejo?

Spali smo fenomenalno,ne razumem več ničuser posted image .Res do 6.15 je bil mir,potem je pa to že itak običajna ura za Klemna,Malo je pojedel in dalje spal do 8h.

klepetka,pri nas se zunaj dogaja trgatev,jaz pa tukajuser posted image ,pa saj nihče ne ve. Ne mi nimamo tako strmo,pobirali pa smo že na taki strmini ja pri sosedih,ko smo še bili doma na deželi.
Zdaj bom prodala še igralni center,ker ga sploh že par mesecev ne uporabljamo več,je že spravljen od poletja pa vrtiljak za nad posteljo,ki je tudi naredil svoje.
Hvala za rožico zame,sem se takoj začela bolje počutiti.user posted image

intruder tudi tebi hvala za tolažbo,vem da veš kako mi je,če že ne iz lastnih izkušenj (kar pa vem da jih imaš glede tega)pa zato,ker sem ti včeraj povedala...

karmyka,upam,da Tea kmalu postane zdrava in seveda sta tvoji dve punčki tako lepi in ne morem verjeti,da sta več kot mesec dni starejši od Klemna,pa je decembrček.

mala pikica,hvala za tolažbo,da bo že boljše,saj vem da 1x bo.Jaka tolažba...user posted image .

Očala....ja jaz jih tudi imam,pravim da jih imam,nosim pa jih 2x na leto,ko si rečem,da zdaj jih bo pa treba redno nositi,čeprav bi potrebovala že nova in močnejša.So za daleč,jaz jih pa vidim na daleč samo tu in tam.Sploh ne vem kje so.

ljubljana,čestitke Jakobu za 3.zobek!

:))

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
28.9.2008 12:06:24   
katee
Samo da vas pozdravim. Žan Luka spi že skoraj 2 uri. Ko se zbudi gremo pa na Gorenjsko k babici in na sončka, ker v Lj ga ni.

lep dan vsem!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
28.9.2008 13:19:38   
ursulina
pozdravljene!

no, pri nas je bila noč BOŽANSKA!!!! zaspal je sladko brez kakrpbnohkoli maž za zobke in jedel ob dveh, potem okoli pol šestih nekaj stokal ampak zapal nazaj brez hranjenja... bravo Lenart! user posted image  kaj sva se z dragim naspala...user posted image
samo jaz kiham, me glava boli in imam zabasan nos, sem se že skor na sesalc priklopila user posted image  upam, da ne bo hujšega in da mali poleg vseh težav ne naleze... user posted image

karmyka, kaki princeski imaš!! pa ful mate fajn tole s puzli čez cela tla, midva sva tudi dala zdaj čez celo dnevno, ker drugače je ful hladen malček ko leze. najraje pa gre pod mizo in briše prah namesto mamice user posted image

tole pa je pogruntavščina zadnjih dni - kam naprej? vsede se sam še ne, se obrača na stran ampak z rokicami se še ne dvigne... raje dela tole user posted image

user posted image

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
28.9.2008 13:25:01   
ursulina
suzana, upam da glavobol hitro mine... ja, v MT se morava še slikat, ja :) prilepim, ko bo.
ni pa nujno, da bosta z malim imela težave pri zobkih, eni so čisto v redu, upam res da ne bo težav... tole pri nas je huda muka, upam, da bo zdaj podelal vse bolečine, kar se zob tiče za celo življenje user posted image

super fotke, kot vedno, triš!!!

dašabina, a ti igraš klavir? jaz imam tudi pianino doma in moram reči, da je igranje mirnih melodij ultra zadnje sredstvo za uspavanje našega malega. zmeraj se umiri in zaspi! user posted image  upam, da bo tudi glasbenik, imamo to v familiji...user posted image

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
28.9.2008 13:43:26   
Intruder24
user posted image  in user posted image

Radi se mejte!

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
28.9.2008 14:50:28   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

Mati Triš pa je takole potešila svojo željo po klavirju
user posted image

No zdej sem se pa spet nasmejalauser posted image user posted image user posted image ,moj pa je komentiral:da gremo v trgatev pol pa moški delajo ženske pa afne guncajouser posted image .Ja jaz sem se takole igrala z otroci in Dašabina je izkoristila priliko.Jaz sem namreč po srcu en velik otrokuser posted image user posted image user posted image

Vaney smo te tudi pogrešale.Ampak kmalu se tudi mi ne bomo mogle dobivat tako pogosto

titi
se te spomnim ja

Klepetka jutri pošljem.Glede sedežne pa bi mene kap.Moj nikoli ni noben risal niti po steni kaj šele po sedežni,mislim da bi mogli poklicat rešilca

Karmyka lepe deklice

Mala pikica tebi pa zeloooo pašejo očala.Glede moje slikice pa sem se jaz tudi skoraj polulala,ja smo imeli pravi šov in otroci so uživali 100/h

Ljubljanaza zobka

Nalin Jonas je pravi lepotec

Ursulina Lenart pa ti bo očitno kmalu ušel

IZVIRNO SPOROČILO: nana35
Triš,zelo domiselne slike,sploh tista za klavirjem od obeh,se pravi od Žana in tebe s prečudovitimi očali .Ti je že kdo rekel,da ti pašejo?

Hvala prijateljica

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
28.9.2008 15:18:45   
koala
Dan!!!!!!!

Mi smo pa danes spali, sicer z dvema bujenjema za dojenje, eno okoli pol enih, drugo ob pol šestih, potem pa je spal do 8.10, kdaj smo nazadnje toliko spali sploh ne vem. Samo pišem čisto tiho, da ne sliši da ga hvalimuser posted image . zdaj pa ati in dete spita.

Slikice so čudovite.

Ljubljana user posted image user posted image  za zobek.

ursulina, Lenart bo pa res pobegnil.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
28.9.2008 16:17:01   
piškamiška
Čauko!

Trenutno imam minutko časa, da se malo oglasim. Mami je šla dopoldan na en laufarski giro, Nejči je šel malo prejle na en trikolesni giro (z mami), ati pa je trenutno na kolesarkem giru.

Nejc ravnokar ugotavlja kako zabavna je slina in pluvanje. user posted image

Nejc ima najraje navaden jogurt. Kaj pa vaši sončki najraje papcajo?

Karmyka super slikce. Seveda, saj so na njih super punci! Luškani sta!!!!!

SuzanaKK, maratona še ni bilo, 26. oktobra bo. Še en mesec treningov. user posted image

Ojoj, prava poplava je že na blazini. Moram Nejcu kr en šlauf dat gor, da ne bo nesreče v temu bazenu sline. user posted image user posted image user posted image user posted image

čau bau

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
28.9.2008 17:51:08   
SuzanaKK
ursulina  moj glavobol je minil šele popoldne, ko sem spila drugo kavo. Mah, jaz sem malo zaj ... do same sebe, ne vzamem tablete, pa da me na pol raztrgauser posted image .  Ja jaz bi vaju ful rada videla v mt. Glede zob pa iz tvojih ust v božja ušesa. Lenart je že pravi korenjak, veš, tudi Aljaž je začel izvajati take kolobocije.

mala pikica  evo limam slikico, ki sem ti jo včeraj obljubila. No pa še eno malo za hec, sem ga dala v škatlo in se je takooo zabaval.
user posted image

user posted image

koala super, da si se tudi ti naspala. Pa res maš lep avatar.

piškamiška ups, sem zgrešila za skoraj mesec dni. Se vidi, kakšna fejst športnica semuser posted image .

Jaz sem atija in malega poslala ven, da sem lahko pomila po tleh in me nekaj zanima. Sem si od prijateljice sposodila to h2o čudo in mi je res fajn, v bistvu si sploh rok ne umažeš. Samo je bilo pa kar fejst mokro, mi imamo pa laminat. A ga katera uporablja po lesu? A greste potem s suho krpo čez ali kar pustite, da se posuši? Se že vnaprej zahvaljujem, če mi bo katera odgovorila.

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
28.9.2008 18:03:23   
mala pikica
suzana daj ti raje prilepi kodo s predogledom, bom veliko lepše videla user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
28.9.2008 18:03:45   
SuzanaKK
Kaj je pa meni tokrat zakuhala ta rruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
28.9.2008 18:04:37   
SuzanaKK
Pismo no, sem vedela, da sem nekaj hudo zaj ... Ponavljam.

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
28.9.2008 18:08:52   
SuzanaKK
user posted image

user posted image

Buša, sem kar tisto povezavo za forum stisnilauser posted image .

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
28.9.2008 18:40:53   
ursulina
da vidim, če je avatar uspel - današnja slikica, ko mamo cajt se mal zvirat... user posted image

suzana, ups, tole je pa mal veliiiiiiiiiiiiiiiiikoooooo user posted image

piškamiška, lenart pa ni navdušen nad navadnim jogurtom, LCA Junior pa rad poje. prav tako skuto s podloženim sadjem, ali pa navadno skutko s sadjem... samo zdaj sva imela dva dni diete, ker ga je mučila prebava zaradi zobkov - ki jih še ni od nikoder... boste že rekle, da sploh niso zobki... pa so user posted image

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
28.9.2008 18:44:38   
koala
Punce hvala za pohvale za avatar. Alex pa je taaaaaaaaaak tečko danes popoldan, mu ta zobek res zelo nagaja, pa se mi zdi da se že naslednji pripravlja. Ubogo moje dete.

piškamiška, Alex še vedno najbolj porajta zizo, na žlico pa gre po grlu to kar je na mojem krožniku, če ne pa vztrajno ven pljuva, četudi jeva popolnoma isto, le kdo bi ga razumel. Ima pa zelo rad skuto.

Suzana čudovite slikice.

ursulina krasen avatar.

< Sporočilo je popravil koala -- 28.9.2008 18:46:31 >

Nisem vedela

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
28.9.2008 19:05:26   
SuzanaKK
ursulina če kaj zaje ..., potem to naredim v velikkkkeeeem sloguuser posted image , ampak sem popravila. Samo zdaj pa menda nobena ni videla mojega vprašanja? Nič, mi se gremo zdaj zrihtat za v posteljo, bom potem nadaljevala.

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
28.9.2008 19:18:42   
koala
Suzana glede H2O-ja jaz nimam izkušen, me pa zeloooooooooo mika, samo imam laminat pa me melo skrbi ta mokrota, da se mi nebi zgodilo da v sobo nebi mogla. Jaz bi pomoje prebrisala.

Nisem vedela

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
28.9.2008 19:29:36   
Anchikaa
Čer.

Ni bilo nič časa se prej javit,zdaj pa bom tut samo slikice nalimala,ker sem zmatrana,da še samo posteljo vidim.
Aja, na Dormeu je pa super spat.

No,to je fake torta
user posted image

tako se je matral
user posted image

ker pa ni šlo z navadnim nožem...
user posted image

ko se je namantral,pa je dobil pravo...
user posted image

Daša pa je izkoristila gužvo in se nacartala
user posted image

Zdaj pa gremo malo počasi spravit ven iz vode,papat in ajo ajo.

LP,
Anchikaa

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
28.9.2008 19:29:52   
nana35
koala,lep nov avatar.user posted image

suzana,joj,mega velike slikeuser posted image .

ursulina,tudi ti imaš lep avatar,sem ga opazila.

:))

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
28.9.2008 19:40:03   
vaney
uh, ženske, mi smo pa takooo prehlajeni, da revež sploh spat ne moreuser posted image  Ponavadi spi od 19h-6h, zdaj se pa zbuja n-krat, danes je bilo ob 3h konec spanja, pa smo jedli, pili, fiziološko nalivali, nos čistili,se lovili po veliki postelji več kot uro, pa še 1x nos pucali, potem je okrog 5h zaspal, pa se zbujal zaradi kašljanja...čist je bogi. Zdaj sem mu dala še termofor na pljučka, pa lonec kamiličnega čaja v sobo, da bo malo pare, jutri bom šla pa kar po Operil, če ne bo boljše. Saj lahko Operil dam, ne? Ker ne vem, kaj naj s tem kašljem naredimuser posted image  Še ven si ne upam, noter se bo pa zmešalo vsem trem...

pa še vsak dan se 1x driskasto pokaka, danes je prišlo do vrata in pod pazduho do nadlaktiuser posted image  Sem ga lahko samo pod tuš dala in mu šla kuhat suhe borovnice...malo sumim vodouser posted image  imamo sicer Brita filter, ampak prej ni imel nikoli driske, zdaj pa že en teden vsaj 1x na dan, bomo spet začeli vodo nosit od tašče, pa bomo videli, če bo boljše.

vprašanje; kaj obuvate sončkom za ven? Jaz mu zdaj dam tanke žabice, nogavice (termo z bremzicami), pa se mi zdi premalo, copatki so mu pa s termonogavicami vsi premajhniuser posted image  A ima katera že copatke s trdim podplatom ala Ciciban? Jaz razmišljam, da bi jih šli kar kupit št. 18-19, ker 20 mu je še ful prevelika...

2. vprašanje; katero mleko kupujete za delati ...linote? Alpsko ali katero? Ga kaj mešate z vodo?

saj sem pol stvari pozabila, ampak malo imam časovno stiskouser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
28.9.2008 19:46:01   
katee
Suzana: jaz grem vedno še s suho krpo (oz. staro brisačo) čez, da se hitreje posuši. Je pa tudi meni H2O zelo všeč. Sicer je pa Aljaž carček. Še posebej v škatli. Aja, pa ful hudo majčko ima user posted image !

Tudi Žan Luka je bil danes tečko. Tudi jaz stavim na zgornje zobke, ker ima ful nabreklo dlesen. Bili smo na Bledu, pa ni bilo prav nič lepo vreme. Šele ko smo šli domov, se je naredilo lepo vreme. smo šli pa ven jest in sem imela za malega kar sabo in so mi samo pogreli. So bili prijazni.

Se gremo počasi zrihtat za spat.

Lep večer vsem!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
28.9.2008 20:05:21   
TRIŠ
Suzana H2O imam jaz pa se mi čisto nič ne dopadeuser posted image .Bilo je lisasto jaz pa imam na to alergijo.Imam pa neko čistilo iz bolnice na bazi alhohola in je prav super(hitro se suši,nič ni lisasto in  še razkuži vseuser posted image ).Pa še hitreje sem konecuser posted image

Ursulina lep avatar ni kajuser posted image user posted image user posted image

Piškamiška naš je vse le zelja ne mara(niti kislega,niti sladkegauser posted image )

Anchika pa ti si prava mojstrica v krašenju tortuser posted image user posted image user posted image to je bilo smeha ko se je  tast matraluser posted image user posted image user posted image .Dormeo je pa super pravičuser posted image

Vaney mi imamo copatke ciciban ampak najraje ima bremz nogavičke ,katere se tudi meni zdijo najbolj primerne za otroke ki ne hodijo.Glede Anžeta pa je bolje da pokličeš P.Linote delamo pa z vodouser posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.