nana35
|
Dobro jutro. Triš,zelo domiselne slike,sploh tista za klavirjem od obeh,se pravi od Žana in tebe s prečudovitimi očali .Ti je že kdo rekel,da ti pašejo? Spali smo fenomenalno,ne razumem več nič .Res do 6.15 je bil mir,potem je pa to že itak običajna ura za Klemna,Malo je pojedel in dalje spal do 8h. klepetka,pri nas se zunaj dogaja trgatev,jaz pa tukaj ,pa saj nihče ne ve. Ne mi nimamo tako strmo,pobirali pa smo že na taki strmini ja pri sosedih,ko smo še bili doma na deželi. Zdaj bom prodala še igralni center,ker ga sploh že par mesecev ne uporabljamo več,je že spravljen od poletja pa vrtiljak za nad posteljo,ki je tudi naredil svoje. Hvala za rožico zame,sem se takoj začela bolje počutiti. intruder tudi tebi hvala za tolažbo,vem da veš kako mi je,če že ne iz lastnih izkušenj (kar pa vem da jih imaš glede tega)pa zato,ker sem ti včeraj povedala... karmyka,upam,da Tea kmalu postane zdrava in seveda sta tvoji dve punčki tako lepi in ne morem verjeti,da sta več kot mesec dni starejši od Klemna,pa je decembrček. mala pikica,hvala za tolažbo,da bo že boljše,saj vem da 1x bo.Jaka tolažba... . Očala....ja jaz jih tudi imam,pravim da jih imam,nosim pa jih 2x na leto,ko si rečem,da zdaj jih bo pa treba redno nositi,čeprav bi potrebovala že nova in močnejša.So za daleč,jaz jih pa vidim na daleč samo tu in tam.Sploh ne vem kje so. ljubljana,čestitke Jakobu za 3.zobek!