Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 22:58:06
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Dejzi kaj zdek za jutri? Zdaj sem za, ampak jutri bo pa , pa najverjetneje ne bom. Kdaj cca. maš plan štartat? A si že kerga dahnila? jaz ga bom pravkar, se mi lahko pridružiš.
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 22:58:22
|
|
|
|
pikovit
|
Jaz sem za.Prinesem šampanjec,nekaj sladkega in naredim polnozrnato zelenjavno pizzo.
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 22:58:30
|
|
|
|
kajsica
|
Miška men je popolnoma vseeno kje smo!!! Bi bilo pa fajn če bi res bile pri tebi, da se nekako v četrtek dobimo, al pa da ti potem v petek vrnemo denar za nabavo vsega!!!! Upam da ne bom imela v petek punkcije, no no saj bom v ponedeljek kaj bolj točnega vedla!!!
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 22:59:01
|
|
|
|
mismis
|
Resno, jaz dam plac za meeting, samo morate povedati, da pridete in katere pridete, da tistim ki še niso bile pri nas, pošljem opis poti
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 22:59:29
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Jaz sem za.Prinesem šampanjec,nekaj sladkega in naredim polnozrnato zelenjavno pizzo. a to jutri, ali v petek?
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 22:59:48
|
|
|
|
pikovit
|
Evo zdele že 3-jega.Že mal težje pišem
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 23:00:47
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis pa ne bozga bujsa Ma miš, ta pujs je ko una krava iz štoparskega vodnika... HOČE bit razbit! Mazohist, kaj češ. Kje zdaj mlinček hodi!?
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 23:01:02
|
|
|
|
kajsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: kajsica evo me pikovitka, tu sem, pa pivo pravkar odprla, matr mi paše upam da ne bo mojih foliklov preveč razgnal še od tega če jim pohota ne škodi, jim tudi pir ne bo Ja bemti tu je pa že kar preveč dejavnikov, ko lahko moje folikle v nevarnost spravijo , enih par takih fotk, ko jih je mlinčka včeraj nalepla, pa bom spet imela ekran brez vsake pikice Sam danes bo potrebno potem še za fotostimulacijo za Mlinčka poskrbet, če se nam bo pridružil!!!
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 23:01:12
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: folikel09 dober večer mam vam vsem veliko za povedat pa za vprašat sam dons ne bom pisu ker sem pod pritiskom lep pozdrav bravoooooooooooooooo ... korajža velja ... sicer smo pa me vesele foliklčkov, sploh če so polni ,
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 23:01:30
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Jaz sem za.Prinesem šampanjec,nekaj sladkega in naredim polnozrnato zelenjavno pizzo. a to jutri, ali v petek? A bi pico jedla jedla juri .No way bejbi v petek.
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 23:01:33
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica Miška men je popolnoma vseeno kje smo!!! Bi bilo pa fajn če bi res bile pri tebi, da se nekako v četrtek dobimo, al pa da ti potem v petek vrnemo denar za nabavo vsega!!!! Upam da ne bom imela v petek punkcije, no no saj bom v ponedeljek kaj bolj točnega vedla!!! Kajsica se bomo zmenili, zaenkrat imamo doma: - plato Union - plato in pol Laško - plato hajnija in ostale gluposti (vodka, jager, coca cola,kakšen sok ...)
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 23:02:28
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mismis pa ne bozga bujsa Ma miš, ta pujs je ko una krava iz štoparskega vodnika... HOČE bit razbit! Mazohist, kaj češ. Kje zdaj mlinček hodi!? potem pa v redu, če so to pujsove želje in zahteve, potem mu je pač treba ugoditi
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 23:02:50
|
|
|
|
miska73
|
Vidim, da je spet žurka tu gor. Ampak jaz se bom vseeno raje mišeku v postli pridružla. Nočko pupe.
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 23:03:25
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Vidim, da je spet žurka tu gor. Ampak jaz se bom vseeno raje mišeku v postli pridružla. Nočko pupe. še žal ti bo
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 23:03:39
|
|
|
|
pikovit
|
Nočko miška 73
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 23:03:57
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica Bi bilo pa fajn če bi res bile pri tebi, da se nekako v četrtek dobimo, al pa da ti potem v petek vrnemo denar za nabavo vsega!!!! Ne v četrtek, jaz mam šiht v petek!!!!!!!!!!! Saj bova šle z mlinčko nabavit, vse kar boste rekle. Itak ma mlinčka pujsa čez! Samo dajmo se v petek dobit. Kajši, bom jaz tvoje folikle uspavala, da bodo do nedelje zdržali, saj vidiš, da mi dobro gre... moj folikel že spi.
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 23:05:14
|
|
|
|
kajsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy IZVIRNO SPOROČILO: folikel09 dober večer mam vam vsem veliko za povedat pa za vprašat sam dons ne bom pisu ker sem pod pritiskom lep pozdrav bravoooooooooooooooo ... korajža velja ... sicer smo pa me vesele foliklčkov, sploh če so polni ,
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 23:05:24
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy sicer smo pa me vesele foliklčkov, sploh če so polni , Ja, pa res.
< Sporočilo je popravil DaisyE -- 27.9.2008 23:06:29 >
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 23:06:04
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Vidim, da je spet žurka tu gor. Ampak jaz se bom vseeno raje mišeku v postli pridružla. Nočko pupe. še žal ti bo Jst mam učke že čist drobne. Pa pr mišku je mehko in toplo in lepo diši... Pa, pa
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 23:06:12
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: kajsica Bi bilo pa fajn če bi res bile pri tebi, da se nekako v četrtek dobimo, al pa da ti potem v petek vrnemo denar za nabavo vsega!!!! Ne v četrtek, jaz mam šiht v petek!!!!!!!!!!! Saj bova šle z mlinčko nabavit, vse kar boste rekle. Itak ma mlinčka pujsa čez! Samo dajmo se v petek dobit. Kajši, bom jaz tvoje folikle uspavala, da bodo do nedelje zdržali, saj vidiš, da mi dobro gre... moj folikel že spi. mislim, da sta se s Kajisco tukaj malo narobe razumeli. Meeting bo v petek, ona se je hotela dobiti v četrtek samo za nabavo
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 23:06:35
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Vidim, da je spet žurka tu gor. Ampak jaz se bom vseeno raje mišeku v postli pridružla. Nočko pupe. še žal ti bo Jst mam učke že čist drobne. Pa pr mišku je mehko in toplo in lepo diši... Pa, pa no, zdaj bo pa meni žal
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 23:07:11
|
|
|
|
kajsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: kajsica Miška men je popolnoma vseeno kje smo!!! Bi bilo pa fajn če bi res bile pri tebi, da se nekako v četrtek dobimo, al pa da ti potem v petek vrnemo denar za nabavo vsega!!!! Upam da ne bom imela v petek punkcije, no no saj bom v ponedeljek kaj bolj točnega vedla!!! Kajsica se bomo zmenili, zaenkrat imamo doma: - plato Union - plato in pol Laško - plato hajnija in ostale gluposti (vodka, jager, coca cola,kakšen sok ...) Ej mačka, saj ni važno kaj imaš ti doma, pošteno si bomo razdelile al pa s sabo prinesemo, sam potem bo toplo....jah!!!!
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 23:07:32
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: kajsica Bi bilo pa fajn če bi res bile pri tebi, da se nekako v četrtek dobimo, al pa da ti potem v petek vrnemo denar za nabavo vsega!!!! Ne v četrtek, jaz mam šiht v petek!!!!!!!!!!! Saj bova šle z mlinčko nabavit, vse kar boste rekle. Itak ma mlinčka pujsa čez! Samo dajmo se v petek dobit. Kajši, bom jaz tvoje folikle uspavala, da bodo do nedelje zdržali, saj vidiš, da mi dobro gre... moj folikel že spi. mislim, da sta se s Kajisco tukaj malo narobe razumeli. Meeting bo v petek, ona se je hotela dobiti v četrtek samo za nabavo 4,5 pira.... pardon...
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 23:07:51
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: kajsica Miška men je popolnoma vseeno kje smo!!! Bi bilo pa fajn če bi res bile pri tebi, da se nekako v četrtek dobimo, al pa da ti potem v petek vrnemo denar za nabavo vsega!!!! Upam da ne bom imela v petek punkcije, no no saj bom v ponedeljek kaj bolj točnega vedla!!! Kajsica se bomo zmenili, zaenkrat imamo doma: - plato Union - plato in pol Laško - plato hajnija in ostale gluposti (vodka, jager, coca cola,kakšen sok ...) Ej mačka, saj ni važno kaj imaš ti doma, pošteno si bomo razdelile al pa s sabo prinesemo, sam potem bo toplo....jah!!!! bomo dali pa naše na hladno, pa potem menjali. Kaj kompliciraš, če ni treba Ti samo glej, da boš Daisy in Mlinčki pokazala, kje sem doma
< Sporočilo je popravil mismis -- 27.9.2008 23:11:15 >
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 23:08:33
|
|
|
|
kajsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: kajsica Bi bilo pa fajn če bi res bile pri tebi, da se nekako v četrtek dobimo, al pa da ti potem v petek vrnemo denar za nabavo vsega!!!! Ne v četrtek, jaz mam šiht v petek!!!!!!!!!!! Saj bova šle z mlinčko nabavit, vse kar boste rekle. Itak ma mlinčka pujsa čez! Samo dajmo se v petek dobit. Kajši, bom jaz tvoje folikle uspavala, da bodo do nedelje zdržali, saj vidiš, da mi dobro gre... moj folikel že spi. Zmenjeno Dejzi!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.