Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 22:44:54
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Pikovitka kdaj štartaš? ? A na Rožnik?Greš z mano? Kdaj štartaš? Iz kje štartaš? A si ful fit? Kak maš tempo? Mene navadno malo fitki hrtajo.... Pa ne vem zakaj...
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 22:45:07
|
|
|
|
mismis
|
Pa dobro, kje so danes vse, potem se bodo pa pritoževale, da so spet žur zamudile. Ženske, skoz je treba biti na preži
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 22:45:26
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Naš pa smrči tuki zraven mene že 1h To se meni navadno izkaže kot dobra stvar... ja, da lahko še enega v miru spiješ ja bo bolj tale držala
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 22:46:00
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Naš pa smrči tuki zraven mene že 1h To se meni navadno izkaže kot dobra stvar... ja, da lahko še enega v miru spiješ E baš tako! Pa da kero v miru rečem.
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 22:47:03
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Pikovitka kdaj štartaš? ? A na Rožnik?Greš z mano? Kdaj štartaš? Iz kje štartaš? A si ful fit? Kak maš tempo? Mene navadno malo fitki hrtajo.... Pa ne vem zakaj... Fit nisem prav nič.Hodim počasi brez dirjanja,tako da se mi lahko komot pridružiš,če želiš.Enkrat dopoldan,ne pre zgodaj
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 22:47:30
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Naš pa smrči tuki zraven mene že 1h To se meni navadno izkaže kot dobra stvar... ja, da lahko še enega v miru spiješ E baš tako! Pa da kero v miru rečem. ni boljšega ambienta za pogovor, smrčeči dec na kavču in pir zraven laptopa. OK v Pijinem primeru na laptopu
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 22:49:13
|
|
|
|
kajsica
|
Dejzi, pa si spravila folikelčka na net ! Bravo folikelček!!!! Moja kolegica za žur danes je pa zbolela, pa sem si vzela čas zase in za svoje razvajanje. Pišem bolj počasi, ker imam mohte na frišno nalakirane. Pikovit en pirček je že padu, drugega pa bom glih zdaj si odprla. Paše, paše!
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 22:49:16
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Daisy, zaradi mene je lohka tut pri nas, samo prej povejete, da hladilnik napolnim Žižetka je rekla, da naj vama damo malo dihat, pa da raje v Kongotu. Zdaj pa ne vem... Lahko pa samo povem, da je žiži nekako postala moja šibka točka. Tolk je fejst, da sem jas kar po unem principu...Ma šta god kažeš, ja da radim...
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 22:50:42
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Fit nisem prav nič.Hodim počasi brez dirjanja,tako da se mi lahko komot pridružiš,če želiš.Enkrat dopoldan,ne pre zgodaj Kdaj je to? Iz kje štartaš? A greš sama? A izpred gostilne?
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 22:51:18
|
|
|
|
pikovit
|
Kajsi pa kje si ti?Jaz sem pa čakala nate,da ga skupi enga dahneva.
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 22:51:18
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis ni boljšega ambienta za pogovor, smrčeči dec na kavču in pir zraven laptopa. OK v Pijinem primeru na laptopu
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 22:51:30
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mismis Daisy, zaradi mene je lohka tut pri nas, samo prej povejete, da hladilnik napolnim Žižetka je rekla, da naj vama damo malo dihat, pa da raje v Kongotu. Zdaj pa ne vem... Lahko pa samo povem, da je žiži nekako postala moja šibka točka. Tolk je fejst, da sem jas kar po unem principu...Ma šta god kažeš, ja da radim... po želji stranke, kot boste rekle, tko pa bo... Sicer je pri nas več prednosti: - imamo štango - imamo Mlakarja - naš dela boljše pizze, ko so v Kongotu - meni se ni treba pijana domov voziti - pa še notri lahko kadimo, da ni treba zmrzovati
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 22:51:56
|
|
|
|
pikovit
|
D. a folikla si pa dolspravla z neta?
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 22:52:38
|
|
|
|
kajsica
|
evo me pikovitka, tu sem, pa pivo pravkar odprla, matr mi paše upam da ne bo mojih foliklov preveč razgnal še od tega
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 22:53:34
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica Dejzi, pa si spravila folikelčka na net ! Bravo folikelček!!!! NE GA SPODBUJAT! Jaz rabim prostor zase. No sicer se pa po moje ne zna sam prijavit. Danes mu je mlinčka pomagala in prva stvar, ki jo je hotu met so bli uni smajliji, ki ploskajo!
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 22:53:38
|
|
|
|
pikovit
|
Kajsi od viška ne boli glava
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 22:53:40
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica evo me pikovitka, tu sem, pa pivo pravkar odprla, matr mi paše upam da ne bo mojih foliklov preveč razgnal še od tega če jim pohota ne škodi, jim tudi pir ne bo
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 22:54:24
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: kajsica Dejzi, pa si spravila folikelčka na net ! Bravo folikelček!!!! NE GA SPODBUJAT! Jaz rabim prostor zase. No sicer se pa po moje ne zna sam prijavit. Danes mu je mlinčka pomagala in prva stvar, ki jo je hotu met so bli uni smajliji, ki ploskajo!
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 22:54:24
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis - pa še notri lahko kadimo, da ni treba zmrzovati Mene si prepričala!
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 22:54:50
|
|
|
|
pikovit
|
Dejzi kaj zdek za jutri?
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 22:55:09
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit D. a folikla si pa dolspravla z neta? Folikel spi.
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 22:55:11
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mismis - pa še notri lahko kadimo, da ni treba zmrzovati Mene si prepričala! ok, samo še ostale naj povejo, kakšne želje imajo, s tem ne mislim na muzičke
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 22:55:21
|
|
|
|
kajsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: kajsica Dejzi, pa si spravila folikelčka na net ! Bravo folikelček!!!! NE GA SPODBUJAT! Jaz rabim prostor zase. No sicer se pa po moje ne zna sam prijavit. Danes mu je mlinčka pomagala in prva stvar, ki jo je hotu met so bli uni smajliji, ki ploskajo! to mi deli folikelček!!!!
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 22:56:14
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mismis - pa še notri lahko kadimo, da ni treba zmrzovati Mene si prepričala! ok, samo še ostale naj povejo, kakšne želje imajo, s tem ne mislim na muzičke Samo ti pazi, nič nabavljat, bomo pujsa razbile. Saj smo že dovolj dnarja not spravle.
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 22:57:46
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mismis - pa še notri lahko kadimo, da ni treba zmrzovati Mene si prepričala! ok, samo še ostale naj povejo, kakšne želje imajo, s tem ne mislim na muzičke Samo ti pazi, nič nabavljat, bomo pujsa razbile. Saj smo že dovolj dnarja not spravle. pa ne bozga bujsa
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Čiščagrahek85Koliko časa je trajala čišča? do 2 tedna (
27%)
2 do 4 tedne (
26%)
4 do 6 tednov (
36%)
več kot 6 tednov (
11%)
Število vseh glasov: 352Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!