![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 23:23:53
|
|
|
|
pikovit
|
O Mlinček lahko noč tudi tebi,pa Mlinčko lepo pokrij in jo pobožaj.
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 23:24:46
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Ej punce jaz grem pa v petek k vedeževalki. a spet Kdaj pa jo imaš? Ob 9h Ja kdaj greš pa pol na Rožnik?
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 23:24:59
|
|
|
|
mismis
|
Daisy, ti kar enega prikuri, jaz sem ga malo prej
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 23:26:18
|
|
|
|
kajsica
|
Dejzi pa še eno pivičko, da bo malo dlje trajalo Ma jaz si grem spet novega odpret, pa kaj temu piru ko ga imam doma podn toči? pikola kr zmanjka ga!!!
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 23:27:23
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica Dejzi pa še eno pivičko, da bo malo dlje trajalo Ma jaz si grem spet novega odpret, pa kaj temu piru ko ga imam doma podn toči? pikola kr zmanjka ga!!! Ma ne, pivo ima eno dobro lastnost, da hlapi v zrak namreč. In potem ti misliš koliko si ga že spila, pa ga je polovica od tega v zraku.
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 23:27:37
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE lahkompa Mater zdaj pa že tako kot naš govorim... Mlinček ja, domače je pa domače! Ampak a ti nikol učka kam drgam slučajno ne pade?
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 23:27:42
|
|
|
|
kajsica
|
Pa kaj ste vse spat šle???? Pardon vsi????
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 23:28:01
|
|
|
|
mlinček
|
Lahko noč vsem skupaj. Mlinčka bo ziher še pršla ko bom zasmrčal in se vam pridružila v debati. LP vsem MLINCEK deisy pejd spat folikel te čaka
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 23:28:26
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica Dejzi pa še eno pivičko, da bo malo dlje trajalo Ne morem več...
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 23:29:02
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Ej punce jaz grem pa v petek k vedeževalki. a spet Kdaj pa jo imaš? Ob 9h Ja kdaj greš pa pol na Rožnik? Ure ti ne znam povedat,dopoldan enkrat,tako,da bom šla pol domov na kosilo-(MAMI)
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 23:29:04
|
|
|
|
kajsica
|
Mlinček, veš ko mamo babe debato, ni cajta za spanje!!
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 23:29:08
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlinček deisy pejd spat folikel te čaka Kar je reku, je reku!
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 23:29:45
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: kajsica Dejzi pa še eno pivičko, da bo malo dlje trajalo Ne morem več... sem mislila, da tega ne bom nikoli slišala iz tvojih ust, sorry brala iz tvojih besed
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 23:30:04
|
|
|
|
kajsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: kajsica Dejzi pa še eno pivičko, da bo malo dlje trajalo Ne morem več... Kaj, tebi se je zataknalo????
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 23:30:15
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Ej punce jaz grem pa v petek k vedeževalki. a spet Kdaj pa jo imaš? Ob 9h Ja kdaj greš pa pol na Rožnik? Ure ti ne znam povedat,dopoldan enkrat,tako,da bom šla pol domov na kosilo-(MAMI) potem pa QL, važno da zvečer prideš
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 23:30:23
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: kajsica Dejzi pa še eno pivičko, da bo malo dlje trajalo Ma jaz si grem spet novega odpret, pa kaj temu piru ko ga imam doma podn toči? pikola kr zmanjka ga!!! Ma ne, pivo ima eno dobro lastnost, da hlapi v zrak namreč. In potem ti misliš koliko si ga že spila, pa ga je polovica od tega v zraku. Na, pa je še en misterij pojasnjen...
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 23:30:35
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mlinček deisy pejd spat folikel te čaka Kar je reku, je reku! to mi je pa nekako znano
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 23:31:06
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: kajsica Dejzi pa še eno pivičko, da bo malo dlje trajalo Ne morem več... Kaj, tebi se je zataknalo???? Ja, tudi najboljšim se dogaja....
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 23:31:12
|
|
|
|
kajsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: kajsica Dejzi pa še eno pivičko, da bo malo dlje trajalo Ne morem več... sem mislila, da tega ne bom nikoli slišala iz tvojih ust, sorry brala iz tvojih besed Miš malo si me prehitela, zdaj pa Dejzika ne bo mogla sam name bit huda!!! Evo pa je padel za svobodo in folikle še eden!!!
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 23:31:58
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mlinček deisy pejd spat folikel te čaka Kar je reku, je reku! to mi je pa nekako znano Grem se k foliklu stisnit.
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 23:32:16
|
|
|
|
kajsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: kajsica IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: kajsica Dejzi pa še eno pivičko, da bo malo dlje trajalo Ne morem več... Kaj, tebi se je zataknalo???? Ja, tudi najboljšim se dogaja.... Sma vloge danes zamenjale???
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 23:32:43
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mlinček deisy pejd spat folikel te čaka Kar je reku, je reku! to mi je pa nekako znano Grem se k foliklu stisnit. lepo se grej
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 23:34:04
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: kajsica Dejzi pa še eno pivičko, da bo malo dlje trajalo Ne morem več... sem mislila, da tega ne bom nikoli slišala iz tvojih ust, sorry brala iz tvojih besed Miš malo si me prehitela, zdaj pa Dejzika ne bo mogla sam name bit huda!!! Evo pa je padel za svobodo in folikle še eden!!! Bom v petek bolj pridna. Pa tako bom huda na vaju, da vaju bom kar z bagerjem zgazila.... Bejžte spat, lubice moje!
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 23:35:07
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: kajsica IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: kajsica Dejzi pa še eno pivičko, da bo malo dlje trajalo Ne morem več... sem mislila, da tega ne bom nikoli slišala iz tvojih ust, sorry brala iz tvojih besed Miš malo si me prehitela, zdaj pa Dejzika ne bo mogla sam name bit huda!!! Evo pa je padel za svobodo in folikle še eden!!! Bom v petek bolj pridna. Pa tako bom huda na vaju, da vaju bom kar z bagerjem zgazila.... Bejžte spat, lubice moje! seveda, maš prav, bemti jaz moram itak jutri zjutraj spet ob pol sedmih vstati
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 23:35:22
|
|
|
|
kajsica
|
Čak mal jaz vidim, da sta bambi pa Grety tud tu, kaj je zdaj babe, a morem pred TV, ker men se pa danes splo ne spi.. Bemti hormoni
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTrije znaki, ki kažejo, da je ženska plodnaKo je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.