Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 21:26:19
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlinček no jst bom tko povedal, ne glede na kaj - uživejte in nazdravje. Vidimo se v Kongu od ene pol noči naslednjič ko se boste zmenle. Se opravičukem za Slevenštino, pipkam na Daisin laptop, ki nima napisov na tipkah za črke. sploh ni nbene panike, ker me itak vse prou preberemo, pa ni važn tud če kšna črka manjka ... sam da je kej napisan Pozdrav Mlinčki in Dejziki !!!! Tebi pa itak, velkam tu d klab
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 21:28:05
|
|
|
|
pikovit
|
Družina Mlinček,tudi jaz oz. midva vama želiva da se tale agonija neha in to zdaj z tem postopkom.Tudi za vse ostale velja enako.Se mi zdi,da je že čas,da začnemo vozičkat
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 21:30:11
|
|
|
|
pikovit
|
O Gretka kako si pa ti kaj?Še vedno tako pridna.Mal sem zanemarila tvoje mesto.Grem pogledat,kolk je že zrastlo.
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 21:31:03
|
|
|
|
mlinčka
|
Pupe, hvala za welcome mojmu korenjaku! Tole je napol brez moje vednosti naredu, ampak se mi fajn zdi, moram priznat! Dejte še mal spodbude Dejzikinemu možu. Ga sekira, da ne sme sramote tlele delat.
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 21:33:17
|
|
|
|
pikovit
|
Mlinčka pa sej ga čakamo. DEJZEK,KJE SI
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 21:35:04
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka Pupe, hvala za welcome mojmu korenjaku! Tole je napol brez moje vednosti naredu, ampak se mi fajn zdi, moram priznat! Dejte še mal spodbude Dejzikinemu možu. Ga sekira, da ne sme sramote tlele delat. Mlinčka tvoj je že taprav heroj ... dejzikin peceljc bo pa tut prpremzou tle gor se jaut, je pa tko, sramota gor al pa dol, kukr se enkrat javš tle gor z nick nejmom si NAŠ, anede Pikovitka, jz pridna ???? vpraš o tem mojga !!!!!!! ... ma ja, mal sem že, pretiravam pa tut ne ...
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 21:38:29
|
|
|
|
pikovit
|
A gremo navijat za DEJZEKA,da se nam javi? DEJZEK,DEJZEK,DEJZEK,DEJZEK,DEJZEK Gretka pa ti skoz ful pridna.Tvojmu pa nič ne verjamem Tudi počasi se daleč pride
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 21:40:01
|
|
|
|
pikovit
|
Kaj je zdaj????A sem sama???Kje ste vse?????
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 21:40:24
|
|
|
|
kajsica
|
Mlinček svaka ti čast! Kako lepo je imet moškega v družbi! Za tipkanje pa se ne sekiraj, smo vse enako in delamo napake! Mlinčka, svaka čast tvoju!!!! Dejzi, a ti pa tvojga ne moreš pripravit do tega, da bi z nami tipkal??? Ja ja saj v kolikor ga jaz poznam je itak vedno tiho, razen ko pljune na karbid.... Pikovitka, jaz mam že pivičko odprto!!!!
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 21:43:20
|
|
|
|
pikovit
|
Kajsi a pol ga bova dahnle enga
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 21:49:20
|
|
|
|
folikel09
|
dober večer mam vam vsem veliko za povedat pa za vprašat sam dons ne bom pisu ker sem pod pritiskom lep pozdrav
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 21:52:07
|
|
|
|
DaisyE
|
P i z d a, mi že sramoto dela...
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 21:53:37
|
|
|
|
miska73
|
folikel, identificiraj se. Glede na klicanje, ki smo ga izvajale malo prej... a si ti mogoče dejzek (beri samec od dejzi)
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 21:54:02
|
|
|
|
miska73
|
P i z d a, mi že sramoto dela...
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 21:54:16
|
|
|
|
mlinčka
|
No, pa smo ga gor spravl...
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 22:05:00
|
|
|
|
folikel09
|
nemorm danes jutri se oglasim
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 22:12:21
|
|
|
|
DaisyE
|
Ki čem rečt, nč ne bom djal, komanda mora bt....
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 22:13:14
|
|
|
|
pikovit
|
Danes,danes,danes Ej kje maste pa vi danes žur Bravo Dejzek,čestitke za registracijo
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 22:14:21
|
|
|
|
pikovit
|
Dejzi je pa trd oreh
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 22:15:16
|
|
|
|
pikovit
|
Pa je ste vse?????
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 22:16:19
|
|
|
|
pikovit
|
Ok pol grem pa mal na FB čekirat.
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 22:19:15
|
|
|
|
folikel09
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Bravo Dejzek,čestitke za registracijo hvala!
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 22:22:18
|
|
|
|
pikovit
|
Kje je pa Dejzi a jih ma že 4 v riti in zgleda takole
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 22:28:17
|
|
|
|
mismis
|
Bmeti, jaz gledam Batmana po TV, tuki pa cela kronika Mlinček in Dejzek, welcome med nami. Kaj masta dosti tega, da žene samo za mašino sedijo in se smejijo, pa sta se nam odločila pridružiti. seveda lepe pozdrave tudi ostalim, samo žal danes niste tako zanimive, kot dva moška primerka
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 22:28:27
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Kje je pa Dejzi a jih ma že 4 v riti in zgleda takole Nekje na blizu sem pa res. Samo ne zgledam takole , ampak nekako takole . So me prepričali, da našga na net spustim, pa nisem ziher, če je to glih pametna ideja. No ja, pa saj lahko zrihtamo... Ampak na dekliščini si pa malo zmatrano zgledala. Tako je treba!!!!!!!!!
|
Izberite imeTLFIzberite ime, ki se vam najbolj dopadeAna (
22%)
Eva (
29%)
Katja (
11%)
Teja (
17%)
Tinkara (
21%)
Število vseh glasov: 524Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!