Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 23:11:23
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica sam potem bo toplo....jah!!!! Evo, to mo je zadnje čase prioriteta v življenju. Da je toplo. Samo ne pivo. Zdaj pa grem, mlinčka ne bom več čakala. sicer je pa menda itak reku, da pride ob polnoči, do tja pa ne zdržim. Meni se spiiii . Grem se k foliklu stisnit. Pa kje je tole ime našu!? Mah kakvi su, takvi su... naši su. Nočka lube moje, pri srcu ste mi.
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 23:13:12
|
|
|
|
kajsica
|
Pa daj no Dejzi, men se ga je pa glih žingat začelo! Sem glih na tretjem piru, pa še doma, tk da bo še ziher keri padu!!!!
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 23:13:14
|
|
|
|
pikovit
|
Lej Mlinček je gor
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 23:13:55
|
|
|
|
kajsica
|
Ej mlinček, kje si???? Rabiš kaj fotostimulacije, da boš lažje kaj napisal!!!?
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 23:14:05
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Ti samo glej, da boš Daisy in Mlinčki pokazala, kje sem doma Če me pa še peleš, ti pa do smrti ne pozabim! O mlinček je z nami! Da me ne boš spet podrl, ne da bi vedela! Zdaj pa res grem.
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 23:14:31
|
|
|
|
Grethy
|
Babuške ... orng ga pijte in dostojanstveno se držite ... Noček!!!!
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 23:14:37
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica Ej mlinček, kje si???? Rabiš kaj fotostimulacije, da boš lažje kaj napisal!!!? kaj pa če je Mlinčka, pa je undercover
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 23:16:32
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica Pa daj no Dejzi, men se ga je pa glih žingat začelo! Sem glih na tretjem piru, pa še doma, tk da bo še ziher keri padu!!!! Saj zdaj mate mlinčka, to bo žur do jutranjih ur. Če je mlinčka dobra za fotostimulacijo, vam samo to povem, da mlinček je pa mojster za audiostimulacijo. Čakta, da začne muziko rolat. Nočka drage moje.
< Sporočilo je popravil DaisyE -- 27.9.2008 23:17:23 >
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 23:18:17
|
|
|
|
pikovit
|
Nočko Dejzi
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 23:18:19
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: kajsica Ej mlinček, kje si???? Rabiš kaj fotostimulacije, da boš lažje kaj napisal!!!? kaj pa če je Mlinčka, pa je undercover
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 23:18:52
|
|
|
|
kajsica
|
Draga Dejzi in Mlinčka, pokorno javljam, da če v petek ni punkcije, se vama javljam za šoferja. Pa tudi nobenega opravka nimam v petek, tk da bom pravočasno kjer bosta rekli!!! Zmenjeno!! Miška urejena zadeva!!!
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 23:19:40
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica Draga Dejzi in Mlinčka, pokorno javljam, da če v petek ni punkcije, se vama javljam za šoferja. Pa tudi nobenega opravka nimam v petek, tk da bom pravočasno kjer bosta rekli!!! Zmenjeno!! Miška urejena zadeva!!! ok, potem bomo jutri javno objavili, kje in kdaj se dobimo
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 23:19:41
|
|
|
|
pikovit
|
Ej punce jaz grem pa v petek k vedeževalki.
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 23:20:01
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Nočko Dejzi Pikso moja
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 23:20:04
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Ej punce jaz grem pa v petek k vedeževalki. a spet Kdaj pa jo imaš?
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 23:20:46
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Nočko Dejzi Pikso moja Daisy, pa kaj ti res že greš??? a ne bomo potolkle rekorda, pa nakucale do 100. strani
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 23:21:04
|
|
|
|
kajsica
|
Ja verjamem, da je mlinčka odlična fotostimulacija, sam paše včasih uč še na kaj vrečt!!!
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 23:21:40
|
|
|
|
mlinček
|
ringa ringa raja mlinček pa nagaja - ekola mene dejzi in ostali - tolk pričate da komi dohajam. Upam da ste vse OK in da folikel lepo spi. Ker tudi mlinčka nekako hoče spat bom pa jaz tudi počas spokal - ampak na naslednjem mitingu se vidimo 100%. Pozdrav vsem ki ste še budne in nazdravje
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 23:21:50
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Nočko Dejzi Pikso moja Lav ju tu
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 23:22:46
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Ej punce jaz grem pa v petek k vedeževalki. a spet Kdaj pa jo imaš? Ob 9h
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 23:23:03
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlinček ringa ringa raja mlinček pa nagaja - ekola mene dejzi in ostali - tolk pričate da komi dohajam. Upam da ste vse OK in da folikel lepo spi. Ker tudi mlinčka nekako hoče spat bom pa jaz tudi počas spokal - ampak na naslednjem mitingu se vidimo 100%. Pozdrav vsem ki ste še budne in nazdravje Mlinček in Mlinčka to je lepi par, ona je ciganka, on pa dimnikar lepo spančkajta
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 23:23:19
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Ej punce jaz grem pa v petek k vedeževalki. a spet Kdaj pa jo imaš? Ob 9h a zjutraj?
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 23:23:32
|
|
|
|
kajsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Ej punce jaz grem pa v petek k vedeževalki. Pikola jaz bi tud enkrat šla k kateri!!! Me prav zanima kaj mi bi rekla!!! A je tvoja OK??? Mlinčka saj nisi huda name, a ne? Saj ne zavajam Mlinčka na kriva pota!!!
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 23:23:44
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Nočko Dejzi Pikso moja Daisy, pa kaj ti res že greš??? a ne bomo potolkle rekorda, pa nakucale do 100. strani No, če gre za rekord, pol lahkompa res še enga pržgem. In počakam, da se mliček javi.
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 23:23:52
|
|
|
|
mlinček
|
daj vse te stimulacije - domača je super, ve pa sam ........
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodnaKo je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.