|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembrke 2008
27.9.2008 19:07:29   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: _sanja_*

Katja...

Potem mogoče mislim pravo previjalno... Kaj takega?
user posted image  

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image  Točno ta user posted image

Jaz bom najbrž edin sam en predalnik dala gor, ker ne vem, če bom rabila dva. Bom vidla.

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
27.9.2008 19:09:09   
5ra_28

Tole ste brale?

http://www.ringaraja.net/forum/m_3088046/mpage_139/key_/tm.htm#3191685

Joj, kako žalostno. Že zadnjič je ena tu dala en link, ko se je malček zadušil z vozljem na popkovnici. Pol pa mojemu tako žalostno razlagam, pa mi potem prepove brat te zadeve!!! Evo, zdaj sme jo spet prebrala, pa mi je tako hudo, če sam pomislim, da bi bilo kaj narobe...

Končno smo trije:)

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
27.9.2008 19:12:21   
5ra_28
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Poslikave: babnce, ve ste zakon! A to kr same narišete na steno? Brez kakršnegakoli pripomočka? user posted image  Zakon! Js ne bi znala ... Razn, da mi eden nariše, pa js pol sam pobarvam user posted image

Pridem narisat..sem poceni in blizuuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
27.9.2008 19:14:08   
5ra_28
Kak fajn, da imste prostor v kopalnici in v otroški sobi za previjalne. Jaz pa v kopalnici niti pod razno.user posted image
Pa dobra ideja, katja, da imaš posteljo tudi zraven, sploh če jo že imaš..ko bo bolana...ti je mami dala super idejo.

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
27.9.2008 19:14:42   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra_28

IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Poslikave: babnce, ve ste zakon! A to kr same narišete na steno? Brez kakršnegakoli pripomočka? user posted image  Zakon! Js ne bi znala ... Razn, da mi eden nariše, pa js pol sam pobarvam user posted image

Pridem narisat..sem poceni in blizuuser posted image user posted image user posted image .

Te bom držala za besedo user posted image  Sam prej bom mogla stene prebarvat, da bodo lepo enobarvne. Boš čez kako leto in pol, ko bo user posted image  že sama povedala, kaj bi ona imela, naslikala "po naročilu" user posted image

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
27.9.2008 19:16:39   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra_28

Kak fajn, da imste prostor v kopalnici in v otroški sobi za previjalne. Jaz pa v kopalnici niti pod razno.user posted image
Pa dobra ideja, katja, da imaš posteljo tudi zraven, sploh če jo že imaš..ko bo bolana...ti je mami dala super idejo.

Se mi je najprej zdelo ful čudno in čist zgrešeno ... Sm bla kr proti. Pol sm pa popustila in v bistvu šele zdle ugotavljam, da bi bo prav pršla. user posted image
Včasih zna pa res kak pametnen predlog dat, ker drgač je bolj sitkasta in mi kr nč ne pusti delat med user posted image . Še ene vrečke ne bi smela po njenem dvignit user posted image

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
27.9.2008 19:33:00   
katja_p
Sem zdle mal poslikala, da vidte.

Kombinezonček in pajac, ki sem ga včeri kupila:

user posted image

Kombinezonček preurejen - na hlačnice:

user posted image

Trenutno opremljena omara: na vrhu so plenice in nekaj cotk, ki semjih dobila na posojo in so št. 74+, eno nižje so cotke 56, 62 in 68 - zopet je večina sposojenih; še nižje pa so posteljnine za kinderpet, dekce, kopalni plašč, nekaj slinčkov ter celoten komplet za v zibko z oblogo in baldahinom vred.

user posted image

Tole je pa sobica v trenutnem izgledu. Pol bo to pršlo mal preurejeno in prestavljeno user posted image

user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
27.9.2008 20:38:41   
moonshine
Pozdravljene!

Katja , zdajle pa moram rečt sma se z mojim ful smejala.user posted image user posted image user posted image Takrat,ko sma bila v h&m nikakor nisma poštudirala,da bi se ta vreča dala uredit na hlačnice - pa se nama je dopadla fuuull.No vglavnem,sma kupla enga drugega podobne barve.In zdejle js njemu kažem tole in se smejim,on pa user posted image  mami upam,da bo najin user posted image  brihtn po babici in dediju in ne nama...user posted image !
Super izgleda kot vreča in pajacek!user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
27.9.2008 21:52:11   
blackcoffee
Tole ste brale?.... Preveč takih stvari se zadnje čase dogaja... user posted image user posted image   Upam, da katero med nami ne doleti kaj takega...

tudi jaz upam, da se nam kaj takega ne zgodi.
pa hudirja, kaj se dogaja, da otrok kar umre? user posted image user posted image user posted image
nekje sem brala, da tako kot si lahko ženska premisli in abortira, si lahko tudi duša, ki bi naj naselila otroka, ki ga nosimo premisli in odide. user posted image
- pa da se ti to zgodi na samem koncu nosečnosti?  to lahko še samo znoriš. user posted image

katja_p
ej, kako lično in skrbno! :P  user posted image
pajacek se tud men zdi cool! - pikola, me že navdušujete s temi cotkami... user posted image

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 27.9.2008 21:56:53 >

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
27.9.2008 22:28:52   
julika
user posted image

da se malo pohvalim............user posted image

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
27.9.2008 22:31:05   
julika

Tole ste brale?

Preveč takih stvari se zadnje čase dogaja... user posted image user posted image

Upam, da katero med nami ne doleti kaj takega...

jooooooooooooj res grozno......ne znam si predstavljat, da se to nama oziroma najinemu user posted image   zgodi.

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
27.9.2008 23:06:51   
Anonimen
Alo souser posted image !
Samo toliko, da se vam malo oglasim ... sva ravno iz Štajarske republike prišla, kjer je moj dragi pomagal v sadovnjaku jabolka obirat, jaz sem pa malo bluzila okrog ... je bil kar fleten dan, pa še eno gajbico jabolk in dva kozarca ocvirkov nama je prislužil user posted image .

Punce ful ste pridne in lepo pripravljate sobicein vse ostalo potrebno za user posted image ... jaz bom najino sobico (kolikor je je sedaj postavljene) poslikala jutri pa vam malo pokažem kako napredujemo.

No, zdaj grem pa v mižole. Nočka!

(odgovor članu julika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4012
28.9.2008 8:29:29   
CIPRESA

Tole ste brale?

Preveč takih stvari se zadnje čase dogaja... user posted image user posted image

Upam, da katero med nami ne doleti kaj takega...

user posted image user posted image mene je tako strah zaradi takšnih zgodbuser posted image

Drugače pa bom jaz tudi imela previjalno v kopalnici le da  plenic in teh stvari nebom mela v predalih, ker je notri veliko vlage in otročku vlažno pleničko na ritko ni dobro dajati.

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu julika)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
28.9.2008 10:07:55   
_sanja_*
Dobro jutro!

Katja, super, da se da preuredit v hlačniceuser posted image user posted image user posted image Tega seveda nisem znala naštimatuser posted image , motilo me je pa kar precej, da bi bil vmes samo luft...user posted image

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
28.9.2008 10:15:12   
pike
Dober dan,
ravno sem si privoščila kavico in par domačih keksov nato pa odrinem k tašči na kosilo.
So napovedovali, da bo danes že sončno ampak pri nas na štajerskem sonca ni za videt.

Jaz moram povedat, da so brce najine pupe vse bolj intenzivnejše oz. bolj močno jih čutim.  V trgovini sem naenkrat občutila kar bolečino ob brci, da sem skoraj vrečko na tla spustila. Včeraj zvečer je delala prave akrobacije. Trebuh se je samo bočil iz ene na drugo stranuser posted image . Joj je lep občutek, da veš da je dete živahno. Je pa res, da včasih so pa dnevi, ko je dete bolj umirjeno.

Lepo nedeljo želim vsem. Pozdravčekuser posted image

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
28.9.2008 16:17:50   
blackcoffee
nedelja je - očitno ste šle vse nabirati kostanje ali pa k svojim taščam na kosilo.. user posted image
oh, kako ste patetične.. user posted image
- meni pa tak dolgčas.. 

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
28.9.2008 16:56:13   
katja_p
No, jaz nisem nč šla k tašči na kosilo, ampak sma z mojim imela doma delovno akcijo: sesaje, pomivanje, čiščenje nasploh ... Je bla že kr katastrofa za moje pojme.

Opažam pa tud js, da so vse nekam izginile danes: najbrž se kje sladkajo in čajčkajo na toplem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4017
28.9.2008 17:17:40   
miracleme
user posted image  blackcoffe: jaz sem ena tistih, ki se danes ne ubada ne s taščo, niti s kostanji.....temveč s čiščenjem. Patetična sem prav tako, a ne? zdi se mi, da imam v stanovanju en mali svinjakuser posted image , zato je danes tisti dan, da vse skupaj spravim malo v red. Ta dva tedna sem bolj štrajkala s čiščenjem - zaradi hemoroidov, seveda, pa tudi zaradi lenobe!
Drugače pa mi je danes prijateljica prinesla nekaj cunjic za user posted image , zato me zvečer čaka še označevanje le-teh. Poleg vsega pa še najin nadebudnež.....

V torek zvečer imam samoplačniški UZ pri dr. Pušenjaku, sem namreč v 30.tednu in glede na to, da sem imela zadnji pregled v 28. tednu, naslednjega pa šele v 34., sem se odločila za dodatno preiskavo - v tem tednu baje preverjajo napredovanje rasti otročka. Več o tem bom poročala v torek.....

Uživajte lepo nedeljsko popoldne....

Neposredna povezava do sporočila: 4018
28.9.2008 17:35:28   
julika
jaz se tud ne ubadam danes s taščo........je ni doma......se komaj zvečer vrne iz 3-dnevnega izletauser posted image .zato pa imam že dva dni rahlo čistilno akcijo po stanovanju (sesanje,pranje,likanje,kuhanje...).trenutno sem sama.moj in njegov oče sta šal "na fuš" delat.pa uspelo mi je danes presortirat malo cotke za user posted image .nekaj sem jih že oprala.zdaj jih imam vsaj kam zlagatuser posted image .

(odgovor članu miracleme)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
28.9.2008 17:53:41   
blackcoffee
ker vas ni bilo, sem šla na en sprehod.
torej.. ob nedeljah se ve greste čistilno akcijo...?  nič kaj me ne mika, da bi si vas vzela za vzgled. user posted image
pa to ne pomeni, da nimam kaj za postorit. še dobro se zavedam, da me bo vse počakalo - danes pač ni moj dan.  user posted image

ravno včeraj mi je ena prijateljica prinesla neke bodije za prihajajočega otročička, ki pa imajo oznako 6M - torej, če prav sklepam, mu bo to prav, ko bo v 6. mesecu.. (?!)
ugotavljam, da nimam še predstave kolk velike morjo bit cotice na začetku. joj, pa tolk ste že govorile o tem.. s katerimi številkami boste začele? jezus.. skrajni čas, da se sprehodim po kakšni trgovini in se malo izobrazim še v tej smeri. 

miracleme.. tud mene pesti ta nadloga. user posted image
kako si se jih rešila, katero kremo si uporabljala? ti je pomagalo, si se jih dokončno znebila? user posted image

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 28.9.2008 17:57:11 >

(odgovor članu julika)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
28.9.2008 18:20:12   
miracleme
blackcoffe: ja ta "nadloga" res ni prijetna. Skratka, do sedaj sem se jih rešila le z TEA TREE KREMO od Justa, res mi je vedno pomagala, vendar le za zunanje hemoroide. Tokrat pa mi je kirurg predpisal eno mazilo, ki mrtvi boleči del, vendar sem se namazala le enkrat, saj mi je pomagalo. Za sveto sem vzela tudi njegov nasvet naj si večkrat na dan boleči del spiram z mlačno-toplo kamilico oz. vsaj vodo, pa naj spijem vsak dan Donat. Tako, da bom morala odslej naprej vse to bolj upoštevati, saj jih bom v nasprotnem primeru spet fasala čez en mesec!
Moja babica, ki je pristaš naravnih mazil mi je svetovala tudi naj si hemeroide večkrat dnevno namažem z nežganim oljčnim oljem, prav tako naj ga dam nekaj na gazo in si jo menjam večkrat na dan. Ta nasvet sem dobila par dni nazaj in ni še sproban. Verjamem pa, da pomaga....

Upam, da sem ti vsaj malo pomagala......ker boli ko user posted image . Nekatere pravijo, da jih sam porod ni tako bolel kot kasneje hemoroidi...... 

Neposredna povezava do sporočila: 4021
28.9.2008 18:35:07   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee

ravno včeraj mi je ena prijateljica prinesla neke bodije za prihajajočega otročička, ki pa imajo oznako 6M - torej, če prav sklepam, mu bo to prav, ko bo v 6. mesecu.. (?!)
ugotavljam, da nimam še predstave kolk velike morjo bit cotice na začetku. joj, pa tolk ste že govorile o tem.. s katerimi številkami boste začele? jezus.. skrajni čas, da se sprehodim po kakšni trgovini in se malo izobrazim še v tej smeri. 

Js predvidevam, da 6M pomeni, da mu bo prav, ko bo star 6 mesecev, čeprav mu boš najbrž že nekaj časa prej lahko to oblekla.

S katerimi številkami začet? Js bom s 56, ampak teh mislim, da ni treba met velik, ker mu zlo hitr oblečeš že 62. Pač neki bodijev, ene par pajacev pa še kako majčjo bolj toplo ... kake žabice, pa nogavičke.

Neposredna povezava do sporočila: 4022
28.9.2008 18:44:46   
pike

Danes je tukaj bolj zatišje. No jaz sem bila pri tašči in je bilo fino. Pili kavico nato čajčka in obilo obilo sladkega peciva. Celo sonce smo imeli na razpolago in smo se kar veni martinčkali in bilo nas je malo več tako, da je bila prav prijetna nedelja.

Sem že slišala za firmo Just, ki ima najrazličnejše izdelke. Jaz sem pa od Justa kupila materino dušico in brinovo kremo, ki je fajn za stopala, če te rado v noge zebe in pozimi kar prav pride pa da te seveda kdo fino zmasira.

Neposredna povezava do sporočila: 4023
28.9.2008 18:52:41   
blackcoffee
miracleme, hvala za nasvete bom sprobala! lahko samo pomaga... škoditi ne more.
ena znanka mi je tudi svetovala pitje navadne vode pomešane z jabolčnim kisom.

katja_p, no, cool, potem sem pravilno sklepala. user posted image
hvala tudi tebi.

Neposredna povezava do sporočila: 4024
28.9.2008 20:05:33   
Suni
Oh, sem zamudila srečanje ljubljančank...

No, tudi jaz še nisem v intenzivnih nakupih, danes malo gledam tele avtosedeže in vozičke, pa me zanima zakaj tole lupinico Maxi-Cosi CabrioFix, ki jo promovirajo v zavitkih kot eno najboljših ni na seznamu testiranih (na amzsjevi strani)...

Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.