katja_p
|
Pa da se danes še jaz malo javim! Upam, da se bom spomnila napisat vse, kar sem si zamislila med branjem vseh teh vaših današnjih postov . Drgač bom pač dopolnjevala Previjalna: ko jo bom imela, jo bom slikala in dala gor. So me danes klicali iz Pikapoke, da jo imajo v skladišču, ampak niso še izvedeli za barvo (bi pa rumeno). In bom v ponedeljek izvedela kaj več oz. ko bo v Celju, da jo grem kar iskat. Ni pa tale http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/previjalne-mize-in-dodatki/brevi-previjalna-miza-fliper/5778011250577008 Je zlo podobna, le da nima križnih nog, ampak kar vertikalne in dve polički pod banjico. Kosilo: mi smo bili danes na Gorenjskem, v Preddvoru, in smo šli v eno fino gostilno (Pr Bizjak) in jedli zelo negorenjsko, kar se tiče porcij. Sm taka kot sod Kombinezon: Sanja, mere - 71 cm od vrata do konca vreče; rokavi 25 cm (z rokavičko), če pa ima rokice zunaj, je 18 cm Js sm včeri probala iz te vreče naredit za nogice in je ful simpl Sam mal prestaviš zadrge in gre. Men je res super tale kombenezonček Bom slikce prpopala, takoj, ko se mi baterija napolni Cotke: js sm tudi že kar nekaj kupila, ker sm dobila nekaj malega, a so same modre stvari, ker so od fantka. Nisem pa sploh še kaj pretiravala, ravno toliko, da bom imela za prve par sni. Pol bo pa tk še kdo prnesu, pa pol greš kupit, ko vidiš, kaj rabiš. Pa še tašča mi je dans rekla, da naj ne kupim vsega, da bo še ona imela veselje po trgovinah hodit in roza cotke kupovat Me pa nekaj zelo čudi: zlo težko je dobit pajace al pa hlačke, ki imajo stopalca H&M nima nič - no, en model sem včeri dobila, iz flisa, bele barve. Spanje: že drugo noč zapored sem se zbudila Hmmm ... upam, da se to ne bo začelo ponavljat, ker bi res ful rada spala ... Pol pa ležim in si sploh ne upam oči odpret, ker vem, da je itak še tema in se kr hočem nekak prisilit, da bi čim prej zaspala nazaj Poslikave: babnce, ve ste zakon! A to kr same narišete na steno? Brez kakršnegakoli pripomočka? Zakon! Js ne bi znala ... Razn, da mi eden nariše, pa js pol sam pobarvam
|