|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembrke 2008
29.9.2008 12:32:51   
julika
zakaj pa nebi smel dodat malo mehčalca pri pranju cotk za user posted image ?

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
29.9.2008 12:39:13   
Splet.Ka
Dober dan.

Pri nas še vedno tako lepo sije sonček, da grem zdaj, ko sem vse opravila, posedat na balkon.

Vidim da se res že vse pripravljate na novorojenčka, jaz enako kot Splet.ka nimam nič, razen medvedka

Zverinica, ti me prehitevaš za enega medvedkauser posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: pike
Mi bomo pa danes segedinar jedli. Pa komaj že čakam na kislo repo..... in kostanje.

Kaj bi dala za en segedin. Pri nas še vedno ni za dobiti kislega zelja in še vedno nisem prišla do tiste svoje porcijeuser posted image . Kostanj pa že prodajajo, in to take velikosti, kot bi bile mareliceuser posted image . JAz imam rada bolj zapečene stvari in se mi zdi, da je pri manjših kostanjih večji delež tistega ta zapečenegauser posted image .

Lepo se imejte!

Cvetim...

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
29.9.2008 12:47:49   
tejci01
Dober dan

Tudi pri nas je sije sonček in je zunaj prav lepo toplo.
Za kosilo bodo pri nas njoki z golažem.

sem prebrala,da se pogovarjate o pranju oblekic. Mislim da ni potrebno nič kaj dosti komplicirat, samo mehčalca raje ne dajat saj na začetku. Mi nimamo sušilca,ampak vseeno ne bom dala mehčalca, če pa bodo oblekice pretrde ga bom dala zelo malo. Bomo vidli kakšna bo potem reakcija na koži.

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
29.9.2008 12:53:23   
5ra_28
Urejanje porodniške...tiste ki ste zaposlene ali na bolniški prej pa zaposlene... Izpolnjujem prilogo S-1, ki jo bom danes poslala delodajlcu, da mi jo izpolni, da noter vpiše vse bruto plače in potrdi. Na tej piše, da jo mora izpolnit delodajalec, ampak... treba je vpisati, kdaj se bo začela porodniška. Saj bom poslala zraven še kopijo potrdila o PDP, ampak..si delodajalec sam izračuna, kdaj se mi začne porodniška, da noter vpiše datum??!! Jaz bi še zraven najraje napisala kratek dopis z vsemi podatki za vpisat, da ne bom kracala po listu, ki je ZA IZPOLNIT S STRANI DELODAJALCA (zgoraj je celo opozorilo).
Pa še nekaj... na spletni strani CSD Šiška, kjer je vse tako lepo za izračunat, so se mi izpisali meseci za vpisat od okt. 2007 do sept.2008. 60 dni pred PDP pa je 7.10.2008, ko lahko vlogo oddam. A lahko jaz vpišem od SEPT.2007 pa do AVG. 2008? Torej en mesec prej začnem in en mesec prej zaključim, ker sem zdaj na bolniški, lani sept. pa sem imela 1x višjo plačo, kot bom imela ta mesec (sept. 2008) bolniško. Torej bi se mi splačalo. Klicarim na CSD, pa se mi noben ne javlja. A je že katera to izpolnjevala ali pa ve? Ker na spletni strani CSD je napisano tole:
''Višina porodniškega nadomestila v času porodniškega dopusta je povprečna osnova, od katere so bili obračunani prispevki za starševsko varstvo v zadnjih 12. mesecih pred vložitvijo vloge za uveljavitev pravice do porodniškega dopusta''.
Torej bi moralo it skozi...ali pa bom morala počakat še na sept. dohodek.user posted image
Jaz bom kar danes v službo poslala in  tisto gospodično prosila, če mi lahko vpiše takole, kot si jaz želim. Če bo vedela, da ne sme, potem bo itak počakala še ne sept. bolniško, ali pa mi bodo na CSD-ju, ko bom vlogo prinesla, zavrnili in bodo rekli, naj še počakam na sept. dohodek. user posted image  Upam, da ne.  

Končno smo trije:)

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
29.9.2008 12:59:39   
Anonimen
No punce, jaz sem imela pa zdajle eno mini delavno akcijo ... sem pomila tanove omarice za našo user posted image in presortirala podarjene cotke in jih malo po predalih zložila. No in ugotovila sem, da imam od 6-9 mesecev že cel tavelik predal pajackov pa trenirkic, pa od 4-6 mesecev tudi nekaj, za začetek pa nič ... razen parih slinčkov in treh bodijev na preklop, ki sem jih sama kupila ... bo očitno treba še malo v štacune user posted image .

No sobica pa trenutno takole izgleda:

user posted image
user posted image

Tale stena pa pride pobarvana in poslikana:

user posted image

Slikice niso najboljše kvalitete, ker so z GSMjem pofotkane. No drugače pa več kot očitno manjka še 100 in 1 dodatek (luči, previjalna podloga, baldahinček, polička nad previjalno komodo, ...).

(odgovor članu lonja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4055
29.9.2008 13:15:31   
5ra_28
ooohh, lepa otroška sobica..Otika.... To pohištvo je iz Ikeje, a ne?? lepo naraven les, zelo podobno Bukeli.

Brskam po forumih in internetu za moje vprašenje zgoraj..porodniška..pa čisto vse sprašujejo obratno, da bi čim kasneje oddale vlogo, da se še jim zadnja plača šteje. Sam jaz bi rada oddala tako, da se mi zadnja ne šteje.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
29.9.2008 13:26:14   
Anonimen
Ja pohištvo je iz Ikee (itak user posted image ) ... meni je bilo blazno všeč. Itak nisem hotela neki čisto dojenčkastega vzet (bom z dodatki to naredila), ker ne mislim čez 4 leta novega pohištva kupovat ... tuki se bo dokupila samo tavelika postelja in pa miza, pa iz previjalne komode se tista plošča odstrani in postane navadna komoda. Pa vse skupaj (leseni del) sva dobila za samo nekaj čez 600€, s tem da je vse iz masivnega lesa ... mislim, jaz sem ful zadovoljna!

No zdaj grem pa na en špancir do onih kontejnerjev za ločeno zbiranje odpadkov ... pol pa še ne vem kaj bom ... mogoče bom počivala, mogoče bom pospravljala, kuhala ... kaj se ve user posted image .

(odgovor članu 5ra_28)
  Neposredna povezava do sporočila: 4057
29.9.2008 13:27:19   
Splet.Ka
5ra_28 glede plač, ki se štejejo v porodniško. Jaz sem imela prvič pdp konec avgusta 2006. Vlogo sem morala oddati konec junija 2006. In vanjo se je štelo vse, kar je bilo izplačano v zadnjih 12 mesecih pred junijem 2006 (vključno z izplačilom, ki je prispelo 15. junija, torej plača za maj). In sem spraševala, če je treba kam poslati še zadnji dve plači, pa je gospa na CSD rekla, da ne, da se šteje zadnje leto pred oddajo dokumentacije, ne pred PDP.

Otika, lepoooooo! Imate pa precej prostora, kajne? Pri nas je vse bolj "nabutano" na kup. Skoraj že v nadstropjihuser posted image

Cvetim...

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
29.9.2008 13:42:29   
lonja
5ra_28, po mojem bi to tudi moralo iti skozi, vsaj pri meni je bilo podobno pri ta prvi nosečnosti, čeprav sem pa tudi jaz zadnjič govorila oddelkom plač tu pri nas. Pa je rekla, da jo kar pogosto kličejo iz raznoraznih CSD-jev, naj jim pove še ta zadnjo plačo za kako posameznico. Zgleda da je vse odvisno od tistih gospa na CSD-jih, kolk se jim da oziroma ne da komplicirat user posted image . Želim ti, da bi ti uspelo, kot si želiš.

SpletKa, tudi jaz sem zelo podobna vama z Zverinico. Najprej moram še locirat, v katero od ž-nj škatel sem pospravila cunje od Ajde user posted image . No, medvedke imam že zunaj, ker jih sploh nisem nikamor pospravila user posted image .

Otika, čudovito sobico bo imela vajina pupika user posted image !

Lepo čvekajte še naprej!

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
29.9.2008 13:58:40   
Splet.Ka
IZVIRNO SPOROČILO: lonja

SpletKa, tudi jaz sem zelo podobna vama z Zverinico. Najprej moram še locirat, v katero od ž-nj škatel sem pospravila cunje od Ajde user posted image . No, medvedke imam že zunaj, ker jih sploh nisem nikamor pospravila user posted image .

Potem me tudi ti "vodiš" za medvedke, kar se tiče pripravljanja za  user posted image . user posted image

Zakaj naj ne bi uporabljale mehčalca? Jaz predvidevam, da je (lahko) novorojenčkova koža tako občutljiva, da bi reagirala na snovi (na primer dišave) iz mehčalca. Saj naj tudi ne bi bile namazane po porodu s kakšnimi odišavljenimi kremami, naparfumirane in podobno. Je to to? user posted image

Cvetim...

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
29.9.2008 14:07:09   
CIPRESA
Otika user posted image user posted image user posted image lepa sobicauser posted image

Glede mehčalca pa so nam že pred 3 leti rekli v MŠ da preveč draži kožo že nam tavelikim, kaj šele našim malčkom ki imajo še bolj občutljivo kožico. Je pa spet odvisno od mamice do mamice, nekatere perejo pa skos z mehčalcem pa je vse vredu in nimajo kljub temu nobenih problemov. Jaz nisem navajena na mehčalce in jih tudi ne bom uporabljala.

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
29.9.2008 14:31:22   
vrtnica21
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Veste kaj me zanima ... namreč zaradi bušija in pa predvsem zaradi bolečega kolena, si ne morem več sama spedenati nog (odstranitev odmrle kože, nohti, ...), pa me zanima če pozna katera v okolici Ljubljane ali Domžal kak fini salon, kjer to počnejo ... pa še to, a je v nosečnosti priporočljiva še masaža stopal poleg tega ali ne?

Otika, jaz sem šla tudi k pedikerju, ker si tudi nog res ne morem več spedenati user posted image .
Šla sem pa v Atlantis. Ena ura pedikure (odstrani ti kožo, postriže nohte)+ lak namaz stane 40€. V tej uri in ceni imaš vključeno tudi masažo nog, če želiš. Lahko pa namesto nog izbereš masažo in nego rok.

Jaz sem šla tja skupaj s prijateljico in sva se naročili hkrati.....tako, da so naju obe hkrati štimali, midve sva se pa načvekali.

Pa kok imaš lepo sobico. Zelo mi je všeč. Najina bebica pa trenutno še ne more imeti svoje sobice, ker je nimamo. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: 5ra_28

Brskam po forumih in internetu za moje vprašenje zgoraj..porodniška..pa čisto vse sprašujejo obratno, da bi čim kasneje oddale vlogo, da se še jim zadnja plača šteje. Sam jaz bi rada oddala tako, da se mi zadnja ne šteje.

5ra_28
... Jaz bi tudi rada oddala prej, ker nočem da se mi zadnja plača šteje v porodniško. Jaz sem tudi sedaj štartala bolniško in bom imela nižjo plačo v septembru. Jaz bom oddala na CSD tudi 7.10., plača pa bo zadnja vpisana za mesec avgust in ne september. Bom tam rekla, da mi za september še niso obračuna naredili....saj ubistvu mi ga res še niso in ga do takrat tudi še ne bodo. Mislim, da ne bodo nič komplicirali. Saj ena moja priajteljica je tako naredila in je bilo ok.

KOSILO:
pri nas golaž in polenta

Pri nas so tudi v MŠ rekli, da naj je uporabljamo mehčalcev. Lahko pri dojenčku povzročajo alergije oz. dražijo kožo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
29.9.2008 14:41:10   
5ra_28
IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica21

5ra_28
... Jaz bi tudi rada oddala prej, ker nočem da se mi zadnja plača šteje v porodniško. Jaz sem tudi sedaj štartala bolniško in bom imela nižjo plačo v septembru. Jaz bom oddala na CSD tudi 7.10., plača pa bo zadnja vpisana za mesec avgust in ne september. Bom tam rekla, da mi za september še niso obračuna naredili....saj ubistvu mi ga res še niso in ga do takrat tudi še ne bodo. Mislim, da ne bodo nič komplicirali. Saj ena moja priajteljica je tako naredila in je bilo ok.

To bi bilo superuser posted image user posted image user posted image user posted image . Bi se mi poznalo 50 € na mesec višja porodniška. Zakaj pa ne, če bi se dalo! Jaz sem moje papirje ravnokar poslala delodajalcu, pa bomo videli, kako bo.
7. oktobra pa bom tam z milim obrazom stala in oddala vlogo v upanju da jim bodo ti meseci ok. Bova obe upali na srečo 7.10., a ne?!
Grem dokončat kosilo, potem pa greva urejat dokumentacijo za nov družinski avto, za katerega je že položena ara. Upam, da bo do petka vse urejeno, da greva v soboto po njega.user posted image
Lepo bodite, pri nas je sonček, je sprehod tudi pasal.

(odgovor članu vrtnica21)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
29.9.2008 14:42:48   
katja_p
Porodniška: js mam pa mal drugačno vprašanje. Js bom zaposlena od srede dalje, ko mi poteče status. Sm dobila službo za določen čas, ker bom do nastopa porodniške lahko še neki prevajala za to podjetje. Kaj se pa pol men vpisuje v te obrazce, če dejansko do novembra sploh ne bom dobila nobene plače še? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4064
29.9.2008 14:43:19   
zverinca
torej, v nepripravljanju za dojenčka tekmujemo:
na 1. mestu: LONJA - vodi z medvedki
na 2.mestu: ZVERINCA - z 1 medvedkom
ma 3. mestu: SPLET.KA - brez medvedkov

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Otika, zelo zelo lepo boste pričakali dojenčka!!! user posted image
imate pa res velik prostora, pri nas je tudi kar gužva... ampak se ne pritožujemuser posted image imamo urejen nered, vem kje je kaj, kar je bistvo...

mehčalec da ali ne: tako ja, lahko so zelo alergeni. In kot pro vseh drugih alergenih je tudi z mehčalcem tako, da ni nujno da se alergija pokaže takoj, lahko butne ven šele po 10ih letih, zato je treba pazit na dojenčkovo občutljivo kožo. Parfumiranje mamice je pa drugo: to pa je novorojenčku tuje, premočni vonji, ki dražijo sluznico. Zatu...

5ra_28:
jaz bi na tvojem mestu klicala na svoj pristojen CSD in se ravnala po njihovih navodilih, torej če ti rečejo da moraš vpisati še spetembrsko plačo (bolniško) jo boš pač mogla, druge ti ni. Jaz sem tudi danes malo spisala te obrazce, v sredo se sprehodim do CSD, da mal povprašam (ker sva oba z možem v zadnjem letu menjala službo - ali to pomenita 2x2 prilogi S1, pač po mesecih dohodkov, ali pa stlačimo vse na 2x1 - če me razumete), potem pa nesem v službo.

tako, sedaj pa po princesko, lepo popoldneuser posted image

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu julika)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
29.9.2008 14:43:22   
vrtnica21
user posted image
user posted image

PDP   Ime   starost     kraj   pregledi       spol     obseg/kg
==================================================

x.12. 
tany83          24 let         ?       pregled       ?           ?

01.12.
saššša    user posted image user posted image 25  let   CERKN      P 24.9.          user posted image  user posted image  O:113;+10kg
1olivija          
31  let        ?       pregled       ?             ?
blackcoffee    35  let      MB    P 16.10.       user posted image       O:106/+11 kg

02.12. 
Pikanai          
31 let         ?      pregled         ?           ?
cipresa           29 let       KR      pregled        user posted image        O:92/+9kg
tian*zoja          ? let         ?       pregled         ?           ?
Claudi              
25 let   LJ/PO   pregled         user posted image          ?/+12kg
gemina            
26 let         ?     pregled        user posted image          ?/+5kg
lonja                 34 let         ?     P 30.9.         user posted image      O:?/+9kg

03.12. 
Julllija                ?
let         ?     pregled        user posted image       O:97/+4kg
Splet.ka          
30 let         ?     pregled         ?     O:93/+6kg
tasa.m.            26 let         ?      P 8.10.         user posted image           ?/+8kg

04.12. 
skorpika          
27 let         ?     pregled       ?           ?
Otika               
25 let        LJ     pregled       user posted image     O:105/+1kg

05.12. 
Ana Luna         
29 let         LJ     pregled       ?           ?
roal                 
26 let           ?     pregled       ?           ?
julika               26 let         ?     P 9.10.         user posted image   O:102cm/+12kg

06.12. 
katja_p            
25 let   SG/CE     P 10.10.    user posted image      O:99/+9kg
Bimba80          
27 let       KP       P 16.10.    user posted image            ?/+10kg
miracleme       
28 let        GO     P 27.10.     user posted image   O:100/+8kg
vrtnica21         
31 let        LJ       P 6.10.      user posted image    O:100/+9kg
jasa                  
30let        NM     pregled       user posted image           ?
5ra_28            
28 let       MB     pregled        user posted image   O:100/+9kg

07.12. 
nadaklemen     
31 let         ?     pregled       ?           ?

08.12. 
Tajka                
27 let        LJ     pregled       ?           ?
hektorina          
38 let       MB     P 7.10.      user posted image           ?
teja*                 
  ? let         ?     pregled       ?           ?

09.12. 
Vplanu               
29 let         ?     pregled       ?           ?
moonshine          29 let      CE    P 23.9.         user posted image      ?/+6kg

10.12. 
jagodinka            28  let     CE      P 2.10.     user posted image        O:99/+9kg

11.12. 
pike                     
  ? let         ?      P 9.10.     user posted image        O:96/+8kg
Anonimen           
  ? let         ?     pregled       user posted image             ?

12.12. 
majcika                
28 let        ?     pregled       user posted image             ?
mam32              
  31 let         ?     pregled       ?           ?
pišapela              
 26 let      SG     pregled      user posted image              ?
mami1979           
28 let      CE     pregled      user posted image            /+3kg
ajda26             
    30 let     LJ     P 20.10.         user posted image         ?/+7 kg
december28        
29 let     LJ     pregled          user posted image            ?
ketii                      
 ? let         ?     pregled        user posted image            ?
Tedi77                
  37 let KR/LJ     pregled          ?           ?

13.12. 
*Mateja            
   23 let     KR      P 23.10.        user posted image    O:89/+5,5kg
JAPE                 
  27 let     KR     pregled            user posted image     ?
julijana           
    38 let      TR     P10.10.           user posted image        ?
medika13        
   ? let   SG/LJ     pregled          user posted image     O:103/+8kg
tejci01                  27 let      PO   P 14.10.         user posted image    O:96/+7,5kg

14.12. 
andya                 
   ? let        ?     pregled      ?           ?

15.12. 
LUNA06             
   28 let        ?    pregled      ?           ?
Puella                     31 let       LJ    P 22.9.     user posted image      ?/+7kg
Zanositev            
 28 let    LJ/PO P 21.10.    user posted image           ?
b                             34 let        ?    pregled      user posted image          /+9 kg

16.12. 
lollypop              
  29 let    KR      P 7.10.       user posted image            ?/+7,5kg
martka                
 36 let      ?     pregled      ?           ?
Suni                        27 let  LJ       P 9.10.        user posted image       O:94/+8kg

17.12. 
jabi babi            
   27 let    ?     pregled      ?           ?
ursula83           
   24 let  TR     P 22.10.     user posted image       O:102/+7,5kg
nAny84           
       ? let    ?     pregled      ?           ?
pumpkin23           
27 let  LJ     P 6.10.      user posted image          O:94/+10kg

18.12. 
bibabuba             
27 let TR     pregled        user posted image          ?
nadya               
   26 let           pregled      ?     O:98/+6kg
miskajus           
 26 let      ?     pregled      ?           ?

19.12. 
zverinca            
 29 let    LJ     P 8.10.       user posted image    O:97/+6kg
mavrica72         
35 let      ?     pregled      ?           ?
anamari                 ? let      ?     pregled      ?           ?

20.12. 
neisha80            
28 let      ?     pregled     user posted image         ?
Nincica1            
 30 let  LJ/KR    P 24.10.   user posted image      O:98/+6kg
.Evelyn.             
26 let    LJ     pregled      user posted image           ?/+12kg
mettyy             
 31 let    SG     pregled     user posted image              ?

21.12. 
**NiNa**             
27 let      ?     pregled     user posted image           ?
avšika                 
  ? let      ?      pregled      ?           ?
_sanja_*           
 22 let  SG/CE  P 9.10.       user posted image     O:94/+6kg
alena*                    ? let      ?     pregled      ?           ?

22.12. 
nanaa                    
29 let    TR     P 8.10.     user posted image        ?/+5 kg

23.12. 
ninica04                  27 let  CE     pregled     user posted image    O:102/12 kg

24.12. 
ninica7                 
 29 let    TR     pregled      user posted image          ?
superpunca           
? let      ?     pregled       user posted image         ?

25.12.
*nina*                   
23 let  CE      P 22.10.     user posted image    O:90/+6kg
lupči                      
  ? let      ?     pregled      ?           ?
didyi                     
 31 let    CE     pregled      ?           ?
žabicamala            27 let   ?       P 22.9.       user posted image       ?/+ 5,5 kg

26.12.
tejka**                 
 33 let      ?     pregled      ?           ?

27.12.
jesenskolistje        
21let  ?     pregled      ?           ?

28.12.
abi                          
Lyla                      
  28 let  GO     P 3.10.      user posted image           ?/+6 kg

31.12.
uršap                  
Pikica T               
 28 let      ?     P 6.10.       user posted image           ?
ocka33                
 34 let      ?     pregled      ?           ?

Že dolgo se nam niso oglasile naslednje nosečke:
x.12.   luna           
x.12.   inja2          
x.12.   mini80       
5.12.   sunnysonja
7.12    *špela       
12.12. robidka       
13.12.  miši            
24.12. MIAAA30    

skupaj nas je 95 nosečk
in pričakujemo

user posted image  = 20
user posted image  = 22
user posted image  = 14

Z nami so pot začele:
janney 
ančica

ani76

faka

Sulfinija

metuljcek27

nanika*

Santa

becky

Anonimna 4

potička 

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUK 

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka 

user posted image   

user posted image
03.09.2008
MoonEve    Luna (? g, ?cm) (pdp 12.12.08 - 27. teden)

< Sporočilo je popravil vrtnica21 -- 29.9.2008 14:50:32 >

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
29.9.2008 15:10:07   
lonja
Zverinca user posted image user posted image user posted image user posted image  ja, ja, bo treba še ostale medvedke izpod postle potegnt user posted image user posted image user posted image !!!

Neposredna povezava do sporočila: 4067
29.9.2008 15:36:18   
zverinca
IZVIRNO SPOROČILO: zverinca

torej, v nepripravljanju za dojenčka tekmujemo:
na 1. mestu: LONJA - vodi z medvedki
ma 3. mestu: SPLET.KA - brez medvedkov

hehe, v bistvu je kontra, sory Lonja, ti si na tretjem mestuuser posted image

na 1. mestu: SPLET.KA - brez medvedkov
ma 3. mestu: LONJA - ima celo pripravljene medvedke

pol je pa počasi že blackcoffee, k se še pri številkah lovi... tukaj pa nas drugorodke šišauser posted image pa brez zamere, mal se mi dogaja, dobra voljaaaaaaaaa jeeee najboljšaaaaaa user posted image

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
29.9.2008 15:38:41   
Anonimen
Hvala punce ... no sobica bo še lepša,sem takrat, ko bo končana in predvsem ko bo dobila svojo novo prebivalko user posted image . No prostora pa ni tako zelo veliko ... zdaj ko sva pisarno preselila v klet in jo zapolnila z otroškimi stvarmi, nama v stanovanju kar manjka ena soba ...

Sem zdajle v eni drugi temi brala izkušnje glede shranjevanja izvornih celic ... a se boste ve za to odločile? Jaz se vedno bolj nagibam k shranjevanju teh celic v javno banko ... no saj ta teden imam pregled pri moji G, pa jo bom malo povprašala glede tega.

(odgovor članu lonja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4069
29.9.2008 16:03:45   
_sanja_*
Kasneje kaj več napišem...Se mi mudi na telovadbo.

Zdaj pa bi vas prosila, če glasujete zame na missBuši

Sicer ne pričakujem uvrstitve med finalistke, ker je velikooooooo prijav, ampak ne bi pa rada bila na zadnjem mestuuser posted image

http://www.busi.si/website/missbusi/vote.shtml

Sem v desnem stolpcu - Sanja Leber.

Hvala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
29.9.2008 16:34:57   
miracleme
_sanja_: Evo, moj glas si dobila. Vas je pa res veliko prijavljenih.

Danes je prav en dan D......user posted image . Pridem iz službe, na hitro nekaj pojem in na vso silo odhitim po sineka v vrtec, saj sem ga želela čim prej videti....pa speljem in ob rikvercanju zaletim v bratov avtomobil. Na srečo je v glavnem moj poškodovan, njegov malo. Potem si sposodim avto od mame in grem po tamalega v vrtec, on pa mirno spančka... Ker pa nisem imela časa, da bi ga brezskrbno čakala, sem ga zbudila, ta pa se je od zaspanosti še zaprav utrmal, najprej, da bo še spal, nato pa, da gre bos iz vrtca user posted image . Po dolgem prigovarjanju in jokanju smo le prišli obuti domov....
Vesela sem, da se ob trku nisem nikamor udarila, vendar pa mi je vseeno težko, saj imamo ob vseh drugih stroških sedaj še tega nebodigatreba....
Ja, je videt, da je polna luna danes!user posted image

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
29.9.2008 16:44:53   
blackcoffee
IZVIRNO SPOROČILO: zverinca
....pol je pa počasi že blackcoffee, k se še pri številkah lovi... tukaj pa nas drugorodke šišauser posted image pa brez zamere, mal se mi dogaja... user posted image

hehe... naj ti kar dogaja! ko sem tvoj prvi post brala, sem bila začudena, kako da si name pozabila - sem že mislila napisat pripombo... pa sem potem videla popravek - drugi post. user posted image
hja.. kaj morem, zdi se mi, da še kar naprej sanjam... potem pa bo panika in letanje!!!

kar zadeva osnovnega pohištva - nekaj sem gledala na speltni strani podjetja Recinko. za paket se ne bom odločila - pri e-paketu pa mi ni všeč, da moraš še neke ropotuljice kupit ali ribice, da dobiš zahtevani znesek.. user posted image - če to ni kretenizem!!!?
zato sem se odločila, da vzemem denar - pa bom pri omenjenem podjetju naročila le določene artikle: posteljco, stolček pa še kakšno stvar, ki mi utegne prav priti.

p.s.
miracleme: malo si pobrklala...ni polna luna, ampak prazna!!! user posted image
..in jaz bi tamalega kar v zoknih ven spustila.. naj ima izkušnjo kako je imeti vsrane zokne in mrzle noge! user posted image

aja pa še to! Otika: a ni tako, da izvorne celice hranijo le 18 let? ne verjamem, da jih bo otrok potreboval. jaz se za to ne bom odločila.

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 29.9.2008 16:55:28 >

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
29.9.2008 17:46:59   
*nina*
sanja moj glas imašuser posted image

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
29.9.2008 18:02:49   
CIPRESA
IZVIRNO SPOROČILO: *nina*

Mojega tudiuser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
29.9.2008 18:33:56   
vrtnica21
IZVIRNO SPOROČILO: CIPRESA

IZVIRNO SPOROČILO: *nina*

Mojega tudiuser posted image

Mojega tudi.... user posted image user posted image

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.