cebrca
|
Evo mene, kot po urniku, vsako dopoldne! Mi pa že tri dni nismo bili nič zunej . Je Ivana tako matralo, da mi ni zdržal v vozičku. Takrat ko se je pa malo umiril, je pa dež začel padati zunaj. Je pa včeraj zaradi krčev zaspal šele ob 23:30, običajno zaspi ne kasneje kot ob 21:30. No pa za enkrat kaže, da se je malo umiril in je zjutraj takoj ko je pojedel zaspal nazaj in še vedno spi, seveda z vmesnimi kriki v spanju . Mogoče bo pa danes boljši dan IZVIRNO SPOROČILO: betty Skratka-mislim,da so se zaceli krcki po AD3 kapljicah. sedaj jih jemlje 4 dan. zvecer se je nekaj zvijal, danes zjutraj kmalu po kapljicah pa tudi. dala sem mu jih tako ,da sem si spumpala mleko in kr notri dala 3 kapljice. sedaj spancka in ful prdi zraven. Kaj pa naredite po tem,ce ima krce? razen masaze,lege na trebusku. date kaj cajcka proti krcem in koliko? Kaj pa kapljice proti krcem? a se smejo jemati recimo,ce das zjutraj AD3, popoldan pa kapljice proti krcem in napenjanju? Večino je odgovorila že gajka. Samo dodajam da imam doma čaj od patra Ašiča prav proti krčem in pomaga bolj kot katerikoli drugi. Sem doma sama probala delat mešanico, pa je ta boljši. Seveda pa zraven uporabljam tudi kapljice proti krčem, zdaj imam tržiške, ker jih pošljejo po pošti, ker se mi ne da skakat po lekarnah. Čez dan, če je hudo mu dam kakšno kapljico ali dve na dudo. Zvečer pa predno zaspi pa 10 kapljic v čaj, da ga krči ne matrajo v času, ko ga uspavam. IZVIRNO SPOROČILO: nell Aha me pa zanima še, če se katera odloča za cepljenje proti rotavirusu in če ktera ve, koliko je cena tega cepljenja. Js kr dosti razmišljam o tem, ker tudi če tamalega ne bom dala v vrtec, js ne vem kaj lahko js iz vrtca prinesem...pa kaj js vem, mam kr neki slabih izkušenj z rotavirusom, pa se mi zdi, da bi blo tole kr pametno. Kakšno je vaše mnenje???? Odločila sem se ZA cepljenje proti rotavirusom. Če otroček zboli so posledice kar hude, seveda ne ostanejo, če se ukrepa pravočasno. Sem poklicala še na IVZ in zvedela, da je cepivo zelo u redu. Do sedaj imajo podatke, da je samo en troček imel stranske učinke. Cepivo vsebuje večino sevov virusa. Na tiste seve, ki jih cepivo ne vsebuje, pa se imunski sistem odtroka vseeno odzove zaradi cepiva in s tem omili simptome bolezni. Pri našem P je doza 77 EUR, cepijo pa dvakrat, ko je star 3 mesece in potem še enkrat čez en mesec. PABLO proti TBC ga pa ne bom dla cepit. Solzice: včasih mu kakšna uide, ko ga res krči močno matrajo, drugače pa bolj "na suho" joka. IZVIRNO SPOROČILO: Neža7 Jaz ima par vprašanje za tiste, ko so imele CR.... Jaz sem ga imela 11.07.2008, da je kar dolgo nazaj. IMela CR 22.7. Rana je taka drobna črtica, skoraj nič rdeča. Koža na otip je čisto OK in rane tudi znotraj ne čutim. Razen, ko se je pripravljalo na dež so me šivi malo špikali. matejchi za tvoj osebni igralni center!!! Očitno ti da ful navdiha. Imam toliko dela, da sem že pozabila, da sem te pogrešala!!!!!!! sayuri zaenkrat še nisem imela potrebe po nakupih ne novih ne rabljenih oblekic. Me sosede z večjimi otroci pridno zalagajo! OK zdaj pa šibam, se je Ivan zbudil!