|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
26.9.2008 16:05:17   
sayuri
Joj, tole kar se je coko zgodilo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . JAz sem takoj prelubčkala Lovra in Zaro....si sploh ne znam predstavljat, kako je tej mamici hudo. user posted image user posted image user posted image

Zoja Miša tukile sem gledala rabljene stvari. Ene so res ful ful lepe.
http://www.mama.si/forum/viewforum.php?f=15&sid=9c541377787a4bff13c394828032b7bf

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
26.9.2008 16:12:46   
bambi14
OJ,

BAAAAAAAAAAABEEEEE jaz sem na friško dipl. In zaplešimo,.....jeeeeo, jeeeeeo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pst mala spi.

No pa mi je ratalo, blo je prav super. Je komaj VI/I komerciala ampak bom čez 1 teden šla najbrž naprej.

Nič grem prebrat 6 strani, če mi bo uspelo. Hvala , da ste se spomnile name.user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
26.9.2008 16:17:23   
Zoja Miša
Bambi čestitke!!!!!user posted image user posted image user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
26.9.2008 16:57:12   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14

OJ,

BAAAAAAAAAAABEEEEE jaz sem na friško dipl. In zaplešimo,.....jeeeeo, jeeeeeo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pst mala spi.

No pa mi je ratalo, blo je prav super. Je komaj VI/I komerciala ampak bom čez 1 teden šla najbrž naprej.

Nič grem prebrat 6 strani, če mi bo uspelo. Hvala , da ste se spomnile name.user posted image

čestitamm!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
26.9.2008 17:24:07   
bella02
BAMBI, res je le virtualen šopek, a vedi, da je iz srca! Čestitke!!!
user posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
26.9.2008 17:25:26   
sayuri
BAmbi, čestitke za uspešno diplomiranje. Evo, jst že plešem

user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
26.9.2008 17:27:19   
anita goitan
kje ste vse?? user posted image Zoja mi nina v vozičku še vsa oblečena, upam da ne bo pregorela

user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
26.9.2008 17:27:53   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

user posted image

sayuri je pa babica user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
26.9.2008 17:30:14   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

user posted image

...jaz tud teh znakecov ne vidim.user posted image

Hvala vseeno VSEM.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
26.9.2008 18:04:20   
tejkaz
Bambi, čestitke user posted image user posted image user posted image  

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
26.9.2008 18:24:06   
tatly
PUNCE POMOČ!!!ZDAJ KO SEM SVOJO PRINCESKO CARTALA IN BOZALA PO GLAVICI SEM OPAZILA NEKI DVE BULICI NA NJENI GLAVICI,KO SE JE DOTAKNEM CUTIM UTRIP-NJEN,NAZAJ NA GLAVICI NAD VRATOM MALO GOR.....KAJ JE TO???????????????????????????????KAJ MAJO TO VASI OTROCKI TUDI??????????????NEVEM KAJ NAJ KER ME SKRBI KAJ JE TOuser posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
26.9.2008 18:36:24   
tejkaz
Sem tipala Jaša, pa nima nobenih bulic. Najbolje da vprašaš kakšnega pediatra.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
26.9.2008 18:50:47   
majči22
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Meeryana in Majči, pumpam si zato, ker moja princeska zaradi fizične okvare (razmik mehkega neba) ne more vleči iz joške, oz. se ne morava dojiti, ker ne more vzpostaviti vakuma!user posted image Na žalost!!!user posted image Si pa pumpam, tako da moje mleko je. In Majči, če si pumpaš ni stimulacije, kot jo naredi otrok če se doji. Seveda je zato količina mleka odvisna od povpraševanja, a na pumpi je povpraševanje vedno približno isto. Ni stimulacije, da bi se količina povečala! Tako da Meeryana, ni to neka moja kaprica da tega nočem, ampak ne gre! Grrr...
In Tejkaz hvala za podporo!!!

No res svaka ti čast! Tvoja princeska je res lahko srečna, da ima tako mamico, ki se tako posveti malemu angelčku. Glede na to, da imata obe tako veliko pozitivne energije se bo vse uredilo. Lahko le rečem, da si oseba, ki si res zasluži ime MAMI!!!! Kar tako naprej.

No sej jest sm si tudi zdaj pumpala vn, ker mi moje dojke ne zdržijo tako dolgo kot moja bejbika spi. Zato me je zanimalo, kako je s količino mleka. No sej več ali manj probam, da se dojive (celo brez nastavka je začela - bravo mi!!), sam ponavadi je tko, da si jest lih spumpam vn pa se ona zbudi.

No bomo že!

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
26.9.2008 18:52:39   
majči22
IZVIRNO SPOROČILO: nell

Hvala punce za informacije, sem kr poklicala in naročila Oleovit - upam da bo kej boljše, da ne bo krčev no. Me je kr mal strah, da mu pa ne bi nič dajala. Sem neki časa razmišljala da bi mu jih začela dajat šele po 3 mesecu, ampak bom js prej še tole poskusla, pa bo kar bo.

Aha me pa zanima še, če se katera odloča za cepljenje proti rotavirusu in če ktera ve, koliko je cena tega cepljenja. Js kr dosti razmišljam o tem, ker tudi če tamalega ne bom dala v vrtec, js ne vem kaj lahko js iz vrtca prinesem...pa kaj js vem, mam kr neki slabih izkušenj z rotavirusom, pa se mi zdi, da bi blo tole kr pametno. Kakšno je vaše mnenje????

Pri nas jo bomo cepili. Cena je pa pri nas 65 eur.

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
26.9.2008 19:51:11   
Neža7
Res je. Pogumna si, da si dala vse to skozi!user posted image
(upam, da je tole uspelo tudi meni)

Saj sem razumela user posted image   Imela sem prekrasno podporo od moža, da sva lepo preživela najino izgubo. user posted image  mojimu možu in tebi, ker si tako zlata.

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
26.9.2008 19:58:05   
Neža7

Meeryana in Majči, pumpam si zato, ker moja princeska zaradi fizične okvare (razmik mehkega neba) ne more vleči iz joške, oz. se ne morava dojiti, ker ne more vzpostaviti vakuma!user posted image Na žalost!!!user posted image Si pa pumpam, tako da moje mleko je. In Majči, če si pumpaš ni stimulacije, kot jo naredi otrok če se doji. Seveda je zato količina mleka odvisna od povpraševanja, a na pumpi je povpraševanje vedno približno isto. Ni stimulacije, da bi se količina povečala! Tako da Meeryana, ni to neka moja kaprica da tega nočem, ampak ne gre! Grrr...
In Tejkaz hvala za podporo!!!

Tako si pridna user posted image  
Jaz sem tudi to delala par tednov, ker moja pa ni bila dovolj močna, ker se je tako prezgodaj rodila. Na žalost je trajalo 1 uro, da sem si 30ml s pumpala in vedno je bilo manj. Zato je moj bolj ali manj na umetno hrano od začetka. 

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
26.9.2008 20:03:17   
naty13
Čer.

Sem imela pestro popoldne, v pozitivnem smislu. user posted image  Sva bila z Joštom zunaj od 11.30-16.30, vmes sva samo enkrat jest prišla. user posted image  Ima dve rundi izbrane za spanje, če sva seveda zunaj in jaz sem tudi uživala na svežem zraku. nejc pa tudi, smo pospravljali koruzo - Anita za mukice user posted image user posted image user posted image  in Nejc je bil v filingu cel dan, zvečer jedel ko velik in padel v posteljo ob 18.30. user posted image user posted image user posted image

Sem prebrala o septemberki, si bom pa vzela čas, da preberem pri septemberkah kaj je točno bilo.

Coko user posted image user posted image user posted image

Tudi meni se zdi, da je rojstvo mrtvega otroka zdaj vse prej kot redkost. user posted image user posted image user posted image

Anita vidim, da sta tudi vidve uživale zunaj na zraku user posted image                                                                                         

pa pa

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
26.9.2008 20:03:49   
Neža7
bambi14..... ISKRENE ČESTITKE user posted image user posted image user posted image

Meni je ostalo še 1 izpit user posted image  Sem šla v porodnišnico 3 dni pred zadnjim izpitom in seveda sem bila tam celih 5 tednov user posted image  JOJ! potem še diplomo user posted image  moram vse naredit preden grem nazaj v službo..

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
26.9.2008 20:39:29   
naty13
Kje pa ste vseuser posted image

pa pa

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
26.9.2008 20:41:42   
Neža7
Jaz ima par vprašanje za tiste, ko so imele CR.... Jaz sem ga imela 11.07.2008, da je kar dolgo nazaj.

Kakšna zgleda vaša rana?
Moja je še vedno rdeča črta. Ko sem bila na GP 2.9.08 mi je rekla G, da je rana še vedno sveža.

Kakšen občutek imeta tam?
Moj koža je končno normalno na dotik, vendar znotri včasih imam občutek, da se mi kar vleče (če malo več pojem) ful je neudobno ampak ni bolečo.

Sori user posted image  kaj pa pri seksu???
Jaz se ponovno počutim kot devica user posted image  Mogoče je tudi to, ker nisva smela seksat med user posted image
Sem jaz bolj mala tam dol ali je on večji user posted image user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
26.9.2008 20:49:54   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Kje pa ste vseuser posted image

Jaz sem tukaj user posted image Super za vaš dan. Mi smo tudi še bili enkrat popoldan zunaj. Je Eva polže nabirala. Fuj.

Moja dva tudi spita. Eva od pol osmih, Jaša od osmih.

Neža7, je fino tole citiranje, ne? Na tvoja vprašanja pa žal ne morem odgovoriti, ker nisem imela CR.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
26.9.2008 20:54:13   
naty13
Polžeuser posted image user posted image user posted image  Fujjjjjjjjjjj ja. Sej nejc tudi kakšnega user posted image  svinjskega prime. user posted image

No, zdej je pa moj prišel. user posted image

Se moram pa za danes poslovit od vas. user posted image

Neža7 tudi jaz nisem mela CR.

Nočko. user posted image

pa pa

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
26.9.2008 20:59:44   
tejkaz
A pol ne bomo nič čvekale danes?
Hm, potem grem pa tudi jaz spat. Če mi bo zgornji sosed pustil. Nekaj šraufajo že cel popoldan in večer.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
26.9.2008 21:00:15   
Neža7
Moj je tudi prišel, da tudi jaz bom sedaj šla.

Tejkaz..... ja, SUPER JE!

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
26.9.2008 21:09:17   
bella02
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Jaz sem tukaj user posted image Super za vaš dan. Mi smo tudi še bili enkrat popoldan zunaj. Je Eva polže nabirala. Fuj.

user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 vprašanj, ki jih NE smeš postaviti mami ...
Preden novopečeni mami postavite katero od v članku navedenih vprašanj, raje dvakrat premislite. Ali še bolje - teh vpra...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?