cebrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: anaya Pa še ena krasna novica, midve spet uvajama dojenje . Ne vem kaj ji je blo zdaj par dni vmes, zdaj se spet pridno doji, ampak seveda samo iz ene dojke, tako da se dojima na vsakih 6 ur, vmes pa AP. Morem jo še na drugo navadit spet. za dojenje, kar tako naprej. Še malo pa bo šlo še na drugi strani. Sem bila tudi jaz trmasta en teden in se zdaj dojiva brez nastavkov!! Je pa še zdaj ena stran super, na drugi imava pa konstantno ene probleme. Pa ni važno, samo da gre! Zoja Miša sobota je bila malo bolj delavna. Nedelja je bila pa žegnanska. Pa kot da bi Ivan to vedel, je cel dan samo spal in jedel, pa še popoldne je oreng prišel na svoj račun, so ga imeli vsi obiski na rokah! Danes ponoči pa juhuhu so se sredi noči vrnili krči. Zdajle sem ga malo pomirila in je nekako zaspal, bom videla za koliko časa. (no ga že zvija, torej ne za dolgo) tatly tako kot so druge napisale, poskuša govorit, da bi kaj povedala! naty Midva sva še vedno na pleničkah št 2, pa ima najbrž že malo čez 5500g Imava pa Mullerjeve. Imava za ponucat še pol vrečke, potem pa greva najbrž na 3 še ne vem. anita to je žal mastitis, samo pod vroč tuš, masaža, vroči obkladki in čim več mleka ven!!! ČIMPREJ! Drugače pa, če pri meni dolgo časa ne je (čez noč), si predno začne jest prsa zmasiram, da se mleko premakne in gre ven, ko on vleče. Ali pa že prej, da gre malo mleka ven, da pritisk popusti. Bolje, kot pa da se vname!
< Sporočilo je popravil cebrca -- 29.9.2008 9:32:07 >