bella02
|
Hej! Mi smo uredu. Teja zmeraj manj kašlja , nos sicer še spirava, ni pa več potreben aspirator po vsakem zalivanju s fiziološko. Sem pa zdaj prišla tako daleč, da jo brez slabe vesti pustim, da malo pojoka v zibelki, ker vem, da to njene dihalne poti rabijo. Včeraj je mož tudi delal popoldne, drugače dela samo dopoldne. Pa sta prišla dedek in babica na obisk, jaz pa sem jima pustila Tejo in skočila v vrtec po Tjašo. Hecn je blo, ker ni mogla ugotovit, kdo mi je posodil avto. Sta babi in dedei 50 km stran in se zadnje čase bolj malo vidimo in ni prepoznala avta . Na brzino sem jima skuhala kosilo in je popoldne šlo hitro mimo, zvečer pa je prišla še moja priča. In je dan minil. Me je pa že včeraj občasno zabolel hrbet in vrat. Podobno kot ob heksnšusu. Danes me hrbet še boli, vrat zaenkrat ne. Mislite, da je to od tega, ker se leže dojiva in se skoz nekej prestavljava po postelji? Verjetno. Mala je zaspala sinoči ob 9h, spala do 1h, potem pa do pol 7h. Takrat je pojedla samo na eni strani in zaspala nazaj in sva spali do 10h. Takrat sva pojedli in spet panča, sam dolg pa ne bo več. Zoja Miša, tudi jaz mam naštimano, da mi ne kaže, da sem gor, ker imam računalnik vklopljen cel dan in pridem, ko mam pač čas. Za mleko ti ne vem povedat. Jaz imam za rezervo Pregomin, ker je Tjaša alergična na kravje mleko in če mene kdaj ni doma, ji dajo to. Ko pa bom nehala dojit, pa ne vem, katero mleko bom dajala. Pojma nimam. tejkaz, dobrodošla v klubu za , kar paše spet po dooooolgem času , a ne? sayuri, bolš ne bi mogla pokazat, kako izgledaš! anita goitan, za take izvide, vem, kako je čakati na te podatke. Super!!! Čvekice, bom dala gor, kar sem do zdaj napisala, imam še 2 strani za prebrat!
|