Krysia
|
Pozdravljene, čvekice Sem vas včeraj samo preletela - ni blo časa, ker je imel Rok en "svoj dan" - nič nismo spali do enih popoldan, pa smo jokcali pa krči so ga matrali, pa je bil ubožček tako zaspan, ampak ni mogel spat. No, potem ob enih sem se pa končno spravila "zajtrk" pojest in malo pospravit, pa ni ostalo časa za RR ... betty, sem ti zadnjič pozabila odgovorit: naslednjič imamo P 20.10. popoldan. Sayuri, mi bomo tudi še oblačila šparal, načrtujemo še kakšnega - ampak vseeno upam, da ne čisto takoj, ko se bomo spravili k opravjanju zakonskih dolžnosti Bambi, hvala za nasvet glede sušilca in plenic - bom poskusla, ampak zdaj ne uporabljamo sušilca, ker ni kondenzacijski, ampak spušča vlago ven, nam pa fasado delajo, pa se mora zadeva sušit ... Pa držim pesti za diplomo! Zoja Miša, res imaš pravi pristop k stvarem in si po mojem mnenju odlična mamica. Punca, drži se! Anita, samo da je vse ok s tvojo Zojo. No, še alergijo ji izključijo, pa bo vse super Cebrca, ti si res prava zakladnica informacij - tako kot naty in tejkaz. Hvala vam, punce. Naša noč je minila kar v redu - spali 5 ur in 3 ure ... se ne smem pritoževat, je čist ok, pa po petih urah se mi itak zdi, da mi bodo mlekarne eksplodirale ... Zdej spet spimo. Sem ravno zadnjič razmišljala, da naš Rok nič ni buden, pa sem potem začela mal seštevat (eh, matematik pač ) in sem ugotovila, da sploh ni tako malo pokonci - zjutraj 2 uri, pa potem popoldan kakšno uro pa zvečer včasih tudi 3 ure ... in se kar nabere. Itak je pa še tako majhen, da mora spat, a ne? Zdej počakam, da se zbudi - po mojih izračunih okol enih, ampak to je lahko vse od 12h do 3h , potem greva pa na sprehod - zgleda, da ne bo dežja ... No, mi bomo na opravljanje zakonskih dolžnosti še mal počakal ... v ponedeljek imam G pa verjetno dobim dovoljenje ... potem pa akcija Se tipkamo - upam, da že jutri ...
|