|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
26.9.2008 21:17:36   
tejkaz
Ja, bili so zanimivi. Jih je dajala na en kup, potem jih je pa hotela vse v žep dat in atiju pokazat. 

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
26.9.2008 21:23:24   
bella02
user posted image
Ko vse greste, pa jaz pridem. Šmrk!
Naša Teja je že uredu. Zdaj že obe spita, mož pa gleda TV. Malo bom še počekirala po netu, pa spat.
Mirno noč vam želim!
user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
26.9.2008 21:30:37   
bella02
Aja, še to:
tatly, pojma nimam, kaj bi to blo. Jaz bi jo verjetno peljala na Metelkovo, ker čez vikend drugje ne bi nič opravila. Sem seveda iz Lj, ti pa si po pisavi (govorici) sodeč štajerka. Verjetno imate kje dežurstvo, če te fajn skrbi. Boš vsaj mirna.

tejka, pomoje je mala Eva mal zamešala. Polži so za bradavice in ne norice
user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
26.9.2008 22:13:15   
bella02
Še kar strašim tle gor in imam jaz danes samogovore. Pa nisem nič jezna user posted image . Sam moram zdaj napisat, bom potem pozabila.

tejka, glede števila objav. Nisem še ugotovila, kako jih to štejejo, samo če opaziš, pride več objav pod eno cifro, kar pomoje ni prav. Torej ta številka ni relevantna.

album za dojenčke: ali jih kaj izpolnjujete? Jaz za Tjašo sem ga, za Tejo ga pa moram še kupit. Sem pa malo brskala po netu in nekje našla to, da je fino, da izpolnjuješ 2, ker potem enega odnese otrok, eden pa ostane tebi. Sam sploh ni neumno! Smola je le ta, ker nimajo več takih, kot ga ima Tjaša in bi mogla kupit drugačnega. Pa saj je vseeno, glavno je spomin. Meni to ful pomeni. Tudi navadne albume delam tako: Tjaša ima svojega in ga bo lahko vzela in midva imava družinskega, kjer so tudi slike, kot jih ima Tjaša. Isto bom naredila Teji. Bi rada imela na stara leta spomin na svoje pupike in ne, da jih odneseta in midva ostaneva brez.
Kako ve delate?

Sem se spomnila, da sem prej slikala moji punci in bom še to dala gor, potem pa res grem.

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
26.9.2008 22:44:32   
tejkaz
Bella, kje so zdaj slikice?

Midva sva gledala Prison Break in en del Jericha. To je tudi dobra nadaljevanka, zdaj pa res spančkat.

Nočko

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
26.9.2008 22:57:26   
bella02
Joj, mi zadnje dni počasi melje ta škatla. Upam, da bo še danes  preneslo  ti 2 sliki.

tejkaz, hvala za temo o razvijanju slik. Sem že tud jaz iskala, kam naj nesem.

Teja na igralni podlogi
user posted image

Ko se Teji pridruži še Tjaša
user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
26.9.2008 23:08:26   
matejchi
oooooooooo jaaa.... že drugič mi je danes prišlo, le da mi je v ta drugo prišlo, ko sem prišla do konca vaših čvekov... itak sem pozabila sto stvari vmes ampak nima veze. Vidim da me je Naty pogrešala, zato samo zate:

Politik Janez J. se zjutraj zbudi, stopi na balkon in v snegu zagleda s scanjem napisano: "Janez J. je prasec." To ga seveda močno razjezi. Pokliče šefa varnostne službe in mu naroči, naj takoj poišče storilca. Policaji podpis fotografirajo in vzamejo vzorce urina. Čez teden dni šef policije poroča rezultate rekoč:"Imamo popolne rezultate. V zvezi z njimi vam moram sporočiti eno dobro in eno slabo novico. "Janez J.: "Povej najprej dobro novico!" Policaj: "Urin je 100% od Boruta P." "Saj sem vedel!" odvrne Janez J. "In kakšna je slaba novica?" "Pisava je od vaše Urške."
Drugače me pa zanima še nekaj... zakaj vse čakate, da vam G da žegen... a ni bolje da doma sprobate češpljo, kot da pol pri G skačete, čeprav moram povedat, da je pri meni po prvem porodu bilo "neugodno.. kot da bi mi bilo prvič", sedaj pa ni bilo nobene panike. Sem se igrala na igralnem centru od mojega... hehe zakaj bi jih samo otroci imeli, potem je šel pa spat, ker je bil iz nočne. Takoj po očetovskem dopustu je štartal s tremi nočnimi, današnja je zadnja.

Neža a imaš črnca doma, da te skrbi al misliš da so ti dali dva šiva preveč.. Majči22 cepivo je 65€ x 2.

Zdaj grem pa spat, ker ne morem več poslušat soseda kako "coklja" nad mano.. kreten a še ni slišal za copate..
Anita
kako pa pol preneseš korenček od tvojega, če je pa mesen... aja menda vegetarijanke ne vzdihujejo med seksom, ker nočejo priznati, da jim tak kos mesa, prinese toliko užitka. (mislim da gre tako)
Mi gremo pa jutri na pipiko, je prišla moja svakinja iz Švice...
A gre katera na Mihaelov sejem (cigane gledat)?

< Sporočilo je popravil matejchi -- 26.9.2008 23:19:08 >

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
26.9.2008 23:13:37   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

Neža a imaš črnca doma, da te skrbi al misliš da so ti dali dva šiva preveč..

Ne, slovenca imam doma user posted image  
hmmmm..... tudi to sem še imela, ko sem bila mlada user posted image  BREZ KOMENTAR!

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
26.9.2008 23:17:32   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

A gre katera na Mihaelov sejem (cigane gledat)?

hmmmm.......... vidim, da si ful kritična gled druge vrste ljudi user posted image  ali se motim user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
26.9.2008 23:26:35   
matejchi
Ne ne Neža7 sploh nisem kritična, ampak tle gre res za cigane, ne moreš verjet in pol prodajajo tisto njihovo robo. Pa saj verjetno poznaš takšne sejme. Namesto domače obrti pa tega pol pa sam to.. pa še ful posiljeni so. V tem smislu sem mislila, ne me narobe razumet.
Hm jaz pa ne vem če bi si upala črnca privoščit? Kakšnega mulata mogoče ampak ornk (cca. 30 cm). Pa saj ne vem, a to res drži, da so tako obdarjeni?

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
26.9.2008 23:34:51   
matejchi
Sicer pa če je šlo 50 ven, bi jih šlo tut 30 noter verjetno... hehehe
user posted image
upam, da user posted image pomagate, da jim ni treba tega počet...

< Sporočilo je popravil matejchi -- 26.9.2008 23:37:11 >

RD RR

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
27.9.2008 0:06:35   
Tamy30
bella02 jaz sem kupila Dojenckov album, ko so ilustracije Jelke Reichman. Se mi je zdel najlepsi, pa ni dost za pisarit, le tisto najpomembnejse. Si pa res sproti belezim, da ne pozabim.

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
27.9.2008 0:10:58   
bella02
Dobro jutro! Kavica za vse!!!
user posted image
Še kar nisem šla spat. Sem našla, da Tejko zanima, kje bomo slike razvijale. Tako sem prišla do Digifot in prišla na idejo, da bi staršem za spomin na poroko naredila fotoalbum. In sem poiskala Cd s poročnimi slikami in se igram. Kmalu pa se bo Teja zbudila za prvi nočni obrok. Sam pol grem pa res spat. Pa pa

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
27.9.2008 7:31:24   
gajka
Dobro jutro!

Ker je kava od belle02 že malo hladna, je tukajle že čisto sveža in z malo ''priloge'':

user posted image

Naša noč je bila super. Rok je prvo rundo spanja podaljšal kar na 6,5 ur. user posted image Le tako naprej! Upam, da nam danes uspe malo do šopinga prit. Imava z user posted image v planu malo it pohištvo pošpegat, ker nama še vedno manjka pohištvo v dnevni in v jedilnici. Naju je Rok 2 meseca nazaj za 14 dni prehitel. user posted image Pa če bo naš fante dobre volje, jo pa še v kako štacuno s cotami zavijemo...

bambi14 - user posted image za diplomo!

< Sporočilo je popravil gajka -- 27.9.2008 7:32:54 >

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
27.9.2008 8:27:01   
tejkaz
Mi smo spali 7 ur user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj gremo pa bundice in čevlje kupit.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
27.9.2008 8:41:22   
naty13
jutro.

Bella in Gajka hvala za user posted image . Gajka tvoja priloga mi je še posebaj všeč user posted image , mogoče pa pade kakšen rogljič, si me spomnila da imam Pečjakove v zmrzovalniku. user posted image

Bella jaz imam dojenčkov album tako od Nejca, pa za Jošta ga tudi izpolnjujem. user posted image  Si mi pa dala idejo, da bi kupila še enga, da bi eden meni ostal. user posted image  Ampak to se še ne mudi, ker itak samo prepišeš lahko. user posted image  Slikice pa tudi dajem v otroški album, v najinega pa samo kakšno. user posted image  Tudi meni to veliko pomeni, ker hočem imeti spomin na otroke, sploh ko nas bodo zapustili in nam bo dolgčas, da lahko vzameš v roke in pogledaš in obujaš spomine. user posted image

Tejka super za noč. user posted image user posted image user posted image user posted image  Dobro nabavite bundice in čevlje. user posted image

Matejchi lepo, da se kaj oglasiš. user posted image  Hvala za en vic. user posted image  Glede zelene luči pri G, jaz sem bolj ziheraš in sem raje počakala. user posted image  Pa saj sem težko čakala user posted image , ampak kdor čaka dočaka. user posted image

Zdaj pa še naša superrrrrrrr noč. user posted image  Jošt od 19.30-5,pa potem do 7.15. Nejc od 18.30-7.15. user posted image user posted image user posted image  Jaz pa tudi naspana, sem kar v dnevni spala, dokler se ni jošt zbudil. user posted image  Potem pa od 5h nisem tako dobro spal, ker sem slišala vsak njegov premik. user posted image  Ampak sem naspana, ker me je možek pustil in dovolil spat ločeno od njega. user posted image

pa pa

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
27.9.2008 9:55:46   
Ryssa
Oj

Se še jaz malo oglasim, veliko se mi pa ne da pisat ker imam sam eno roko fraj, v drugi je pumpa.

Lan je zaspal ob enajstih šele, pa jedel ob pol štirih, pa potem ob pol osmih, zdaj pa še spi.

Ful lepe otročke imate, je tak luštno slikice gledat user posted image
Moram dat iz fotoaparata kakšno novejšo Lanovo slikico, da vam ga pokažem. Je že tapravi korenjak, pa ful opazuje vse - igračke, osebe, prostor. Pa prvič se mi je že nasmejal.
Zadnjič smo imeli posvetovalnico in je imel 4500g in 55 cm, porodna teža je bila 2980g in 49 cm, odpustna pa je bila 2740g.

Bi blo fajn če bi imele kakšen seznam kako napredujejo naši sončki. Kaj pravite?

naty kje si kupla bundico za Jošta? Mi je ful všeč, pa če ne boste jezni bomo najbrž še mi imeli isto....user posted image Seveda, če mi boš povedala kje ste jo kupli user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
27.9.2008 10:34:26   
Tamy30
jutro punceuser posted image
danes pa mi deluje nekam zaspan danm, ceprav sem se zelo dobro naspala. Ponoci je bil atek dezuren pri podiranju kupckov in ponovnem spanjuuser posted image  Sem ga prejle ravno zbudila z zajtrkom, tamalega sem ze prej oblekla in porihtala je bil tud dobre volje. Zdaj pa mi ponovno spiuser posted image

Danes gremo malce na obisk k babi in dediju v Maribor, ati pa gre vmes spilat golf. Noci v vikendu z dragim zamenjava pri podiranju kupckov, cez teden pa ga ne morim:user posted image

bambi14 iskrene cestitke za opravljeno diplomouser posted image

gajka ta tvoj rogljicek in kavica izgledata njami dobro. Ceprav sem imela obilen zajtrk, se mi ob pogledu na sliko kar sline pocedijouser posted image  Joj, jojuser posted image kak bom jaz tezko spravila odvecne kile ko pa mi samo sladko disiuser posted image

Vidim da ze vasi malcki nosijo slincke, a se ze fejst slinijo? Moj se se nic. Sicer se mu zadnje case obcasno,res nabirajo neki muhurcki na ustnicah. Ampak mislim da se ni cas za slincek.

Grem se malce pogledat novice.

Papa tacas

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
27.9.2008 10:55:43   
cebrca
Evo mene, kot po urniku, vsako dopoldne!

Mi pa že tri dni nismo bili nič zunej user posted image user posted image user posted image user posted image . Je Ivana tako matralo, da mi ni zdržal v vozičku. Takrat ko se je pa malo umiril, je pa dež začel padati zunaj. Je pa včeraj zaradi krčev zaspal šele ob 23:30, običajno zaspi ne kasneje kot ob 21:30.
No pa za enkrat kaže, da se je malo umiril in je zjutraj takoj ko je pojedel zaspal nazaj in še vedno spi, seveda z vmesnimi kriki v spanju user posted image user posted image . Mogoče bo pa danes boljši dan user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: betty
Skratka-mislim,da so se zaceli krcki po AD3 kapljicah. sedaj jih jemlje 4 dan. zvecer se je nekaj zvijal, danes zjutraj kmalu po kapljicah pa tudi. dala sem mu jih tako ,da sem si spumpala mleko in kr notri dala 3 kapljice. sedaj spancka in ful prdi zraven. Kaj pa naredite po tem,ce ima krce? razen masaze,lege na trebusku. date kaj cajcka proti krcem in koliko? Kaj pa kapljice proti krcem? a se smejo jemati recimo,ce das zjutraj AD3, popoldan pa kapljice proti krcem in napenjanju?

Večino je odgovorila že gajka. Samo dodajam da imam doma čaj od patra Ašiča prav proti krčem in pomaga bolj kot katerikoli drugi. Sem doma sama probala delat mešanico, pa je ta boljši. Seveda pa zraven uporabljam tudi kapljice proti krčem, zdaj imam tržiške, ker jih pošljejo po pošti, ker se mi ne da skakat po lekarnah. Čez dan, če je hudo mu dam kakšno kapljico ali dve na dudo. Zvečer pa predno zaspi pa 10 kapljic v čaj, da ga krči ne matrajo v času, ko ga uspavam.

IZVIRNO SPOROČILO: nell
Aha me pa zanima še, če se katera odloča za cepljenje proti rotavirusu in če ktera ve, koliko je cena tega cepljenja. Js kr dosti razmišljam o tem, ker tudi če tamalega ne bom dala v vrtec, js ne vem kaj lahko js iz vrtca prinesem...pa kaj js vem, mam kr neki slabih izkušenj z rotavirusom, pa se mi zdi, da bi blo tole kr pametno. Kakšno je vaše mnenje????
Odločila sem se ZA cepljenje proti rotavirusom. Če otroček zboli so posledice kar hude, seveda ne ostanejo, če se ukrepa pravočasno. Sem poklicala še na IVZ in zvedela, da je cepivo zelo u redu. Do sedaj imajo podatke, da je samo en troček imel stranske učinke. Cepivo vsebuje večino sevov virusa. Na tiste seve, ki jih cepivo ne vsebuje, pa se imunski sistem odtroka vseeno odzove zaradi cepiva in s tem omili simptome bolezni.
Pri našem P je doza 77 EUR, cepijo pa dvakrat, ko je star 3 mesece in potem še enkrat čez en mesec.

PABLO proti TBC ga pa ne bom dla cepit.
Solzice: včasih mu kakšna uide, ko ga res krči močno matrajo, drugače pa bolj "na suho" joka.

IZVIRNO SPOROČILO: Neža7
Jaz ima par vprašanje za tiste, ko so imele CR.... Jaz sem ga imela 11.07.2008, da je kar dolgo nazaj.

IMela CR 22.7. Rana je taka drobna črtica, skoraj nič rdeča. Koža na otip je čisto OK in rane tudi znotraj ne čutim. Razen, ko se je pripravljalo na dež so me šivi malo špikali.

matejchi user posted image user posted image user posted image za tvoj osebni igralni center!!! Očitno ti da ful navdiha. user posted image user posted image user posted image user posted image Imam toliko dela, da sem že pozabila, da sem te pogrešala!!!!!!!

sayuri zaenkrat še nisem imela potrebe po nakupih ne novih ne rabljenih oblekic. Me sosede z večjimi otroci pridno zalagajo!user posted image user posted image

OK zdaj pa šibam, se je Ivan zbudil!

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
27.9.2008 11:08:04   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa

Zadnjič smo imeli posvetovalnico in je imel 4500g in 55 cm, porodna teža je bila 2980g in 49 cm, odpustna pa je bila 2740g.

naty kje si kupla bundico za Jošta? Mi je ful všeč, pa če ne boste jezni bomo najbrž še mi imeli isto....user posted image Seveda, če mi boš povedala kje ste jo kupli user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  za vašega korenjaka. Res pridno pridobiva gramčke. user posted image user posted image user posted image  Slikica bo pa dobrodošla, veš že ženimo otroke med sabo. user posted image user posted image user posted image

Bundico sem kupila v Qlaniji v KR v C&A-ju. Je bila pa 17,90 eurov. Nič ne bom huda, če bo imel enako. user posted image

pa pa

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
27.9.2008 11:10:59   
naty13
Tamy30 jaz dajem Joštu slinček zato, ker občasno kaj bruhne ven. Lažje je menjati slinčke kot pa otroka preoblačit. user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
27.9.2008 11:33:52   
Maja T.
Uh, še sem tu user posted image .

Sem se ta teden slišala z Gajko in Naty, da saj malo vem, kakšna je trenutno tema, pa da smo malo poklepetale o user posted image . Obljubim, da bom od 50- 60 strani prebrala o čem trenutno čvekate.

Drugače smo super, vožnja do bake na Hrvaško uspela user posted image user posted image user posted image , mala je pravi popotnik, tako kot mami in ati user posted image .

Grem brati in se potem kaj oglasim.

Lepo se imejte drage avgustovke user posted image user posted image user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
27.9.2008 11:56:28   
Maja T.
Še nekaj slikic naše Zare

Pri kopanju neizmern uživam
user posted image

Mami in ati me tako pripeljeta v dnevno sobo, da smo skupaj
user posted image

Moj ležalnik,v katerem nisem preveč rada
user posted image

Vožnja do bake
user posted image

Na igralni površini pa nadvse uživam
user posted image

mmmmmm....
user posted image

Pri atiju je tako lepo
user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
27.9.2008 12:47:09   
timnala
Oj mamice!

Na vas se obracam s prosnjo, da mi malce svetujete, saj ze imate svoje user posted image .

Imam se malce manj kot dva tedna do roka in se vedno nimam vozicka user posted image user posted image
Pocasi bom znorela, ker se kar ne morem odlociti user posted image user posted image user posted image  
Prodala sem quinnya comforta pol sem se pa odlocevala med buzzom in muro 3. In se navdusila nad buzzom, potem pa nad muro 3, pol spet na buzzom (pa je bil buzz v akciji in sem navijala za muro), zdej v ponedeljek je pa mura v akciji v BC pa bi trenutno rajsi imela buzza.. user posted image user posted image user posted image  
Dejte mi malo svetovat tiste, ki imate mogoce enega ali drugega..sam se morm do ponedeljka odlocit, da mure na zamudim! user posted image
Mura 3 ima vse (se cisto poleze, strehica je dovolj velika, nakupovalna vreca, user posted image  je lahko obrnjen proti tebi al v nasprotno smer, je lustna, spredaj ima dva velika kolesa, sam je pa tezka), Buzz pa je luskan, lazji, nakupovalna vreca se lahko dokupi, motita me pa sprednja kolescka, ki sta majhna in to, da se sedalo ne da polezt in v bistvu otrocicek ves cas sedi, tudi ko lezi. Odlocam se pa med tema dvema, ker ze mam kosaro dreami in maxi cosi jajcko, ki paseta na obadva. HELP user posted image

Hvala vam,
timnala

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
27.9.2008 14:04:53   
Erin
Da se samo na hitro javim...

bambi - čestitam za diplomco!user posted image

Mi smo včeraj zvečer in danes bili pri zdravniku user posted image user posted image user posted image se je malemu zagnojil prstek na roki in ga boli in smo že 2x gnoj ven dajal. Če ne bo boljše pa se lahko okuži in gre lahko tudi v bolnico. Groooooooozno...user posted image Ga je kar moj držal ko so ga špikal ker meni so kar solzice tekleuser posted image ko sem ga gledala jokati. Pa tako sem se merkala ko sem mu nohtke strigla..
Bomo pa imeli v Rad enega mladega čednega dohtarčka za otročke. Trenutno je še specializant potem čez kaki 2 leti pa pride v naš ZDuser posted image user posted image user posted image Mora bit pa star okoli 30 let..bomo kar njega imeli ko pride k nam za zmeri - je tak prijazen..

No naš mali malo spanča sedaj - nam samo v lupinci spi pa smo ga kar v njej malo pogujsal da je zaspal, ker drugače bi bil cel dan pokonci - tako kot včeraj - od 8h zjutraj do 21.30 zvečer. Ampak sem navajena. Si sploh ne znam predstavljat da imate nekatere male miškoline pokonci samo po 6 ur na dan ostalo pa prespijouser posted image

Sedaj pa na kosilo..

Držite pesti za malega da se mu prstek pozdravi....user posted image

Papa

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 vprašanj, ki jih NE smeš postaviti mami ...
Preden novopečeni mami postavite katero od v članku navedenih vprašanj, raje dvakrat premislite. Ali še bolje - teh vpra...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?