|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 07
26.9.2008 14:12:13   
Ajvy
Kapica...čist po pravici ti povem, da nisem ničesar vidla- tam doli....tak da ne vem....sem pa vidla obrazek, tako lep...da ti povem, da mi je čisto vseeno kdo je.....samo da vse imauser posted image  ( s tem mislim, daje vse v redu)

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
26.9.2008 14:26:15   
corfu
Broncamil bimbi sirup

Uživaj življenje...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
26.9.2008 16:55:53   
majrim
http://www.siol.net/             evo mene in moje princeskeuser posted image user posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
26.9.2008 18:34:41   
madejka
Majrim, meni odpre samo glavno siolvo stranuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
26.9.2008 18:56:39   
Freycha
ja, meni tudi user posted image

mala že spi....

kje ste babike? meni se full čveka user posted image  zadnje dneve sem samo jamrala nekaj user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
26.9.2008 19:02:37   
madejka
Ja saj zato se pa nobena neče menit s tabouser posted image Hec hec... user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
26.9.2008 19:07:37   
majrim
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Majrim, meni odpre samo glavno siolvo stranuser posted image

ma ste pozne...user posted image ...sej je blo,na prvi strani in tam med blogi..zdej so že menjali naslovnicouser posted image ...blog od I je biluser posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
26.9.2008 19:08:25   
majrim
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

ja, meni tudi user posted image

mala že spi....

kje ste babike? meni se full čveka user posted image  zadnje dneve sem samo jamrala nekaj user posted image

moja tudi že spiuser posted image ...si zbrala tako uro,ko še nismo na kupuuser posted image ...jaz šibam še pod tušuser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
26.9.2008 19:09:46   
Freycha

Ja saj zato se pa nobena neče menit s tabouser posted image Hec hec... user posted image

ja ja, zato ti mene ignoriraš na FB, ne? nooo, zdej pa vem

majrim, madonca, to je čisto prehitro za nas user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
26.9.2008 19:09:49   
madejka
Meni pa Maj še zlaga blazine gor in dol s kavčauser posted image Še ma kako uro...

soooonček je, soooonček

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
26.9.2008 19:11:04   
madejka
Freycha ignoriram te? Nič nisem dobla na FBuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
26.9.2008 19:12:03   
majrim
kaj je to FB??...face book??user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
26.9.2008 19:13:18   
madejka
Majrim ja facebook. Ga maš ti tud?

user posted image user posted image da nismo videle naslovniceuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
26.9.2008 19:14:54   
majrim
poglej sliko na blogu NEŽA user posted image ...nimam ga,si ga bom naredila drugi teden,ko bo Neža v vrtcuuser posted image ...a vedve ga imata??
pod kakim nikom vaju najdemuser posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
26.9.2008 19:22:00   
Freycha

Freycha ignoriram te? Nič nisem dobla na FBuser posted image

sej ti nisem nič poslala...... vidim te gor na čveku, pa me ne poklikaš user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
26.9.2008 19:22:29   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

poglej sliko na blogu NEŽA user posted image ...nimam ga,si ga bom naredila drugi teden,ko bo Neža v vrtcuuser posted image ...a vedve ga imata??
pod kakim nikom vaju najdemuser posted image

nič nickov - ime in priimek user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
26.9.2008 19:25:09   
madejka
Mah če mam še otroka budnega, ki mi tolče po tipkovnici če pišemuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
26.9.2008 20:13:13   
Češnca
Čeeer!
Freycha čestitke tvojemu dragemu za izpit! user posted image user posted image user posted image  Pa en veeeliiik user posted image  zaradi težav s taščo in tastom. Te popolnoma razumem - včasih je blo pr nas isto, ampak nekje od Anžejevega 7, 8 meseca je čisto drugače in zdej ko je pri njima v varstvu sem fuuuul zadovoljna. No, v vsem se že ne strinjamo, ampak glede vzgoje sta pa tud onadva stroga in to mi je všeč - mi je že od nekdaj blo, ko sta merkala druge frocke. Pa na srečo ga ne zavijata v vato, je prej premalo oblečen, kot preveč.

Ajvy kako lepo... user posted image  
ulla user posted image user posted image user posted image da so novice tako lepe in vzpodbudne!!! Sej včasih te znajo tud za brezveze prestrašit, ampak po drugi strani še bolje, da te strokovnjaki potem pomirijo.
Kar se vožička tiče ga pa mi v taki "tradicionalni" obliki že dolgo ne uporabljamo, ga imamo samo zato, da ga Anžej potiska. Nam je njegov pediater rekel, da  mormo bratca al pa sestrco zrihtat, da bo mel kaj prevažat. user posted image  

Anžej že pridno spi, sva ga začela prej dajat spat, ker je bil od kar je v varstvu že fuuul siten - zdej ob 19h že pridno panča. user posted image

Uf, sm hotla še precej pokomentirat, pa mi je iz glave ušlo... Kašljam kot user posted image  in sm čist zmozgana. Vsa prehlajena in z bolečim grlom mirim podivjano mularijo, ki jo razganja od hormonov in sm že skoraj brez glasu, totalno brez energije. user posted image  Si šibam en liter čaja z medom in limono skuhat, pol pa spat!

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
26.9.2008 20:26:20   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

Broncamil bimbi sirup

nikjer ga ni.....zdej sem spet neki drugga kupla....bom kmal obupala....

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
26.9.2008 20:29:17   
Ajvy
Češnca...jst sem se tudi orehladila.....danes ko sva bila pri G, so bili vsi bolni, šmrkavi...v lekarni pa vrsta za lekadoluser posted image

Jst sem bila pa v slastičarni ....pa niso imel toasta, in sem lačna odšla venuser posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
26.9.2008 20:50:31   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

IZVIRNO SPOROČILO: corfu

Broncamil bimbi sirup

nikjer ga ni.....zdej sem spet neki drugga kupla....bom kmal obupala....

v naši lekarni so ga imeli...... če ne drugače,  ti ga kupim, pa pošljem po pošti.......

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
26.9.2008 20:50:36   
Ajvy
Kaj je zdej čvekice,,,kje ste??
MOram imeti monologe, al kuko?

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
26.9.2008 21:05:00   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Kaj je zdej čvekice,,,kje ste??
MOram imeti monologe, al kuko?

no, kje ste zdaj vse?

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
26.9.2008 21:08:32   
madejka
Jaz grem film gledat... sem prelena za tipkanjeuser posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
26.9.2008 21:29:26   
baja*
čer

freycha te čisto razumem, kak ti je zaradi tašče in tasta... Saj to, da sta jo preveč oblekla in zavila v deko jaz še ne bi tako fejst zamerila (sigurno ji nočeta nič slabega... pač stara šola... in sta prepričana, da ji s tem koristita - to je pa po moje težko izkoreninit) no ampak to, da vaju ne poslušata in upoštevata - to pa ni prav! Sploh v takem primeru, ko ti zakuhata otroka... Upam, da se vam bo v soboto ratalo zmenit in dorečt zadeve!
Jaz se s taščo veliko bolj razumem kot sem se včasih. Res pa je, da sem ratala bolj popustljiva in ne gnjavim za vsako stvar, čeprav mi mogoče kaj ni všeč (v mejah normale seveda). Na Reneja še sicer ni pazla, ampak ko smo pa skupaj, ji pa malo več "dovolim", kot sem ji nekoč. Najbolj me pa razpi.zdi, da mu non stop tišči neko hrano v ustauser posted image  ej kak mi gre pa to na živce! Kot da pride sestradan k njej, ker revček dobi doma samo kos kruha pa deci vode. Ampak ajde, kot sem že rekla, ji ne diham non stop za ovratnik... nenazadje je njegova babiuser posted image

Danes smo meli v vrtcu roditeljski sestanek, je blo prav fajnuser posted image  starši smo se spoznali med sabo, pa vzg. smo malo bolje spoznali... sem fuuuuul zadovoljna z njimauser posted image user posted image user posted image  
Z mamico tistega fantka sma se pa že zjutraj pomeniliuser posted image  danes je blo vse ok, sta ju vzgojiteljici bolj narazen držali. Je pa mamica rekla, da jo je blo ravno tega strah, da bo praskal... ker doma je bratca in bratranca praskal, pol je bil nekaj časa mir, zdaj pa spet... ampak sem optimist in verjamem, da ga bo hitro minilo. Vzgojiteljici pa sta začeli dajet še ekstra poudarek na dobrih odnosih - vsak dan pojejo pesmico Mi se mamo radi, se pobožajo, objamejo...user posted image  res lepouser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.