|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 07
26.9.2008 21:32:45   
baja*
stalno vas pozabim vprašat, če majo vaši otročki tud take trebuščke?? Rene ima ful velikega in me že malo skrbiuser posted image  drugače ni debel, ampak bušija ma pa takega kot afriški otročki... A je to normalno???

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
26.9.2008 21:44:47   
baja*
poldy kak si??user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
26.9.2008 21:55:09   
Ajvy
Baja...to je je pa res lepood njijuuser posted image user posted image user posted image
Me veseli, da si pomirjena.....

Ker ni nič od vasuser posted image user posted image , grem spat.....sem čist pobita....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
26.9.2008 22:04:55   
baja*
ajvy lepo nočko ti želimuser posted image  pa brez nekih čudnih sanj...

jaz sem pa preveč budna za spanje, sem ravno izpod tuša... grem še malo pred tvuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
26.9.2008 22:10:22   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Baja...to je je pa res lepood njijuuser posted image user posted image user posted image
Me veseli, da si pomirjena.....

Ker ni nič od vasuser posted image user posted image , grem spat.....sem čist pobita....

ajvy, a ti mene namenoma ignoriraš, ko ti ponudim pomoč?user posted image

baja full sem vesela, da ste se z mamico od tistega fantka pogovorili, pa da imaš upanje, da bo šlo na boljše user posted image  res super!!

Saj jaz sem tudi popustljiva do tašče, res ne težim za hrano (imamo isti problem) preveč, pa tudi za druge stvari, saj pravim, raje grem, pa da ne vem, kaj počnejo. Ampak da se pa lažeta, pretvarjata, naju ne upoštevata, itd..... to pa boli in mimo tega pa ne morem.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
26.9.2008 22:20:45   
baja*
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

Saj jaz sem tudi popustljiva do tašče, res ne težim za hrano (imamo isti problem) preveč, pa tudi za druge stvari, saj pravim, raje grem, pa da ne vem, kaj počnejo. Ampak da se pa lažeta, pretvarjata, naju ne upoštevata, itd..... to pa boli in mimo tega pa ne morem.

uf, na to sem čisto pozabla ja, da se lažeta... to je pa itak najhuje, ker s tem čisto zgubiš zaupanjeuser posted image  in tega je prekleto težko nazaj dobit!
user posted image user posted image user posted image  tele so pa za Dito, da se čimprej pozdravi!
Pa še če katera druga rabi...user posted image user posted image user posted image

babike, mene res zanima tisto o trebuščkih...

ok, zdaj pa res grem... čao

< Sporočilo je popravil baja* -- 26.9.2008 22:22:32 >

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
26.9.2008 23:04:28   
mateya24
Še en kratek pozdravček od mene.

Punce, ko bi ve vedle kolk sem zadnje čase mislila na vas, ampak enostavno nisem našla korajže se tukaj kaj oglasit.

Sem zasledila, da je nekaj novih nosečkuser posted image , pa user posted image user posted image  za vse napredke vaših otročkov.

Zadnji mesec je pri nas prava pravcata polomija...malo še manjka pa me bodo lahko dostavli na kako psihiatrijo.

No da na hitro sam navržem kaj se je pri nas dogajalo zadnje čase:
- dobla nazaj svojo staro službouser posted image  bravo za mene, sem se ful veselila
- na cb-ju smo spet zagledliuser posted image  user posted image

no pol pa so samo sledile še katastrofe:

- zala je bla spet sprejeta v bolnico zarad nekih nepojasnjenih krčev, so ji naredili 100-in eno preiskavo, prav mučno je bilo vse to, in na koncu so prišli do sklepa, da ima epilepsijo user posted image (naj bi to prišlo od tiste počene žilice na možgančkih za katero so zatrjevali da je blo vse v najlepšem redu)
-no meni se je enostavno podrl svet, občutek nemoči, občutek obupa, občutek krivde, da nisem še bolj pritisnila takrat na zdravnike, da bi nardili kak  uz več,..v glavnem ne znam vam opisat teh občutkov...
- bistvu vse je tako grozno vplivalo name in moje živce, da je moje telo praktično omagalo in sem v začteku 3meseca nosečnosti imela še spontani splavuser posted image user posted image  
- se skušam spraviti nazaj na noge, ampak ko bi vedle kako je težko, že lep čas ni dneva ko solze ne bi samo lile iz mene
- posledično nisem imela niti moči nastopiti v službi in so vzeli drugo

SAmo misel na našo pikico, da bo vse vredu z njo me še vodi dalje v življenju, ampak tako je težkouser posted image user posted image user posted image

Dragi mi skuša stat ob strani, ampak imam v sebi nek odpor do njega, ker se enostavno počutim kriva za vse....

Danes sem z Zalo spet prišla domov po 8dnevnem obisku v bolnici...vsa utrujena in dotolčena, ampak enostavno nimam niti moči ne volje zaspat, ker se bojim naslednjega jutra kaj me bo še čakalo....
ah brezveze da sploh pišem dalje, ker solze samo tečejo...
V bistvu sama pri sebi tak vem, da rabim samo čas, da bom vse to prebolela in bo naše življenje teklo normalno naprej...
Ampak kaj ko je tako težko...

Punce ne bit jezne na mene, ampak sem mogla to kar me duši z nekom delituser posted image

hvala vam da ste še tu

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
26.9.2008 23:14:09   
madejka
Mateya user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Hudo je slišat, še huje doživljat take stvari!user posted image user posted image user posted image Drži se! Mislim na tebe, tvojga angelčka in malo Zalo!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
26.9.2008 23:15:13   
madejka
Baja Maj ma tud taki trebušček... mu včasih pravim, da je moj mali črnčekuser posted image

Grem spat...

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
27.9.2008 9:16:45   
Freycha
joj mateya24 kar stisnilo me je, ko sem prebrala, kaj vse preživljaš...... pa razmišljam, da jaz tu piz.dim v končni fazi zaradi neke življenjsko nepomembne stvari, ti pa na drugi strani MB-ja preživljaš pravo nočno morouser posted image user posted image

Zato moje iskreno sožalje ob izgubi otročka. Pa čisto verjamem, da je telo odpovedalo. Ob takem stresu bi vsakemu user posted image user posted image  Kar se pa Zale tiče, je pa tudi hudo, ampak nihče ne more predvideti, kako se bodo stvari obrnile. Če niso zdravniki, ki so za to res usposobljeni, kako naj bi ti? Zato je brez veze krivdo valiti nase. Je pa to najbolj pogosto in tudi normalno. Ampak moraš se zavedati, da ljudje z epilepsijo živijo dokaj normalno. Ok, ne morejo imeti izpita za avto, ampak to za njih res ni konec sveta. Zala pa zdaj, v tem občutljivem obdobju rabi vso podporo mamice, zato probaj dati to čimprej čez, znebi se občutka krivde, pogovori se svojim dragijem. Ti pa tudi polagam roko na srce, da si poiščeš kako pomoč. Kakega psihoterapevta, ali psihologa, da se skupaj pogovorita o tem. Samo ne psihiatra, oni znajo samo tabletke napisati...... V vsakem primeru pa ne odrivaj dragega stran od sebe, ker vse to čuti tudi on in rabita en drugega, da dasta to čez. user posted image user posted image user posted image user posted image

Lej, jaz se ti ne bom usiljevala, ampak če rabiš kak pogovor, pomoč, idejo ali predlog - karkoli; menda še imaš mojo cifro, pokliči me, pa se magar dobiva pa malo počvekava...... javi se kaj!user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
27.9.2008 9:17:33   
Freycha
Baja, Dita ima še vedno 9600g, bušija pa takega, ko kak afriški otroček...... mislim, da je to čisto normalno......

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
27.9.2008 9:31:20   
SANEK1
Dobro jutro...
Mateya, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , berem tvojo zgodbo, naenkrat sem se naježila, naenkrat sem zajokalauser posted image ...joj si sploh ne morem predstavljat kaj preživljate.
Res mi je hudo za vas, verjameme da vajin user posted image  zdaj čuva svojo sestrico.

Probaj, tak kot je že Freycha napisala, se čim več pogovarjat, predvsem z dragim, ker tudi on sam verjetno ne dojema stvari in nasploh večina moških ne zna prav odreagirat. Ampak samo skupaj vam bo uspelo.
Tudi jaz sem ti na voljo, če potebuješ kak pogovor, bodisi virtualno bodisi v živo.

Mateya, za Zalo pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
27.9.2008 9:31:58   
SANEK1
Baja, tudi Živa je mali Somalijecuser posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
27.9.2008 9:46:23   
madejka
Jutro!

Sanekova kak si?

soooonček je, soooonček

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
27.9.2008 9:53:24   
Ajvy
Jutro...jst sem čist prehlajena.....fertik....zdejle topel čajček pijem...pol pa nazaj ajat....

MAteya...žal mi je ,da te je življenje tak obremenilo...te tak potolklo.....vem, da nobena beseda ne pomaga,,,,zato ti bom povedal samo to...veliko veliko pestk bom držala, da boš nasla to osebno moč, da boš lahko z možekom in ZAlico vse to prebrodila....in sigurna sem, da vam bo user posted image  pomagal.....bodi močna...zase in za svojo družino...če pa kej potrebuješ, pa več kje nas najdeš....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
27.9.2008 9:56:47   
Ajvy
Baja...TArja ima tudi velik trebušček.....

Freycha..ne zdi se mi, da sem te ignorirala, sej sem bla skoz prisotna, pa ni blo nič novega napisanega.....user posted image

MAdejka....jst (sej vem, da nisi mene vprašala, ampak sem revca, pa se bom uštulla), sem čist zanič...spali nismo nič, ker je bla TArja tak boga....in spet je zjutraj ona kot rožica, midva....nama pa lahko samo un zgoraj pomaga.....
Zdej mam še čino, bakterije mi sexajo v grlu....adijo pamet.....

Dejte me mau spomnit, kaj lahko jst jemljem za pomoč zdejle v tem stanju user posted image ?
ZA lekadol vem....kaj mi še lahko pomaga?

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
27.9.2008 10:04:17   
Freycha

IZVIRNO SPOROČILO: corfu

Broncamil bimbi sirup

nikjer ga ni.....zdej sem spet neki drugga kupla....bom kmal obupala....

v naši lekarni so ga imeli...... če ne drugače,  ti ga kupim, pa pošljem po pošti.......

tole sem ti napisala.........

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
27.9.2008 10:07:31   
madejka
Ajvy user posted image user posted image user posted image Pa si res revica! Vem kak je to s temi neprespanimi nočkami...user posted image
Hitro bejži počivat če le imaš možnost!

Mi2 sva lepo spala, ampak sem čisto zaničuser posted image Neki sonček so napovedovali pa je tako žalostno zunaj, da se mi nikamor ne da. Ima pa dans moj ati roj. dan in mu bova morala it voščit...

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
27.9.2008 10:08:47   
Freycha

Dejte me mau spomnit, kaj lahko jst jemljem za pomoč zdejle v tem stanju user posted image ?
ZA lekadol vem....kaj mi še lahko pomaga?

bogicauser posted image user posted image  Jaz pijem kalcijeve šumeče tablete, ker je rekla, da za vneto grlo pomaga. Pomaga tudi Lekadol C, ker pomaga pri vnetju grla. Potem pa sem si vzela Tantum Verde bonbone za lizat. Full bolj pomagajo kot septolete. samo piše, da je uporaba med nosečnostjo možna, zaradi nezadostnih izkušenj pa ne priporočajo. Mogoče se vseeno pogovori s farmacevtko........

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
27.9.2008 10:10:31   
Ajvy

IZVIRNO SPOROČILO: corfu

Broncamil bimbi sirup

nikjer ga ni.....zdej sem spet neki drugga kupla....bom kmal obupala....

v naši lekarni so ga imeli...... če ne drugače,  ti ga kupim, pa pošljem po pošti.......

tole sem ti napisala.........

potem pa imaš prav....user posted image  oprosti, ampak sem resnično spregledala...pa nisem zanalašč....a bi mi res...a ti pošljem naslov na zs.ti pa meni ,za dinarčke....

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
27.9.2008 10:12:16   
Ajvy
ZA kalcij pa nisem vedla....bom tudi to probala...zdej pa res grem počivat.....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
27.9.2008 10:16:55   
Freycha

potem pa imaš prav....user posted image  oprosti, ampak sem resnično spregledala...pa nisem zanalašč....a bi mi res...a ti pošljem naslov na zs.ti pa meni ,za dinarčke....

ni panike, grem še danes ponj in ti ga v ponedeljek pošljem...... ti mi pa med tem pusti na zs naslov. Aja, pa tisto grabljico in igračko ti bom tudi kar zraven dala... že dvomim, kdaj se bomo videli, da ti prinesem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
27.9.2008 10:22:10   
Freycha
ajvy sem lekarnarko klicala (sva skoraj na ti user posted image ) pa je rekla, da ji je zmanjkalo, da bi naj ga v ponedeljek dobili in da naj pokličem v ponedeljek popoldne, če so ga dobili. Ni panike, ga bo že najdla nekje, pa ti ga potem pošljem.....

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
27.9.2008 10:37:03   
Češnca
mateya user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Niti slučajno nisi ti kriva, čeprav se tako počutiš! Drži se. Na nas se pa vedno lahko obrneš, niti najmanj ne obremenjuješ.

baja mislim, da so kar vsi naši srčki mali "Bušmani". user posted image  In user posted image  za pogovor v vrtcu!

ajvy user posted image user posted image user posted image
Kar se prehlada tiče, sva kar na istem... Anžeju pa tudi danes čist rumeno iz noska teče. Upam, da se bo do pondelka fajn prepucal, pa da bom sama bolš, ker res ne bi šla rada na bolniško, da vsaj ta prvi mesec vidm, kakšna je sploh plača - zdej sploh noben sodelovc ne ve, kolk bo dobu.

Freycha kako je Dita? user posted image user posted image user posted image

Moja dva sta na sprehodu, jst pa mal perem, drgnem, pucam. Popoldne gremo pa na piknik-rojstni dan. Jutr bova pa z Anžejem sama, ker gre user posted image  na trgatev k stari mami - midva ne greva, ker Anžej ne bi mel kje spat, pa še neki se dajejo zarad dediščine in se mi prisilno prijaznih frisov res ne da gledat!

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
27.9.2008 10:55:38   
Freycha
Dita je bronhitično user posted image  pač ima skoz vročino, kašlja, iz nosa ji teče, na inhalator se je ponoči že bolj navadila.... trenutno spi, ko pa je zbujena, pa bi kar nekaj norela. Hvala bogu jo potem takoj spet vrže user posted image  (poglej blog user posted image ).......

jaz grem pa danes k frizerju in me ima, da bi se čisto na kratko. Mislim, že tako imam kratke lase, ampak da bi se pa res na par cm postrigla..... bom videla, kaj bo moj frizer rekel na to user posted image

češnca midve sva tudi jutri sami doma... škoda, da je Dita bolna, bi lahko skupaj zapravljali čas user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.