|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 07
24.9.2008 18:47:13   
Češnca
Hej!

Še enkrat se na hitro javljam - prej sm se iz službe, ko sm mela 5 min odmora. Vas - upam - preberem zvečer.

Tole pa moram takoooj napisat - Anžej je danes naredil prve tri samostojne korake! Jeeeeej, končno! user posted image user posted image user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
24.9.2008 19:40:06   
Ajvy
Večer....

Bačko....jst imam PP pliko p3 in sem full zadovoljna z vsemi tremi deli...pa še danes zgleda kot nov....

Anja7.. user posted image user posted image  za Tilna, da se čimprej pozdravi.....

Ksenjak...mi premoremo 8 zobkov, so pa šli kar po vrsti....enke  sp., enke zg., dvojke in trojke zg., dvojke sp.....

Ulla....user posted image user posted image  za Ulo ,da se čimprej pozdravi.....

Siskamiska....komu se je dioptrija povečala??

Baja...to pa res ni prijetno, da se ne razumeta fantila med seboj......upam, da se vse čimprej zrihta.....
Super za nakupe......

ANžej...čestitke za korakeuser posted image user posted image user posted image

PUnce, danes je bil in po veččini še vedno je, kar lep dan....sem se imela lepo, sem prejela ene par lepih čestitk....še enkrat hvala tudi za vaše....škoda edin, k ne morem nič krepkega spit...in to že tretje leto zaporeduser posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
24.9.2008 21:21:34   
kapica
Ajvy, saj ves, da te imamo me tud radeuser posted image . Se lep vecer ti zelim.
Siskamiska, ojoj, tud jaz upam, da operacija ne bo potrebna in si ti sam nekaj narobe razumela no.
Anja, sem opazila tud pri nas, da ce spimo v isti sobi, tako kot na dopustu, dino zeloo slabo spi. Mogoce je to vzrok, mogoce ga vidva motita, pa sploh ne vesta. Tud pri nas bo dojencek zdaj pri nama, pa nisem najbolj zadovoljna. Mogoce s enajdemo kaksno resitevuser posted image .
Cesnca, braavoo za prve korakeuser posted image .
Baja, hm, saj ne vem kaj naj recem na to izzivanje v vrtcu. A se ne da nic pogovorit z vzgojiteljco, pa da ne pove kateri fant je to se mi tud ne zdi prav. Mogoce bi blo treba z njegovimi starsi govorit, pa se skupaj vsest al kaj. Edino kar vem je, da bi moj ze pop*** in ukrepal. Ne bi se pocutla ugodno, ce bi vedela, da se mogoce tam ne pocuti v redu. Vsekakor pa bi zelela takoj vedet kateri fant je to in spoznat njegove starse. Pa vzgojiteljca naj bolj pazi, da si ne prideta blizu. Ja, saj vem, lahko je govoriti.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
24.9.2008 22:33:40   
NoviOčka
Kar se vozičkov tiče - absolutno Maclaren, malo dražji ampak pelje se kot strela, vgrajena proti orkanska zaščita in zdrži, sodeč po stanju našega, vsaj dva otroka. Najprej sva obžalovala nakup, po enem letu pa sva kupila še marelo, ki je tudi super. Ena redkih večjih zadev, kjer se nisva nategnila.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
25.9.2008 8:43:50   
corfu
Baja, hm, saj ne vem kaj naj recem na to izzivanje v vrtcu. A se ne da nic pogovorit z vzgojiteljco, pa da ne pove kateri fant je to se mi tud ne zdi prav. Mogoce bi blo treba z njegovimi starsi govorit, pa se skupaj vsest al kaj. Edino kar vem je, da bi moj ze pop*** in ukrepal. Ne bi se pocutla ugodno, ce bi vedela, da se mogoce tam ne pocuti v redu. Vsekakor pa bi zelela takoj vedet kateri fant je to in spoznat njegove starse. Pa vzgojiteljca naj bolj pazi, da si ne prideta blizu. Ja, saj vem, lahko je govoriti.

[/quote]

no, tukaj je zadeva malo bolj delikatna...Moj Aljaž je bil v skupini z fantkom s katerim se nista prebavljala, enostavno sta si šla tako na živce, da je joj...domov sta hodila oba pogrižena, opraskana...nista si ostala dolžna. Meni je bilo to obdolje zelo mučno, še bolj takrat ko je moj napadal tega dečka, sem se počutila kot slaba mama, kot da jaz doma otroka spodbujam k nasilju itd... S starši smo govorili, saj narediti pa tako nismo mogli nič...kaj na bi otroka po riti ob štirih popoldne ugriznil ali opraskal ga je pa zjutraj ob desetih user posted image  Imela sva z njim nešteto pogovorov, pravljic na to teme itd...ampak se ni dal, hvalabogu, je potem to obdolje minilo, sedaj se pustita na miru, ampak se še vedno ne maratauser posted image  Glede vzojiteljic...ja vsaka mama bi rada videla, da je z njenim otrokom poštimano najboljše, pa žal ni vedno tako, enkrat eden, drugič drugi...pa saj ne morajo dve obvladati 16 otrok še manj pa ena...jaz včasih pravim, še dobro da vsega ne vem, kaj se v vrtcu dogaja user posted image . Žalostno! Hodit v vrtec pri takem primeru, kot ga ima sedaj Baja, pa delat tam neke panike pa noret je pa žal bedarija, no vsaj za nas starše, ki smo eno tako obdobje že morali preživeti, drugo je ko so večje skupine, ko se lahko dobijo otroci in starši pa se pogovoriš...je težko, baja drži se...

Uživaj življenje...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
25.9.2008 8:47:31   
corfu
Kapica, mama tistega fanta, se najbrž tudi slabo počuti, saj ni njen sin nič slabši od Bajinega, a ne? Otroci so še, dojenčki... in kaj bi ti rekla staršem, kako bi pa ti dinotu ta trenutek nekaj dopovedala, da bi te dejansko razumel? Da to pa ni rav in se ne sme, in ni lepo bla, bla...ja tako je večji otroci, večji problemi user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
25.9.2008 9:04:16   
ksenjak
Jutro!

baja*_pri nas v vrtcu nikoli ne povejo, kateri otrok je bolj problematičen kot drug, povejo pa to dotičnim staršem. Vsekakor pa morajo biti one toliko bolj pozorne na tega otroka. Pri Laneju pa zdaj itak že vse od njega samega izvemo. Je prav smešno, ko pridem po njega in je popraskan ali ima modrico in mi vzgojiteljica reče, da ga je en fant udaril z igračo, v tistem pa Lanej kot iz topa izstreli, za koga gre in kaj sta imela.
Ti pa verjamem, da ni luštno priti po otroka in videti, da je popraskan. Sploh ti naši najmlajši, ko se še ne znajo branit, kaj šele povedat. Jaz bi res prosila vzgojiteljico, da na vse skupaj polagajo malo več pozornosti. Res se namreč lahko zgodi, da se mu bo vrtec zameril.

Sem pa danes vsa na trnih, ker se mi je zdela Kiara zjutraj zelo, zelo nejevoljna. Taka je ponavadi preden zboli. Me prav stiska, kaj se bo izcimilo. In glede na to, da ji tri štirke ven bodejo, ne bi bilo nič čudnega.

lp

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
25.9.2008 9:04:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ksenjak

A so vaši tudi tako naspidirani, kot je naša. Namreč zdaj mi je res groza, ko pleza po posteljah in kavču. Pa saj ne rečem, če bi šla potem lepo dol, ne to se je treba kar dol vržt.

no, jst sem jo naučila prvo dol it...dvakrat je telebnila iz kavča, enkrat sem bla jaz zraven, enkrat pa atkouser posted image ampak to je blo v stotinki sekunde, ma ne morš verjet....in pol sem študirala, da bo cela štala, če enkrat poštudira kako se gor zleze, dol pa ne bo znala...in smo trenirali dol, gor pa neuser posted image in zdej prov lepo zleze sama dol iz postle al pa kavčauser posted image   jo tud v najini postli bp pustim, k zleze dol pa po vratih pol razbijauser posted image je pa zdej poštudirala tud kako se gor zleze, pa sem malo bolj mirna, k vem da zna dol, mi ni treba glih vsako sekundo prežat za njo kaj počneuser posted image

češnca čestitke za hojouser posted image user posted image boš vidla, boš kmal pogrešala une cajte, k še ni hodiluser posted image user posted image samo res....prej je bil tak mir, kamorkoli smo šli z njo, k je blo bp, je sedela v vozu al pa v naročju, zdej pa samo sitnari, pa samo hodla bi okoli, v bigbangu je zdnjič skor celo štacuno razturala, pa v zdravstvenem domu k majo tako cesto nalimano na tleh je vse pobrisalauser posted image u glavnem, kr pogrešam včasih on dneve, k še ni vedla, da se da hodituser posted image

je pa malo boljša, nima tolk vročine, samo na krvi je pa pokazalo neko hujše bakterijsko vnetje, tko da je dobila antibiotik...mi je pa kul, k da kri pregledat, da se točno vidi in se ne ugotavlja neki na blefuser posted image aja, sem Ulo prestavla k eni drugi zdravnici, je fajnauser posted image

ajvy vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil ulla80 -- 25.9.2008 9:05:06 >

(odgovor članu ksenjak)
  Neposredna povezava do sporočila: 1308
25.9.2008 9:43:00   
angel_rebelde
Moj pa že dolgo zna na kavč prit, pa lepo dol.. samo zadnje čase pa prav izziva in zanalašč stoji ob robu, in ko telebne dol, se pa smeje... norček mali...

Ajvy, oprosti za zamudo, VSE NAJBOLJŠE!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje brez otrok je kakor akvarij brez ribic..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
25.9.2008 10:06:40   
Ajvy
Jutro punce.....kako smo?

Sem se tak najdela, da bom še mal pred računalnikom sedela, da se mau poleži....user posted image user posted image

Ksenjak..Tarja tudi že 10 dan šmrka....zdej je začela pa še kašljat, baje je prejšnji teden en fantek kašljal..tak da ne vem več....če ne bo nehala, bomo šli se mau pokazat k P...samo ko zdej tolk teh trebušnih stvari razsaja....da je res ne bi vlekla tja....user posted image

Ulla.,...kaj je bilo na UZ?????????????????????????'''

Ar...ni panike.....
nisi nam povedala, zakaj čakaš na maj?

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
25.9.2008 10:19:47   
Anonimen
sem prehitro potrdila, pol so ble pa motnjeuser posted image

na uz zaenkrat vse ok...je reku, da če se po rojstvu neb zarastlo, pol bi bla okvara, samo da o tem se zdej še ne da nič rečt...tko da srček je okuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1311
25.9.2008 10:24:23   
Freycha
Baja* se strinjam s Corfu in KsenjoK. To se pač žal dogaja, saj si vsi med sabo ne morejo biti všeč. Ampak to obdobje bo minilo in dokler ni kaj resnejšega, se tudi ne da ukrepati kaj dosti. Brezveze je tudi ugotavljati kdo je začel, imaš 50:50 možnosti, da je začel Rene..... Se tudi strinjam, da ne povejo imena, kako bi se pa počutila, če bi Rene začel in bi ga vzgojiteljica takoj zatožila staršem tistega fantka in bi starša tebi težila, kako vzgajaš svojega otroka?  Ne bi ti bilo prav......
sem pa prepričana, da v kolikor bo šla zadeva v kako skrajnost, da bo vzgojiteljica sama povabila vse starše na sestanek, dokler pa ni resno, pa samo opazuj modrice. Jaz bi recimo odreagirala le, ko bi bil otrok pogrižen, ker s tem se pa ne strinjam (seveda zraven upam, da ne bo Dita začela z griženjem).....

jaz pa bom očitno zblela user posted image  se sicer zelo borim proti temu, ampak se iz dneva v dan slabše počutim in komaj že funkcioniram. Sem sicer v službi, ampak bi dala vse za to, da bi domov šla spat......

Aja, pa danes imava z dragijem 3. leta, kar sva skupaj user posted image  sej res, da je kratka doba, je pa taaaaakkk lepa user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
25.9.2008 10:25:11   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

sem prehitro potrdila, pol so ble pa motnjeuser posted image

na uz zaenkrat vse ok...je reku, da če se po rojstvu neb zarastlo, pol bi bla okvara, samo da o tem se zdej še ne da nič rečt...tko da srček je okuser posted image

to je pa super novička user posted image user posted image user posted image

sigurno si si precej oddahnila, ne? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
25.9.2008 10:27:49   
Anonimen
sigurno si si precej oddahnila, ne?

brez skrbi dauser posted image

samo je pa ta pediatrija resnično en velik užasuser posted image ful tako morbidno, turobno okolje....res vzpodbudno za bolane otročkeuser posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1314
25.9.2008 11:42:39   
ksenjak
Freycha_čestitke za obletnico.

ulla80_super novicauser posted image .

Sem vam prej pozabila povedat, da sem včeraj peljala malčka na Pikin festival. Tri ure je minilo, da sploh nisem vedela kdaj. Skratka super! Za vsakega otroka se kaj najde, se splača it pogledat.

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
25.9.2008 11:53:02   
Anonimen
ja, mi smo tud hotli it, samo je pa zbolelauser posted image

dejte mi povedat, kak že gre to - če so rokice tople, oz. vroče, bi naj vročina naraščala, če pa so hladne, se je pa ustalilauser posted image men se zdi da je tko...

k ma zdej spet 40.3 vročino, kr žari cela, samo roke ma pa čist mrzle....sem ji dala svečko in zdej spi....ko se bo pa zbudila, jo bom pa z obkladki še probala mal ohlajat, če ne bo zadost padlo...revca mojauser posted image

(odgovor članu ksenjak)
  Neposredna povezava do sporočila: 1316
25.9.2008 12:02:18   
corfu
Ulla, a antibiotik že jemlje? Glede rokic ti ne znam pomagat...mislim, pa daji bo svečka zagrabla, si ji dal aparacetamol ali voltaren?

Uživaj življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
25.9.2008 12:09:20   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

ja, mi smo tud hotli it, samo je pa zbolelauser posted image

dejte mi povedat, kak že gre to - če so rokice tople, oz. vroče, bi naj vročina naraščala, če pa so hladne, se je pa ustalilauser posted image men se zdi da je tko...

k ma zdej spet 40.3 vročino, kr žari cela, samo roke ma pa čist mrzle....sem ji dala svečko in zdej spi....ko se bo pa zbudila, jo bom pa z obkladki še probala mal ohlajat, če ne bo zadost padlo...revca mojauser posted image

za roke sploh prvič slišim.....

ti pa priporočam, če je ne trese, da je ne imaš preveč oblečene in pokrite, da ima možnost se ohlajati, sicer ti res lahko zakuha user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
25.9.2008 12:11:52   
Anonimen
corfu paracetamol, pred eno uro skor, voltarena ji na lastno pest pač ne upam datuser posted image

freycha sej je nimam....če bi pa taščo poslušala, bi pa tko u bundi mogla bit, pa štrikano kapo na glavouser posted image (sej ni čudno, da je bolana, k pa tko slabo pazmo nanjo, je ne oblačmo in še zebe revcouser posted image )

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1319
25.9.2008 12:20:23   
corfu
no, moji paracetamol ni pomagal nič...jaz sem ji dala voltaren ampak manj kot polovico, on deluje hitreje in bolj prime, ker deluje tudi proti bolečinam in raznim vnetjem...sicer pa pokliče pediatra in vprašaj, meni ga je pediatrinja sama predpisala, tako, da ga imam za take hude primere doma, ji moraš pa res dati polovico svečke.

Uživaj življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
25.9.2008 12:34:42   
Anonimen
corfu sj vem....sma se pogovarjali o tem, k smo na novo pr njej, pa je spraševala vse živo...pa ga je u bistvu ful odsvetovala....ker je v to u bistvu ful hud antirevmatik, ker pa ma velik učinek na zbijanje vročine, se ga tud za to predpisuje, ampak izključno otrokom, k majo vročinske krče, pa še to pod nadzorom in točno določene odmerke.ker drugače lohk prevč na hitro pade vročina, kar je spet hud šok, sploh za možgane, otrok lohk celo umre. tko da jst si ga že ne upam dat.jo grem raj v bano namakat, takoj zdejle, k se mi iz joške odlepiuser posted image

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1321
25.9.2008 13:14:19   
Anonimen
no, zdej ma 38 pa še maluser posted image mnogo bolje....zdej jo mam zavito tule v mokro plenico pa brisačo čezuser posted image se neki buni sicer, samo bo za zdržat zgleda....pa k ji vročino merim - čist pridno in pri miru sedi, ma ne morm verjet....pol pa k zapiska, pa točno ve da je konc in si toplomer sama vzame ven z neverjetnim izrazom olajšanja na obrazuuser posted image ma za crknt, no, kok je svetovna, ta moja pupauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1322
25.9.2008 13:17:54   
corfu
Ulla, sem prov vesela za vaju, zdaj si me s tem odstavkom prav ganila. user posted image

Upam, da čim prej prelisičita vročino user posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
25.9.2008 13:46:13   
anja7
Ulla80; user posted image user posted image user posted image user posted image  zaUZ. Kok lepa novička. Sam da je oz. da bo s pikico vse ok.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da se čimprej pozdravte!

Freycha user posted image user posted image user posted image user posted image  za obletnico. Tri je pa ja lepa številka. Pa sej veš kako pravjo kratko ampak sladko.
K bosta mela pa 30. obletnico boš pa rekla o kok dolg sva že skup-vmes bo pa vse ostalo itak ful hitr minil.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
25.9.2008 14:57:46   
corfu
Kaj danes kuhate? Jaz sem včasih čisto brez idej user posted image  No, danes imamo makarone in golaž pa rdečo peso in palačinke.

Uživaj življenje...

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.