corfu
|
Baja, hm, saj ne vem kaj naj recem na to izzivanje v vrtcu. A se ne da nic pogovorit z vzgojiteljco, pa da ne pove kateri fant je to se mi tud ne zdi prav. Mogoce bi blo treba z njegovimi starsi govorit, pa se skupaj vsest al kaj. Edino kar vem je, da bi moj ze pop*** in ukrepal. Ne bi se pocutla ugodno, ce bi vedela, da se mogoce tam ne pocuti v redu. Vsekakor pa bi zelela takoj vedet kateri fant je to in spoznat njegove starse. Pa vzgojiteljca naj bolj pazi, da si ne prideta blizu. Ja, saj vem, lahko je govoriti. [/quote] no, tukaj je zadeva malo bolj delikatna...Moj Aljaž je bil v skupini z fantkom s katerim se nista prebavljala, enostavno sta si šla tako na živce, da je joj...domov sta hodila oba pogrižena, opraskana...nista si ostala dolžna. Meni je bilo to obdolje zelo mučno, še bolj takrat ko je moj napadal tega dečka, sem se počutila kot slaba mama, kot da jaz doma otroka spodbujam k nasilju itd... S starši smo govorili, saj narediti pa tako nismo mogli nič...kaj na bi otroka po riti ob štirih popoldne ugriznil ali opraskal ga je pa zjutraj ob desetih Imela sva z njim nešteto pogovorov, pravljic na to teme itd...ampak se ni dal, hvalabogu, je potem to obdolje minilo, sedaj se pustita na miru, ampak se še vedno ne marata Glede vzojiteljic...ja vsaka mama bi rada videla, da je z njenim otrokom poštimano najboljše, pa žal ni vedno tako, enkrat eden, drugič drugi...pa saj ne morajo dve obvladati 16 otrok še manj pa ena...jaz včasih pravim, še dobro da vsega ne vem, kaj se v vrtcu dogaja . Žalostno! Hodit v vrtec pri takem primeru, kot ga ima sedaj Baja, pa delat tam neke panike pa noret je pa žal bedarija, no vsaj za nas starše, ki smo eno tako obdobje že morali preživeti, drugo je ko so večje skupine, ko se lahko dobijo otroci in starši pa se pogovoriš...je težko, baja drži se...