|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 07
25.9.2008 15:00:32   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

Kaj danes kuhate? Jaz sem včasih čisto brez idej user posted image  No, danes imamo makarone in golaž pa rdečo peso in palačinke.

glede na moj urnik, skoraj ne kuham več user posted image

mi je pa dragi sporočil, da je menda tamala zakuhala in jo je sedaj šel dedek iskat, jaz pa v tej kur.čevi službi visim do 18h, ma da bi pop.izdila....

aaaaaaaaaaa kako že sovražim to službo!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
25.9.2008 15:08:05   
corfu
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

Kaj danes kuhate? Jaz sem včasih čisto brez idej user posted image  No, danes imamo makarone in golaž pa rdečo peso in palačinke.

glede na moj urnik, skoraj ne kuham več user posted image

mi je pa dragi sporočil, da je menda tamala zakuhala in jo je sedaj šel dedek iskat, jaz pa v tej kur.čevi službi visim do 18h, ma da bi pop.izdila....

aaaaaaaaaaa kako že sovražim to službo!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Freycha, objem zate user posted image user posted image user posted image

Jaz danes samo šibam po maledva, mož ima popoldne opravke, tako da ga ne bo doma, jaz moram pa biti ob 17 v Črnomlju, se pravi grem samo po maledva in na pot, tako da pride tašča k nam...pa nimam kaj...komaj čakam, da bomo zvečer na kupu user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
25.9.2008 15:11:55   
SANEK1
Pi.zda spet me je vun vrglouser posted image user posted image user posted image
Kratka obnova:
Kapica, Ulla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  (vesta zakaj)
Baja, končno sem dobila mentorja-Vovkota, ni glih fajn, ker ne morem imet prvotne teme, ampak bouser posted image user posted image user posted image
Tudi moja prva izbira je bila B., ampak ni šans , ker je zsedena 1000000000000000000/urouser posted image

Freycha, vse najboljše za obletnicouser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (uoam, da jih dobiš vsaj tolkouser posted image )
Pa nekaj za zdravjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
25.9.2008 15:14:16   
SANEK1
user posted image user posted image Corfuuser posted image , Freychauser posted image user posted image user posted image
Jaz danes tudi samo krompirček popečem, mamo župo še od včeraj, atko ma pa še neke svinjske rebreuser posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
25.9.2008 15:40:56   
Freycha
sanekova ne vem, če bo kaj rož danes, glede na to, da je v LJ na pomembnem izpitu, ki odloča o tem, ali bo še lahko naprej delal to, kar dela, ali ne.... saj ne dvomim vanj, vseeno bom pa od 16h naprej držala pesti user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
25.9.2008 16:03:20   
kapica
Ulla, super za Uz. Pa res je lepo prebrat kako se Ulla drzi in kaksne vzganjauser posted image .
Freycha, cestitke za obletnico. Midva sva imela prejsnji teden 10 letuser posted image .Mine pa ko sus.
Corfu, saj sem rekla, da je lahko govoriti, ce nisi v situaciji. Pa vem da pravzaprav nic kaj en mores, dva fantka se ne marata in gotovo. Vseeno kdo zacne, sigurno enkrat eden in drugic drugi. Verjamem da je tezko, sploh za starse od obeh. Ko berem taksne zadeve, sem kr vesela, da je za nas vrtec komaj drugo leto. Kako ste ap vi drugace, kako se moz drzi?
Za kosilo smo imeli pa danes filano papriko od vcerajuser posted image .

Danes smo bili pa leteci, sem sla na ctg, kakor zgleda se ej vse pomirilo, ni pokazalo nobenega popadka, crta je bila cist ravna. res prav zanimivo. Pol se zobozdravnik, sedaj pa midva pocivama, dino pa spi.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
25.9.2008 16:04:07   
SANEK1
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

sanekova ne vem, če bo kaj rož danes, glede na to, da je v LJ na pomembnem izpitu, ki odloča o tem, ali bo še lahko naprej delal to, kar dela, ali ne.... saj ne dvomim vanj, vseeno bom pa od 16h naprej držala pesti user posted image user posted image

Uuuu, te pa ti to komaj zdaj povešuser posted image ...držim pestkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
25.9.2008 17:14:23   
baja*
dan:)

Rene jih je spet dobil. Smo se z vzg. in pomočnico malo pogovorile. Vzg. je povedala za katerega fantka gre in da skoz on provocira - kak gre Rene mimo, se spusti v njega. Normalno, da tega fantka ne obsojam, niti staršev - vem, da se še prehitro lahko zgodi, da bodo vloge obrnjene in bo Rene koga užgal in takrat se tud jaz ne bom počutla ok. Logično. Ampak pri tem pa tud ne sme ostat. Saj če bi šlo za neko enkratno zadevo, se ne bi zasekirala, normalno. Saj vendarle gre za majhne otroke. Če se pa to ponavlja pa menda tud ne bom ravnodušno gledala tega. Na neki točki je treba ukrepat. In to, da se 3 dni ponavlja, je po moje že zadost, ker očitno gre za vzorec. Pač treba se bo pogovorit. Jutri imamo roditeljskega in se bomo mogoče po njem zmenili tudi s starši tega otroka. Al pa samo z vzg., ne vem. Kot prvo pa jima bo vzg. naročla, naj mu postrižejo nohte, ker očitno ima zelo ostre in dolge. Pa malo bolj ju bosta opazovali in imeli na distanci.
Sicer pa vzgojiteljicama ni lahko. Prav vidi se jima, da jima je bad. In sem jima tudi rekla, da niti malo ne obsojam al pa zamerim al pa da bi bla jezna na njiju.user posted image Niti slučajno! Se lahko predobro vživim v njuno vlogo - kak bi blo meni, če bi bla na njunem mestu. Ful lepo se mi zdi, da se lahko vse normalno zmenimo.user posted image
Sicer pa naš poba še vedna zelo rad hodi v vrtec. Zjutraj mi že 2 dni kar pobegne v igralnico, da mu niti adijo ne uspem rečtuser posted image . Ko sem šla danes po njega, mi je pa obut in oblečen ušel nazaj k igračamuser posted image user posted image  Pa tud vzg. je rekla, da se zelo dobro počuti tamuser posted image  kar je najbolj važno!

ulla super za srčkauser posted image user posted image user posted image user posted image  sem ful vesela zate in za tvojga pikca ali pikicouser posted image
češnca čestitke za prve korakece!user posted image user posted image user posted image
freycha in kapica čestitke za obletnico!!user posted image user posted image user posted image user posted image
na kavč in z njgea zna Rene tud že dolgo prit, sam zadnje čase mamo problem, ker lump hodi in skače po njemuser posted image  in se reži zraven, ker je to en velik ne. Pa ne uboga. Čudno ne?user posted image
sanek saj V. je tud fajn, bo šlo hitro skoz, ker nič ne komplicira...

user posted image user posted image user posted image  vsem, ki rabite za zdravje!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
25.9.2008 19:08:24   
Freycha
user posted image user posted image user posted image user posted image jst bom znorela!!!!!!!! men se bo enega lepega dne sfu.kalo!!!!!!!!! jaz tega ne prenašam več!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

pridem do tašče in tasta in mala spi tašči v naročju, oblečena, kot bi medlo zunaj, notri full vroče, pa zavito v deko. Mi je kar takoj slabo ratalo, ker mala celo noč spi odkrita, pa je manj oblečena pa bolj je mrzlo. Valda, sta jo zakuhala!!!!!!! pa se mi kar film strga, rečem tašči, da naj jo potipa, kako je vroča, pa da je njej skoz bolj vroče in zakaj sta jo pokrila in je sploh ni hotela prijeti..... sem prišla domov, jo slečem, je cela rdeča po obrazu in telesu, ker je zakuhala!!!!!! jo imam malo slečeno, da je imela nogice že hladne, vzamem termometer, jo zmerim in ima 39,2!!!

pa piz.da materna kaj je s tema dvema, da me čisto nič ne poslušata??!!

sem se v.d. možeku kar zjokala v telefon, da se mi bo z njima utrgalo in da ju videti ne morem več...... sva se zmenila, da gremo v soboto k njima in imamo konkretno debato.

Raje dam odpoved v službi, al pa za 4. ure, al pa zaposlim sosedo, da mi hodi po tamalo, kot pa da jo dam še njima!!

jaz ju imam poln kufer!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
25.9.2008 19:42:22   
Ajvy
Večer....

Ulla...super novica...me veseli....se vidi , daje 24. lep danuser posted image user posted image  enkratno....superca.....sem res vesela....
Ulla, a krompirjem s probala (ne me  čudn gledat, samo full hvaljo to metodo, jst jo še nisem probala, če ne pa najbolj pomagajo hladni obkladki na dimlje (misllm ,da se temu tako reče....user posted image )
user posted image user posted image user posted image  za Ulo...revco.....zdej je pa že kar par dni bogica.....

Freycha.....bogica...upam, da ne boš zbolela user posted image user posted image user posted image
Čestitke za 3. obletnicouser posted image user posted image user posted image  kaj sta ustvarila v treh letihuser posted image user posted image user posted image , a ni super......user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image  za Dito.....

Corfu..mi smo imela danes na sporedu hrenovke, tak da nismo glih za kako kuharsko inspiracijouser posted image

BAja....super , da sta tako razumljivi obe ....se je potem tako lažje vse pogovorit...upam ,da se jutri vse lepo zmenite....
user posted image user posted image user posted image  za Reneja.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
25.9.2008 19:44:31   
Ajvy
user posted image user posted image user posted image Freycha....te pa popolnoma razumem, ampak me ne skrbi, ker vem ,da boš urihtala vse s pogovorom....naj bo jasno kdo je šef....
upam, da ti bo uspelo Dito čimprej ohladit...če ne pa kar pod tuš.....
Včasih mi gre prav na živce, ko mislijo da smo mi tak nepomembni...sej smo vendarle njihovi starši........

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
25.9.2008 21:37:39   
corfu
Freycha, še za tebe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  vidim, da jih danes potrebuješ. Očitno danes ni tvoj dan, do jutri boš prespala in se boš bolje počutila, mogoče tudi tašča in tast nista mislila slabo, mogoče je pa Dita zaradi vročine jokala in  je ni imela srca pustiti v postelji in jo je pač crkljala...sicer ti poznaš situacijo in ti ne bom solila pameti...ti poskušam samo malo omiliti zadevo in pogled...

Naša škrata spita, jaz se bom pa pridružila možu.

Kapica, hvala za vprašanje, smo uredu, mož se je malo distanciral od dela in tako se midva še boljše razumeva. 
Baja, upam, da čimbolj uspešno rešite zadevo v vrtcu.

Uživaj življenje...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
25.9.2008 21:48:59   
madejka
Joj kolko lepih in tud slabih novičkuser posted image user posted image user posted image
Sploh ne morm vsega komentirat...sem že vse pozabla, kar sem misla...user posted image

Corfu lepo si napisala in user posted image user posted image user posted image za odnos z možekom!

user posted image user posted image user posted image za bolančke!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
26.9.2008 8:22:00   
ksenjak
Jutro!

Freycha_jaz te popolnoma razumem kako je to. Zato pa imam jaz štiriurni delavnik. Mislim, pa bolj tem starim dopoveduješ, slabše je. Mislim pa to je bilo v mojih časih, da so nas pri vročini zavijali kot ne vem kaj. Še čudno, da ni bilo več vročinskih krčev. Pri moji prijateljici se je namreč ravno to zgodilo pri sinu. Ona je še vedno mislila, da moraš otroka zavit kot medveda in sta tamalega dobesedno onadva zakuhala in posledično je dobil vročinski krč.

baja*_kot sem že včeraj rekla, to bo treba nekaj ukrenit. Sicer pa pri nas ni nič bolje. Pridem včeraj po Kiaro in je bila cela otekla in rdeča po desni učki in nad njo. In seveda mi vzgojiteljica reče, da jo je en fantek z igračo. Jaz točno vem, za koga gre, samo kaj naj pa naredimuser posted image ?! Sem si pa rekla, da če bo v kratkem spet kaj, potem bom pa to tudi izpostavila. Namreč, ko sva bile prvi dan na uvajanju, je ta fantek (ki je v vrtcu že nekaj časa) kar naprej eno punčko po glavi tepel. In ravno zato sem prepričana, da gre tudi pri Kiari za njega. Sem prav mojemu rekla, da bo ta fantek še probleme delal in mislim, da jih bo res. Ej, ne rečem, da ima otrok buške pa modrice, če si jih sam pridela (ker to se še prehitro zgodi), da pa jih nonstop faše od otroka je pa mal too much.

No, sem se mogla kar mal razpisat in se že v naprej opravičujem.

Ko sem včeraj napisala, da mi Kiara po kavču in posteljah leze, sem ravno to mislila baja*, da ni problem, da gre gor, problem je v tem, da gor stoji in skače. Tega me je strah.

Lp

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
26.9.2008 9:03:54   
Freycha
Dobro jutro!

Danes sva ob 7h že tamalo odpeljala k zdravnici in ima bronhitis. Je dobila Berodual in Flexotide za vpihavanje, pa svečke. Zanimivo - sva ji rekla, da Calpol sploh ni prijel, ko je imela visoko vročino (tak da sem ji potem dala za par sekund mrzlo tetra plenico na nogice, samo je znorela), pa je zdravnica rekla, da je značilno, da za tako velike otroke Calpol ob visokih vročinah ne prime več. Ji je napisala recept za Calpol, da ji ga dava med 38 in 39 vročine. Vse, kar je pa nad 39, pa svečke......

Sva imela pa že takoj zjutraj neprijetno izkušnjo (no predvsem Dita). Smo ji šli vzet kri, pa ji nabere potrebno količino krvi, potem pa ji začne bris iz ust jemati. Se je začela mala upirati, je kri špricala po celi ordinaciji...... smo vsi trije čisto krvavi. Mislim halo? user posted image user posted image  Če je vedela, da ji bo še bris iz ust vzela, zakaj jo je šla naprej pikat?? Mislim, to zdravstvo.......

No, zdaj sem pa jaz šibala v službo, v.d. možek pa z njo domov.... Upam, da bo šla kmalu spat....

Baja če imajo tudi vzgojiteljice občutek, da se to lahko samo še slabša, potem bi bilo boljše, da se med sabo pogovorite (tudi starši tistega fantka). Res je, da se s tem ne bo rešilo, ampak da se vsaj zmenite skupaj, da boste vsi delali na tem, da se ne bi več fajtala.....

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
26.9.2008 9:19:27   
Anonimen
danuser posted image

no, naše dete je boljše, je očitno antibiotik prijel in se stanje izboljšuje. v pon grem v službo, hvalabogu sam za 4 ure, k bo tašča mela tamalo, valda še ne gre v vrtec. mi je kr slabo, sam kaj naj?user posted image mi grejo lasje pokonci....jo bom probala zvečer mal dlje pokonci držat, pa da bo zjutri mogoč potegnila s spancem, ob 10. bom pa že tko doma....mah...tko da freycha, te še kolk zastopimuser posted image k bom živčnega fasala en dan....

(odgovor članu ksenjak)
  Neposredna povezava do sporočila: 1341
26.9.2008 9:44:22   
anja7
Freycha; te čist razumem glede tašče (no in tud tasta). čeprou jaz žal nimam tasta - je že zlo zlo dolg pokojni, mam pa s taščo kadarkoli mam opravka z njo, vedno kej ni ok. Ampak mi zaenkrat HB tud enkrat, niti za 5 minut še ni pazla Tilna in tud upam, da ga ne bo treba tja dat, ker po moje bi se takoj za kej užgale. Ker ma pač čist svioj sistem in men ta sistem tud prbližn ni všeč, tko da vem, da bi bla cela reč. Ampak če pa nimaš druge možnosti je pa res res kriza. Tko da Freycha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ; pa kr povedat jima svoje. Če se da brez kregov, ampak povedat pa vse kar te mori. Bom v mislih s tabo v soboto, da se kej pametnega zmente.
Kako je šlo pa v.d. možeku včer na tistem izpitu?

Naš ati je pa včer mal bluznil in sem ga tako napucala dons zjutri, da je blo joj. Sva mela HAPPY our in to all inclusive!!! Joj, kok mene razpeni, če mi pride nažgan domov. Pa to ni naredu že juhuhu dolg, ampak vseen. Tud če je vsake kvatre. Mam slabe izkušnje s tem alkoholom in živa ne prenesem pjanih descov.Sej mogoče sem mal preveč kritična, ampak tko pač je. Gre ob petih popoldne s sosedov v sosednji lokal na kavo, ker ma ta sosed roj.dan. Midva sva bla peš zuni, pol sva šla v BC po eno darilo, prideva nazaj mal čez sedmo, tema v bajti, ati še kr pri sosed. Ga okol osmih kličem, ja pridm čez pol ure. Pol ga pa nism več klicala in je pršu mal čez deset domov seveda v "čist treznem stanju"! Sem zaropotala za 5 minut in šla nazaj spat. Se HB tud ni upu pridt zraven spat in je spal kar spodi v dnevni sobi. Zjutri sem pa z največjim veseljemropotala z vrati, s tuš kabino,.... no in pol je bla na sporedu happy our, zdej pa upam, da mu še na šihtu dons fajn po glav hodjo. K pa pridemo domov, bom pa že mal bolš tud jaz. A sem fajn žleht?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
26.9.2008 13:27:59   
Ajvy
Punce...imela sem morfologijo....smo si super lepo lahko ogledali našo pikico, no zdej je že kar orenk velika...ima 390 g (gor dol),...je bilo pa fino videt kako odpira usta, pa nosek, pa cel obrazek se je tak fajn videl, sem bila presenečena.......
Dobili bomo pa

dojenčkauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
26.9.2008 13:50:17   
kapica
Ajvy, ti si pa na hece danes a ne? A ste kaj videli, al niste? Pa ni trebsa povedat, sam me zanima, ce ti ves kaj bo, mislim, ce je tvoj firbec zdrzaluser posted image .
Ulla, fajn za malo Ulo da je mal boljse. Naj se cimprej do konca pozdravi.
Freycha, upam da bo slo Diti kmalu bolje. Pa res, nisi nic rekla, kako je slo z izpitom vceraj?
Anja, si ap res zleht, ampak jaz sem istauser posted image . Moj tud v takem primeru ne upa prit v posteljo, ostane kr na kaucu. Ampak imam pol kr velik stvari za njega za uredit in to in ono, pa vse uredi brez ene besede. je nekaj dni tak sladek kot meduser posted image .
Baja, se mi zdi prav da se zmenite, cist v miru, pa da vsi bolj gledate na zadeve,kako se razvijajouser posted image .

Punce, ne me narobe razumet kar bom zdaj rekla. Ampak ko pravite kaksne probleme imate z tascami in kako ne znajo pazit na otroke in vse delajo kontra in narobe. Pol pa placajte varstvo in jih dajte kaksni varuski. Pa boste ziher rekle da je to ap predrago. Al ap doma ostanite z otroci in gotovo. Sedaj ko vidim kako prav bi nam prislo vsaj nekaj ur varstva na dan, bi dala malega tudi tasci. Je pa res da z njo nimam vecjih problemov. Ne vem no, al se pogovorite v miru in tocno dolocite, kdaj naj jim dajo kaj za jest, kaj naj oblecejo, itd. Al se pa mozje z njimi pogovorijo. Upam da nisem bila prehuda, ampak ziher ni tako hudo kot se vam zdi. Je kaksen dan, ko gre vse narobe, pol vas pa se tasca raz.pizdi, ampak punce, vsaj imate kaksno varstvo.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
26.9.2008 13:53:40   
Freycha
anja7 jaz tudi pijanih dedcev ne prenašam dobro, zato imaš mojo moralno podporo. Čeprav pa jim je tudi kdaj za pustit, da se malo iz vajeti izpustijo, da jih lahko potem me nazaj šponamo po lastni želji user posted image user posted image user posted image user posted image  hec hec

ajvy a reeeesss? jaz sem pa mislila, da pričakujete nosoroga user posted image user posted image user posted image user posted image  hec hec

Ulla lahko meni pripelješ tamalo. Je zagotovo ne bom preveč oblačila itd user posted image user posted image user posted image

Danes me je full prizadelo, ker se je tast zlagal v.d. možeku, da je bila pokrita zato, ker ni imela hlač gor....... user posted image user posted image  a ko sem jo jaz tašči iz rok iztrgala, je imela hlače kar lepo gor. Pa tast je rekel, da se mi je videlo, da sem bila tak jezna, da bi jima lahko vrat pregriznila od jeze user posted image user posted image  o ja, kako je imel prav user posted image

sicer pa smo doma, inhalacije brez dretja ne grejo, sem jo pa dala zdaj spat in upam, da bo čimdlje spala......

aja, pa full sem vesela, da ji je pediatrinja raje pogledala kri, pa se na podlagi tega odločila, a ji da AB al ne, ker nisem nek pristaš antibiotikov in sem že imela scenarij v glavi, da bi ji rekla, da naj ji ga ne da, če ni nujno potrebno....... Pa ni bila naša P, ampak ena druga, za katero sem že slišala, da je ok.......

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
26.9.2008 13:55:19   
Freycha
Kapica saj sem res nesramna, da sem na v.d. možeka tak pozabila..... samo sta me tašča in tast res tak prizadela in razjezila in užalila, da se mi samo to mota po glavi.

Torej, moj v.d. možek je izpit naredil (znotraj tega je v bistvu 8 izpitov), tak da ima podaljšano licenco za naslednjih 5. let. user posted image user posted image user posted image  Res sem ponosna nanj!user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
26.9.2008 14:03:26   
corfu
Dan

No, Kapica danes pa se glede tašč user posted image  strinjam s tabo...Midva (mož in jaz) sva prišla do zaključka, da je poslanstvo babic in dedkov, da crkljajo, razvajo, obožujejo svoje unukeuser posted image ...čeprav seveda nam staršem vedno to ni prav, saj se vedno borimo z otroci ravno kontra, ampak je.bi ga...ko smo vsi skupaj velja najin red in tega se dobro zavedata maledva in tašče in tasti user posted image  ko pa ju ima tašča, zaradi mene če je pri njej večerjo v spalnici na postelji, pri nama ve, da je za to samo miza v jedilnici, če ji vso zemljo zmeče sredi dnevne iz rož....boli me do Pakistana, če njej to paše, če ona lahko to prenaša in če za povrh vsega moj otrok še uživa in mu dogaja, the best user posted image  Saj boste s časom postale odporne na take zadeve. Verjamite mi, pa da otrok točno ve, kje in pri komu kaj lahko in kaj ne.

Toliko od mene zdaj grem pa kuhat...če katero zanima...
domača goveja juha z rezanci, pire krompir, špinača in govedina, za sladico puding.

čao

Uživaj življenje...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
26.9.2008 14:07:56   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Punce, ne me narobe razumet kar bom zdaj rekla. Ampak ko pravite kaksne probleme imate z tascami in kako ne znajo pazit na otroke in vse delajo kontra in narobe. Pol pa placajte varstvo in jih dajte kaksni varuski. Pa boste ziher rekle da je to ap predrago. Al ap doma ostanite z otroci in gotovo. Sedaj ko vidim kako prav bi nam prislo vsaj nekaj ur varstva na dan, bi dala malega tudi tasci. Je pa res da z njo nimam vecjih problemov. Ne vem no, al se pogovorite v miru in tocno dolocite, kdaj naj jim dajo kaj za jest, kaj naj oblecejo, itd. Al se pa mozje z njimi pogovorijo. Upam da nisem bila prehuda, ampak ziher ni tako hudo kot se vam zdi. Je kaksen dan, ko gre vse narobe, pol vas pa se tasca raz.pizdi, ampak punce, vsaj imate kaksno varstvo.

Kapica, če sem it pripravljena dat odpoved, al pa delat za 4. ure, da mi ne bi bilo treba tamale dati tašči, potem nisem vesela, da imam varstvo, kot ga imam. Zakaj?

Tast in tašča sta se sama uštulila, da bosta takrat, ko sem jaz do 18h v službi, pa v.d. možek tudi, šla po njo v vrtec in jo pazila. Jaz bi sicer varstvo imela in z veseljem bi ga dala sosedi, ki dela v vrtcu in tudi pozna moj način razmišljanja in delanja z Dito in me tudi UPOŠTEVA!! Tako pa se kao nočemo zameriti starim staršem in dava tamalo po vrtcu k njima. Tudi to, da ona prespi čez vikend pri njima kdaj pa kdaj je njuna prošnja, redkokdaj najina pobuda, ker bi rada nekam šla. To tudi narediva za voljo dobrih odnosov in ker vem, da imata rada tamalo in jima nočem hoditi s tamalo po robu zato, ker se mi ne razumemo.

Ampak pri nas ni problem to, da ne vesta, kako delati z njo... jaz vem, da v končni fazi nista mislila nič slabega, da sta tamalo zavila v deko, da je zakuhala. Problem je predvsem v tem, da:
- naju ne poslušata
- naju je spoštujeta
- in da naju ne upoštevata

Midva (predvsem jaz) nimava pojma, kako se otroka vzgaja, onedva najbolj vesta, kaj Dita rabi in kdaj, na kak način it d......

En primer: zadnjič sta ji dala za jest jogurt in ko ga je pojedla, sta ji dala še puding. Pa je pojedla 4. žličke in je imela dovolj. Ko mi tast to pove, mi začne zatrjevati, da Dita pudinga ne mara več. Pa mu razložim, da če je pojedla cel jogurt, da je imela dovolj. Da ni pojedla pudinga je vzrok v temu, da je bila sita in ne v tem, da ga ne mara. In mi reče, da ne, da to ni res, da on ve, da ga ne mara user posted image user posted image user posted image  halooooooo a ti, ko vidiš malo 1x ali pa 2x na teden res bolj veš, koliko ona poje in kaj ima rada in česa ne, kot lasten starš??? In on je sedaj prepričan, da Dita tega ne mara in ji ne bo več dal........

še en primer: pridem na obisk, pa ji začnejo vleči kapuco na glavo češ, da piha (čeprav ni pihalo, pa tudi mrzlo ni bilo - vsaj ne za kapo, vsaj ne po moji logiki). Pa ji dam kapuco nazaj dol in rečem, da ni mrzlo, da ne rabi ne kapuce in ne kape. Pa pride še tašča ven in jima rečem, da bova medve z dito malo zunaj, da bo malo na svežem zraku, pa ji tašča čez 5. minut odpre vrata, da gre mala lepo po stopnicah in v bajto. Ko ugotovim, da je ni več zunaj, grem za njo notri (mala noro rada hodi po stopnicah in bi jo pač spet odnesla dol) in pridem v stanovanje in ugotovim, da jo je že celo slekla. HAALOOO?? Če sem rekla, da bova medve zunaj.

Pa takih stvari je še ogromno.....

Delata tisto, kar PROSIVA, da ne in naju ne upoštevata.

Tvoj stavek pomeni vse: bi dala tudi za nekaj ur k tašči, je pa res, da z njo nimaš problemov.

Jaz pa dam tašči Dito zato, da bodo malo uživali skupaj, pa delata tako, kot njima paše......

Se bomo v soboto probali mirno pogovoriti, čeprav je danes mama že dokazala, da je totalno užaljena, ker v.d. možeka sploh še ni poklicala, kako je z Dito........ in ko je ta ženska tako užaljena, se z njo ne da več meniti user posted image  žalostno ne.... pa čeprav zaradi takih odnosov bo definitivno najbolj trpela Dita user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
26.9.2008 14:09:28   
Freycha

Dan

No, Kapica danes pa se glede tašč user posted image  strinjam s tabo...Midva (mož in jaz) sva prišla do zaključka, da je poslanstvo babic in dedkov, da crkljajo, razvajo, obožujejo svoje unukeuser posted image ...čeprav seveda nam staršem vedno to ni prav, saj se vedno borimo z otroci ravno kontra, ampak je.bi ga...ko smo vsi skupaj velja najin red in tega se dobro zavedata maledva in tašče in tasti user posted image  ko pa ju ima tašča, zaradi mene če je pri njej večerjo v spalnici na postelji, pri nama ve, da je za to samo miza v jedilnici, če ji vso zemljo zmeče sredi dnevne iz rož....boli me do Pakistana, če njej to paše, če ona lahko to prenaša in če za povrh vsega moj otrok še uživa in mu dogaja, the best user posted image  Saj boste s časom postale odporne na take zadeve. Verjamite mi, pa da otrok točno ve, kje in pri komu kaj lahko in kaj ne.

Toliko od mene zdaj grem pa kuhat...če katero zanima...
domača goveja juha z rezanci, pire krompir, špinača in govedina, za sladico puding.

čao

corfu, kak imajo oni, tudi meni dol visi v končni fazi. Raje sploh ne sprašujem.... da ti pa otroka zakuhajo, pa mi ne more in ne sme dol viseti.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
26.9.2008 14:10:46   
Ajvy
corfu...ko vidim ,da si tu...daj mi prosim še enkrat napiši ime tistega sirupa za izkašljevanje ??????????'

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.