|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja III.
26.9.2008 9:32:02   
miska73
miška....nimam pojma kaka bo doza, ker moje še ni!!!!!! Mogoče se pa skup začnemo pikat. Kje si ti?

Jazzi, glede na zamujanje... a si že polulala kakšno palčko?
Jst sem pa v postopku v naši osrednji slovenski zdravstveni ustanovi.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
26.9.2008 9:46:35   
~Biba~
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

Aja...še Tina1...kapo dol za vztrajnost. Si gledala v sredo oddaja na kanalu a....je bil tud en par, ki se je trudil 12 let. Sam ona si imela svojih jajčec....kdaj greš v postopek?
joooj kaki slapuser posted image je ta oddaja spet spustila pri meni fraj..ježeš, vseh 14 mesecev potlačene žalostiuser posted image , je prišlo takrat na dan, tak da sem hlipala zravenuser posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
26.9.2008 9:47:13   
aqua77
No pa še nekaj... user posted image

Moja dobra prijateljica je bila ravno sedaj v drugem postopku umetne. Tretjega naj bi izvedela, če sta se njeni dve pikici obdržali, pa je danes zjutraj prišla do mene in mi povedala da je začela krvavet, tako da ji ni uspelo.... user posted image user posted image user posted image user posted image

Sicer sem jo potolažila, kakor sem jo pač lahko, tako da se je odločila, da gre januarja v nov postopek....

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
26.9.2008 9:47:26   
jazzz27
miš...mah saj sem se spomnila kje si....sem te verjetno že stokrat vprašala....kako dozico ti pričakuješ? Imaš menagon? Nisem še lulala, pa tudi testa nimam doma. Se mi prov ne da sedaj med vikendom ob 5ih zjutraj oz pol 5ih ustat in it v Lj. Jaz bi raje med tednom.

aqua in živa...evo danes sem po dolgem času mal zadihala in vas prišla pogledat. Sicer sem brala na vsake dva-tri dni....mal napisala in spet črta. Imela sem ogromno dela v službi in doma. Sicer najhuje pa še pričakujem. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
26.9.2008 9:51:31   
jazzz27
joj biba...jaz sem tud kar user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....saj ne moreš verjet. Si videla tisti mlajši par? Punca je darovala jajčeca, da si je lahko sebi postopek privoščila!!!! Mi smo lahko samo tiho, ker je pri nas vse to še kar normalno dostopno.

aqua....en hugi za tvojo prijateljico...pa ta september je nek čuden mesec....sami neuspehi....user posted image .

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
26.9.2008 10:13:37   
miska73
miš...mah saj sem se spomnila kje si....sem te verjetno že stokrat vprašala....kako dozico ti pričakuješ? Imaš menagon? Nisem še lulala, pa tudi testa nimam doma. Se mi prov ne da sedaj med vikendom ob 5ih zjutraj oz pol 5ih ustat in it v Lj. Jaz bi raje med tednom.

Jst imam postopek z Gonal F (225 ml) + Cetrotide. Sem že dobila inekcije za domov.
Ti si pa pri ata Rešu? Kdaj ti pa bo določil doze?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
26.9.2008 10:26:06   
murkica
Punce, dajmo začet bolj pozitivno razmišljat. Ne biti žalostne.

Sicer je res ta mesec v kur.u, ampak pač ga bo treba prebresti, da bodo prišle bolj pozitivne stvari.
Je pa res, da je ta mesec veselo novico sporočila Agrojuhica, tako da so se tudi lepe stvari dogajale.

Aquica moja- resnično mi je žal, da se je to zgodilo. Držim pesti in ti pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bi se vse skupaj čim prej uredilo.
Veš kaj pa mi ni jasno, kako to, da niso prej opazili, glede na to, da se veliko sučeš okoli G? Jaz grem vsako leto na odvzem brisa, čeprav so mi rekli, da to ni potrebno in naj bi bilo Ok na 2 leti. Raje si sama plačam, pa sem vsaj mirna. Ker namreč moji prijateljici je v dobrega pol leta prišlo do takih sprememb, da je mogla iti takoj naprej na razne postopke, kaj bi šele bilo, če bi čakala 2 leti? Tako, da jaz tudi vsem svojim prijateljicam vedno polagam na srce, da naj si raje plačajo tisti bris, kot da bi potem po toliko časa izvedele zares slabo novico.

Živa čestitke za user posted image user posted image user posted image !!!! No zdej pa štartamo na četrtouser posted image .

Špelči- kako si se imela? Mi bi rade videle kakšne fotografijeuser posted image user posted image user posted image

Včeraj sem ful dolg post napisala, pa se mi je na koncu vse zbrisalo in sem bila tako jezna, da sploh nisem imela volje še enkrat še enkrat pisat.

Nekaj dni nazaj, je tudi ena spraševala kako nam gre hujšanje. Jaz se moram kar malo pohvaliti, da sem izgubila skupaj 5 kg. No rada bi, da jih izgubim vsaj še 3, lahko pa tudi kakšno več. Nimam po nobene posebne diete, razen to, da poskušam, da zvečer ne jem, razen če je lahkota prevelika, pojem nekaj čisto majhnega. user posted image

No vsak teden pa hočem napisati kaj o oddaji Pot k zanositvi, ki je na Kanalu A. Jaz sama sem čisto obsedena s to oddajo. Res je, da ponavadi tako, da ne uspe vedno vsem in se mi potem srce kar trga zraven, vendar je pa v oddaji vedno tudi veliko veselega. In na koncu, ko se rodi kakšen otrok jokam od sreče, ker vem, kako si je ta par to želel.

No zdej pa grem na sprehod s kužo, ker je že čist nervozna, ve pa se imejte fino.

Poljubčke in pozdravčke od Murkice.

< Sporočilo je popravil murkica -- 26.9.2008 10:27:54 >

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
26.9.2008 10:27:52   
jazzz27
Jp pri Rešu. Drugi dan cikla oz. user posted image  moram biti ob pol šestih - šestih zjuttraj pri njem. Pa špike moram seboj prinest. Tako da prvo on da, potem pa sama naprej. Se pravi, ko bom šla k njemu bom izvedela. 
A to bo tvoj prvi postopek?  

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
26.9.2008 10:32:52   
ledenka
jutro, punce! še ena ura, pa grem h G... sem hudoooooo živčna user posted image  sej vem, da je vse ok... ampak si ne morem pomagat user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
26.9.2008 10:34:53   
jazzz27
Ajsi!! Držim pestke zate in za tvojo pikico. Ne bit živčna, saj bo vse ok!!! Poročaj kako je bilo, kaka slikca lahko od pupike pade....a ti je Reško naredil kako fotko zadnjič?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
26.9.2008 10:35:55   
ledenka
jazzzi, nekaj zamude pri suprefactu je običajno, ampak po par dneh le naredi test user posted image  sicer pa držim pesti, da če se pojavi, da se pojavi v nedeljo ali ponedeljek, tako da ne boš čez vikend tam okoli hodla.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
26.9.2008 10:45:08   
jazzz27
Ajsi hvala za pojasnilo, sicer me ne vem kaj ne skrbi in nisem obremenjena. Če že mora priti, bom probala vsaj še soboto pregurat brez user posted image , da bi potem v ponedeljek šla k Rešu. Kolk časa si ti delala test?user posted image
A nam prideš potem poročat kako je pikica že zrasla? Gre tvoj nejeverni s tabo?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
26.9.2008 10:51:29   
ledenka
moj seveda ne more, ker si je nabutal sestanke. eh, ti dedci user posted image  

meni je zamujala ene 5 dni, ko sem naredila test. če je kake 4-5 dni ni, je to dobro naredit, da slučajno v primeru pluska nehaš s suprefactom. ki sicer nima vpliva v tako zgodnji nosečnosti, ampak kake 2 tedna ga kljub temu po moje ni dobro jemat user posted image  

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
26.9.2008 10:57:40   
jazzz27
Ko sem prebrala 4-5 dni me je takoj začela desna joška boletuser posted image user posted image user posted image  se pravi, da prihaja....no drži pesti, da še en dan počaka. Sem čist upala, da bo že v sredo prišla....pa je kar ni bilo. Sicer zame to ni nič neobičajnega...če mi zna zamudit 18 dni, je tri-štiri dni mala malica zanjouser posted image user posted image .

Ej, nisi odgovorila...boš prišla mal poročat kako je bilo na pregledu ali greš domov?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
26.9.2008 11:04:45   
Anonimen
končno ste se mal razpisale user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala za čestitke za moje user posted image user posted image user posted image   zdej pa res veselo na delo za novo zvezdico user posted image user posted image

Jazzzika... držim pestke da je sploh ne bo... to bi blo še najbolje user posted image user posted image user posted image

Ajsika... A nam boš privoščila kako slikico tvoje pikice?? Drži se ... Nič naj te ne bo strah... Notri je votel, okrog ga pa nič ni (strah namreč) hehehe

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2165
26.9.2008 11:09:36   
ledenka
seveda bom poročala - tudi, če grem domov, sej mam računalnik user posted image  kako vam ne bi, sej ste posebne RR tetke! tudi za kako slikico upam, da jo bom dobila user posted image  zadnjič je nisem, ampak sem bila tako raztresena, da bi tud gola šla ven user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
26.9.2008 11:10:10   
jazzz27
živa..a si v službi? Jaz sem danes doma, pa bi morga it spet cunje namahat po gubcu, pa tu gor visim in izkoriščam frej dan, ko mi noben ne teži!!! dajte me poslat naj grem že enkrat tiste cunje utišet. Pa sam okol hladilnika se sučem!user posted image

Murkica...user posted image user posted image za pet dol. Sploh ne vem kje je naš seznam ostal. Vem, da je Oktavija naredila novega...potem pa se je izgubil (namerno)user posted image user posted image  in Oktavijauser posted image user posted image user posted image

BTW kje pa je Oktavija..punca kako si? Si že rešila kaj s svojim možekom al ga je treba pridit za ušesa?

< Sporočilo je popravil jazzz27 -- 26.9.2008 11:12:20 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
26.9.2008 11:11:24   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

seveda bom poročala - tudi, če grem domov, sej mam računalnik user posted image  kako vam ne bi, sej ste posebne RR tetke! tudi za kako slikico upam, da jo bom dobila user posted image  zadnjič je nisem, ampak sem bila tako raztresena, da bi tud gola šla ven user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  še dobro da ni šel tvoj s tabo user posted image user posted image user posted image user posted image  kaj bi šele potem blo....user posted image user posted image ...on bi pa verjetno po rokah ven prišeluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
26.9.2008 11:16:55   
Anonimen
heheheheheheheheheh

Ja jazzzika v sluzbici sem. user posted image user posted image user posted image   Sem končno zadovoljna v sluzbi... Pusti cunje... Vikend je zanje najboljši, ker je cenejša elektrika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dober izgovor a? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 2169
26.9.2008 11:16:55   
pikicao.
user posted image kok sm pa vesela d ste se razpisale user posted image user posted image user posted image user posted image
sm bla kr user posted image

bravo bravo user posted image user posted image
ja mene spet razganja.. jazzi res ne vem zakaj me obdaja obcutek srece.. pa to zdle ze skor 2 tedna... no, sej mi je vsec user posted image user posted image user posted image
pol pa se vas filam s pozitivno energijo user posted image user posted image user posted image
in a sm vas za lahko noc lepo objela??? sm pridna, a ne user posted image user posted image  (se morm kr sama sebe mal pohvalt) user posted image user posted image user posted image user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
26.9.2008 11:22:25   
Anonimen
a ne pikica..... Prov fino je ko več ne samevava tukaj user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 2171
26.9.2008 11:29:32   
pikicao.
ja user posted image user posted image user posted image
in kaj boste kej pocele cez vikend?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
26.9.2008 11:37:23   
Anonimen
jaz bom malce poskušala stanovanje v red spravit. pol bom pa še vidla kaj si bom novega zmislila... Morda tudi kako preurejanje user posted image   nevem še

Ste me zastrupile ker vse nekaj urejate stanovanje user posted image user posted image user posted image

Upam da mi kaj uspe user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 2173
26.9.2008 11:40:50   
pikicao.
pol bos stilistka za stanovanje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
26.9.2008 11:43:27   
murkica
No sem nazaj...

Kaj bomo počeli čez vikend? V bistvu je vse odvisno od vremena. Če bo lepo vreme, bova z dragim odšla v hribe. No verjetno ne prav v hribe, ker je ponekod pomojem že sneg, tako da  kašen sprehod v Krnico, bo pa verjetno padel. Drugače, pa samo da je vikend, pa zaradi mene, če cel vikend ležim na kavču in gledam televizijo. Namreč tale teden me je tako izmozgal, da res rabim premor.

Me je pa ravnokar sestrca klicala, da je na polno zbolela in revčka celo bruha. Tako, da sem jo mogla na hitro potolažt in sem ji nesla en prafum od RBD, ker jih seveda posluša. (da ne bo pomote, stara je dobrih 9 let). No in itak je ful srečna, tako, da bo po mojem jutr že dobra, samo da bo lahko vsem sošolkam v šoli pokazala nov prafum. Sicer pa jaz danes niti ne vem, kaj bi sama s sabo počela. Večino hiše imam pospravljene, razen nekaj posode je za pomit, kosilo je ostalo še od včeraj, tako da mi niti kuhat ni treba. Tako, da se bom po mojem res kar malo zleknila do večera, ko moram itak it delat. user posted image Hotla sem it malo na vrt, pa tako nagravžno piha, da se mi sploh ne da. Že ko sva šle s kužo na sprehod, je ful sijalo sonce in je bilo ful vroče, nazaj pa sva prišle čisto premražene, ker je veter tako mrzel. Mislim, ta vreme je res za znoret.

< Sporočilo je popravil murkica -- 26.9.2008 11:45:21 >

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.