punčka10
|
Ursa30 veš zakaj mi je sumljivo to s tabletami. Takrt k sm začela krvavet(med ciklom) in sm šla k ginekologinji, je bla moja na dopustu in me je pol ena druga vzela in na hitr odpravla. Sm bla v takm šoku,k mi je sam rekla,ja ufff maš endometriom,velk,bo traba na odstranitev. K sm jo vprašala, pa kaj konkretno je to,mi je rekla, to bi ti mogla 30 minut razlagat tko da počaki da se tvoja ginekologinja vrne in ti bo ona vse povedala. Js itak vsa panična,nasledn dan sm šla še na morje in me je itak skrbel, sm šla pol še isti dan k eni na privat pregled. In ona mi je pa omenila kontracepcijo zarad te sluznice,ampak sm redkla,da se ne bi rada filala s kt, ker me bo pol skrbel za , ker po mojm mišlenju pač nobeni te nenaravni hormoni nisi ok.(ampak itak vsi pravjo, da so že čist neškodljive KT, ampak sej veš,vsak ma svoje mišljenje). Sm jih pa itak jedla par let nazaj,ampak sm se 2 let nazaj odločla, da jih ne bom več! No in k ssm to rekla ginekologinji, je rekla no pol jih pa ni treba jest. Kao da ni nč hudga. Zdej pa ne vem več nč. Baby1978-ja se itak strinjam, da ma vsaka drugačno situacijo "tm spodi",ampak jst sm mela občutk, da tm u stari porodnišnci to vse tok na hitr poteka,kot po tekočm traku, da komot kdo kej pozab povedat. Ne bi pa rada, zdej k mam že datum, da pridm tja pa mi rečejo, ja zakaj pa niste jedl KT,ni ok sluznica za operacijo, k sam znorim Dannys---lumpa si!To ni lepo .Pr men je tut tko, da je pa mojmu en ime full ušeč za punčko,men pa NEEE in se mi zdi totalno ne fer, da ne bi hotu popustit, ker jst ne bi rada da ma moj otrok ime, k mi ni ušeč. Ampak sej tipi se hitrej sprijaznejo,mam občutk. No moj ne,je kr trd pogajalc zdej k novo ime za punčko izbirava. Men je všeč Zoja,njemu pa ne tko da tut to odpade.
|