|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September IVF/ICSI II.del
24.9.2008 22:14:41   
lara light
Tak lep BRAD bi moral bit...pa ne greuser posted image ...

miške grem aja, aja, lahko nočko!
Komaj čakam ju3 Pija, jadrnica dobro opravi!user posted image      

< Sporočilo je popravil lara light -- 24.9.2008 22:16:03 >

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu marjetka cvetka)
Neposredna povezava do sporočila: 401
24.9.2008 22:16:18   
ledenka
sem nazaj user posted image  sej ne bom dolgo, si moram it zobe skrtačit in počasi spat, moje dete je zmatrano od ležanja na kavču user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 402
24.9.2008 22:17:25   
mismis
Ajsi, a še vedno dete zganja diktaturo, da mora mamica z zajčki spat user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 403
24.9.2008 22:19:09   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Ajsi, a še vedno dete zganja diktaturo, da mora mamica z zajčki spat user posted image user posted image user posted image

neeee, mamica spi ko koala, ene 16 ur na dan. pri tem ne štejem običajnega dremeža na šihtu, ki traja ene pol ure user posted image  folk po moje misli, da sem kronik ratala, ko kar na mizi spim user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 404
24.9.2008 22:20:11   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

jutri navijamo:

Četrtek, 25.09.
Pika74 - UZ -
dobro opravi jutri in ne se pustit sekirat zaradi E.
Goldy - punkcija - sem ti že par strani nazaj zapisala moje želje. Vse bo dobro in vsaj 5 jajčk bo user posted image

pod to se kar podpišem in dodajam:

Pija76 in M.L.B.K., naj vama jutri test pokaže najlepša pluska na svetu user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 405
24.9.2008 22:20:49   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

neeee, mamica spi ko koala, ene 16 ur na dan. pri tem ne štejem običajnega dremeža na šihtu, ki traja ene pol ure user posted image  folk po moje misli, da sem kronik ratala, ko kar na mizi spim user posted image

ja no, imaš vsaj dober razlog za zaspanost

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 406
24.9.2008 22:25:48   
ledenka

jutri navijamo:

Četrtek, 25.09.
Pika74 - UZ -
Goldy - punkcija - sem ti že par strani nazaj zapisala moje želje. Vse bo dobro in vsaj 5 jajčk bo user posted image

Pija76 in M.L.B.K., naj vama jutri test pokaže najlepša pluska na svetu user posted image user posted image user posted image

se podpišem pod vse to!

punce, dobro opravite, Pija in MLBK, dobro lulajta in nalulajta ++

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 407
24.9.2008 22:27:59   
lučka 25

jutri navijamo:

Četrtek, 25.09.
Pika74 - UZ -

Sta obe napisali točno tisto, kar imam v mislih in se zato kar podpišem pod vajinimi besedami.

Punce, dobro opravite jutri.user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 408
24.9.2008 22:28:03   
ledenka
grem se počasi spravit spat... joj, kolk naporen popoldan je za mano user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 409
24.9.2008 22:29:43   
lučka 25
Zdaj grem pa lahko spat. Jutri bo dolg dan, me čaka veseli dan v vrtcu, upam da ne še večer. user posted image

Nočko.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 410
24.9.2008 22:30:45   
mismis
Ženske vsem skupaj želim LAHKO NOČ, grem tudi jaz pod tuš in v mižole, me neki zebe, pa vem, da je v spalnici pod kovtrom zelo toplo.

Se tipkamo jutri

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 411
24.9.2008 22:37:36   
gigi1
No, evo sem prišla lahko nočko voščit pa pošpegat, če sta Pija in MLBK že kaj piškali user posted image .
Pupike jutri naj bodo sami debeli pluski user posted image  user posted image  user posted image .

Zdej pa res lahko noč user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 412
24.9.2008 22:44:57   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: netka34

Ojla babuške!!

Z velikim veseljem in ponosom vam sporočam, da sem danes v živo spoznala našo pridno pozitivko in svežo nosečko, in da svaka čast, da so še taki ljudi na tem svetu!!

Ja, ja, prav imate našo LARO LIGHT!!user posted image user posted image user posted image

Hvala ti, da si mi dala to možnost ( da se spoznava!!) in da si si vzela čas zame!! MWA!! res upam, da še kdaj!user posted image user posted image

Netka blagor tebi.Jaz tudi upam,da jo bom lahko kdaj spoznala v živo.Ima tako veliko srce.

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 413
24.9.2008 22:53:48   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

SISY PA TI SI NEVERJETNA.user posted image user posted image user posted image Svaka čast.

aneuser posted image  vidm da ste blazn navdušene nad manouser posted image user posted image user posted image

opozorillo za vse udeleženke: ne se zgledovat po meniuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 414
24.9.2008 22:59:45   
pikovit
Dejzi en lep pozdravuser posted image

Pija jaz verjamem vate in vem,da je to to.Pa kljub temu bom držalauser posted image A lahko spišuser posted image

Mismis kako si pa ti kaj?

Zdele grem pa tudi jaz spat.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 415
24.9.2008 23:01:09   
pikovit
O WP tudi tebi en lep pozdrav želim.Kako si kaj?Se beremu jutri kaj.Lahko noč vam želim babnce moje.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 416
24.9.2008 23:38:59   
womanpolice
ŽIVJO PUNCE,

danes bom kratka, bom jutr kaj več napisala, saj zdajle grem ajčat... sam to sm vam hotla povedat, da je dans pri men padla prva špikica... tko, da se vam pridružujem, moje narkomanke.... user posted image user posted image user posted image

nočko, pa se jutr tipkamo

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 417
24.9.2008 23:40:51   
womanpolice
Pikovit... tud teb živjo in nočko.. sladke sanje, pa se jutr kaj več tipkamo, saj sm ful utrujena, pa še zgodaj moram vstat, ker grem zjutraj zraven sestre v Tacen v policijsko akademijo, saj se je vpisala med policijske vrste... hm... jst policajka, moj tud..., pa moj stric, zdaj pa še, če bo vse po sreči, še moja sestra,,, kot bi res gledali policijsko akademijo.....user posted image  user posted image

nočko

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 418
25.9.2008 5:48:45   
gigi1
Dobro jutro user posted image

Naj bo danes en lep dan.

Kavica...

user posted image

Čajček in piškotki...

user posted image

sokec..

user posted image

angleški zajtrk...

user posted image

kosmiči...

user posted image

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 419
25.9.2008 6:29:03   
lučka 25
Dobro jutro.

gigi, hvala za zajtrk. Sem si postregla s sokom in kosmiči, za po vrh a še brezkofeinsko kavico.

Sem rekla, da pgledam če je že kakšen test padel, pa vidim, da nisem edina ki dežura. Upam, da bo novica padal v teh minutah, ker potem grem v službo in do 14h ne bom mogla priti do kateregakoli računalnika. Mene pa tako firbec matra.user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 420
25.9.2008 6:36:24   
lučka 25
No, vidim da še ni nič novic. Punce, glejte, da bodo same lepe novice, ko pridem do računalnika.user posted image
user posted image  v službo.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 421
25.9.2008 6:50:00   
Pija76
Dobro jutro punce,

palčko sem polulala, pa vendar......minus je bejbike!

Hvala vam za res tako močan suport, ampak zgleda da me nekdo heca....

Kaj naj zdej neham s tem ustropizderajem?

MLBK upam, da imaš boljšo novičko!

Navijam za Goldy in Piko danes!

Gremo se oblečt, pa delat...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 422
25.9.2008 6:55:33   
gigi1
Pija moja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pismu, sem kar user posted image .
Dej pls skoči dans v adria lab. Pol boš pa vidla kaj z utropizderajem..

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 423
25.9.2008 6:58:46   
arneja
Pija, samo zaradi tebe računalnik prižgem in preberem, da je minus user posted image . Naj gre v rit vse skupaj. Jaz sem pa tudi imela včeraj že malo obarvano vse skupaj, pa danes zjutraj tudi, tako da bi najraje kričala zdajle. Jokala sem že, zdaj me pa že prav jezi vse skupaj. Naj se tisti, ki nam to dela, zaleti nekam. Sem pa vedela, da bo nekaj takšnega že zadnjič, ko me je glava bolela, pa to, da joškice manj bolijo, je očitno tudi ziher znakec. Sicer zdajle v mislih še vedno molim (jaz, ateistka user posted image ), da mi naj bog vsaj enega otročka pusti. Ma, za zjokat in popenit vse skupaj, v glavnem. In da vsaj že enkrat imela kakšnega pinginčka. Kje pa, nisem te sreče user posted image .

Pa tako lepo nas je bilo videti toliko trepetalk na kupu, zdaj se pa vse sesuva.

MLBK, daj vsaj ti sporoči lepo novičko, prosim user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 424
25.9.2008 6:58:49   
želvica99

Pija,Kiwi en objemček vsaki, saj bo še priložnost. Ne smem vaju preveč tolažit, ker vse vemo, da je bolje, da pozabimo hitro kot se le da in gremo naprej.

Lučka hvala za vse dobrote, bom kar v službo vzela, da bom celo dopoldne papcalauser posted image

Vidim, da bo Sisy naša nova user posted image , oziroma je že.

Navijam za vse, ki so danes v akciji in seveda za trepetalke. Danes sem žal cel dan odsotna, tko da dečve, se javim ju3user posted image . Pozdravček vsem mojim RR prijateljicam.user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?