Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 7:06:44
|
|
|
|
gigi1
|
MLBK prosim sporoči nam dobro novico Arnejči bemtiš ne no! Evo hitro , da je vsaj ena pikica ostala. Lučka naj bodo otroci tudi danes pridni. Želvica helou in lep dan
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 7:09:12
|
|
|
|
Pija76
|
Gigi, Arneja, Želvica hvala! Arneja pa ne no, navijam še naprej, da ti vsaj ena deca ostane! Drugač pa ja, mene so nehale boleti v nedeljo, danes so že skoraj normalne velikosti....ah ja, znakci pač. Sem pogledala kje je adria lab pa grem pomoje kar tja....
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 7:11:04
|
|
|
|
gigi1
|
Pija parkiraš pri Mercatorju (prej živila). Je pa to v stavbi Lesnina. Bus postaja od 14ke. Stiskam pestke, da krvni pokaže +.
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 7:21:24
|
|
|
|
Zvezdica
|
Pija, ker še ni tečke bio jast še vseeno šla do adrialaba. Plis.Tko k je žiži rekla. Navijam zate, ker dokler je še ni, je še vse možno- Tečke namreč. Žiži, jutro.
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 7:30:29
|
|
|
|
zarja1
|
Pija celo noč študiran na tebe....sem se tolk veselila računalnik zagnat...zdaj pa tole. Draga ful mi je žal in nimam besed.
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 7:31:06
|
|
|
|
sonček33
|
Pija - žal mi je, pa nisem še izgubila upanja. POjdi va drialab ja! Objem zate. Jokam. Arneja - ti pa tudi še ne obupaj,a velja?
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 7:32:56
|
|
|
|
zarja1
|
Gigika fantastičen zajtrk.....škoda da je virtualen...zdaj sem tolk lačna ratala Želvica lepo se imej, kjerkoli že boš. Larica in Arnejka helouuu dečve, kako? Zvezdica midve veva ker blondinc je najboljši, a ne?
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 7:36:39
|
|
|
|
zarja1
|
da popravimo estetiko te nove barvne strani...
< Sporočilo je popravil zarja1 -- 25.9.2008 7:38:54 >
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 7:38:02
|
|
|
|
tassi1
|
PIJA-pošiljam ti en velik
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 7:41:24
|
|
|
|
gigi1
|
Zarja tale ritka je res.... No, tole je pa tud greha vredno... Cvetka evo stimulacije za lepši dan
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 7:42:12
|
|
|
|
gigi1
|
Zvezdica, Zarja, Sonček, Tassi dobro jutro
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 7:43:31
|
|
|
|
sonček33
|
Žižek dobro jutro tudi tebi! Si ok?
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 7:46:42
|
|
|
|
gigi1
|
Sonček hvala sem. Dans je padla že 3 špika. Se kar dobro držim glede na konjsko dozo. Mal me po grlu praska. Upam, da ne bo spet na žrelo usekalo . Pa ti? Še kar lektoriraš? Upam, da bo še nekaj posla...čas hitreje mine
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 7:57:26
|
|
|
|
taraji
|
V k****** - žal, tudi jaz nimam lepe novice. Polulala dve palčki - ja in seveda na obeh - Ma, saj enkrat bo. Hvala vsem za lepe želje in navijanje. Naj vsem ostalim trepetalkam na seznamčku uspe + nalulati - MOČNO, MOČNO NAVIJAM ZA VAS. LEP DAN VSEM.
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 7:57:51
|
|
|
|
zarja1
|
Gigi kdo je ta tip?
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 7:58:55
|
|
|
|
zarja1
|
MLBK pa kaj je zdaj to.......lubica
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 8:00:54
|
|
|
|
netka34
|
Jutro!! Ma kaj s5 žalostne novičke?? Ma Pija naša mičkena! . Upajmo na adriolab++!!Stiskamo pestke! Pa za našo Arnejčo tudi!! O gigi, odličen zajtrk!! Pa za kofe velja! Dej, MLBK, zej te more pa že fajn tiščat! Čakam, pol pa morm pelat lulat!! Danes me čaka naporen dan, pravzaprav komaj čakam ponedeljek, da zadiham.... Vam pupike želim vse lepo!
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 8:01:43
|
|
|
|
sonček33
|
Pa kaj se dogaja? MLBK - objem zate. Žal mi je. Ne obupaj. Me smo s tabo!
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 8:01:46
|
|
|
|
gigi1
|
MLBK pismu no! . Mogoče je pa res prezgodaj, glede na to, da sta imeli ET 2 dan Kaj pa če počakaš dan, dva..pa greš na krvnega? Zarja Brad Pitt je. Punčke daj mo danes kako lepo novičko
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 8:03:57
|
|
|
|
netka34
|
Ma ne morem verjet svojim očem!!!! MLBK , ne morm drugač! Pa saj to ni možno....Bodi močna, če še ni, pa ne obupajmo še, ane?
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 8:05:27
|
|
|
|
netka34
|
Gigi, kašno konjsko dozo pa maš ti? Js mam 0.6... A maš več?
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 8:06:23
|
|
|
|
sonček33
|
Jaz sem tut mela 0,6
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 8:08:09
|
|
|
|
netka34
|
Aja, možgani mi še ....Gigi, a si ti kej računala, če bi šlo vse po planu...a mava še v oktobru transfer?
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 8:08:43
|
|
|
|
gigi1
|
Netka 0.9 mam. Sem mela zadnjič cisto...pa so mi po 14ih dneh dvignil iz 0,6 na 0,9 za 1 teden...pa še ni pomagalo. So cisto punktirali in podaljšali še za 3 dni pred menopurjem... Zdej so pa rekli boljš že štartat z najvišjo dozo..
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 8:11:52
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: netka34 Aja, možgani mi še ....Gigi, a si ti kej računala, če bi šlo vse po planu...a mava še v oktobru transfer? Po maratonskem postopku zadnjič raj ne delam nobenih kalkulacij... No zate bom . Če bo vse po sreči imaš lahko punkcijo že 17ga, 18ga. ET pa po 20em.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?