Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 24.9.2008 20:29:07
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Sisy pa res. Sploh ne vem, če sem že komentirala. V službi mal gor pošpegam, pa dostkrat nimam časa kaj napisat...Jaz ti bom kar čestitala . Upam, da je res to to! Je pa res možno, da stopka pusti do 14 dni sledi hormona. u tenks...ampak ker sem realist se raje ne veselim prehitro...bom verjela čez 1 teden..
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 24.9.2008 20:30:11
|
|
|
|
Sisy
|
no zdej vas bom pa nehala citirat da ne boste mislile da sem zmešana sam morm vsako posebej pokomentirat če ne sproti pozabim
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 24.9.2008 20:30:33
|
|
|
|
gigi1
|
Pija skoz mi gre neki po glav... Mmm, čreva plešejo mi čačača, ku mitralja ropota srce, pa si rečem, ejla nebeš, našA se ne da, princip je princip, danes ne! Dejzi dej ji pls musko prispevi
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 24.9.2008 20:31:30
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Pija skoz mi gre neki po glav... Mmm, čreva plešejo mi čačača, ku mitralja ropota srce, pa si rečem, ejla nebeš, našA se ne da, princip je princip, danes ne! Dejzi dej ji pls musko prispevi pismu po mojem zarad Pije še jst nam mogla spat sam da dogaja...
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 24.9.2008 20:37:25
|
|
|
|
gospodarica
|
babike moje kako ste kaj???upam,da ste danes čimbolj izkoristile sonček?! no preden grem v vodoraven položaj pred tv bi vas rada neki spomnila.danes je na a kanalu ob devetih oddaja POT K NOSEČNOSTI....ne pozabit gledat. evo zdej pa se bom poslovila....lepo pančkajte in kej lepga sanjajte. jutr ko se javim...upam da bo kakšna lepa novička,a ne pija??? držim pesti
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 24.9.2008 20:44:59
|
|
|
|
ledenka
|
gospodarica, tudi pri meni bo to na sporedu mišmiš za avto! naj ti dobro služi!!! jaz pa sem lačna... pa ne vem, kaj bi jedla. je se mi kruh s Philadelphijo, na to se že 100 let nisem spomnila.
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 24.9.2008 20:46:26
|
|
|
|
gigi1
|
Hmmm Dejzi a še bereš? Sem mislila, da boš takoj uletela Evo Pija samo zate http://www.youtube.com/watch?v=JZgqMydppt8 Netka seveda greva na kofetka. Ti bom na ZS poslala tel št, če boš majico z napisom slučajno spregledala . Z Zvezdico se že 100 let meniva za kofe. Hedi je pa zadnjič srečanje zamudila. Hedi kdaj maš ti morfologijo? Verjetno kasneje...upam, da boš tam okol pol 9ih lahko prišla na kraj zločina Netka, če bova pa prej fertik bova ma malo intimne Pikovitka glih nate sem mislila. Ti pošljem ZS Miška a nisi upala ladje vozit? Men je pa to the best. Moj prvi avto je bil avdi 60. To je bila ladja . Vse ostalo je hec. Kajši je padla? Ajsi si obesla? Jaz tud sušilc laufam. Mi je moj prepovedal štrike na balkonu. Občutljivo pa na radiatorje dajem..
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 24.9.2008 20:47:04
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka gospodarica, tudi pri meni bo to na sporedu mišmiš za avto! naj ti dobro služi!!! jaz pa sem lačna... pa ne vem, kaj bi jedla. je se mi kruh s Philadelphijo, na to se že 100 let nisem spomnila. To sem pa dans za malco
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 24.9.2008 20:47:35
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka gospodarica, tudi pri meni bo to na sporedu mišmiš za avto! naj ti dobro služi!!! jaz pa sem lačna... pa ne vem, kaj bi jedla. je se mi kruh s Philadelphijo, na to se že 100 let nisem spomnila. čokolino, ker je dober za otroke, to sem jaz jedla danes zvečer
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 24.9.2008 20:49:24
|
|
|
|
gigi1
|
Sisy viš kolk si nam ti olajšala zadevo . Že tolk kmal +, da sploh ne rabmo trepetat
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 24.9.2008 20:50:29
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: ledenka gospodarica, tudi pri meni bo to na sporedu mišmiš za avto! naj ti dobro služi!!! jaz pa sem lačna... pa ne vem, kaj bi jedla. je se mi kruh s Philadelphijo, na to se že 100 let nisem spomnila. čokolino, ker je dober za otroke, to sem jaz jedla danes zvečer dobr skrbiš za svoje otročke
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 24.9.2008 20:52:44
|
|
|
|
ledenka
|
kruh z maslom je padel pa čaj, ki se še hladi roiboos,ki ga počasi ne morem več videt, sam sem trmasta in ga bom spila do konca žiži, perilo obesla, še eno rundo perem. sam mam problem, mi je praška zmanjkalo, moj pa že 3 dni uporablja avto popoldan, pa ne morem v shopping mišmiš meni pa mleko in mlečne stvari trenutno absolutno ne dišijo... bi pa kako kašo
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 24.9.2008 20:56:00
|
|
|
|
ledenka
|
grem dalje kavčkat
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 24.9.2008 20:56:07
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: ledenka gospodarica, tudi pri meni bo to na sporedu mišmiš za avto! naj ti dobro služi!!! jaz pa sem lačna... pa ne vem, kaj bi jedla. je se mi kruh s Philadelphijo, na to se že 100 let nisem spomnila. čokolino, ker je dober za otroke, to sem jaz jedla danes zvečer dobr skrbiš za svoje otročke kaj pa čem? Če sta pa še tako majhna, pa sploh ne vesta kaj je dobro za njiju
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 24.9.2008 20:56:53
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka grem dalje kavčkat jaz tudi, pa tisto oddajo o nosečnosti gledat. Se tipkamo kasneje
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 24.9.2008 21:03:11
|
|
|
|
gigi1
|
Ajsi jaz sem danes sicer ješprenj kuhala. Je pa moj prinesel proseno kašo...tko, da lahk zbiraš...ajdovo...proseno Larica a ti pa nisi nič zaspana? Dej poved iz kater knjige je tvoj podpis? Sem vse njegove knjige prebrala, pa so se mi že mal zmučkale v glavi jutri navijamo: Četrtek, 25.09. Pika74 - UZ - dobro opravi jutri in ne se pustit sekirat zaradi E. Goldy - punkcija - sem ti že par strani nazaj zapisala moje želje. Vse bo dobro in vsaj 5 jajčk bo
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 24.9.2008 21:04:32
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: ledenka gospodarica, tudi pri meni bo to na sporedu mišmiš za avto! naj ti dobro služi!!! jaz pa sem lačna... pa ne vem, kaj bi jedla. je se mi kruh s Philadelphijo, na to se že 100 let nisem spomnila. čokolino, ker je dober za otroke, to sem jaz jedla danes zvečer dobr skrbiš za svoje otročke kaj pa čem? Če sta pa še tako majhna, pa sploh ne vesta kaj je dobro za njiju Ja...saj zato je pa zlata mami, da poskrbi za otroce
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 24.9.2008 21:06:21
|
|
|
|
gigi1
|
Ahm mam monologe Moj pa ne pusti tega gledat. Pravi, da je boljš, da ne mislim na te stvari. Sej ma prav...Večina teh oddaj je žalostnih. Me se pa mormo skoz smejat
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 24.9.2008 21:15:36
|
|
|
|
kajsica
|
Gigi, padla padla, pa se mi spet moti! Ne vem zakaj tako močno ta kombinacija vpliva name. Pa pri tebi? Padla? Mišmiš, čestitke za nov/stari avto! Srečno vožnjo!!! Sedaj pa imaš tak avto kot jaz!!! Saj se boš navadla te ladje, je pa super za vozit, vsaj jaz sem zadovoljna z njim!
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 24.9.2008 21:36:22
|
|
|
|
marjetka cvetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Ahm mam monologe Moj pa ne pusti tega gledat. Pravi, da je boljš, da ne mislim na te stvari. Sej ma prav...Večina teh oddaj je žalostnih. Me se pa mormo skoz smejat Hojla Gigi, a sta moj in tvoj slučajno v sorodu? je tudi prejšnji teden rekel,d a je to tako morbidno gledati, pa itak, da že vse vem in ne rabim še dodatnega jokanja gledati. No sej po eni strani ima pa prav, kaj čmo, če več na RR zvem, kot pa iz dokumentarcev
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 24.9.2008 21:36:29
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka gospodarica, tudi pri meni bo to na sporedu mišmiš za avto! naj ti dobro služi!!! jaz pa sem lačna... pa ne vem, kaj bi jedla. je se mi kruh s Philadelphijo, na to se že 100 let nisem spomnila. To sem pa dans za malco smo vse na kanalu A? mismis, naj vas lepo prevaža in fajn služi Super udoben za otročke! ledenka, pr meni že dva dni poje philadelphia, pa je sigurno dve leti že nisem kupila gigi, veš da tud mene zanima iz katere knjige, če sploh...ne vem, ker sem to našla med modrimi mislimi...meni je zelo všeč, ker mi je pisan na kožo in ga moram vsak dan večkrat prebrat, da mi pomaga Sem zaspanka, saj hodim s kurami spat ...a danes me je netka našopala pa me drži... Pravkar padla mala stilska preobrazba vkopalnici, zdaj pa kavčkanje
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 24.9.2008 21:44:18
|
|
|
|
marjetka cvetka
|
Očitno ste vse šle gledati poučne stvari, tako da lahko jaz v miru napišem svoje. Lepe pozdravčke vsem, ki me poznajo in še lepše tistim, ki me ne To je že izjava ranga Murkota. Sisy, si me pa nasmejala, Pija nas vleče in vleče s testom, ti pa to narediš že par dni prej, pa prišparaš en ogromen šlepar živčkov - naših in tvojih. Če pa je to to, so ti povedale pa že ta hude strokovnjakinje, saj sama s testki nimam kaj preveč izkušenj. Torej Pija in MLK (ali nekaj podobnega ), če se jutri zbudim z omrtvičenimi členki na rokah in nogah sta vidve krivi!!! Pa si bo spet kdo kaj mislil, ko ne bom imela prstanov zaradi oteklih prstov Vsem ostalim snifarkam, špikarkam, pred in po pukcijkam in transferkam, trepetalkam in uspešnim nosečkam - EN VELIK POZDRAV!!! Uf, se mi dogaja
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 24.9.2008 21:56:38
|
|
|
|
lara light
|
Marjetka, velik pozdrav nazaj! A Daisy sem zamudila, ko sem se rihtala, oh...evo, da se ti oddolžim draga
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 24.9.2008 22:01:53
|
|
|
|
marjetka cvetka
|
hvaa Lara L za vrnjene pozdravčke. Samo ta Bruce pa je kar malo zaraščen c c c Opažam, da so vam bolj všeč tipčki s temnimi lasmi, pa bi se me lahko katera kdaj usmilila in še kakega fletkanega bjondija gor prilepila? morda Brad Pitt za stimulacijo??? No kaj je zdej, meni dogaja ... a se je dokumentarec že končal? A je bilo kaj veselega?
< Sporočilo je popravil marjetka cvetka -- 24.9.2008 22:03:10 >
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 24.9.2008 22:11:05
|
|
|
|
mismis
|
Marjetka Cvetka, dokumentarca je konec, počaki mogoče bodo babe nakapljale nazaj jaz tudi prosim za fotostimulacijo, kakšnega Colina prosim
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?