|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September IVF/ICSI II.del
24.9.2008 19:28:48   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Netko tudi jaz poznam v živo in se strinjam - super punca, svaka čast.

user posted image user posted image user posted image
kako sonček? še lektoriraš?

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 351
24.9.2008 19:29:56   
netka34
Ojla babuške!!

Z velikim veseljem in ponosom vam sporočam, da sem danes v živo spoznala našo pridno pozitivko in svežo nosečko, in da svaka čast, da so še taki ljudi na tem svetu!!

Ja, ja, prav imate našo LARO LIGHT!!user posted image user posted image user posted image

Hvala ti, da si mi dala to možnost ( da se spoznava!!) in da si si vzela čas zame!! MWA!! res upam, da še kdaj!user posted image user posted image

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 352
24.9.2008 19:31:25   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica

LL, mami naša, lepo da sta se spoznali z netko. veš pa da ste vse vabljene na naslednje srečanje. Več nas je bolj veselo je!!!!

Veš Kajsica, da si res močno želim pridet...upam, da mi/nama z Netko, rata!user posted image
Čestitke za skrb za zobkeuser posted image

Coelho

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 353
24.9.2008 19:33:08   
netka34
Oooo ti šment, vidm, d si me prehitela s hvalo!!user posted image
In ti sonček tudi?user posted image

Ma hvala, no!!

Res pa se bova naslednjega žura udeležile in vama zapojale cel repertoar Iztoka Mlakarja! OK?
Ane Lara?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 354
24.9.2008 19:36:25   
netka34

Gretka, zs!!

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 355
24.9.2008 19:37:34   
netka34

Gigi, a nama pa ne pripada spoznalna kavica? Takoj po uz-ju?user posted image

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 356
24.9.2008 19:37:45   
bambi75
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica

Bambi, ko je bila Gretka pri meni, sem ji neki zate poslala, pa čeprav te ne poznam, mi je povedla za eno tvojo grdo navado, ki je tudi moja bivša (upam, da veš o čem govorim). No le uporabi tisto zadevo....sam če pa ti še to ne bo pomagalo, potem pa je res konec s teboj user posted image user posted image

Kajsica mislim da vem o čem govoriš, a misliš da je še upanje zame. user posted image   Sama ne verjamem več, da bi mi se kaj pomagalo, bom povprašala Gretko kaj ima zame.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 357
24.9.2008 19:37:54   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: netka34

Ojla babuške!!

Z velikim veseljem in ponosom vam sporočam, da sem danes v živo spoznala našo pridno pozitivko in svežo nosečko, in da svaka čast, da so še taki ljudi na tem svetu!!

Ja, ja, prav imate našo LARO LIGHT!!user posted image user posted image user posted image

Hvala ti, da si mi dala to možnost ( da se spoznava!!) in da si si vzela čas zame!! MWA!! res upam, da še kdaj!user posted image user posted image

Ma se hecaš, še kdaj? se me ne rešiš večuser posted image ...Hvala tebi, hvala srce... škoda, da te nisem že prej spoznala...super, da sem te vsaj zdaj!!user posted image
jebelacesta ma kaj ješ, da si tako mladostna? sonček bo to zlahka potrdilauser posted image  Super si Netkica moja...ene parkrat sem te po nicku poklicala, boh mi pomagej..pa še to, pozabile sva plačat pijačo, tako sva bile zatopljene ena v drugo, si morte mislit...kot dva frišno zaljubljenauser posted image ...sej ni velika razlika...user posted image

Coelho

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 358
24.9.2008 19:39:47   
bozza
Punce moje drage, jaz vas ne dohajam.V službi nimam časa nič, doma pa komaj preberem, kaj da bi si še kaj zapomnila.

Sem danes naredila še en test, kar tako, da je bil moj bolj prepričan. Hecno, tistemu malemu BC kar nekako ni verjel. Kaj naredi embalaža, kajne?

Držim pesti, da bo jutri še več lepih novic.

Samo še 13 dni do UZ, komaj čakam.

Lep večer, grem počivat, sem bila cel dan na nogah, pa sem kar utrujena.

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 359
24.9.2008 19:40:21   
lara light

Oooo ti šment, vidm, d si me prehitela s hvalo!!user posted image
In ti sonček tudi?user posted image

Ma hvala, no!!

Res pa se bova naslednjega žura udeležile in vama zapojale cel repertoar Iztoka Mlakarja! OK?
Ane Lara?user posted image user posted image user posted image

Sevedauser posted image user posted image user posted image  sva že skoraj zmenjene, katera bo zrihtala besedila in cd-je...ojej, ma jest ne smem nič pit, tako na suho bo hudauser posted image

Coelho

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 360
24.9.2008 19:45:54   
Pija76
Lara in Netka fino da sta se spoznali in se imeli the best. Zdaj pa res v LJ konec enkrat prletita.

Punce no jaz grem zdaj, pa ne lulat, grem na en RD. Torej ju3 zjutraj takoj javim kakšen je izid tele tekme user posted image .

Aja kje je pa Mismis popoldan?

Res hvala za navijanje, pa sorči da vas mal vzajemim, ampak.....lepo klepetajte, pa fajn pančajte!

Neposredna povezava do sporočila: 361
24.9.2008 19:52:13   
miska73
Pija to res ni lepo, da nas tako vlečeš s svojim lulanjem... dej že enkrat na palčko.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 362
24.9.2008 19:53:38   
lara light
Pija, lepo se imej in jutri nam vsem pričaraj lep, nepozaben dan!user posted image

Coelho

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 363
24.9.2008 19:56:50   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Pija, lepo se imej in jutri nam vsem pričaraj lep, nepozaben dan!user posted image

se kar podpišem pod toleuser posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 364
24.9.2008 19:58:16   
zarja1
Pika in Goldy jutri ekstra navijam še za vaju....user posted image user posted image

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 365
24.9.2008 19:59:37   
kajsica
Bambi, sem ti na zs vse napisala!!!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 366
24.9.2008 20:02:42   
ledenka
a jutri se nam 2 pluska obetata user posted image user posted image user posted image  jooooj, Pija in MLBK, držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in MLBK, imam tudi jaz Prometrium na zalogi, ti lahko kako škatlico odstopim.

sem se ravno zbudila iz mojega popoldanskega spanja, moram it perilo obesit... bom že user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 367
24.9.2008 20:08:23   
netka34

Pija, ma..tr sm prow nervozna!! Bogve če bom še spat mogla! Ma ajde bom spila še zate eno laško, pa bom spala ku dojenček!!user posted image user posted image user posted image

Pika in Goldy, ju3 pa opravta kot se šika!!!

Larč, ne skrbi  za intonacijo bomo že poskrbele...pa ja bo kašna na kitaro udarila?!?
A je kje kera?
Kr drgač mormo en plejbek upalt za spremljavo!!

Dejzi!!! Js pijem piiiivo!! A sm edini narko.kronik tle gor, al kaj???? Prow, pol grem pa še na čik!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 368
24.9.2008 20:09:56   
netka34
O, marija, Ledenka, še dobro d si rekla...tut js mam že cel dan cune v sušilcu, ene pa oprane!!! ohhhhhhhh, te cuuuuuneeeee!!

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 369
24.9.2008 20:14:19   
ledenka

O, marija, Ledenka, še dobro d si rekla...tut js mam že cel dan cune v sušilcu, ene pa oprane!!! ohhhhhhhh, te cuuuuuneeeee!!

user posted image user posted image user posted image  no, pol pa lahk cunje v duetu obešava user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 370
24.9.2008 20:16:24   
mismis
večer...mi smo končno doma, smo pripeljali novi/stari avto, zdaj bo pa žur user posted image user posted image user posted image

Goldy, upam da se vse izteka po tvojih načrtih, da bo jutri veliko jajčk, ki se bodo lepo oplodila user posted image user posted image user posted image

Sabsa, če si lahko pomagamo med seboj, zakaj pa ne...Želim ti veliko srečeuser posted image user posted image user posted image

mandreja, ta rjavi izcedek je lahko posledica nepravilno opravljenega ET-ja, za tvojo user posted image je tako ali tako prezgodaj. Prosim te, ne še obupavati.

Miška73, meni ta terapija ni sedla, po Gonalu sem bila full napihnjena, hormoni pa so mi pustili posledice vsaj še naslednjih 4 mesece. Ampak!!! vsaka reagira drugače, mogoče bo tebi ta terapija ustrezala

Lučka25, BRAVO za švicarsko uro user posted image user posted image user posted image Tako je res prijetno delati

Pija, a ti mene hecašuser posted image user posted image user posted image Matr pa sej veš, da sem firbčna kt 100 user posted image , komaj čakam, da ti lahko čestitam, kar se tiče pa navijanja, pa kar nehaj, tebe je že v petek navijalo, pa poglej kateri dan smo danes. Držim pesti user posted image user posted image user posted image

M.L.B.K, torej tudi ti jutri lulaš na palčko, super same polulanke, držim pestiuser posted image user posted image user posted image

Žiži, ne nisem se jaz peljala z novim avtom domov, ampak naš. Sem mu ga za danes kar pustila, ker meni bo še trajalo, da se ga navadim, ker je takšna ladja. Drgač pa kakšne ribe, dobile boste vsaka za en pir, pa konzervo sardin vam bom odprla. Zdej nimamo dnarja, smo vse za avto zagonil user posted image user posted image user posted image

Shuka user posted image user posted image user posted image super, da izcedkov ni več, sedaj upam, da jih tudi do konca ne bo več. user posted image user posted image user posted image

Netka, ma kakšen edini narko-holik, pa sej veš, da se jaz za plato Heinekena prodam, ampak zdaj ne smem, drugače pa ja, tudi jaz se strinjam z LL, full mladostno zgledaš

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 371
24.9.2008 20:17:11   
DaisyE
Dejzi!!! Js pijem piiiivo!! A sm edini narko.kronik tle gor, al kaj???? Prow, pol grem pa še na čik!!user posted image user posted image user posted image

V tem trenutku? Ne, nisi!!!!!!!!! user posted image user posted image

Zdaj moram pa za nazaj prebrat, ker vidim, da je že drugi del, pa da se malo osvežim. user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 372
24.9.2008 20:27:01   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Mene tolk navija, da se kar mal bojim....bom šla do 7h peš v lekarno, če nič ne pride.ampak sem ga dala nazaj

sej mene tut..že skos...se tolažm da je to znakuser posted image

držim pesti za ju3user posted image

< Sporočilo je popravil Sisy -- 24.9.2008 20:30:46 >

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 373
24.9.2008 20:27:30   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Sisy, taki občutki so navdno kar pravi user posted image si pa res zgodaj začela, še en teden imaš user posted image user posted image

ma ja sej vem..grozna semuser posted image  pri prvi nosečnosti sem zdržala vsaj do 10.dne..zdej ga pa že tkole serjemuser posted image user posted image

me je že sram v lekarno stopituser posted image , koga pa ne bi blouser posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 374
24.9.2008 20:27:33   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

SISY PA TI SI NEVERJETNA.user posted image user posted image user posted image Svaka čast.

aneuser posted image  vidm da ste blazn navdušene nad manouser posted image user posted image user posted image

opozorillo za vse udeleženke: ne se zgledovat po meniuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?