mismis
|
večer...mi smo končno doma, smo pripeljali novi/stari avto, zdaj bo pa žur Goldy, upam da se vse izteka po tvojih načrtih, da bo jutri veliko jajčk, ki se bodo lepo oplodila Sabsa, če si lahko pomagamo med seboj, zakaj pa ne...Želim ti veliko sreče mandreja, ta rjavi izcedek je lahko posledica nepravilno opravljenega ET-ja, za tvojo je tako ali tako prezgodaj. Prosim te, ne še obupavati. Miška73, meni ta terapija ni sedla, po Gonalu sem bila full napihnjena, hormoni pa so mi pustili posledice vsaj še naslednjih 4 mesece. Ampak!!! vsaka reagira drugače, mogoče bo tebi ta terapija ustrezala Lučka25, BRAVO za švicarsko uro Tako je res prijetno delati Pija, a ti mene hecaš Matr pa sej veš, da sem firbčna kt 100 , komaj čakam, da ti lahko čestitam, kar se tiče pa navijanja, pa kar nehaj, tebe je že v petek navijalo, pa poglej kateri dan smo danes. Držim pesti M.L.B.K, torej tudi ti jutri lulaš na palčko, super same polulanke, držim pesti Žiži, ne nisem se jaz peljala z novim avtom domov, ampak naš. Sem mu ga za danes kar pustila, ker meni bo še trajalo, da se ga navadim, ker je takšna ladja. Drgač pa kakšne ribe, dobile boste vsaka za en pir, pa konzervo sardin vam bom odprla. Zdej nimamo dnarja, smo vse za avto zagonil Shuka super, da izcedkov ni več, sedaj upam, da jih tudi do konca ne bo več. Netka, ma kakšen edini narko-holik, pa sej veš, da se jaz za plato Heinekena prodam, ampak zdaj ne smem, drugače pa ja, tudi jaz se strinjam z LL, full mladostno zgledaš