|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September IVF/ICSI II.del
25.9.2008 8:13:34   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
Zarja Brad Pitt je.

pa sploh ga nisem prepoznala........

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 451
25.9.2008 8:16:16   
netka34
 O thx Gigi! Ti želim d bi tudi ti mela tko...bl u izi...d bi šle tut na et skupi!user posted image

Zase pa si želim, d ne bi padlo s5 na 29ega. Ker namreč oba prejšnja postopka sm mela et na 29ega. To pa znese 11 in to je po numerologiji nesrečna št. Očitno res!!!user posted image

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 452
25.9.2008 8:20:12   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Zarja Brad Pitt je.

pa sploh ga nisem prepoznala........

Jaz sem ga po bušiju user posted image  user posted image  user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 453
25.9.2008 8:21:34   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: netka34

O thx Gigi! Ti želim d bi tudi ti mela tko...bl u izi...d bi šle tut na et skupi!user posted image

Zase pa si želim, d ne bi padlo s5 na 29ega. Ker namreč oba prejšnja postopka sm mela et na 29ega. To pa znese 11 in to je po numerologiji nesrečna št. Očitno res!!!user posted image

Tebi sigurno ne bo padlo 29ga. A so ti do zdaj kaj podaljševali?

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 454
25.9.2008 8:24:04   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75

Gretka helooo. A si že boljš.
Verjetno bom kar k tvojemu možeku škatlo prpelala.

Sploh ni blema ... ti kr prpeli ... dela so v finalni fazi in pol bo mel maximalno časa, pa bo lahko preklinjal in rihtal user posted image user posted image user posted image user posted image

Imam pa jaz nekaj zate, da boš mal namazilila krempeljce proti glodalcem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pol bova pa nardile take fensi podaljške, da bodo vsi okol padal ... od foušije itak ....user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 455
25.9.2008 8:26:30   
miska73
Pa to ni res. Prižgem comp in berem same slabe novice.
Držte se punce user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 456
25.9.2008 8:31:26   
dajamaja
Tolk sem zagnan jutranja nujna opravila delalal ... sam da prilezem čimprej gor, kjer slavijo user posted image user posted image user posted image

Pija, ljubica zlata. To ni mogoče. So se mi kr okice zarosile. Ajde pejt u adrialab, saj veš kako je bilo na zadnje z mano. Šele če bo krvni tets negativen nehaj s prometriumom. S R A N J E !!!! Zakaj se človek ne mroe enkrat v miru razveslit!?

MLBK ti tudi draga moja? Pojdi tudi ti v adrialab, naj reverijo. Če ni M je vse možno. Meni je bil zadnjič -, sem nehala z vsem, M pa še vedno od nikoder. Po 6 dneh sem test ponovila in je bil +. Ampak brez podpore se je vse kar hitro tudi končalo. Pejd pa preveri.

Arneja, kakšni izcedki zdaj!? Evo, molim s tabo (tudi ateistka). Resno.

Tale dan smo slabo začele .. glejte, da ga čez dan porihtate z novicami ... kar zgornje tri naj to popravijo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 457
25.9.2008 8:34:37   
Zvezdica
MLBK user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa ne no. KAj je zdaj to? Tečke še ni a ne?

i belive i can fly....

(odgovor članu taraji)
Neposredna povezava do sporočila: 458
25.9.2008 8:35:04   
Zvezdica

Zvezdica midve veva ker blondinc je najboljši, a ne?user posted image

Zarji ITAKuser posted image . Res je posebna vrstauser posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 459
25.9.2008 8:36:20   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

Pikovit... tud teb živjo in nočko.. sladke sanje, pa se jutr kaj več tipkamo, saj sm ful utrujena, pa še zgodaj moram vstat, ker grem zjutraj zraven sestre v Tacen v policijsko akademijo, saj se je vpisala med policijske vrste... hm... jst policajka, moj tud..., pa moj stric, zdaj pa še, če bo vse po sreči, še moja sestra,,, kot bi res gledali policijsko akademijo.....user posted image  user posted image

nočko

matr duš ... kera ????? tamala al tavelka ????

aja sej res ... moram povedat vsem RR-ovkam, da nisem cepljena na punce, ampak če pa kakšno dobroizgledajočo vidim, jo pa iskreno pohvalim ... zadnjič sem srečala eno bejbo v uniformi, vem da dobr zgleda v civilu, ampak v uniformi je pa res divja ... sej ni čudn da tipčki kr tko mal prekrške delajo, sam da jih ustavi user posted image user posted image user posted image ... go girl ... si čist taglavna ... uuuuuuuuuuu zdej pa še sekica ... hudoooooooooo .....

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 460
25.9.2008 8:44:10   
Grethy
Žižka si že aktivistka v službi a ??? Jaz sem pa prvihrala domov (WP sem vozila po P.s-u) in zdej že kuham kosilo ... pasulj ... ta teden mi take čorbice pašejo, ne vem kaj mi je ...

Ej bom pa res šla na to terapijo, če ne drugo, da se znebim odvečnih tekočin ... ooooooo bog, da bi še salo šlo proč in se koža lepo našponala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....  sej bo tut to šlo ...

ane Kajsica moja bo Gretika telovadla in bo taka ko manikenka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in sweet dreams ... zmanjšamo pa lahko mal te cifre k niso za nikamor več ... bo šlo bo šlo ... pa veš da sem jaz trmasta bikica .... če se kuj priplazim do avta in v mukah peljem na šiht, pol odpuzam do lifta in se prežarčim v delavnico, pa na konc šihta isto, to ne bo ovira, da ne bi drug dan spet migljala ... vse za napredek ...

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 461
25.9.2008 8:51:38   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

Tolk sem zagnan jutranja nujna opravila delalal ... sam da prilezem čimprej gor, kjer slavijo user posted image user posted image user posted image

Pija, ljubica zlata. To ni mogoče. So se mi kr okice zarosile. Ajde pejt u adrialab, saj veš kako je bilo na zadnje z mano. Šele če bo krvni tets negativen nehaj s prometriumom. S R A N J E !!!! Zakaj se človek ne mroe enkrat v miru razveslit!?

MLBK ti tudi draga moja? Pojdi tudi ti v adrialab, naj reverijo. Če ni M je vse možno. Meni je bil zadnjič -, sem nehala z vsem, M pa še vedno od nikoder. Po 6 dneh sem test ponovila in je bil +. Ampak brez podpore se je vse kar hitro tudi končalo. Pejd pa preveri.

Arneja, kakšni izcedki zdaj!? Evo, molim s tabo (tudi ateistka). Resno.

Tale dan smo slabo začele .. glejte, da ga čez dan porihtate z novicami ... kar zgornje tri naj to popravijo user posted image user posted image user posted image

se strinjam z Dajomajo ( bejba kako si ti ????) ... to pa je en S H I T .... to me spominja na moj "uspeh" ... drekecpekec ... a je res treba tolkokrat it skoz to, lahko bi bla mamika narava mal bolj obzirna do naših s hormoni nabutanih občutljivih dušic ...

Punčke čakam da pridete s krvnih in poveste kaj je novega ... user posted image user posted image user posted image user posted image to so objemčki, ker vas imam rada in navijam za vas ...

Borke ki ste še na drogah ... naj bodo špiklje neboleče in naj vas čim manj razganja ( v vseh pogledih) in naj hudirja enkrat za spremembo prinese en mesec tolko uspehov, kot je kak krizni mesec neuspehov ... da bomo čist trapaste tu gor ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 462
25.9.2008 8:53:39   
nokes
drage moje trepetalke, user posted image user posted image user posted image , prosim, ne še obupat, idite na krvne teste, ti so najbolj zanesljivi!!! če ni tečke, se ne pustite!!! pija, mlbk, arneja: mislim na vas in stiskam pesti! navijam ko zmešana!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nokes

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 463
25.9.2008 8:57:26   
mismis

user posted image
  user posted image  

AKTUALNO V TEM TEDNU  

Četrtek, 25.09.
Pika74 - UZ
Goldy - punkcija

Petek, 26.09.
Sabsa - UZ

Sobota, 27.09.
Kicsi - ET

Ponedeljek, 29.09.
Kajsica - UZ
Zarja1 - UZ

Torek, 30.09.
gospodarica - UZ

Torek, 07.10.
Gigi1- UZ
Netka34 - UZ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image       

NAŠE NOSEČKE 

Sreda, 24.09.
Jadrnica - pregled

Petek, 26.09.
Ledenka - pregled

Ponedeljek, 29.09.
Shuka - morfologija

Torek, 30.09.
Sonček85 - pregled

Četrtek, 02.10.
LaraLight - UZ

Torek, 07.10.
Bozza - UZ
Hedviga - pregled + morfologija

Sreda, 15.10.
Zvezdica - pregled

Četrtek, 16.10.
Dakec - morfologija

Sreda, 22.10.
Shuka - pregled

OBJEMČKOMETER

user posted image   Oktavija  user posted image
user posted image    gospodarica   user posted image
user posted image  Blanč user posted image
user posted image   T1979 user posted image
user posted image  Kiwi user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Pija76 greje    user posted image user posted image test 25.09.2008
M.L.B.K. greje     user posted image user posted image   test 26.09.2008
Ozone greje    user posted image   test 26.09.2008
Arneja greje     user posted image user posted image test 29.09.2008
Stijan greje    user posted image user posted image   test 29.09.2008
Baci greje   user posted image   test 29.09.2008
Dajamaja greje    user posted image user posted image user posted image test 30.09.2008
mismis greje   user posted image user posted image test 02.10.2008
Sisy greje   user posted image   test 02.10.2008
Obayifo greje  user posted image ?   test 02.10.2008
Mojsonček greje user posted image user posted image test 06.10.2008
Mandreja greje  user posted image user posted image test 07.10.2008
Gita14 ???

user posted image user posted image

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image  

• Zarja1 (1. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič, septembra)
  • Ozone (5. IVF, MB dr. Reljič, ET 13.9.)
  • Stijan (MB, 4. ICSI, ET 15.9)
  • Dajamaja (dr. Reš, čaka)
  • Baci (1. IVF, MB, dr.Milan Reljič v Mb,dr.Gavrič, ET 16.9.)
  • Obayifo (IUI, Graz)
  • M.L.B.K. (3. IVF, dr. Reš, ET 12.9.)
  • Andreja07 (PO, dr. Reš)
  • Mikimiška78 (1.IVF, dr. Reš, dipherline in Menopur)
  • Kikaa (3. IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Sabsa (GK LJ, 02.09. sestra Blanka)
  • Arneja (3. IVF, dr. Reš)
  • Goldy (3. ICSI, dr. Drobnič, LJ) 
  • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš, ET 11.9.) 
  • mismis (2.IVF;LJ,dr.Drobnič, ET 16.9.) 
  • mojsonček (1. IVF, dr. Reš, PO, ET 22.9.)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ, 04.09. začetek špikanja)
  • DaisyE (dr. Reš, 14.10. pogovor)
  • netka34 (3.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Pika74 (34 let, 5. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • Mateja.goljev (2. IVF/ICSI)
  • Gigi (2. ICSI, GK LJ, dr. Vogler, 22.09. sestra Blanka)
  • Kicsi (11.09.)
  • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič, 23.09. sis. Blanka)
  • Paddy (2.ICSI, MB. 09.09. špikanje)
  • Lana08 (1.IVF/ICSI, GK LJ, dr. Zorn)
  • womanpolice (2. ICSI, GK LJ, 24.09.)
  • Kiwi ( 1. IVF, MB)
  • Gita14 (IVF, dr. Bokal, zamrznjenčki) 
  • mandreja (2. IVF, GK LJ, dr. D)
  • Jazzz27 (1.IVF, dr. Reš,) 
  • Kalina (2. IVF, dr. Merlo)
  • Reni70 (4.ICSI,PO,dr.Reš)
  • Sisy (3.IVF, dr. Reš, ET 18.9.)
  • Miška73 (1.IVF, GK LJ, 24.09. sestra Blanka) 
  • anci banci (1.IVF, dr. Reš, 30.9. pogovor)
  • gospodarica (2. IVF, dr. Reš)
  • Serendipity (1.ICSI, MB, dr. Gavrić, 30.09. posvet)
  • Reby (1.IVF/ICSI, dr. Reš, posvet 16.10.)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• paki (PO)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš) 
  • Pikovit (6. IVF, MB)
  • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
  • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
  • Barbarella77
  • Anabanana
  • Iannia
  • Žirafca
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
  • Bambi75 (4.IVF/ICSI, MB)
  • moni29 (MB) 
  • Tjasshyy (LJ?) 
  • mami26 (LJ)
  • Titi3 (Superfact in Menopur)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič, novembra zamrznjenčki)
  • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
  • tička (ICSI, dr. Reš, Postojna)
  • mala81 (2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB)
  • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • Vijolica30 (31. let, 3.IVF, dr. Bokal)
  • Anadejka
  • Sarasan (2. IVF)
  • šemalo (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • BEBIII (GK LJ, dr. Pinter, 1.10. pregled)
  • Sulfinija (GK LJ, dr. Zorn )
  • Želvica99 (2. IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Lučka25 (1. IVF, dr. Reš, suprefact+menogon)
  • Oktavija (MB, 3. IUI)
  • neni (7. IVF, dr. Reš)
  • Blanč (4. IVF, dr. Reš, november)
  • T1979 (3. IVF, PO,dr. Reš, Menogon)
  • Kiwi ( 1. IVF, MB)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    

Hope2user posted image , sayuri user posted image user posted image , pfuser posted image ,  Gloriauser posted image   , dakec user posted image   user posted image   ,  Ameliauser posted image , Goldfish
    user posted image , Mandarinca, Črni Tulipan, Animeuser posted image   , Mijavček user posted image , Špelka12 ,  Konina  user posted image user posted image user posted image , Mavrica72 user posted image  , Zvezdicauser posted image  user posted image , Pinki36user posted image , Abra user posted image  user posted image , Sonček33user posted image , Rubin , Julija30 user posted image , Orto2user posted image , Hedvigauser posted image , Libi user posted image , Shukauser posted image , Grethy user posted image , Linda25user posted image , Nokesuser posted image + turist user posted image , Rožica29user posted image , Jadrnicauser posted image , Sonček85   user posted image   
Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207

user posted image  NOVE NOSEČKE SEPTEMBER user posted image    

user posted image    Dobrovoljčica (PO) 

user posted image     Ledenka (N)

user posted image    LaraLight (PO)

user posted image   Bozza (PO)

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 464
25.9.2008 9:02:14   
mismis
jutro vsem skupaj, tragični september se nadaljuje

Pija76, M..L.B.K, zelo mi je hudo, da ni test pokazal črtice. Glede na to, da tečke še ni, bi bilo mogoče res fino iti na krvni test.

Arneja, upam da tvoje tečke ne bo.

No meni se je pa tudi danes začel izcedek, tak lep, konkretno rdeč. Nč bo kar treba v nove boje

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 465
25.9.2008 9:12:40   
nokes
kako pa je včeraj uredila gitka?? se ni nič javila? hmm user posted image

in kako je šuka? zarja, da kaj sporoči, ker res mislim nanjo vsaki dan!

danes navijam za goldy, naj bo hitra, neboleča in obilna!! in piko, da uz pokaže veliko foliklov!

pri dvojčkih sem prebrala, da gre danes mijavček v p, najprej na opazovanje, naslednji teden pa bi naj že rodila!! pikici se razvijata oz. rasteta neenakomerno, tako da bo verjetno sprožen porod. zdaj je v 35 tednu, tak da glede tega ni panike! dajmo mijavček, tudi IVFjevke navijamo zate!! user posted image user posted image user posted image

mišmiš, zdajle prebrala! pa ne no!!!! to ne more biti res. user posted image user posted image  

tale teden je zaklet! dragice moje, vsem polno objemov in poljubov!

nokes

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 466
25.9.2008 9:14:00   
Shuka
Ojla pupe moje,

evo sem že domauser posted image , izcedka zaenkrat ni večuser posted image , upam, da ga tudi ne bo več, posteljice nisva gledala, ker jo bova v ponedeljek na morfologiji, počivat je treba, spet pa ne preveč, ampak za vsak slučaj bom mal več, da me spet kej ne preseneti.

Hvala vsem k ste tolk pridno navijale zame, vse sem si na hitr prebrala, ste res najboljše prijateljiceuser posted image

Zdej grem pa v horizontalo knjigo do konca prebrat pa seveda božat bušija. Se javim kaj vmes.

RADA VAS IMAM!

In navijam za vsako, ki čaka na špikice, pikice in črtice, naj se zgodi najlepše.

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 467
25.9.2008 9:14:52   
gigi1
Miška moja user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma.....naj gre ta dan nekam od koder se je vzel! Dans sem pa res žalostna

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 468
25.9.2008 9:16:49   
obayifo
Pija76, MLBK jaz bi šla na test...

dokler mene nekdo z macolo po glavi ne udari in mi vbije v glavo, da je konc, mam še zmerej upanje!

mismis pa je zihr to to? da ni kej druzga? mogoče je pa sam zdele in ga čez eno uro več ne bo...

v glavnem, jaz do konca držim pesti za vse!

pri meni pa nič...tokrat me tut joške še ne bolijo in nekje zadej v glavi me že kljuva, da ne bo nič... ampak upanje ostaja in če se izjalovi, vemo, da je treba naslednjič it en dan prej

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 469
25.9.2008 9:16:50   
zarja1
Nokes, če bo vse ok gre dans naša Shuki domov. Bom javla popoldan.

Babe mal zganjam špekulacijo, kdaj bi moj ET lahk padel. Če je user posted image  bla 19/9 in so pikeci bli zamrznjeni 5. dan....dajte mal pomagat

Horny Teddy

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 470
25.9.2008 9:17:40   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo
dokler mene nekdo z macolo po glavi ne udari in mi vbije v glavo, da je konc, mam še zmerej upanje!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 471
25.9.2008 9:19:10   
zarja1

Miška moja user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma.....naj gre ta dan nekam od koder se je vzel! Dans sem pa res žalostna

pa saj to ni res......user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 472
25.9.2008 9:20:02   
zarja1
user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 473
25.9.2008 9:20:46   
Shuka

Nokes, če bo vse ok gre dans naša Shuki domov. Bom javla popoldan.

Babe mal zganjam špekulacijo, kdaj bi moj ET lahk padel. Če je user posted image  bla 19/9 in so pikeci bli zamrznjeni 5. dan....dajte mal pomagat
Odvisno kako dolg ciklus imaš ampak ponavadi je kak 17 dan po ciklusu. Pri meni je bil na 16 dan prenos. Odvisno od sluznice.user posted image

Recimo nekje med 3-5 oktobrom.

< Sporočilo je popravil Shuka -- 25.9.2008 9:21:39 >

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 474
25.9.2008 9:22:36   
Shuka

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?