2ursae
|
JUHU, ANEJ, VSE NAJBOLJŠE , pa mamici tud čestitke, ko se je na ta dan morala fejst potrudit . Noa, tebi tudi vse najlepše pod tem našim sončkom, naj ti vedno sije . pingi, eh, a veš, da sem jaz še kar slabe volje zaradi volitev, pa je že sreda . Pa sploh ne vem, kaj me to tolk matra, saj imam svojih problemov dosti , sam ko vidim tiste face, me vse mine, dnevnika sploh več ne gledam . Moja služba sicer ni v nevarnosti, je pa BP že v eni od predvolilnih oddaj rekel, da ne bo umikal države iz zavarovalnic in bank , tako da nas v službi zihr čakajo zamnjave na vrhu ... pa vsak nov predsednik uprave ima svojo vizijo, pa razporeja, eden centralizira, drugi decentralizira ... kolk mi gre na jetra k so vsake kvatre novi šefi , pa vsak firmo vleče kr v svojo smer, čisto drugače kot prejšnji. Če bi meni moj brat to naredil, bi bila zelo huda nanj. Halo, v ožjem krogu družine, to pa ja vključuje tudi tebe! Sam tko da veš, jaz bi zamerila ... vsaj za nekja časa No, mi gremo pa ju3 s polno paro v novo življenje. Boru je danes P požegnala, da je že čisto zdrav, pa gre ju3 Anže v vrtec, Bor pa k taščici. Eh, moj mali sinko smejko ... bom poročala, kako je šlo. pa pa
< Sporočilo je popravil 2ursae -- 24.9.2008 17:23:49 >