|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 5
23.9.2008 19:44:09   
*pikijakob*
Punce midva pa sva zbolela. Neo je prehlajen. In danes sva oba še full bruhala, jaz hvala bogu samo enkrat in mi je bilo pošteno slabo, ker nisem nič jedla še ob 5 zjutraj. Neo pa je začel pa zajtrku in vsaj kakih 8x bruhal, še žolč (rumeno). Bošček je bil cel zelen. Prvič je bruhal toliko, da sem si mislila, kje je sploh imel vse to, potem pa ni imel več kaj dosti. cel dan sem mu dajala sadni čaj po žlički sladkanega z glukozo in rehidrolom. Pa malo kruha je pojedel. popoldan je že bil boljši. Ne vem kako bo pa ponoči ko bo hotel svojo dozo mleka, upam da ga ne bo to nadražlo.

Otrok je bitjece, ki naj bi mehčal trda srca.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 551
23.9.2008 19:50:39   
Pandica
pikijakob   joj, bošček Neo in seveda tudi ti.
Pozdravita se.

user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu *pikijakob*)
Neposredna povezava do sporočila: 552
23.9.2008 20:40:49   
janja
Kaj je zdaj to? Sami bolančki in polno pikapolonic. No, hitro se pozdravite!

Mi smo na srečo v redu. Pridno hodimo v vrtec. Pol smo pa po tanovem tolk utrujeni, da zaspimo že skoraj ob 19. uri.
Micla - naš je bolj neješč (to pravim jaz), vzgojiteljica v vrtcu pa pravi, da je pravi mali požeruhec in da normalno vse je. No, bomo vidl naslednji mesec, ko imamo sistematski pri 1 letu, če se je kaj zredil. Upam, da ne bomo že 4 mesec na isti kilaži. Pa, da se vrnem k tvojemu vprašanju. Naš  zjutraj lepo je zajtrk (mlečni gres, polento, mlečni riž, ovsene kosmiče, prosene kosmiče...) in poje kar veliko. Zdele ga tud vozim v vrtec ob 8h in prideva ravno na zajtrk. Sem pa razmišljala, da bi mu z naslednjim tednom uvedla zjutraj flašo mleka. Ker bo moral vstati že ob 6h, pol bo pa do 8h kar malo dolga (pa še tak suhec je, da mu vse hlače dol padajo!).

kasija - preveč časa imaš samo trenutno. Kmalu ga boš imela še premalo. Sploh, ko se boste preselili, pa bo več prostorov in posledično več dela. Sicer pa, kdaj predvidevate vselitev?

Ljubljančanke, dejte povedat kdaj bo zdaj srečanje - a v soboto? Ob kateri uri? Copatki - juhuhu.user posted image

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 553
23.9.2008 20:42:46   
janja
Vanili, vidim te! Te že prav pogrešam na srečanjih. Upam, da se kmalu vidimo in počvekamo o tegobah naših skoraj malčkov in starejših mulčkov in smrkljic.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 554
23.9.2008 21:06:07   
lane31
Neo bošček mali....ja kaj pa je to zdaj neka viroza ,ali sta kaj pojedla.....upam ,da sta hitro ok user posted image
Enako želim seveda tudi Lii in Zoji , pa da ne pozabim še Maksa in Zale user posted image user posted image

Smo pa pri nas imeli zelo pestro noč z zbujanjem 1x na h zaradi dudice......in zjutraj se je pokazal zabasan nosek in seveda imo spet luškan prehlad user posted image joj kolk mi gre na živce ta nosek mali ,ko moram tolko fiziološke noter zlit in pol sesanje in jok ki para srce .....pa vem ,da ji moram.......samo včasih res dobim občutek ,da sem mučilnica otročka ......saj poznate to ,ko te pogleda prestrašeno z velikimi očkami,ki sprašujejo-mami pa kaj mi delaš user posted image user posted image user posted image user posted image
Ravno se mi je zdaj prvič zbudila z jokom ,ko revica ne more dihat in dudat naenkrat .....eh........samo,da hitro mine

Pa še to vreme depresivno user posted image

Micla.......sem pozabila komentirat slikico.....itak da je lepotička ......me pa tako na hitro spomni na Julijo (Sanwebdra)

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 555
23.9.2008 21:12:14   
Pandica
Lane31   sem ti zdaj še 1x poslala. Poglej, če si dobila in mi prosim javi.

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 556
23.9.2008 21:17:58   
Jenny Anny
Večer še od nas.

Najprej en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse bolančke, pocajtajte se čim prej.

Micla kar pusti ji mlekca, naj uživa v njem. Jaz dam naši še 2 dozi za v vrtec, da ji ga pripravi. Ker gre v vrtcu še 2x spat in dobio vsakič flašo mleka.

Služba mi že počasi preseda, pa sem komaj začela hodit. No sama služba niti ne tako, bolj vožnja. Na 75km dolgi vožnji po avtocesta so 4 gradbišča in s tem seveda tud gužva. Mi je danes kar nekaj v glavo padlo in me mika, da bi zamenjala službo, sam kaj ko so te stvari tolko stresneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . No bo že nekak, ampak sem pričakovala, da bom malo bolje prenašala vse skupaj.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 557
23.9.2008 21:34:59   
Alina_alin
Pikijakob-Neo, pozdravite se čimhitreje.
Lane31,  vi enako.

IN mi - tudi... ker Tjaša je danes zakuhala. Včeraj samo še nos, danes vročina. EVo, spet kliče. U, bo še pestro. letim

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 558
23.9.2008 21:37:41   
živa
IZVIRNO SPOROČILO: lane31

joj kolk mi gre na živce ta nosek mali ,ko moram tolko fiziološke noter zlit in pol sesanje in jok ki para srce .....pa vem ,da ji moram.......samo včasih res dobim občutek ,da sem mučilnica otročka ......saj poznate to ,ko te pogleda prestrašeno z velikimi očkami,ki sprašujejo-mami pa kaj mi delaš user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz se isto počutim user posted image .

Vsem bolančkom user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 559
23.9.2008 21:50:49   
Alina_alin
Torej v ponedeljek je z nosa začelo tečt, danes sredi dneva tt 38, za pol ure 37,2 (nič nisem zbijala), počutje še kar ok, no-razen to, da je hotela skoz animacijo ali pa bit na rokah. In seveda nos.
Evo zdaj sem ji dala svečko, ker je imela 38,5. Spet kliče, letim

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 560
23.9.2008 21:58:27   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica
Pol pa sem poklicala Mariborski azil, če lahko pridejo ponj. So mi rekli, da ne user posted image in, da naj pokličem v azil v Dramlje. Sem poklicala in so 10 minut pred 19 uro prišli ponj.

Pandica, pogodbo z Mestno občino Maribor za "azilne storitve" ima še zmeraj Zonzani iz Dramelj. Ko bo novi azil zgrajen, se mo menda kaj premaknilo. Glede na stanje v MB azilu, pa bodi srečna, da sta šla v Dramlje, bo tam veliko lepše poskrbljeno zanju.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lane31
Smo pa pri nas imeli zelo pestro noč z zbujanjem 1x na h zaradi dudice......in zjutraj se je pokazal zabasan nosek in seveda imo spet luškan prehlad user posted image joj kolk mi gre na živce ta nosek mali ,ko moram tolko fiziološke noter zlit in pol sesanje in jok ki para srce

Se podpišem! Noč je bila pri nas identična!user posted image
Jutri bo že bolje ... upam. vsem bolančkom:
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, da poročam, jutri imam še en razgovor za službouser posted image : poslovne sekretarke v eni spodobni firmi, ki ni do sedaj imela nobenih težav. Se ukvarjajo s software-om za zavarovalnice. Tako da bi mogoče lahko s 1.10. že začela. Še vedno bi se lahko skupaj vozili, pa ne bi bila oba v javni upravi zaposlena. V gospodarstvu so plače vseeno višje.user posted image  Tako da prosim za pozitivne misli.

< Sporočilo je popravil sanwebdra -- 23.9.2008 22:00:15 >

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 561
23.9.2008 22:12:57   
Pandica
Alina_alin   user posted image   za Tjaško

Sanwebdra   držim pesti za ju3 user posted image    in bom mislila nate user posted image
Ja, za kužke pa kot sem že napisala, upam, da bodo dobili dober dom.

micla   boma danes tut kako rekli? user posted image vidim, da si online.

Jaz pa zdaj šibam pod tuš, sem si vzela svežo eno tako fajno mehko plišasto pižamo, pa še topla je full. Da bom v našem dresu user posted image

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 562
23.9.2008 22:17:13   
teka
joj, hitro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse bolančke!

mi smo že iz krize, max bil danes cepljen, dobil potrdilo in jutri greva v vrtec na obisk user posted image

sanwebdra, pošiljam...pošiljam....pošiljam

ena je vprašala glede cepljenja in vrtca, pa zdaj ne najdem katera...skratka, mislim da je odvisno od P. maxova P je danes povedala, da ona načeloma vztraja pri cepljenju pred vstopom v vrtec, ker sicer so po vstopu prisotna obolenja, ki precej zamaknejo cepljenje...ne vem pa kako je, če sploh ne želiš cepit

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 563
23.9.2008 22:30:29   
micla
Pandica....itak da vržemo dve na jezik. Jst moram trenutno čakat vrsto, k je šel zdej moj user posted image  v kopalnico in bo trajalo preden opravi cel svoj kopalniški ritual. Sej veste.....najprej 10 min na školjki da prebere časnike, pol k pa pridem jst že trkat na vrata se malo zmiga.    A so vaši tudi taki? Moj ne zna it na wc, da ne čita časnikov. user posted image  Meni pa kar para skoz uha, k vedno ko je on not bi jst sigurno kej rabla.

Bolančki....ma bogi otročki in boge mamice. Pošiljam vsem koš vitaminčkov, da se hitro pozdravite.

Janja, lane, jenny anny, mehurčica......hvala za odgovore. Sej jst tudi mislim, da je najboljš da poje tisto jutranjo flašo, ker tko bom vsaj ziher da je vsaj neki poje.
lane....no pol sem pa malo potolažena, če tud tvoja do 2 lih kako malenkost da v usta, ker sm že mislila, da je moja edini model, ki do 2 upa živet z 200 AM in pol jogurta. 

micla

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 564
23.9.2008 22:37:03   
micla
O teka...jst sm spraševala o cepljenju. Aha, torej je to razlog, da pač raje cepijo pred vstopom.   Midve imava v četrtek cepljenje, upam, ker je še malo prehlajena in pol drug teden začneva  z vrtcem.

Jutri pa imava v bolnici testiranje za morebitno alergijo na jajce. Sem ji nekje pri 8 mesecih dala rumenjak in je ratala kar vsa flekasta po licih, ful izrazita rdečica.   Sej zdej kadar je neke zadeve, ki vsebujejo  jajce ni blo nobene reakcije. Mogoče je bilo takrat prezgodej. V glavnem greva bolj preventivno, ker je baje to cepivo za OMR narejeno na bazi jajc in če se pokaže kak sum na alergijo te cepijo v bolnici in si en dan na opazovanju.

< Sporočilo je popravil micla -- 23.9.2008 22:38:38 >

micla

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 565
23.9.2008 22:43:03   
micla
sanwebdra......srečno jutri na razgovoru.

Končno se je osvobodila kopalnica.   Se grem segret pod tuš.  

micla

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 566
23.9.2008 22:43:08   
teka
micla,  vidiš ko sem pozabla kaj vse je pisalo...moram dodat, da max je tudi bil ful prehlajen, mu je danes še vedno občasno teklo iz noska, pa ga je vseeno cepila...je rekla da ni drugih indikacij in potem samo nosek ni ovira.

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 567
23.9.2008 22:49:22   
Pandica
micla   evo me, sem že izpod tuša user posted image   , da ti delam družbo dokler bo tvoj user posted image   visel v kopalnici user posted image   je hujše, ko baba, ne? user posted image
Jaz zraven tega, da imamo 2 kopalnici in 2 wc-ja, v vsakem štoku, še včasih čakam na vrsto user posted image    tak, da vem kak je to zoprno.
Nisi mi včeraj odgovorila, če boš kaj pohajkovala po teh baby trgovinah, po Gorici ali Italiji, če bi vprašala koliko stane PP vreča za noge in kak dolgo se čaka na njo. Prosim. Saj jaz bom pa šla v BC vprašat, pa bom vidla.
Za ju3 pa držim pesti za Eleno, da ni alergična na jajce in, da bo vse ok.

Mi je cuker padel user posted image user posted image , si morem it po nekaj sladkega user posted image

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 568
23.9.2008 23:03:41   
janja
IZVIRNO SPOROČILO: micla

Pandica....itak da vržemo dve na jezik. Jst moram trenutno čakat vrsto, k je šel zdej moj user posted image  v kopalnico in bo trajalo preden opravi cel svoj kopalniški ritual. Sej veste.....najprej 10 min na školjki da prebere časnike, pol k pa pridem jst že trkat na vrata se malo zmiga.    A so vaši tudi taki? Moj ne zna it na wc, da ne čita časnikov. user posted image  Meni pa kar para skoz uha, k vedno ko je on not bi jst sigurno kej rabla.

Še dobro, da imamo mi kopalnico in WC ločen, ker drugače zjutraj pred službo sploh ne bi prišla do kopalnice.

sanwebdra - stiskamo pesti za jutri!

nova10ka - sem mal pokomentirala slikce iz vrtca! Tjaša je pa itak carica - kako lepo drži žlico.

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 569
23.9.2008 23:05:59   
janja
micla - še kej napiš! Morda pa danes pade user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 570
23.9.2008 23:08:43   
Pandica
Oooo  Janja  user posted image
Ja, mi imao v sp. štoku tut ločeno kopalnico in wc, zgoraj pa imamo skupaj.
Kje si vidla / gledala kakšne slikice od Tjaše od nove10ke?

micla   a danes pa boš ti izpraznila bojler? user posted image

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 571
23.9.2008 23:11:13   
Pandica
Zdaj sem že misla, da bom mogla letet, se je mala začela nekaj oglašat po bajbisiterju, zdaj pa je spet vse tiho user posted image torej je bilo verjetno zdaj samo med spanjem in mi je še malo prizanesla, da je lahko mami na rr user posted image  

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 572
23.9.2008 23:14:35   
noa1
Čer!

Saj....preberem še skoraj sproti, za pisanje pa mi zadnje čase zmakuje časa ali pa sem samo še za v posteljo.
Najprej vsem bolančkom velikouser posted image za hitro okrevanje. Ajši še zmeraj teče iz noska, pa ponoči je včasih kaj pokašljala (odkar sem dala lonec prekuhanih kamilic zraven postelje nič več). Ampak drugače nič hujšega, samo traja nekaj časa, da se nosek pozdravi.

Copatkiuser posted image .....hvala teka in suzanamaiuser posted image

Teka: a kljub temu ga je cepila? Kaj potem bo Ajša v ponedeljek najbrž tudi cepljena. Saj mi je kar prav, da se čim prej še tega rešiva, potem pa v torek v vrtec (če ne bo kake reakcije).

Kopalnica: imamo vse v enem (WC in kopalnica) ampak se ne zapirava noter, tako da se lahko oba hkrati porihtava user posted image user posted image user posted image  Sva že usklajenauser posted image

Ajša se je danes že najmanj 10x oglasila in sem že prav utrujena, sedaj me pa še moj vabi pred TV ...... se je začel CSI

While we try to teach our children all about life,
Our children teach us what life is all about.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 573
23.9.2008 23:25:01   
micla
Evo me sm tle. Samo bom mogla na hitro konc, k se moj neki muza okol mene in namiguje na user posted image , meni se pa takoooooooooooooooooo ne da. Spet bom zehala zraven. user posted image

Grem k je že tle. Zvezdice pa pol.

micla

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 574
23.9.2008 23:54:19   
VANILI
dober večer mamčice

joj a veste kaj sem pa jaz do zdaj delala?
za SLUŽBO nekaj pisala, đizus, kdo mi bo plačal te nadure??!!

ojej kaka driskasta barva pa je zdaj to?! al sem si samo jaz nehote  barve preinštalirala?? plis, naj se zamenjajo ker ko to gledam še apetit izgubimuser posted image

nimam časa ma še za živet ne.
danes sem na jogi ostala budna, ampak mi j bilo malo slabo, ker sem pred jogo grešila (beri:jedla) in sem bila  kaznovana. šit.

nič, pocajtajte se, mali skorajšnji malćki in malčice pa mamice, ker ste več kot nujne in poterbne za svoje najmlajše,
jaz pa pod tuš in spat.
lahko noč

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?