|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 5
24.9.2008 21:36:43   
noa1
Dober večer!

Lepa hvala za čestitkeuser posted image . Sem jih bila zelo veselauser posted image . Pa imela sem se tudi fajn. Sva šla z mojim v Zreče v savno in nato še v Pomodoro na mojo najljubšo pico in solato. Sva pojedla vsak pol pice in eno solato, pol pa je zmanjkalo prostora v želodcu za sladico, imajo pa tam eno super ledeno čokolado (za prste polizat).

Ajšo je pazila tašča in ko sva prišla domov se je dobesedno prilepila name in ni hotela nikamor več, še moj me ni smel objeti...mu je kar roke stran vlekla. Ima totalno mama fazo in me je kar strah, ker drugi teden začnemo z uvajanjem v vrtec. Potem sva se pa celo večnost uspavali in kar ni hotela zaspati.

Sanwebdra: držim pesti za službo

Teka: juuuupiiii za copatke in nekaj user posted image user posted image za tvoje otroke, da se pozdravijo.

In vsem ostalim bolančkom še veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ajša ne kašla več, jki pa še zmeraj teče iz nosa...pa kamilice naši res pomagajo....se m zdi, da spi veliko bolje

While we try to teach our children all about life,
Our children teach us what life is all about.

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 626
24.9.2008 21:40:11   
noa1
In sevda vse najboljše ENEJ! user posted image

While we try to teach our children all about life,
Our children teach us what life is all about.

(odgovor članu *pikijakob*)
Neposredna povezava do sporočila: 627
24.9.2008 21:40:28   
Kasija
Torta - Bomo jo tudi delali doma, najbrž skupaj s sestro. Enostavna oblika je met5uljšek, ker samo spečeš okroglo torto, razrežeš na pol in polovici obrneš. Pa narišeš metulja. Takole: 
user posted image
Bom pa še kaj pobrskala naokoli za kakšno primerno tortno obliko. A ve boste naročale ali delale same?

(odgovor članu *pikijakob*)
Neposredna povezava do sporočila: 628
24.9.2008 21:43:08   
Kasija
Pingi Verjamem da si žalostna zaradi bratovega neinteresa za Jaka. Bi bila jaz tudi.
Pa a lahko že izvem kje ste bili v kateri eksotični restavraciji. Prosim, če sem pa firbec....

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 629
24.9.2008 21:57:58   
VANILI
oj mamčice.
najprej želim vsem malim bebijem, da se čim prej pozdravijo. Zgleda, da je en taknaval virusov, pa naj le-ti kar se da hitro poškripajo.

pingi, kr žalostna sem bila, ko sem tvoj mejl prebrala, glede brata mislim. Ne zato, ker se je odločil za tako poroko, ampak zato, ker mu ena oseba, s katero bo delil življenje, na neknačin diktira njegovo. Sklepam, da ga preveč rihta. Ne vem, ampak dv partnerja bi morala dat en drugemu dihat. Sicer pa, vsak po svoje. Samo jaz bi se z mojim bratom v takem primeru pogovorila, na samem, povedala bi mu, da mi je hudo in da bi rada, da bi imeli normalne stike. Ampak ,saj pravim, vsak ima ravico živet po svoje, da mu le ne bi bilo enkrat kasneje žal.

s službami je pa tako... glej, jaz imam spet za določen čas, po drugi strani pa leta tečejo, imam pa doma 2 zakladka, vem, da sem dost spposobna, ni me strah prijet za delo, tako da VEM, da služba zame vedno BO. Zate pa, kot te poznam, se mi tudi zdiš ful sposobna in brihtna, tako da si lahko tudi brez skrbi, daljnoročno gledano.Pa tudi maš zakladka doma, že malčka!! Imam dosti kolegic, ki sicer imajo službe za NDČ a bi z veseljem zamenjale službo za to, da bi imele otročička...

sanwebdra - saj veš, HOČEM, HOČEM, HOČEM.....  držim ti pesti!!!

no, v soboto me žal ne bouser posted image user posted image user posted image , pa tako sem seveselila, da vas spet vidim...
ker je tašča tok utrujala, da bi šla na Brezje, tako da jo peljemo na Brezje... Pa dobro, naj ji bo. Sem vam že povedala,da sem jo prepričala, da gre zmao na jogo? Morda pa ji bo koristila, se bo boljš počutila v svoji koži in bomo morda mele boljše odnose??

daj da jaz zdaj to pošlkem, da me ne skensla

< Sporočilo je popravil VANILI -- 24.9.2008 22:04:13 >

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 630
24.9.2008 22:01:27   
sanwebdra
Sem ostala dolžna še en filmček, kako Julija v vrtcu je ... to je bilo, ko je bilo še toplo - 12 dni nazaj.user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=tRM1uS2Rn0g

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 631
24.9.2008 22:01:35   
VANILI
klaudči, zakaj si mi dala eno narobe-verzijo?? kero naj zdaj sprintam? tole narobno, po moji logiki, a?? ampak,hvala tires, da si se tko potrudla in mi odgovorila, super si!!

nove nosečnice: a je še kera na novo??
joooooooj danes sem odprla en predal, kjer imam te razne kremice in olčka in vse tiste reči za sam začetek, pa mi je takooooooo zadišalo po malih čisto malih micenih novih bebicah joj ja bi tko mela še eno bebico.... spet bi bila noseča, s trebuhom, čutila brcanje, in potem rodila in prijela malo štručko v naročje...
kako sta kaj mišk in oktobrka?? upam, da je počutje odlično!!!!!

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 632
24.9.2008 22:03:05   
VANILI
sanvebdra,joj kok je julija luštna, taka mala zapeljivkica, pa tako velika zgleda!! A kr v vozičku jo imajo v vrtcu??

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 633
24.9.2008 22:03:32   
pingi
Kasija, oprosti, oprosti! Vedno pozabim napisatuser posted image
Jah, potem smo se odločili za eno ultra mesno zadevo; smo šli v bosansko restavracijo Sofra (na koncu Dunajske). Jedli pa čevapčiče (itak!), pleskavico, kajmak, uštipce in pečeno papriko. Njami! Nekaj zate, a ne?user posted image

Vroča čokolada - obstajajo različne variante (tistih Klaudiinih slikc mi ne odpre, tako, da ne vem, kakšen je recept).
Ena je da v vroče mleko zamešaš čokolado oz. kakav, sladkor in raztepeno jajce, samo potem ne sme več zavret, ampak nekaj časa kuhaš tik pod vreliščem, da se vse penasto zgosti.
Druga varianta je z gustinom; dost simpl, vse skupaj zakuhaš v mleku, pride pa podobno kot malo bolj redek puding.
Tretja varianta (ta je najbolj kaloričnauser posted image ) pa je, da stopiš naribano čokolado v vroči sladki smetani in dodaš še malo mleka.
Seveda lahko povsod po okusu dodajaš razne dodatke (cimet, vanilijo, nariban kokos...)

Torta za rd- delala sama. Bila je pa navadna okrogla z borovnicami, ki jih je možek nabral v Matkovem kotuuser posted image  Gor sem napisala Jaka in še eno 1.  Če nam rata rešit slikce iz kartice, prilimam kakšno.
Kasija, dobra ideja, tole z metuljemuser posted image

2ursae - če si že ti žalostna, potem si zamisli, kako je pri nas v službiuser posted image  Jah, pustimo se presenetiti.
Super, da ste se pošlihtal!user posted image

Jaz ima pa jutri dopust, da bom lahko šla k zobarju, če ne bi prišla na vrsto šele decembrauser posted image  (mislim, za popoldansko uro)
Me prav zanima, kaj bo rekla na tale moj odlomljen zob. A bo treba kaj plačat ali ne (gre za zgornjo 5ko)? Sem namreč pri zasebnici s koncesijo, ki vse rada zaračuna...

Zdaj pa počasi spat. Lahko noč vsem!

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 634
24.9.2008 22:06:13   
VANILI
pingi, itak da boš mrala plačatuser posted image . Ampak ti bo vsaj zob rešila. lahko noč, če greš spat.

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 635
24.9.2008 22:09:29   
mama06
Na hitro se še jaz javim, ker je dragi za par uric priletel domov in naju razveselil, pa sem še budnauser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sanwebdra

Poskusi v/pri:
Pika Nogavička, Hoče, smer Hočko Pohorje
Pohorska Kavarna, Radvanje, smer Vzpenjača, Maribor - Pravokotne torte, 1,70€/kos + dekoracija in škatla po želji
Hiša dobrot, konec Gosposke, začetek Tyrševe, Maribor - 1,90€/kos + dekoracija in škatla po želji

Sem vedela, da se bo našel kdo, ki ima več pojma kot jazuser posted image user posted image user posted image . Hvala

IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia

Pomoje kar standard okroglo. Za razne barbike in itd bo še veliko časa

Pri nas drugače sploh ne pečemo oz. jemo tort za RD, zato sem pa rekla, da bi rada za njegov prvi RD kaj drugačnega.

IZVIRNO SPOROČILO: mama06

Evo, sedaj sem komaj skapirala, da sva s Klaudio Aneju poslali enako torto . Upam, da ni zamere

kot prvo to sploh ni torta ampak krožnik. Kot drugo pa... ma kaka zamera neki .

Torta/krožnik saj vseeno, samo nisem bila pozorna, da sva izbrali enako. Imava očitno enak okus

Uf... jst moram pa teb še en paket poslat. Upam da se jutri spomnem.

No, pol se pa le spomni. Sem tudi sama malo pozabila

IZVIRNO SPOROČILO: pingi

IZVIRNO SPOROČILO: noa1

Ima totalno mama fazo in me je kar strah, ker drugi teden začnemo z uvajanjem v vrtec.

Enako je pri nas.

mraz in mazanje - od Bubchena za vetrovno in mrzlo vreme. Je že lani mel in mu odgovarja. Sicer pa ni občutljiv.

pingi - poroka je eno. Da pa ti nekdo diktira življenje in onemogoča normalne stike in odnos s familijo iz čistega ljubosumjauser posted image user posted image ????, to bi pa težko prenašala, še posebej, ker povem tako kot mislim in bi ji sma povedala kaj ji gre in kaj ne. Če me ne želi videt OK, samo stik z bratom pa ne more preprečit. Takšno je vsaj moje mnenje. Držim pesti, da se vama to porihta.

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 636
24.9.2008 22:11:34   
mama06
torta za RD - bi delala sama, če bi imela smisel, pa sem bolj tehničen tip, zato pa si znam vse druge stvari sama pošlihtat doma. Pač nismo vsi za vseuser posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 637
24.9.2008 22:13:51   
mama06
Klaudia tudi meni ne odpre za vročo čokoladouser posted image

Sedaj pa grem še malo prigriznit, potem pa spat. Me čakajo vanilijeve roladiceuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mama06 -- 24.9.2008 22:14:24 >

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 638
24.9.2008 22:16:52   
VANILI
vroča čokolada? mi2 sva si včasih kupila une vrečke plave barve, kaj je že ciobar ali nekako tako, pa je bila gosta in čist ok

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 639
24.9.2008 22:23:18   
Klaudia
Vroča čokolada »po osmi«

Za 2 osebi potrebuješ:

20 listov sveže črtne mete,
300 ml mleka,
2 žlički praška za čokoladni puding,
2 rebri temne čokolade.

Od celotne količine mleka vzemi pet žlic hladnega in v njem gladko razmešaj dve žlički praška za puding. Liste sveže mete drobno nasekljaj, jih natlači v cedilo za čaj in potopi v lonček s preostalim mlekom, ki ga počasi segreješ do vrenja. Ko mleko zavre, lonček odstavi z ognja in počakaj še kakšne tri minute, da se eterična olja razpustijo. Po treh minutah cedilo odstrani, v vroče mleko raztopi 2 rebrci čokolade ter zakuhaj mešanico z raztopljenim praškom pudinga in spet pridno mešaj. Ko se napitek začne gostiti, ga zlij v lonček za belo kavo. Kakšno minuto ali dve še počakaj, nato pa lahko vanj namočiš tudi svoje sladkosnede brke.

Če nimaš sveže, lahko seveda uporabiš posušeno meto, oz. v mleko potopiš kar dve ali tri filter vrečke metinega čaja.

Vroča čokolada (kot v lokalu)

1 l mleka
100 g jedilne čokolade
1 vrečka čokoladnega pudinga
2 veliki žlici temnega kakava
4 velike žlice sladkorja
malo cimeta
tekoča sladka smetana (po želji)
Prašek za puding, sladkor in kakav dobro zmešamo z malo hladnega mleka. Mleko zavremo in odstavimo, potem vmešamo pripravljeno zmes in nalomljeno temno čokolado. Znova pristavimo in mešamo 2 do 3 minute, da se čokolada stopi in zmes zgosti. Vročo čokolado zlijemo v skodelice, počakamo minuto in nato dolijemo par kapljic sladke smetane in potresemo s cimetom.

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 640
24.9.2008 22:26:33   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI
klaudči, zakaj si mi dala eno narobe-verzijo??

Glede na to da sliko v obratni smeri nalepiš na blago, jo moraš sprintat v zrcalni podobi 

Ne da bi vedla. Razen če se katera skriva user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 641
24.9.2008 22:28:54   
Pandica
Joj, ste nakloftale user posted image  user posted image grem vas prebrat zdaj to kar sem zamudila...

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 642
24.9.2008 22:32:40   
VANILI
pandica!
si že mela večerjo? jaz sem se njedla pri mojih, je mel moj oče rd pa je  bila itakpojedina, pol je pa mami eno verzijo tiramisuja naredila joj kok je bil dober mljask. in zdaj jem še arašide, ki so ostali, da se jih ne bo stran metalo,ne?

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 643
24.9.2008 22:34:55   
VANILI
klaudija, ti si živa enciklopedija.
a obstaja stvar, za katero ti ne bi vedla ali slišala??user posted image   mislim, da bi morala odpreti internetno stran - klaudipedija, wikipedija bi takoj propadlauser posted image

< Sporočilo je popravil VANILI -- 24.9.2008 22:35:34 >

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 644
24.9.2008 22:36:00   
VANILI
kaj pol zdej? se bo kera pogovarjala z mano ali ne bo nič?

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 645
24.9.2008 22:36:44   
Klaudia

klaudija, ti si živa enciklopedija.
a obstaja stvar, za katero ti ne bi vedla ali slišala??user posted image   mislim, da bi morala odpreti internetno stran - klaudipedija, wikipedija bi takoj propadlauser posted image

ah se najde stvar zagotovo. Saj veš... google je zakon! user posted image  Vse najde... user posted image

Susan Savannah

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 646
24.9.2008 22:37:17   
Klaudia

kaj pol zdej? se bo kera pogovarjala z mano ali ne bo nič?

povej o čem bomo govorile

Susan Savannah

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 647
24.9.2008 22:39:38   
Pandica
pikijakob   thx za info. Bom še šla tja kaj pogledat, ko bom v mestu. Pa bom videla kaj imajo pametnega.

Sanwebdra   ojoj, boga Julija, revčka mala. Kaj kr grizejo se v vrtcu že tak mali al kaj?

Klaudia  men tut ne odpre onih receptov za vročo čokolado user posted image

Noa1   super, da si uživala in izkoristla današnji dan user posted image   pa še dobro si jedla user posted image

Btw, mama06  kje si, jaz že spet jem user posted image  user posted image   Se mi boš pridružla?

Julija   frajerka kak sedi v vozičku in malca user posted image   mi2 bi skupaj pasali, da bi jedli skup user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 648
24.9.2008 22:43:45   
Pandica
VANILI  ja, sem že imela večerjo. Pizzo. Zdaj pa spet jem. Prvo sem pojedla jabolko, zdaj jem čokoladne napolitanke, njami kak so dobre, kaj pa bom še potem še ne vem user posted image  user posted image ja, sem pa si jaz tut danes kupla v sparu kikirikije, pražene, v taki 500 g piksni so, full dobri, pa še fajn lahko pol zapreš nazaj, če ne poješ vsega naenkrat kar se pa pri meni težko zgodi, ne? user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 649
24.9.2008 23:10:15   
janja

Noa1 in Enej - Happy Birthday to you, happy birthday to you, happy birthday dear noa1/Enej, happy birthday to you!

Kaj zdaj, a jutri bo srečanje oz. vsaj user posted image za tiste brez user posted image ? Pa jaz bi tud rada copatke dobila, tako da suzanamai dejta se hitr pocajtat. user posted image user posted image user posted image

pingi - vem, da je hudo zaradi brata od tvojega, a verjemi da poznam še hujše primere (mam v familiji). Ni za govort.

bolančki user posted image user posted image user posted image user posted image Nam tudi nekaj teče iz noska, a dokler ni vročine, ni panike.

IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia

Ne da bi vedla. Razen če se katera skriva user posted image

Pa je res ena, ampak bo povedala, ko bo ona želela. Pa ne zdej ugibat!

< Sporočilo je popravil janja -- 24.9.2008 23:13:36 >

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?