VANILI
|
oj mamčice. najprej želim vsem malim bebijem, da se čim prej pozdravijo. Zgleda, da je en taknaval virusov, pa naj le-ti kar se da hitro poškripajo. pingi, kr žalostna sem bila, ko sem tvoj mejl prebrala, glede brata mislim. Ne zato, ker se je odločil za tako poroko, ampak zato, ker mu ena oseba, s katero bo delil življenje, na neknačin diktira njegovo. Sklepam, da ga preveč rihta. Ne vem, ampak dv partnerja bi morala dat en drugemu dihat. Sicer pa, vsak po svoje. Samo jaz bi se z mojim bratom v takem primeru pogovorila, na samem, povedala bi mu, da mi je hudo in da bi rada, da bi imeli normalne stike. Ampak ,saj pravim, vsak ima ravico živet po svoje, da mu le ne bi bilo enkrat kasneje žal. s službami je pa tako... glej, jaz imam spet za določen čas, po drugi strani pa leta tečejo, imam pa doma 2 zakladka, vem, da sem dost spposobna, ni me strah prijet za delo, tako da VEM, da služba zame vedno BO. Zate pa, kot te poznam, se mi tudi zdiš ful sposobna in brihtna, tako da si lahko tudi brez skrbi, daljnoročno gledano.Pa tudi maš zakladka doma, že malčka!! Imam dosti kolegic, ki sicer imajo službe za NDČ a bi z veseljem zamenjale službo za to, da bi imele otročička... sanwebdra - saj veš, HOČEM, HOČEM, HOČEM..... držim ti pesti!!! no, v soboto me žal ne bo , pa tako sem seveselila, da vas spet vidim... ker je tašča tok utrujala, da bi šla na Brezje, tako da jo peljemo na Brezje... Pa dobro, naj ji bo. Sem vam že povedala,da sem jo prepričala, da gre zmao na jogo? Morda pa ji bo koristila, se bo boljš počutila v svoji koži in bomo morda mele boljše odnose?? daj da jaz zdaj to pošlkem, da me ne skensla
< Sporočilo je popravil VANILI -- 24.9.2008 22:04:13 >