mama06
|
Jutro Ne se vstrašit, kaj delam tako zgodaj, samo mali spi, jaz sem se pa naspala in čakam, da grem drugo rundo spat. Sedaj hodiva z malim skupaj spat, saj sva ta teden do četrtka sama in spiva skupaj na veliki postelji. Zvečer mi je celo uspelo, da gre mali spat okoli 21. ure, ko je prej hodil med 22 in 22: 30 . Ja atija ni, ki bi divjal z njim zvečer IZVIRNO SPOROČILO: micla Sej veste.....najprej 10 min na školjki da prebere časnike, pol k pa pridem jst že trkat na vrata se malo zmiga. A so vaši tudi taki? Moj ne zna it na wc, da ne čita časnikov. Meni pa kar para skoz uha, k vedno ko je on not bi jst sigurno kej rabla. micla te popolnoma razumem, ker ko meni moj reče, da se gre stušitar, kar kurjo kožo dobim, ker gre prvo na WC in to je problem. Sedaj sem časopis preselila v spodnji štok, zdaj si pa notebooka nese s sabo. HB za wireless internet, po drugi strani pa je to spet eno s****e . Sem včasih tako jezna kot . Za WC ni problem, ker imava spodaj še enega, samo koliko časa zabije na tej školjki. To je najin večni problem konstruktivnih debat, zakaj mora tako dolgo sedet na školjki??? bolančki - ja kja naj rečem. Hitro se pozdravite, saj se tudi nas nekaj loteva, ampak nisem ziher, če ni problem v novem zobku, sej je tt ravno mejna, iz nosa mu teče že od ne vm kdaj, tako da se s tem ne obremenjujem več, ker je vse drugo OK in tudi dobre volje je. IZVIRNO SPOROČILO: nova10ka kasija uradno te proglašam za najboljšo ever lasno svetovalko kar sem jih srečala. vse tvoje nasvete glede nege las pridno upoštevam že skoraj 3 tedne in moji lasje so mehki, krasni, ful lepši (evo, zdaj je to kot reklama za šampon). ker vem, da se bo za posledico tega posta nate vsul plaz vprašanj, lahko dekletom že za začetek pojasnim, da je trik v naravnem sušenju, zmernem umivanju in metanju vseh odvečnih preparatov za lase (ki niso balzam ali šampon) v koš za smeti. samo še tole pravilo "brez barvanja" me malo matra. nisem prepričana, kaj naj naredim, ker imam že ful narastka. Točno tako jaz skrbim za lase, ker sem prelena za barvanje ali kakšno drugo nanašanje na njih. Šampon in redno pranje nova10ka - upam, da že spiš sanwebdra - držim pesti, da ti uspe dobit službo Pandica - se strinjam glede skrbi za male živali. Tudi jaz občasno gledam Animal p. in se kar zgrozim, ko vidim, kaj ljudje delajo živalim. Pa saj pri nas ni kaj drugače, samo v javnosti se o tem ne govori. Zame nobena kazen ni prestroga, ko gre za živali Evo, da vam ne zamorim jutra, bom zaključila. Če se keri ne da, naj post preskoči
|