|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 5
24.9.2008 2:54:16   
nova10ka
evo mene ob malo taki bolj čudni uri... včeraj ponoči smo imeli "žur", je bil histeričen jok od polnoči do 2h, pol sem mogla pa do zjutraj v njeni sobi spat in jo za rokico držat. tako da sem danes že ob deveth zvečer dol padla in se zbudila sveža in spočita ob dveh, ko je šel moj spat. baje je bila tamala tudi danes kar nemirna, samo sta pomagala čajček in duda do sedaj. jaz pa čakam, da me še malo spanec popade...

bolančki -vam pošiljam kup pozitivnih misli!!! pozdravite se!!!

micla - tudi jaz bi se odločila za flašo mleka na tvojem mestu. tjašiki bom dala kak grisin al pa malo skutico za poglodat preden gre v vrtec, odvisno, kdaj se bo zbudila. pa luškana slikica, ful ma lepe očke.

janja - user posted image hvala za komentarje

pandica - slikice imam na facebooku, lahko mi pošlješ ZS da te povabim. jih bom dala tudi v album na RR, samo čakam, da ga zrihtajo!!! pa traja že 100 let user posted image

sanwebdra - srečno jutri na razgovoru, bom držala pesti

kasija -simbioza ja... jaz sem tudi tjašiko danes prvič pustila samo v vrtcu za 2 uri, pa moram priznat, da sta mi kar hitro minili. v trgovino, pospravit, pa mal na net, pa je blo. sam me je pa takoooooo objela, ko sem prišla user posted image user posted image   kulsko da lahko elian spi v vozičku v vrtcu. po moje je za "brezturnusne" otroke vseeno lažje navadit se vrtca in vsega, ker jim ni treba ritma menjavat.

vrtec- drugi dan je bil tudi ok, je že jedla kosilo, kakala, bila previta in  imela solidarnostni jok z enim fantkom, drugač pa itak samo igra in zabava. so me vzgojiteljice ojagale, da še njim hotslinge sešijem... tudi ok. mi je danes vzgojiteljica rekla, da uvajanje baje lepo teče in da bom šla lahko drug tedenže v službo user posted image user posted image user posted image pa sem jo spomnila na to, da bom uvajala 2 tedla. imam še dopust in bo še kar malo svojo pupiko razvajala, dokler lahkouser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 576
24.9.2008 3:15:49   
nova10ka
spanca še ni... tko da bom še kaj napisala

kasija uradno te proglašam za najboljšo ever lasno svetovalko kar sem jih srečala.
vse tvoje nasvete glede nege las pridno upoštevam že skoraj 3 tedne in moji lasje so mehki, krasni, ful lepši (evo, zdaj je to kot reklama za šampon). ker vem, da se bo za posledico tega posta nate vsul plaz vprašanj, lahko dekletom že za začetek pojasnim, da je trik v naravnem sušenju, zmernem umivanju in metanju vseh odvečnih preparatov za lase (ki niso balzam ali šampon) v koš za smeti. samo še tole pravilo "brez barvanja" me malo matra. nisem prepričana, kaj naj naredim, ker imam že ful narastka. sivih las sicer še nimam (čeprav sumim, da bo tjaša kmalu poskrbela tudi za to) imam pa blond pramene kar zdaj z narastkom ne zgleda ravno kul. no, do drugega tedna imam še čas, da se odločim.

služba - mam novo delovno mesto v moji službi user posted image in to tako ful krasno, ki mi je res všeč user posted image v bistvu se že kar veselim user posted image

grem iskat spanec. tjaša ga je danes na srečo kar našla. upam,da bo bo obdržala do jutra...

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 577
24.9.2008 6:00:22   
mama06
Jutrouser posted image user posted image user posted image

Ne se vstrašit, kaj delam tako zgodaj, samo mali spi, jaz sem se pa naspala in čakam, da grem drugo rundo spat. Sedaj hodiva z malim skupaj spat, saj sva ta teden do četrtka sama in spiva skupaj na veliki postelji. Zvečer mi je celo uspelo, da gre mali spat okoli 21. ure, ko je prej hodil med 22 in 22: 30user posted image . Ja atija ni, ki bi divjal z njim zvečeruser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: micla

Sej veste.....najprej 10 min na školjki da prebere časnike, pol k pa pridem jst že trkat na vrata se malo zmiga.    A so vaši tudi taki? Moj ne zna it na wc, da ne čita časnikov. user posted image  Meni pa kar para skoz uha, k vedno ko je on not bi jst sigurno kej rabla.

micla te popolnoma razumem, ker ko meni moj reče, da se gre stušitar, kar kurjo kožo dobim, ker gre prvo na WC in to je problem. Sedaj sem časopis preselila v spodnji štok, zdaj si pa notebooka nese s sabo. HB za wireless internet, po drugi strani pa je to spet eno s****euser posted image . Sem včasih tako jezna kot user posted image . Za WC ni problem, ker imava spodaj še enega, samo koliko časa zabije na tej školjki. To je najin večni problem konstruktivnih debat, zakaj mora tako dolgo sedet na školjki???

bolančki - ja kja naj rečem. Hitro se pozdravite, saj se tudi nas nekaj loteva, ampak nisem ziher, če ni problem v novem zobku, sej je tt ravno mejna, iz nosa mu teče že od ne vm kdaj, tako da se s tem ne obremenjujem več, ker je vse drugo OK in tudi dobre volje je.

IZVIRNO SPOROČILO: nova10ka

kasija uradno te proglašam za najboljšo ever lasno svetovalko kar sem jih srečala.
vse tvoje nasvete glede nege las pridno upoštevam že skoraj 3 tedne in moji lasje so mehki, krasni, ful lepši (evo, zdaj je to kot reklama za šampon). ker vem, da se bo za posledico tega posta nate vsul plaz vprašanj, lahko dekletom že za začetek pojasnim, da je trik v naravnem sušenju, zmernem umivanju in metanju vseh odvečnih preparatov za lase (ki niso balzam ali šampon) v koš za smeti. samo še tole pravilo "brez barvanja" me malo matra. nisem prepričana, kaj naj naredim, ker imam že ful narastka.

Točno tako jaz skrbim za lase, ker sem prelena za barvanje ali kakšno drugo nanašanje na njih. Šampon in redno pranjeuser posted image user posted image

nova10ka - upam, da že spišuser posted image

sanwebdra - držim pesti, da ti uspe dobit službo

Pandica
- se strinjam glede skrbi za male živali. Tudi jaz občasno gledam Animal p. in se kar zgrozim, ko vidim, kaj ljudje delajo živalim. Pa saj pri nas ni kaj drugače, samo v javnosti se o tem ne govori. Zame nobena kazen ni prestroga, ko gre za živali

Evo, da vam ne zamorim jutra, bom zaključila. Če se keri ne da, naj post preskočiuser posted image

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 578
24.9.2008 9:19:11   
Klaudia
ANEJ - VSE NAJBOLJŠE ZA PRVO SVEČKO
user posted image

In tudi tebi noa1 - vse najboljše! user posted image  user posted image  user posted image
user posted image

lasje - umivam si jih na 10dni samo s šamponom iin balzamom. Sušim jih naravno tudi v najhujšem mrazu. Nič likanja fenanja barvanja... pa mam ful čudne lase... user posted image

služba - v petek imam poskus v eni službi. Bom v pol ure morala nekaj nardit in se bodo potem odločil. Tako da držte pesti da bom dobr nardila user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 579
24.9.2008 9:20:59   
VANILI
oj mamčice!
peticija:nujno prosim za uvedbo dodatnih treh "spočitih" ur na dan.

<razlog<. v 24 urah mi ne znese naredit vsega, kar moram, zato bi mi dodatne 3 ure prišle peklensko prav. a ste tok solidarnostne, da se podpišete, morda nam uspe.
Aja, če katera slučajno ve, kam naj to peticijo naslovim, bom več kot hvaležna.

Barvanje las: med vikendom sem imela na obisku sestrični, ena od njih je frizerka, taka kulska, ki se ful izobražuje in oh in sploh. <skratka, dala mi je malo lekcijo o barvanju las in zdaj čaakm, da gremo na obisk, da me postriže in , ja, prav zares pobarva!!!user posted image

nova 10ka, verjaemm dobeim nasvetom kasije, ki ima čudovite lase.

zdaj mam še pikico časa, da še kaj napišem.

bolančki, prosim, pozdravite se in si okrepite imunski sistem!
včeraj na jogi nam je razlagal, za kaj vse je dobra joga. Čist sem not padla.
v glavnem, je ena vaja, kathu pranam, ki je dobra za to, da okrepi imunski sistem. bravo.
in razmišljam, da bi še živo kdaj pripeljala na jogo ali se pozanimala, kje učuijo jogo za otroke.

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 580
24.9.2008 9:24:24   
VANILI
joj, naseldnji naš oktobrček ima rd!!!
Anej, vse najboljše ti želim!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image

noa, tudi jaz ti želim vse vse vse najboljše za rojstni dan!! user posted image user posted image

lepo praznujte!!!

user posted image
klaudija,
ko si glih tle: ali kera druga<.
za teotkov 1.rd bi rada naredila uno mikico z logotipom, pa me zanima cel postopek:
1. kje že se nahaja logotip? (na keri strani)
2. kaj naj s tem logotipom naredim?
3. kje se kupi papir oz. barva oz. tisto, na kar logotip natisnem?
4. kako potem to prenesem na majčko??

hvala če se keri da to napisat.

< Sporočilo je popravil VANILI -- 24.9.2008 9:26:03 >

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 581
24.9.2008 9:33:22   
suzanamai
služba - v petek imam poskus v eni službi. Bom v pol ure morala nekaj nardit in se bodo potem odločil. Tako da držte pesti da bom dobr nardila

držim pestiuser posted image user posted image user posted image , sem pa prepričana, da boš dobro naredilauser posted image

Anej in noa1 vse najnajuser posted image user posted image

No danes sem pa še jaz podlegla, iz nosa mi teče, vročina, glava boli kotuser posted image , pa še dragi je cel dan v službi. No vsaj Zoja se že celo uro lepo igra in prvič po 10 dneh je lepo pojedla zajtrk. Zmazala je eno celo jabolko in en jagodni mussuser posted image
Komaj čakam, da gre spat, da se še jaz malo zavalim v posteljo.

Sva pa včeraj dali vodo in ima revica vneta ledvička, zato jo je pa tako zvijalouser posted image

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 582
24.9.2008 10:14:34   
vedra
Se še jaz oglasim...seveda smo tudi mi bolani....včeraj nismo folgali brisati ...

Lane31 - moj dragi je zaradi tega milega joka odpovedal pomoč pri sesanju, ker ko je videl kako se user posted image  joče=dere=krili, je rekel, da on pa že ne bo sodeloval pri tem "mučenju"user posted image   Sama pa se tako namučim zraven tega opravila...ampak vem da je treba....

Sanwebdra-  držimo pesti.

Seveda vsem ostalim bolančekom želim čim hitrejše okrevanje!

(odgovor članu *pikijakob*)
Neposredna povezava do sporočila: 583
24.9.2008 10:17:00   
pingi
Ojla desetke!

Najprej VSE NAJBOLJŠE, ANEJ!user posted image
Ja, zdaj si tudi ti uradno malčekuser posted image

Zadnje čase se nič ne oglašam, ker sem bolj slabe voljeuser posted image  Začelo se je s tem, da sem v soboto izvedela, da se danes!! (v sredo) poroči moj brat in to čist tako BTW, samo s pričami, brez družine...
No, v nedeljo je bilo kar fajn, ko smo praznovali Jakatov rojstni dan in so se zbrali vsi tete in strici (razen mojega bratauser posted image ) ter bratrančka in sestrični.
Zvečer sem pa bila totalno razočarana nad rezultatom volitev (pač je zaradi tega tudi zelo zelo pod vprašajem moja služba), odlomil se mi je zob, pa še kartica na kateri so bile fotke iz Jakatovega rojstnega dneva je zaribalauser posted image
Pa še grlo in ušesa me bolijo.

Tako, zdaj sem se malo spljuvala in je bolje. Berem, da so vaši otročki čisto bogiuser posted image , tako da en košekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse bolančke!

Naš Jaka se je pa očitno odstavil, ker se zdaj samo smeji, ko mu pokažem joškouser posted image  In je tako prisrčen, ko se tako nasmeje, samo meni je pa kar malo čudno...
Tiste, ki ste to že dale skozi, ste imele kaj težav s tiščanjem oz. napetostjo v joškah? Ker mene nič ne tišči, samo malo bolj polne so (kar ni slabouser posted image )

Sanwebdra in Klaudia - močno držim pesti!!user posted image

Suzanamai - koliko bo pa potrebno še doplačat za copatke oz. supergice? Pa drži se; upam, da boš kmalu kot tale rožica!user posted image

Pozdravček vsem mamicam in otročkom!

< Sporočilo je popravil pingi -- 24.9.2008 10:18:48 >

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 584
24.9.2008 10:36:26   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: vedra
Lane31 - moj dragi je zaradi tega milega joka odpovedal pomoč pri sesanju, ker ko je videl kako se user posted image  joče=dere=krili, je rekel, da on pa že ne bo sodeloval pri tem "mučenju"user posted image   Sama pa se tako namučim zraven tega opravila...ampak vem da je treba....

enako je pri nas.. Potem pa uporabim vse 4, z nogami držim noge z eno roko roke in z drugo sesam. Kar je treba je treba. Raje imam 5 minut joka kot krike bolečin ob vnetih ušesih!

IZVIRNO SPOROČILO: pingi
Naš Jaka se je pa očitno odstavil, ker se zdaj samo smeji, ko mu pokažem joškouser posted image  In je tako prisrčen, ko se tako nasmeje, samo meni je pa kar malo čudno...
Tiste, ki ste to že dale skozi, ste imele kaj težav s tiščanjem oz. napetostjo v joškah? Ker mene nič ne tišči, samo malo bolj polne so (kar ni slabouser posted image )

nič ni tiščalo. So pa v priblino 2 tednih postale čajne vrečke user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: VANILI
user posted image
klaudija,
ko si glih tle: ali kera druga<.
za teotkov 1.rd bi rada naredila uno mikico z logotipom, pa me zanima cel postopek:
1. kje že se nahaja logotip? (na keri strani)
2. kaj naj s tem logotipom naredim?
3. kje se kupi papir oz. barva oz. tisto, na kar logotip natisnem?
4. kako potem to prenesem na majčko??

hvala če se keri da to napisat.

1. ga bom še enkrat naložila v naslednjem postu. user posted image  zele mam Lio na rokah pa je malo težje
2. vržeš ga v word ali pa kak corel draw in naprintaš
3. na papir za majce. Morjo met v vseh trgovinah zraven tiskalnikov.
4. Preprosto sliko polikaš in s tem se prenese na majco

simpl...

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu vedra)
Neposredna povezava do sporočila: 585
24.9.2008 10:39:05   
Klaudia
user posted image

user posted image

ko printaš, mora bit slika prezrcaljena. Zato imaš dve slikici tukaj. Original in zrcalno. Samo klik na sliko.

Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 586
24.9.2008 10:43:21   
Klaudia
Vidim da je trenutno vsem vse narobe postavljeno. Sploh  tebi pingi...

evo eno dobro vilo, da nam pošlihta stvari nazaj tja kamor spadajo...
user posted image

Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 587
24.9.2008 10:53:31   
Klaudia
bolš da grem ker že sama s sabo govorim user posted image

Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 588
24.9.2008 11:00:07   
sanwebdra
Ojej, Pingi, nate se je pa vse zvrnilo! Ena user posted image  zate. Zakaj pa se je brat tako odločil?

Klaudia, itak da boš razturala ... pa enga user posted image  za srečo in pomoč.

Novi malček Anej - vseeeeeeeeeeee najboljše!
user posted image

Noa1, vse kar si želiš:
user posted image .

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 589
24.9.2008 12:06:13   
jasna
ANEJ - VSE NAJBOLJŠEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 590
24.9.2008 12:58:19   
lane31
ANEJ VSE NAJ,NAJ.......in če smo že pri tebi ,kje se skriva tvoja mami ,ji tako polniš dneve ,da nima več nič časa za desetke

Nosek........ja,ja,ja......saj vem boljše malo joka kot antibiotik......hudo mi je pa vseeno user posted image .......bajdevej...mala začne jokat na polovici sesanja šele - pri izpiranju sploh ne joče- pa ji zlijem po cc 1dcl pri enkratnem spiranju,pač dokler ne priteče čista voda iz noska ......in sem probala sebi sesat ,in kaj se zgodi,ko držiš baby vac nekaj časa noter v nosku (in na tej točki se začne jokat) se ti naredi prav neznosen pritisk v nosu in ušesih - kot če bi se naenkrat dvignil zelo visoko ,in res ni fajn ,niti malo ....tako zdaj vem zakaj joka

Pingi......ja kako pa to da se je tako odločil....pa vseeno mu pošlji lepe želje , poroka je pač stvar dveh in če sta se tako odločila je pač treba to spoštovat.....nima smisla držat zamere zaradi tega.....kako pa ,da ni prišel nečaku na 1 r.d . - to pa mi res ni lepo

Sanwebdra.....držim pesti ,da ti rata user posted image

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 591
24.9.2008 12:59:37   
lane31
O Noa1 tudi praznuje.......čestitke tudi tebi user posted image

te bom še tesneje

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 592
24.9.2008 13:03:22   
lane31
Suzanamai........torej sta na antibiotiku  zdaj.......bogi mali ko ne znajo povedat še nič ,pol pa samo ugibaš kaj bi bilo.....in ti si itak dobro vedela,da ni zgolj prehlad, škoda da se starše ne posluša bolj saj menda ja vemo kako se ob določenih stanjih obnaša naše dete 

te bom še tesneje

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 593
24.9.2008 13:57:35   
Kasija
Anej vse najboljše za tvoj rojstni dan!

Noa1 vse najboljše tudi tebi!

Pingi A veš da sem prav mislila nate ob rezultatih volitev. Upam, da te tole ne bo stalo službe. Ali pa da boš dobila boljšo. Pa ne da bi branila brata, in verjamm, da ti je hudo, ampak enim res ni do velikih ceremonij. Sigurno te ima rad, ampak je hotel neceremonijalno poroko.

Nova10ka Joj, hvala za razglasitev za lasnega guruja user posted image . Po moje si prva, ki je upoštevala nasvet - zelo sem ponosna. Klaudia poskusi jih prati na 3-4 dni enkrat šampon in ne preveč balzama. Fora je, da jih ne smeš prati ne prezgodaj, ne prepozno. Lasje se sčasoma mastijo od zraka, blazine ipd. in če jih pereš preveč, jim uničiš naravno zaščito. Če pa premalo, pa se že preveč nabere na njih in potem moraš dlje spirati ali pač jih težko dovolj opereš. Pa ko si jih opereš, po balzamu, jih spiraš toliko časa, da slišiš, da cvilijo od čistoče, ko jih zviješ. Sporoči, če bo pomagalo.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 594
24.9.2008 14:12:43   
Kasija
Janja vselitev se je malo zavlekla in bo najbž novembra, ko bom že v službi. No, samo da bo. Se tolažim, da imam tu bližje do vrtca. Potem pa ne bom imela nič več časa, ja user posted image

sanwebdra držim pesti za službo!

vanili user posted image  ja, nadure ti bodo plačeli v šolstvu user posted image user posted image user posted image
Moja sestra mi je ravno pred časom navduševala, da bo joga za mamice z malčki. Sicer je mislim da mišljeno za bolj teovo starost kot živino samo nisem prepričana. mogoče bi lahko hodili vsi 3?

Mehurčica hvala za ponudbo za čiščenje v prostem času, samo sem se že zamotila z rruser posted image

Pandica se strinjam, tiste vroče čokolade so bolj kakav. user posted image  A katera zna narest vročo čokolado ali ne?

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 595
24.9.2008 14:16:14   
Kasija
pingi mislim, da je problem zastajanja mleka bolj prisoten, če si še veliko dojil pred odstavljanjem. jaz sploh nisem imela težav. Sicer si čekiraj, da ne bi bilo kaj, ampak itak sta se postopoma nehavala dojit. Pa ja, tisti pogled "mami kaj delaš s temi prsmi, jaz sem že velik za dojenje" je za umret user posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 596
24.9.2008 14:22:43   
jasna
Noa 1, vse najboljše tudi tebiuser posted image . Upam, da se imaš lepouser posted image

Vsem bolančkom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 597
24.9.2008 15:33:26   
mama06
ANEJ VSE NAJ, NAJ ZA TVOJ PRVI ROJSTNI DAN!!!!!

user posted image

NOA1 TUDI ZATE VELJA ENAKO. Ostani takšna kot si, ker si enkratna, pa čeprav sem te samo parkrat srečala. Pravijo, da prvi vtis šteje!user posted image

user posted image

Klaudia - držim pesti tudi zate in pričakujem pozitivno novicouser posted image

suzanamai - še tebi želim čimhitrejše okrevanje

pingi - razumem tvojega brata, ker če bi se sama poročila, bi naredila enako. Ne zameri mu. Ljudje smo različni in v tem ni nič slabega, če je le vse v mejah normale.

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 598
24.9.2008 15:35:11   
mama06
Evo, sedaj sem komaj skapirala, da sva s Klaudio Aneju poslali enako tortouser posted image . Upam, da ni zamereuser posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 599
24.9.2008 15:53:12   
pingi
Noa1, sem čisto spregledala, da imaš rojstni dan!user posted image
Skratka, želim ti veliko zdravja in lepih trenutkov s tvojo družinico!user posted image

Da razjasnim tole situacijo z mojim bratom. Med nama ni nobene zamere ali česa podobnega. Je pa težava v njegovi punci oz. zdaj že ženi, ki ima nekaj kompleksov... V bistvu je na nek način ljubosumna name, ker imam (po njeno) univerzitetno izobrazbo, dobro službo (kaouser posted image ), sem poročena, imam že otroka, skratka mi nič ne manjka. In moj brat je pač solidaren z njouser posted image  in zato se nič ne vidimo. Jakata je edinkrat videl 4. novembra 2007!(ko je bil krščen) in še takrat je prišel k nam sam in rekel, da ne smemo njegovi punci povedat, da je bil tamuser posted image  Ne vem, no.
Tole s poroko pa štekam; ok nista hotela pompa. Ampak, jaz sem tak romantik in mi je poroka eden izmed dveh najlepših dogodkov na svetu (drugi je rojstvo otročkauser posted image ), zato mi je pač malo hudo, ker nisem prisostvovala poroki svojega edinega brata...

Kasija in Klaudia, hvala za odgovor glede odstavljanja! Čeprav tele čajne vrečke niso ravno obetavneuser posted image  Bo že bolje (ko bomo spet dojili, a ne?)user posted image

A srečanje v LJ. bo?

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?