|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 5
24.9.2008 16:10:15   
*pikijakob*
Anej vse naj naj...

Noa1 tebi tudi zvrhan koš sreče in zdravja!

Otrok je bitjece, ki naj bi mehčal trda srca.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 601
24.9.2008 16:21:22   
Ulaa
ANEJ Vse najboljse!! user posted image
Noa1: tabi bi pa bolj sedla tista: Kolko kapljic tolko let, bog nam daj na svet zivet, zivijo, oj zivijo, oj zivijo na svet!
Vse najboljse!!

pingi: ma tole z zlahto je bolj tko. Mislim, da bi tvojega brata lahko spoznala z mojim svakom. On tud ni 6 mesecev nasel  casa, da bi prisel pogledat nase novo stanovanje, no tudi Nika ni prisel pogledat, niti v porodnisnico niti domov - razlog je bil pa pazi: da ne bo njegov otrok zbolel, ker bo prisel k meni na obisk user posted image user posted image Njihov skrat je pol leta starejsi od Nika. Ja pa na poroki tud ni hotel prisotnosti nobene zlahte, niti starsev ne, pa so potem po enem cudnem nakljucju bili. Tako, da eni pac niso druzabni, kaj cmo. Ste pa zato ve Desetke fajn, pa lahko klepetamo in  kofetkamo!

vrtec:  Nik sedaj tam spi ze kar po uro uro in pol in tudi ko se zbudi ne joka. Mislim, da se je postopno uvajanje izkazalo za dobro. Sicer pa mi nismo zgodnji za v vrtec in tudi ne bomo, tako da Nik zajtrkuje doma. Potem je tam malica, kosilo in spet malica pa domov. Malica po mojem bolj malo ce so piskoti, ker imajo ponavadi kake bolj trde in nas z dvema zoboma in tretjim, ki ga komaj cutimo bolj slabo grize tiste piskote, baje pa poje za kosilo ogromno in potem samo pade na lezalnik user posted image user posted image

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 602
24.9.2008 17:22:26   
2ursae
JUHU, ANEJ, VSE NAJBOLJŠE user posted image , pa mamici tud čestitke, ko se je na ta dan morala fejst potrudit user posted image .

Noa, tebi tudi vse najlepše pod tem našim sončkom, naj ti vedno sije user posted image .

pingi, eh, a veš, da sem jaz še kar slabe volje zaradi volitev, pa je že sreda user posted image . Pa sploh ne vem, kaj me to tolk matra, saj imam svojih problemov dosti user posted image , sam ko vidim tiste face, me vse mine, dnevnika sploh več ne gledam user posted image . Moja služba sicer ni v nevarnosti, je pa BP že v eni od predvolilnih oddaj rekel, da ne bo umikal države iz zavarovalnic in bank user posted image , tako da nas v službi zihr čakajo zamnjave na vrhu ... pa vsak nov predsednik uprave ima svojo vizijo, pa razporeja, eden centralizira, drugi decentralizira ... kolk mi gre na jetra k so vsake kvatre novi šefi user posted image , pa vsak firmo vleče kr v svojo smer, čisto drugače kot prejšnji.
Če bi meni moj brat to naredil, bi bila zelo huda nanj. Halo, v ožjem krogu družine, to pa ja vključuje tudi tebe! Sam tko da veš, jaz bi zamerila ... vsaj za nekja časa user posted image

No, mi gremo pa ju3 s polno paro v novo življenje. Boru je danes P požegnala, da je že čisto zdrav, pa gre ju3 Anže v vrtec, Bor pa k taščici. Eh, moj mali sinko smejko ... bom poročala, kako je šlo.

pa pa

< Sporočilo je popravil 2ursae -- 24.9.2008 17:23:49 >

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 603
24.9.2008 17:33:43   
Pandica
Joj, komaj sem vas prebrala koliko ste nakloftale user posted image  

Naj vam povem, da je moja miška tut full prehlajena, kašlja, kiha in iz noska nam teče user posted image    že včeraj oz. danes, ko se mi je ob pol enih ponoči zbudila in se je dojila sem vedela, da bo zjutraj kriza, ker sem slišala kako diha revica.
Joj, naj gre v rit vse skupaj, res smo sami bolančki naokrog user posted image

Sem pa bila danes v mestu z eno prijateljico, ki ima punčko mesec in pol mlajšo od naših in srečala zalo07. Se nama je pridružla pri kavici in smo se malo načvekale.

Štajerke  kaj zdaj ju3 se bomo dobile kaj al ne? No, zanima me seveda prevsem, če že ima teka  copatke oz. superge? Te bi prišla ponj, če ne bo mala preveč boga.

Anej vse najboljše

user posted image

Noa1  tudi tebi vse najboljše user posted image user posted image user posted image in še na mnoga leta
user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 604
24.9.2008 17:47:28   
Pandica
pingi   ojoj, ne morem verjet kaj pišeš user posted image   a ti to res? Da je tvoj brat videl Jaka samo 1x do zdaj v enem letu in še to "naskrivaj", da ni vedela njegova žena? Žalostno, res. Take stvari me iz tira vržejo in spravijo v slabo voljo.
In praviš, da se je tako BTW poročil. Ajde, to še gre, če je pač hotel imeti takšno poroko, samo za Jaka pa res ne morem verjet user posted image   pa kaj je zmešana ona ženska, da je ljubosumna nate? Če pa si vendar njegova sestra in kot pišeš, ti je edini brat.
Joj, joj...

nova10ka   imaš zs.

mama06   a ti pa kr z malim hodiš spat po novem? Kdo pa bo mi delal družbo zvečer pri pojedinah? user posted image user posted image user posted image
Sem si danes naredila spet zalogo, ko sem bila v Intersparu tak, da glej, da danes se mi pridružiš, velja? user posted image

Katera je napisala, da si umiva lase na 10 dni? Mislim, da Klaudia. Joj, jaz si ne predstavljam umivanja na 10 dni, ker že po 4 dneh ne morem več iz hiše taka sem pri glavi. Pa, da si jih samo tak na zraku sušim tut ne, ker bi se mi 2 dni sušili user posted image
Si pa jih zdaj par tednov nisem več likala, ker se mi enostavno ne da, ampak potem pa morem imet narejeno nujno kito, ker drugač nisem za med ljudi user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 605
24.9.2008 18:16:57   
Pandica
Tak, "fajn", Zala ima vročino user posted image   

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 606
24.9.2008 19:06:16   
teka
no, da se še jaz oz. max pridruži: prehlad je bil že boljše, zdaj pa kuha 38,5 user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 607
24.9.2008 19:18:22   
*pikijakob*
user posted image eno vprašanje imam s čim mažete svoje user posted image po obrazu, zdaj bo prišlo spet mrzlo obdobje in se mi zdi da ima Neo kar suho kožo pa ne upam kar vse probavat, ker
je imel manjši neke lišaje. Pa s čim negujete ostalo kožo, a jih še vedno mažete z olivnim oljem in kolikokrat na teden?

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 608
24.9.2008 19:19:47   
*pikijakob*
teka mogoče zato ker je bil cepljen in še ni bil popolnoma zdrav?

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 609
24.9.2008 20:01:27   
živa
Hoj!

Najprej dve vprašanji:
user posted image  srečanje LJ jutri?
user posted image  srečanje LJ sobota?

user posted image  so očitno še kar na dnevnem redu user posted image . Pozdravite se čim hitreje.

Vrtec: moj večji razbojnik je imel danes krizo, ker sem ga pustila samega; šla sem na kavo k Novi 10ki, pa me je vzg. klicala, da joka. Se je v sekundi potolažil, ko sem prišla tja, ta čas pa se je crkljal. No, rekel je, da bo še šel v vrtec user posted image . Ne vem, ali naj ga peljem spet jutri ali šele v petek. Kaj svetujete? Čvergi se je pa "uvajal" pri moji mami in ker se itak dobro poznata, ni nikoli nobenih problemov user posted image . Pri tašči me bolj skrbi, ker ga še nikoli ni dala spat, za drugo ni problema.

Pingi in 2ursae, zaradi politike se pa res ne splača biti slabe volje, no, niti zaradi služb. Če bo šlo kaj po zlu, pingi, bo pa zihr kje kaj boljšega. Kaj pa tisti poletni razgovori, se ni nič obneslo? 

Pingi, eno od koles na našem vozičku je že skoraj preplozano, ker se večji vozi zadaj na košari. Kje si ti že kupila zračnico za zamenjat?

Toliko za zdaj od mene, mogoče vas pridem še kaj prebrat, ker deca itak spijo, user posted image  je pa - itak user posted image  - spet na vaji. (Danes mi je beseda itak blazno všeč user posted image .)

Aja, Noa1 in Anej, vse naj-naj! user posted image

Lp,

živa

< Sporočilo je popravil živa -- 24.9.2008 20:03:21 >

(odgovor članu *pikijakob*)
Neposredna povezava do sporočila: 610
24.9.2008 20:08:20   
teka
IZVIRNO SPOROČILO: *pikijakob*

teka mogoče zato ker je bil cepljen in še ni bil popolnoma zdrav?

no, jaz dopuščam 3 možnosti:
1. ob prehladu se je razvilo kakšno vnetje (grlo, uho,...)
2. reakcija na cepivo
3. zobki user posted image user posted image user posted image (kljub resni situaciji, se temu moram nasmejat)

bomo vidli...

štajerke, copatki so danes prišli, pa mene ni bilo doma, tak da jih grem iskat ju3...če bo kje srečanje in bo max ok, lahko prinesem

(odgovor članu *pikijakob*)
Neposredna povezava do sporočila: 611
24.9.2008 20:10:24   
teka
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Anej vse najboljše

user posted image

Noa1  tudi tebi vse najboljše user posted image user posted image user posted image in še na mnoga leta
user posted image

se pridružujem!!!

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 612
24.9.2008 20:14:40   
mama06
Pandica - od jutri dalje velja "zmenek", OK?user posted image user posted image user posted image

štajerke
- kje delajo dobre sadne torte in da naredijo kak motiv, da ni ravno okrogla? Razmišljam za Jernjejevo prvo svečkouser posted image . Aja pri Romansi sem si pogledala album, pa mi ni nič padlo v oči, kot se reče. Lahko tudi CE, Konjice, Sl, Bistrica, Šentjur, Rogaška, sem svjetski čovjekuser posted image user posted image user posted image

magnetna bioresonanca -  sva zaključila s terapijami, ker je sedaj vse OK in sem ful zadovoljna, saj sedaj lahko jeva tudi gris, kruh,...kar prej nisva, saj je dobil drisko in mozoljčke. mehurčica samo toliko, da boš vedela, nam je pomagalo. Mleko bom pa iz previdnosti še vedno črtala in ga začela postopoma uvajat po prvem letu.Tudi celokupni IgE je 0user posted image

šibam, ker me mali kliče

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 613
24.9.2008 20:22:06   
nova10ka
pandica - imaš ZS

anej, noa1 - VSE NAJBOLJŠE!!!

srečanje v lj - predlagam kolosej, sobota ob 10h (nam je zaradi vrtčevega ritma ob 11h kar prepozno)

pingi - user posted image user posted image sem brala tvoje zgodbice, te ful štekam. mislim da glede službe ne boš imela problemov, jaz bom npr. ful vesela, če prideš kar k namuser posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 614
24.9.2008 20:25:22   
nova10ka
mama06 - slaščičarna jurček. jaz sem sicer vedno naročala čokoladno torto in je super. imajo pa ful motivov.

http://www.pekarnajurcek-kolar.si/

aja, ti iščeš štajersko torto. za to pa nič ne vem, vem sam kje lahko v mariboru dobiš polet z balonom.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 615
24.9.2008 20:26:46   
vedra
Anej in Noa - VSE NAJBOLJŠE in naj vama bo v življenju velikokrat pravljično lepo!

user posted image

< Sporočilo je popravil vedra -- 24.9.2008 20:27:35 >

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 616
24.9.2008 20:28:17   
suzanamai
Tudi celokupni IgE je 0

user posted image user posted image user posted image
naš Mai ga ima 1800user posted image , ponavadi je pa okoli 100

Teka ena pikapoka za Maxa, da se čimprej pozdravite, pri nas AB izgleda že deluje, le energije ima totalno preveč, bo prinesla vse za nazaj. Danes sem šla že 1000x za njo po stopnicah, komaj čakam še teh 5 min, da dragi pride domov. Trenutno jo pa Mai animirauser posted image

Srečanje jutri, naju definitivno ne bo. Lahko pa dostavim copatke

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 617
24.9.2008 21:01:45   
Jenny Anny
ANEJ,  Noa1 vse najboljše in obema veliko zdravja, ter vsega kar si želitauser posted image user posted image

pikijakob jaz sem našo že mazala z ribjo mastjo, ker se je revca tako slinla, potem pa je bla vsa rdeča okol ust (seveda še posledica dude) in ni nič druzga pomagal kot sam to.

Alergije no mi smo včeraj končno dobili rezultate, julija sva ble pa na testiranju. No in mava celokupni IgE 61,9 kU/L, za jajčni beljak 10,2 kU/L, rumenjak 0,49 in 0,35 za kravje mleko. Vidim, da mate tukaj izkušnje, pa bi prosila mal za razlago (no to sem že razbrala, da v primerjavi z Maiem od Suzanamai ni nič)

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 618
24.9.2008 21:15:14   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: mama06
štajerke - kje delajo dobre sadne torte in da naredijo kak motiv, da ni ravno okrogla? Razmišljam za Jernjejevo prvo svečkouser posted image . Aja pri Romansi sem si pogledala album, pa mi ni nič padlo v oči, kot se reče. Lahko tudi CE, Konjice, Sl, Bistrica, Šentjur, Rogaška, sem svjetski čovjekuser posted image user posted image user posted image

Poskusi v/pri:
Pika Nogavička, Hoče, smer Hočko Pohorje
Pohorska Kavarna, Radvanje, smer Vzpenjača, Maribor - Pravokotne torte, 1,70€/kos + dekoracija in škatla po želji
Hiša dobrot, konec Gosposke, začetek Tyrševe, Maribor - 1,90€/kos + dekoracija in škatla po želji

Teka, sem te danes uočila, ko si peljala do mame, sva se srečali pri novem ležečem policaju user posted image pri gasilskem domu v Pekrah. Zdaj šele vidim, zakaj si bila tako "jezno zamišljena".

Srečanje Štajerk ... jaz sem jutri frajuser posted image  (menda gre v Avstriji dež), Julija je v vrtcu, lahko pridem po copatke in dostavim pozabljeno robo od zadnjič??? Kdo je sploh zdrav??? Saj lahko samo na hitrouser posted image ... PROSIM, jaz bi šla na kavicouser posted image .

Razgovor - danes - OK. Sem doma morala še uvrstitvene teste za nemški in angleški jezik izpolnit in poslat rezultate (sicer ne verjamem, da znam toliko nemščine, me je kar malo presenetilo), tako da zdaj čakam na 2. krog, ki bo že v petek. V ponedeljek pa morda že začnemuser posted image .

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 619
24.9.2008 21:18:24   
Klaudia
prvo recept za vročo čokolado:
prva slikica je za vročo čokolado "po osmi", druga pa je navadna vroča čokolada... pa dober tek oz. šlukuser posted image
user posted image  user posted image

torta za RD - mi jo bomo kar sami doma nardil. Nutellino, ki je btw za prste obliznit. Obliko bomo pa še vidli. Pomoje kar standard okroglo. Za razne barbike in itd bo še veliko časa user posted image

pikijakob - po telesu jo z ničemer ne mažem. Edino rito ob previjanju z kokosovim oljem in nobeno drugo kremo. Obraz bom pa pomoje kar z ognjičevo od justa mazala. Ful fajn diši...

pandica - ja tako je to če imaš redke in tanke lase. So ful hitro suhi sami od sebe... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mama06

Evo, sedaj sem komaj skapirala, da sva s Klaudio Aneju poslali enako tortouser posted image . Upam, da ni zamereuser posted image

kot prvo to sploh ni torta ampak krožnik. Kot drugo pa... ma kaka zamera neki user posted image . Uf... jst moram pa teb še en paket poslat. Upam da se jutri spomnem.

IZVIRNO SPOROČILO: pingi

Čeprav tele čajne vrečke niso ravno obetavneuser posted image  Bo že bolje (ko bomo spet dojili, a ne?)user posted image

user posted image  Kaj pa na nosečnost si pa pozabila? Bodo "že" takrat nazaj zrasle...

< Sporočilo je popravil Klaudia -- 24.9.2008 21:21:43 >

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 620
24.9.2008 21:19:54   
Pandica
Moja miška je hb zaspala user posted image in upam, da bo noč kolko tolko mirna glede na njeno počutje user posted image

Alina_alin   ob postelji že tut ima pisker kamilic, hvala ti user posted image   upam, da bo nam tut vsaj malo pomagalo.

Aja, pa danes sem spet prečekirala cel H&M ( v mestu in EP )  in C&A za bundice in zimski kombinezon za malo. Nič od nič user posted image   vse je izropano, ali full male številke, 64 ali pa od 86 naprej komaj. Pa jaz bom znorela, pa nujno moram mali kupit bundico in kombinezon - pajac za zimo, ker še nima. Pa mi prodajlke vedno znova zagotavljajo, da kao vsak dan prihaja nova roba... ja pa ja... zakaj pa potem jaz nikoli nič ne dobim za mojo miško? user posted image   joj, sem jezna... user posted image

Zdaj pa hitro letim pod tuš dokler še je vse tiho na bajbisiterju.

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 621
24.9.2008 21:23:56   
sanwebdra
aha, še *pikijakob*: sem jo zdaj spet začela z oljem mazat po telesu (vsaki drugi dan), po obrazu pa kar z navadno otroško kremo sensitive, ni važno katera znamka, tista, ki je v danem momentu glih pri bajtiuser posted image . Po obrazu zato, ker je glih en teden nazaj dobila rahlo izsušeno kožo, pa raje zdaj preventivno mažem ... se pa kak dan zgodi tudi, da pozabim.

Še nekah sem pozabila: VRTEC včeraj: Julijo je ena punčka ugriznila v levo roko in se ji še danes kar konkretno pozna.user posted image Glede na poškodbe, bi rekla, da jo je morala kar nekajkrat počohat z zobmi ... pa kaj hočem, to menda spada zraven.user posted image Edino to mi ni bilo jasno, ko mi je varuška povedala, da se je to zgodilo že drugič ... pa sem mojega vprašala, pa ni nič vedel o tem (je zdaj bil on zadolžen za oddajo in pobiranje v vrtcu) ... pa sem kasneje razmišljala, ali se je grizenje zgodilo 2x v enem dnevu ??? no, kakorkoli že ...

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 622
24.9.2008 21:26:59   
vedra
Deklince na pomoč - kaj lahko naredim (poleg piskra kamilčne vrele vode) ... naš user posted image  je začel kašljat in je slišat tak suh kašelj....

Štajerke jutri sem sicer v mestu, vendar službeno, pa ne vem kako se bo mudilo, če bomo mogli mogoče k P...tako da se jutri kaj javim ...

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 623
24.9.2008 21:30:01   
vedra
Pandica - vidim da po večimi vseh "oktoberčkovih" spalnicah prevladuje vonj po kamilicahuser posted image ..samo da bi pomagalo....

(odgovor članu vedra)
Neposredna povezava do sporočila: 624
24.9.2008 21:36:05   
*pikijakob*
Pandica idi pogledat še v Turbo limač. Meni imajo full lepe bundice za punčke.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?