|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September IVF/ICSI II.del
24.9.2008 16:19:50   
gigi1
Lučka mal ti je sistem podrlo. Tko ga je meni januarja klomifen. Sem imela samo 3 dni neke rjave želatinaste izcedke... Naslednji mesec bo spet vse normalno. Pol bo pa že kmal ekššššn user posted image .

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 301
24.9.2008 16:24:13   
lučka 25
Ja , še eno user posted image  počakam, potem pa malo akcije pred še nasledno user posted image  in nato s polno paro anprej. Bo november zelooo kmalu tu. Pa ma da takrat uspe.user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 302
24.9.2008 16:40:14   
Pija76
Punce amdoniš naklofate!

Vsem hvala za vzpodbujanje in spominjanje, sam sem ugotovila, da me sam une k me pozante opominjate, a sem res tolk raztrešena al ve tolk firbčne user posted image ?

No da vam povem, da sem šla v drogerijo in je bil un First ne vem kaj, držala sem ga v rokah ( gor piše da ga lohk nardiš zjutraj, popoldan zvečer - sem ga hotla dons polulat user posted image ), ampak sem ga dala nazaj! Mene tolk navija, da se kar mal bojim....bom šla do 7h peš v lekarno, če nič ne pride.

No in seveda ker sem začela že mal verjet, sem se spomnila, da vas je kar nekaj punc tukaj, ki ste veselo dočakale dan T, pol je bil pa minus....no evo pa imam spet za premišljevat user posted image ! No ju3 do 6.30 bo vse jasno.

Abra ponavadi če grem lulat grem okol pol3, tko da če me prime bom že kar takrat lulala. Kdaj lahk pol danes ta zadnje, kolk mora minit user posted image ?

Grem kuhat, teli otroc so požrešni, skoz lačni............

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 303
24.9.2008 17:02:58   
Grethy
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image navijam za aktivistke

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   objemam vse, ki jih je tud tokrat cedilo ujelo namesto sreče ...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa vsem skupaj  user posted image user posted image user posted image user posted image za lepši dan in vso srečo, ki jo vse rabimo ... veliko se smejtein še naprej bodite take super babnčice kot ste ... zmaga je neizbežna ... samo vprašanje časa je ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 304
24.9.2008 17:34:49   
zarja1
Joj en sestanek ve pa tolk napišete?!?!

Abra moja draga, misliš, da mi bo Božiček le dal te brce za uživat.....joj to si takooooo želim....

Kajsica pa ti zdaj si bolj pogosto pri zobozdravniku kot pri G?

Mismis jaz tud upam, da je ta user posted image  delala poslovilnega......vsaj zato, ker je štajerka je mal bolj dolgo trajalouser posted image

Gigi dans sem bla kot ti 100% deloholik, pa sem se tako hvalila kak ne bom dans nič delala...
pa fotko frizurce si mi še dolžna-nisem pozabla o ne...zdaj bom gnajvit začela...o bo hudooouser posted image

Baci v Mb en ciklus ziher spustijo no vsaj priporočajo preden greš po pingvinčke. Pa verjetno bodo tud pri tebi prvič probali kr v naravnem ciklusu brez zdravil. Pa jaz na tvojem bi res še mal počakala, če gre.

Sisy bravo babika!!!!!user posted image user posted image user posted image  To pa je pogum it tko zgodaj test delat.....daj še mal Pijo prepričajuser posted image

Mandreja pa te tud boli? Al sam izcedek? Boga....bi toto dr. tak ploznila...krava nešolana...

Lučka bom vidla 29/9 ko imam UZ kdaj grem po user posted image user posted image . Upam, da bo vse ok in da bom že sitno štela tam proti koncu tedna. Prvi sitno, da ne bo pomote.

Miška 73 jaz vedno berem stranske učinke, pol pa mi je vedno takoooo žal. Vse reagiramo različno. Je pa vse za preživet!!!!

Ljubice letim na kosilo. Se beremo kasneje. Moram še Shuki poklicat!!!!!!!!

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 24.9.2008 17:35:20 >

Horny Teddy

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 305
24.9.2008 17:50:00   
taraji
Kiwi -user posted image resnično mi je žal zate. Vendar, tudi tvoj čas še pride. Tokrat se res ni izšlo po tvojih željah, vendar upanje umre zadnje in nikar ga ne izgubi.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drage moje, jaz pa imam eno vprašanje - test naj bi namreč delala v petek - transfer pa sem imela 2. dan po punkciji - torej je jutri 13. dan po ET in 15 dan po punkciji.
Ker sem se nekako uštela glede Prometriuma in ga imam samo še za jutri zjutraj sem se torej odločila, da test dela jutri.
Zanima pa me, v primeru da test pokaže minus - kar seveda verjamem, da ga ne bo user posted image koliko je rezultat zanesljiv.
Moje mnenje je, da če slučajno jutri pokaže -, ga bo verjetno tudi v petek, ne. V tem jutri torej ne bom zganjala panike zaradi prometriuma, v nasprotnem primeru sem pa po moje že ob 8 na Fernetičih in si ga nabavim še za naprej.

Prosila bi vas še za vaše mnenje, glede zanesljivosti rezultatov.

Hvala in prav lep pozdrav prav vsem.

La vita e bella

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 306
24.9.2008 17:59:17   
Pija76
MLBK če rabiš kako škatlo na reverz ti jo jaz posodim, da ne boš za brez veze paničarila. Glej jaz sem glede testa tkole računala, lahk da bi pokazal že prej, ampak ker smo imele ET že drugi dan se mi zdi da nam mal manjka in men je celoi test po 14 dneh od ET kmalu. Če rabiš se mi javi na zs.

(odgovor članu taraji)
Neposredna povezava do sporočila: 307
24.9.2008 17:59:41   
Abra
Sisy, taki občutki so navdno kar pravi user posted image si pa res zgodaj začela, še en teden imaš user posted image user posted image

mandreja, krvavitve pri et res niso praksa. Mogoče imaš pa nožnico po vseh teh hormonih občutljivo, dr. te je tam malo ranila in je krvavitev takoj tu. Če so zdaj rjavi izcedki pomeni, da krvavive ni več. Zdaj samo počasi kaplja in se čisti, kar je še ostalo. Sem pa skor prepričana, da ne krvaviš iz maternice. Zdaj zčni pozitivno misliti na pikico (ali pikici?, sem pozabila, kolko jih greješ) in ne delaj planov za naslednji postopek. Če bo slučajno prišlo do tega, bomo o tem čez dva tedna debatirali, do takrat pa think pink user posted image

Goldy, pa se ti v službi odjaviš z rr? Najbrž se zato na drugem računalniku ne moreš pijavit. Držim pesti, da bo šlo vse super user posted image

Lučka, gimnastičarka se je vrnila na trening, ja user posted image vmes se je za drugimi dejavnostmi ozirala user posted image Otročke si pa že v red spravila user posted image

Pija, smo vsega po malem. Ful firbčne, pa zelo, zelo ti privoščimo user posted image Kaj pa vem, tudi na CB piše, da ga lahko delaš kadarkoli v dnevu. Jaz sem vedno z jutranjim, ker je takrat največ hormona. To pa zato, ker navadno celo noč ne lulamo user posted image Minusa pa ziher ne bo, bi se ti zdaj že kaj dogajalo, saj veš user posted image

Zarja, zakaj pa ne. Hitro mu piši, da boš prva na vrsti user posted image šans je prav veliko! Važno, da ne pozabi, tudi če bi jih začutila šele konec januarja.

MLBK, jutri bo testek že prav pokazal, naj bo plusek user posted image user posted image user posted image sem mislila, da boste v petek imele velko skupinsko lulanje user posted image user posted image bosta pa jutri dva pluska, pa še v petek dva user posted image kak lep vikend!
Test naj bi prav pokazal 14 dni po ovulaciji, kar je za nas punkcija. Na Fernetiče ti pa ni treba tko zgodaj letat, ker takrat še ne odprejo. V I so bolj komot, začne ob 9.h, lahko da katera druga lekarna začne ob 8.30, prej pa ziher ne.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 308
24.9.2008 18:03:18   
Pija76
Abra hvala!!!!!

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 309
24.9.2008 18:04:58   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Abra
Zarja, zakaj pa ne. Hitro mu piši, da boš prva na vrsti user posted image šans je prav veliko! Važno, da ne pozabi, tudi če bi jih začutila šele konec januarja.

jaaaaaaaaaaa grem kr pisat.......user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 310
24.9.2008 18:09:04   
Pija76

Punce,

grem počasi po palčko za lulanje user posted image !

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 311
24.9.2008 18:11:32   
taraji
Pija - user posted image user posted image -hvala. Ma meni se tudi zdi, da bi test jutri že moral prav pokazati. Lara npr. je imela ET tudi drugi dan, pa se mi zdi, da ga je delala že 12. da.

Ma, saj če bom potem v dvomih v primeru minusa bom šla verjetno še na krvnega - v prvem postopku namreč vsa nevedna sem nekako prišla do zaključka, da če se prej user posted image ne vlije, je pa to za ziher +, pa sem polulala dva testka - valda sta oba - kazala, ampak pri meni še nobene sledi o user posted image , pa sem šla še na krvnega - tko da sem se za ziher prepričala, da test ne kaže narobe.
Se ti pa vseeno res lepo zahvaljujem za ponudbo - vendarker bo jutri testek pokazal +, tako kot tebi ga grem z največjim veseljem iskat - bom imela vsaj izgovor, pa me bo možek še lepo na ribice peljal.
Tudi tebi naj testek jutri pokaže +

La vita e bella

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 312
24.9.2008 18:15:36   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: M.L.B.K.

Ma, saj če bom potem v dvomih v primeru minusa bom šla verjetno še na krvnega - v prvem postopku namreč vsa nevedna sem nekako prišla do zaključka, da če se prej user posted image ne vlije, je pa to za ziher +, pa sem polulala dva testka - valda sta oba - kazala, ampak pri meni še nobene sledi o user posted image , pa sem šla še na krvnega - tko da sem se za ziher prepričala, da test ne kaže narobe.

NO evo, nič čudnega da še vedno tle sedim in mi ni da grem.....
MLBK naj nama pokaže +++++++++++++++++++!!!

(odgovor članu taraji)
Neposredna povezava do sporočila: 313
24.9.2008 18:31:15   
gigi1
Pija pejd že 1x user posted image  user posted image  user posted image

Zarja nič nisem dolžna user posted image  user posted image  user posted image . Nič obljubila. Sem rekla, da bo težka user posted image . A ti pa tolk pridna dans v službici? Sej prav. Delo krepi človeka user posted image . Lepo pozdravi Šukico.

Abrica moja čez 1 mesec bom pa v bolniški. Upam, da mi takrat rata te zvlečt na tisto kavo user posted image

Zvezdica kako je Liam? Se je pozdravil?

Miška a si se že z novim avtom domov pripeljala? To veš, da moraš častit ribe, ker maš nov avto?

Kajši carica, carica, carica....user posted image  Še mal pa bo konc s špiakami. Tko kot si Miški napisala, vsak dan jih je manj do konca user posted image

MLBK res se raje zmeni z Pijo za prometerijum...pa kar v miru. Ko boš ti pripravljena lulat pa lulaj. Me pa ves čas navijamo user posted image  user posted image  user posted image

Sončica si pa le malo v Lju pokukala. Pol te je pa spet zmanjkalo. Kaj si pa danes kuhala? Jaz kuham ješprenj.

Ajsika ti je ta teden že ratalo na nepilates pridet?

Hedika, če ne prej imam UZ 07.10. Kava takrat??

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 314
24.9.2008 18:36:56   
Zvezdica
Pikovitka, maš ZSuser posted image

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 24.9.2008 18:37:33 >

i belive i can fly....

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 315
24.9.2008 18:37:49   
gigi1
Gretka draga kaj je s tabo? Kje se potepaš, da te nič ni tukaj? Kako je mužič? Si se kaj zmenla za Bownovo?

Blančika tebe tud pogrešam.

Pa Dejzi našo političarko, ki poje k slavček user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 316
24.9.2008 18:41:41   
pikovit
SISY PA TI SI NEVERJETNA.user posted image user posted image user posted image Svaka čast.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 317
24.9.2008 18:45:55   
Zvezdica
Ok. Pa to je noro, nova tema, pa ste že na ne vem kateri strani.

Sem imela tamlga doma, no je še vedno, ker je nekaj smrkav, gre pa na tabor v Pon pa sva imela veliko dela, ko sva bila skupaj.

Pa vidim, da ste nečvekale fullllllll. Tko da:
Sisi, upam, da je to to. Vsekakor dej testek še v nedeljo polulat, da boš ziher user posted image user posted image user posted image

Gigi, naslednji uz se obvezno dobiva, če ti en bo trebna takoj v službo teči.

Pija in sploh ostale trepetalke: JAST VAM IZ SRCA ŽELIM ENE DEBELE PLUSKE.

Za drogerašice pa da pikanje čimprej mine, pa čim več jajčk
user posted image

Moram vse za nazaj prebrat, da sploh vem kaj dogaja.

i belive i can fly....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 318
24.9.2008 18:47:25   
gigi1
Sisy pa res. Sploh ne vem, če sem že komentirala. V službi mal gor pošpegam, pa dostkrat nimam časa kaj napisat...Jaz ti bom kar čestitala user posted image  user posted image  user posted image . Upam, da je res to to! Je pa res možno, da stopka pusti do 14 dni sledi hormona.

Pikovitka helou user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 319
24.9.2008 18:48:32   
Zvezdica
MLBK, ti bom jast dala prometrium, sicer pol škatle ma za prvo silo bo. Da ne boš od sreče ko zagledaš + vse povozila tam do fernetičevuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 320
24.9.2008 18:48:33   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Zarja nič nisem dolžna user posted image  user posted image  user posted image . Nič obljubila.

Kaj da nisi dolžna? Kaj se zgovarjaš! Nalepi slikco z novo frizuro da te vidimo. Pa ne v album pod kodo, kar tle gor. Pa tko BTW, sem šla in jo imam! Sam še lonček nastavim in telefon user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 321
24.9.2008 18:53:20   
Abra
Gigi, sej si ti zadnje čase skoz bizi user posted image vmes sem že bla tut kej na kavi user posted image oktobra torej.

Pija, kaj zdej, a boš kar zdej lulala? user posted image madona, smo tečne user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 322
24.9.2008 18:53:47   
Zvezdica
Gigi, sem zgoraj kar v enem postu povedala. Liam je imel nek prehladek, ampak ker gre kot sem rekla na tabor v ponedeljek, pa jutri začne s plavanjem, sva še kar domauser posted image
Pa sej meni je lepo če je doma, ker se imava tko fajn. Sam potem sem res samo z njim  in nimam časa za druge.

Kdaj imat ti UZ?

i belive i can fly....

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 323
24.9.2008 18:58:55   
Pija76
Abra a češ da te pokličem ko bom?user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 324
24.9.2008 19:01:37   
Grethy
Gretka draga kaj je s tabo? Kje se potepaš, da te nič ni tukaj? Kako je mužič? Si se kaj zmenla za Bownovo?

Evo mene, se pripravljam za it na šiht ... sem mogla neki prek spleta uštimat, drugač bi ne iskala prenosnika od mojga cukra, moja kišta je pa riknla ...

Po enem tednu se mi je vrnu moj prelepi glas, mal je še na Vladota Kalembarja ampak se izboljšuje ... Mužič na terapije hodi in je skos boljši ... no ja ... recimo ... Za Bownovo se bom pa drug teden šla menit ... moram počakat marijogeld user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...  o ti ma_ter, sem se naročila zdej za pedikuro in depilacijo ... mamica moja kaka gužva ... šele čez 14 dni ... user posted image user posted image user posted image ...

kako pa je moj Žižek ? Ti si že bla na drugi terapiji, al si bla že na tretji user posted image user posted image user posted image user posted image ko mene ni in ni tu ?

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?