Abra
|
Sisy, taki občutki so navdno kar pravi si pa res zgodaj začela, še en teden imaš mandreja, krvavitve pri et res niso praksa. Mogoče imaš pa nožnico po vseh teh hormonih občutljivo, dr. te je tam malo ranila in je krvavitev takoj tu. Če so zdaj rjavi izcedki pomeni, da krvavive ni več. Zdaj samo počasi kaplja in se čisti, kar je še ostalo. Sem pa skor prepričana, da ne krvaviš iz maternice. Zdaj zčni pozitivno misliti na pikico (ali pikici?, sem pozabila, kolko jih greješ) in ne delaj planov za naslednji postopek. Če bo slučajno prišlo do tega, bomo o tem čez dva tedna debatirali, do takrat pa think pink Goldy, pa se ti v službi odjaviš z rr? Najbrž se zato na drugem računalniku ne moreš pijavit. Držim pesti, da bo šlo vse super Lučka, gimnastičarka se je vrnila na trening, ja vmes se je za drugimi dejavnostmi ozirala Otročke si pa že v red spravila Pija, smo vsega po malem. Ful firbčne, pa zelo, zelo ti privoščimo Kaj pa vem, tudi na CB piše, da ga lahko delaš kadarkoli v dnevu. Jaz sem vedno z jutranjim, ker je takrat največ hormona. To pa zato, ker navadno celo noč ne lulamo Minusa pa ziher ne bo, bi se ti zdaj že kaj dogajalo, saj veš Zarja, zakaj pa ne. Hitro mu piši, da boš prva na vrsti šans je prav veliko! Važno, da ne pozabi, tudi če bi jih začutila šele konec januarja. MLBK, jutri bo testek že prav pokazal, naj bo plusek sem mislila, da boste v petek imele velko skupinsko lulanje bosta pa jutri dva pluska, pa še v petek dva kak lep vikend! Test naj bi prav pokazal 14 dni po ovulaciji, kar je za nas punkcija. Na Fernetiče ti pa ni treba tko zgodaj letat, ker takrat še ne odprejo. V I so bolj komot, začne ob 9.h, lahko da katera druga lekarna začne ob 8.30, prej pa ziher ne.
|