kajsica
|
Dober dan babike! No jaz sem spet bila pri zobozdravniku (odpravljamo lepotno napako, no še malo pa bom že kičasta ), v ponedeljek pa imam že 1 probo....Pa še ta provizori mi je lepš kot pa uno sranje ko sem ga prej imela. Sam hudiča ko boli, ker mi je dlesen morala umaknit in mo je neko nit not zatlačla, da bo do D daya pripravljeno. Netka, te čisto razumem, da si se zmačkana zbudila, tudi meni to dela Superfact. Čestitam pa za prvo špiko!!! Arneja, spet te bom po riti, porkadaman...puste te termometre in vse na miru in lepo počakajte. Pa kot je rekla Gigi, 3 minute je že danes davno mimo. Mislim da si bonus že za jutri izkoristila ! Še kak dan pa lahko test narediš!!! Mlinčka nič nisi povedla kaj si se zmenila s sestro Blanko??? Ajde na raport!!! Gigi, kako je kaj tebi uspela prva špika? Počutje?? No pri men je reakcija kar ista, ene pol ure po tem ko si dam obe inekciji, mi je slabo, pa moti se mi in sem čisto mehka....hvala bogu da to prakticiram zvečer, ker se lahko potem brez slabe vesti uležem. Pija, navijamo, navijamo! Ma bom jutri prvo sem pogledala, da vidim magične črtice in kakega smailija zraven!!! Miška, lej tudi jaz imam paniko pred iglami, pa so me punce spodbujale, pa spodbujale, pa sem pol ure preden je bila ura za inekcijo mantrala, pa razmišljala a si jo dam sama ali grem v ZD, pa sem vedno prišla do sklepa, samo danes še, samo danes še, če bo pa fejst bolelo grem pa jutri v ZD in to sem ponavljala si iz dneva v dan. Ko je bilo treba pa piknit, sem iglo nastavila skoraj na kožo, stisnila zobe in zamizala, pa sapo zadržala (to delam še sedaj, ker mi je še vedno groza), si me predstavljaš kako izgledam . Sedaj ko imam pa 2 špiki naenkrat je še večja groza, ampak imam v glavi samo to (moja mantra)...vse za moje pikice....vse za moje sončke....poskusi pa bo šlo. Aja pa samo to še, jaz si kožno gubo tako močno stisnem preden piknem, da me malo boli (sadomazo varianta), pa ti povem da potem manj boli!!! Mišmiš, hvala bogu da nisi merila bazalne!!!!! lej tako kot ti praviš sama, ne se obremenjevat z znaki, pusti času čas in upajmo do zadnjega diha. Veš pa da sem v mislih s teboj in navijam zate "ko pri norcih" kot bi naša Dejzika rekla. Kiwi, izjoči solzice, potem pa glavo pokonci in naprej v nove boje. Slej ko prej bo prišel naš zlati čas. Drži se punca!!!! Hedi čestitke za prve brcike! Kaj ti je fajn!!!! Ej mami, v pon sem spet na GK, boš imela čas??? Lahko se pa tudi kak drug dan dobimo tako by the way, če imaš čas! No drugače, pa so se pri meni že začeli pojavljati enaki znaki kot v prvem postopku, sicer na začetku v manjši obliki; Napihnjenost( beri vetrovi ), neki tako kot kakšni mehurčki spodaj predvidevam da v jajčnikih....upam, da bo tokrat manj foliklčkov in celic, pa zato tiste bolj kavalitetne... Babike en lep dan vsem še naprej!!!!
< Sporočilo je popravil kajsica -- 24.9.2008 12:40:45 >
|