lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: KIWI Punce, hvala za vso vzpodbujanje, ampak, oohh, tale se je pokazala, z močjo pač prvega dne. Žalostna sem, da je kaj. mismis in gigi, otroci so pridni, jaz pa tudi. Smo že čisto utečeni, kot švicarska ura. So pridni, da ni kja, če pogledam 4 tedne nazaj - kar glava zaboli. arneja, zdrži še malo. saj bo kmalu dan D in stran z zamišljanjem slabih znakov, ampak naj po glavi rojijo samo pozitivne misli. če ne bom huda. Pija, upam da imaš voziček že izbran. ajsi, kako kaj tvoja pikica. Ti kaj nagaja? v petek se bosta pa še malo bolj spoznali in si pomahali čez UZ. hedviga za brce. Uživaj vsak trenutek še naprej. lara, nič čekirat. Vse je O.K. Boš videla čez en teden in en dan. Sem te že prav pogrešala. zarja, kako si? Že odštevaš dneve do srečanja z otročki? Naj se sedaj izteče vse po planu. Abra, a gimnastičarka pa ima lepo vsak dan treninge. Pridna. kajsica, glej da res ne boš preveč kičasta. se pa jaz vsakič stresem ob besedi zobozdravnik pa imam zelo zdrave zobe (uoam, da tako ostane). tam doli pa naj se kar lepo dogaja, naj foikli rastejo in naj imajo v sebi lepe jajčne celice. pa še enkrat čestitke za samostojne šike. Si prava korenjakinja. miška73, si bila pridna. Si naredila domačo nalogo. Zdaj pa naj hitro prideM, da bo stekla akcija. naj ti kombinacija ustreza in pripomore k briljantnim rezultatom. baci, naj bo vse v redu in rezultat tak kot si ga želiš ti in vse me. Sisy, te je spet teta neučakanost zagrabila? upam, da bleda črtica ni od stopke, ampak b v nedeljo le ta postala moooočna črtica. Goldy, upam da boš našla kakšen način, da se nam boš lahko javila. Zdaj pa le lepo počivaj. mandreja, nikar ne razmišljaj, da boš morala v nov postopek. Razmišljaj pozitivno, da vama bo že sedaj uspelo in bo oktober vesel mesec. Bom huda, če ne boš tako razmišljala. ne me narobe razumeti, hočem ti samo pomagati. če bi lahko, bi najraje prišla k tebi te objela in poslušala, dokler n bi šla vsa tvoja stiska ven iz sebe in bi si olajšala dušo. Tako pa upam, da bo vsaj preko ekrana zalegel
|