|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September IVF/ICSI II.del
24.9.2008 14:42:16   
Abra
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka
Abra user posted image  sem te ravno to hotela po ZSju vprašat user posted image  res ne vem, v čem bi bil problem, da mož ne bi smel bit pri vaginalnem UZ zraven. vidu je itak že vse, vključno z obdelavo pri ET (punkcijo je zamudu user posted image ), pa tudi drugače nimam problema s tem, da me vidi user posted image  

Ma ja user posted image jaz tut ne štekam, no moj je bil tudi na punkciji, tko da je že več kot jaz vidu, user posted image jaz takrat mižim user posted image pa itak ima boljši pregled user posted image So naju pa na urgenci decembra napizdili, da to pa ni navada oz. najprej me je vprašala, če nisem polnoletna user posted image user posted image user posted image če ne bi blo drugih skrbi, bi se takrat prav režala

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 276
24.9.2008 14:42:23   
Sisy
jst pa Romed-u ne verjamem...

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 277
24.9.2008 14:43:39   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka
Abra user posted image  sem te ravno to hotela po ZSju vprašat user posted image  res ne vem, v čem bi bil problem, da mož ne bi smel bit pri vaginalnem UZ zraven. vidu je itak že vse, vključno z obdelavo pri ET (punkcijo je zamudu user posted image ), pa tudi drugače nimam problema s tem, da me vidi user posted image  

Ma ja user posted image jaz tut ne štekam, no moj je bil tudi na punkciji, tko da je že več kot jaz vidu, user posted image jaz takrat mižim user posted image pa itak ima boljši pregled user posted image So naju pa na urgenci decembra napizdili, da to pa ni navada oz. najprej me je vprašala, če nisem polnoletna user posted image user posted image user posted image če ne bi blo drugih skrbi, bi se takrat prav režala

potem bi moral bit moški pri porodu strogo prepovedanuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 278
24.9.2008 14:44:12   
baci
sisy-jaz ti držim pesti da tvoji sari štorklja prinese brateca ali sestricouser posted image user posted image

......vsak dan je nov začetek....

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 279
24.9.2008 14:45:32   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: baci

sisy-jaz ti držim pesti da tvoji sari štorklja prinese brateca ali sestricouser posted image user posted image

hvala Baci...prav tako jaz držim pesti zateuser posted image  še 4 dni ne?

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 280
24.9.2008 14:45:40   
Abra

IZVIRNO SPOROČILO: Sisy
je pa res da to pomeni da nosečnost ali nastaja ali je v propadanju...oz. da se nekaj na to temo dogajauser posted image

to je pa tudi res user posted image na žalost pa še vpliv stopke, zaradi česar je v postopkih treba čakat, ampak držimo pesti, da črtica ni stopka, ampak tdoživa pikica user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 281
24.9.2008 14:47:03   
Sisy

je pa res da to pomeni da nosečnost ali nastaja ali je v propadanju...oz. da se nekaj na to temo dogajauser posted image

to je pa tudi res user posted image na žalost pa še vpliv stopke, zaradi česar je v postopkih treba čakat, ampak držimo pesti, da črtica ni stopka, ampak tdoživa pikica user posted image

tok enih vplivov jauser posted image  za znortuser posted image

je pa res da je dogajanje v trebuhu sumljivo....user posted image user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 282
24.9.2008 14:48:53   
Abra
potem bi moral bit moški pri porodu strogo prepovedanuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image sej kakšne pa še majo te fore user posted image ker naj bi svojo seksualno privlačnost izgubile. Al pa se seksa samo v temi, da se nič ne vidi,user posted image no saj UZ se dela tut v temi user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 283
24.9.2008 14:50:04   
baci

user posted image user posted image user posted image sej kakšne pa še majo te fore user posted image ker naj bi svojo seksualno privlačnost izgubile. Al pa se seksa samo v temi, da se nič ne vidi,user posted image no saj UZ se dela tut v temi user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

......vsak dan je nov začetek....

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 284
24.9.2008 14:50:13   
Sisy

user posted image user posted image user posted image  jaja pr nas obvezno luč ugasnemo...pol pa sam tipamouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 285
24.9.2008 14:52:05   
Abra
Sisy, jaz se kar prepričana, da je to to. Se mi zdi, da so tuki vse "povratnice" takoj noseče user posted image So znaki podobni? Jaz sem bla 2x noseča, prvič se ni dobro končalo in je blo drugič čisto drugače. Pravzaprav je blo prvič precej več znakov, slabosti ... Sem pa takoj v naslednjem postopku spet zanosila, ko telo enkrat dojame, da gre, pol kar gre user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 286
24.9.2008 14:53:33   
Abra

user posted image user posted image user posted image  jaja pr nas obvezno luč ugasnemo...pol pa sam tipamouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image še dobro, da Reš tega ne ve user posted image bi ziher reku, da ni čudno, da rabta pomoč user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 287
24.9.2008 14:57:03   
Sisy

Sisy, jaz se kar prepričana, da je to to. Se mi zdi, da so tuki vse "povratnice" takoj noseče user posted image So znaki podobni? Jaz sem bla 2x noseča, prvič se ni dobro končalo in je blo drugič čisto drugače. Pravzaprav je blo prvič precej več znakov, slabosti ... Sem pa takoj v naslednjem postopku spet zanosila, ko telo enkrat dojame, da gre, pol kar gre user posted image

ja verjetno je res kaj na tem...po porodu sploh...pravijo da si še bolj ploden...čeprav so to več ali manj "babje vraže"...

pa tudi ko enkrat že zanosiš potem gre v drugo spet lažje ja...(tako kot pri tebi recimo)

morm pa rečt da znaki niso podobni kot prvič...je pa en čist drugačen občutek v trebuhu, res podoben kot pred M (mogoče bolj pekoč,zbadajoč) ampak da traja že od ET-ja dalje...kakšen dan bolj intenzivno,kakšen dan manj,na trenutke pa bi prisegla da sem 100% noseča....

oh kdo bi vedel,2.10 je pa še tako dalečuser posted image  še dobr da tamala spi da imam čas tlele klobase pisat neuser posted image  namest da bi šla kosilo kuhatuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Sisy -- 24.9.2008 14:58:43 >

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 288
24.9.2008 14:59:57   
Sisy

user posted image user posted image še dobro, da Reš tega ne ve user posted image bi ziher reku, da ni čudno, da rabta pomoč user posted image

user posted image user posted image user posted image   dobra...

dobr da mu tega nism zaupalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 289
24.9.2008 15:45:44   
Goldy
Da še jaz rečem kakšno. Od jutri naprej bom doma in ne vem kako se bom lahko kaj javljala, ker se doma sploh ne morem prijavit na RR. Vas bom pa pridno brala in se seveda poskušala na kakšen način javit.

V glavnem deklice moje drage. Držim pesti in navijam za vse vas, ki ste v katerem koli delu postopka!user posted image user posted image user posted image  Vsekakor nekako sporočim rezultate.

Pa uživajte!

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 290
24.9.2008 15:52:42   
sabsa
Kiwi user posted image  Zelo mi je žal, ker ni uspelo. Večina na tem forumu nas ve, kako se počutiš, a vsak dan bo bolje. Ko meni prvič ni uspelo, sem rekla, da več ne grem v postopek. Sedaj pa sem le še nekaj dni pred punkcijo. Me smo tako močne babe, vse zdržimo.

Mišmiš hvala za odgovor glede dr. Drobniča. Mogoče ga pa res potegnem za rokav, če ga le najdem na hodniku. Hvala tudi, ker tako skrbiš za nas, nam posreduješ sezname in druge potrebne informacije. Zlata si!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 291
24.9.2008 15:54:02   
netka34
He he, Arneja....sm prišparala vse za zjutraj! Zej pa mam že brusnico pilule, tko d se ga sploh ne bojim več!!user posted image

O kIWI, kaj berem!!user posted image user posted image user posted image Dej se cartat do naslednje borbe! Čimveč z vnučkom, ti bo lažje! Smo s tabo!

Pija, o vozičkih bomo z debato še mal počakale, ane? Čeprav mislim, da boš ti lahko hmal kej zbirala!!user posted image user posted image

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 292
24.9.2008 16:02:21   
mandreja
Pozdravček iz ilegale

Jaz sem tako žalostna, razočarana in jezna da ne znam povedat. Ne morem se pomirit s tem kar se je zgodilo in včeraj ko je nehala teč rdeča kri sem dobila rjav izcedek in ga imam še danes user posted image
Mislim da bom naslednjo rundo šla do dr. Reša a verjetno bo treba plačat pa bi katero prosila da mi pove koliko to pride in koliko traja da prideš do njega in kaj z izvidi, ki so sedaj na kliniki?
Vedno je dobro imeti več možnosti.

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 293
24.9.2008 16:04:18   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Miška73

hvala za podatke, jih bom prilepila tja, kjer imamo vse napotke za IVF/ICSI, potem pa na začetek vsake teme, da ne bomo skoz iskale kdo dela user posted image user posted image user posted image

Upam, da tudi tvoja user posted image  čimprej pride, da boš lahko začela s postopkom. Takšno kombinacijo zdravil, sem pa tudi jaz imela v prvem kratkem postopku.

Kakšne so pa kej negativne posledice med jemanjem teh zdravil?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 294
24.9.2008 16:12:53   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: KIWI

Punce, user posted image user posted image hvala za vso vzpodbujanje, ampak, oohh, tale user posted image  se je pokazala, z močjo pač prvega dne. Žalostna sem, da je kaj.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mismis in gigi, otroci so pridni, jaz pa tudi.user posted image  Smo že čisto utečeni, kot švicarska ura. So pridni, da ni kja, če pogledam 4 tedne nazaj user posted image  - kar glava zaboli.user posted image

arneja, zdrži še malo. saj bo kmalu dan D in stran z zamišljanjem slabih znakov, ampak naj po glavi rojijo samo pozitivne misli. če ne bom huda. user posted image

Pija, upam da imaš voziček že izbran. user posted image

ajsi, kako kaj tvoja pikica. Ti kaj nagaja? user posted image  v petek se bosta pa še malo bolj spoznali in si pomahali čez UZ.

hedviga user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  za brce. Uživaj vsak trenutek še naprej.

lara, nič čekirat. Vse je O.K. Boš videla čez en teden in en dan. Sem te že prav pogrešala. user posted image

zarja, kako si? Že odštevaš dneve do srečanja z otročki? Naj se sedaj izteče vse po planu.user posted image

Abra, a gimnastičarka pa ima lepo vsak dan treninge. Pridna.user posted image

kajsica, glej da res ne boš preveč kičasta. user posted image  se pa jaz vsakič stresem ob besedi zobozdravnik pa imam zelo zdrave zobe (uoam, da tako ostane). tam doli pa naj se kar lepo dogaja, naj foikli rastejo in naj imajo v sebi lepe jajčne celice. pa še enkrat čestitke za samostojne šike. Si prava korenjakinja.user posted image

miška73, si bila pridna. Si naredila domačo nalogo. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Zdaj pa naj hitro prideM, da bo stekla akcija. naj ti kombinacija ustreza in pripomore k briljantnim rezultatom.user posted image

baci, naj bo vse v redu in rezultat tak kot si ga želiš ti in vse me.

Sisy, te je spet teta neučakanost zagrabila? user posted image  upam, da bleda črtica ni od stopke, ampak b v nedeljo le ta postala moooočna črtica.

Goldy, upam da boš našla kakšen način, da se nam boš lahko javila. Zdaj pa le lepo počivaj.user posted image

mandreja, nikar ne razmišljaj, da boš morala v nov  postopek. Razmišljaj pozitivno, da vama bo že sedaj uspelo in bo oktober vesel mesec. Bom huda, če ne boš tako razmišljala. ne me narobe razumeti, hočem ti samo pomagati. če bi lahko, bi najraje prišla k tebi te objela in poslušala, dokler n bi šla vsa tvoja stiska ven iz sebe in bi si olajšala dušo. Tako pa upam, da bo vsaj preko ekrana zalegel user posted image

(odgovor članu KIWI)
Neposredna povezava do sporočila: 295
24.9.2008 16:13:20   
gigi1
Goldy naj ti nekdo zrihta računalnik, da se lahko javiš. Naj bo dr D. čimbolj nežen in pridelek dober user posted image , da boš mela še kakšnega pingvinčka.

Mandrejči user posted image  upam, da se boš kmalu pomirila. Zdej misli na te pikice, ki jih čuvaš v sebi.

Miška stranskih učinkov ne brat. Tudi vsaka od nas različno reagira na terapijo. Ti si samo mantraj, da bo uspelo in da te nič ne vrže iz tira user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 296
24.9.2008 16:15:13   
gigi1
Lučka enga cmokija ti pošiljam user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 297
24.9.2008 16:15:39   
lučka 25
No, moja user posted image  se je končno po 11 dneh rjavih izcedkov in temne šibke krvavitve, poslovila. me pa danes tako špika po jajčnikih, da je kaj. Pa prozorne sluzi je tudi veliko. A je moje telo postalo prava zmešnjava?
Sem mislila, da je že to dovolj, da v moji glavi včasih kaj ne štima, zdaj ap še tam doli.  user posted image  user posted image  user posted image
Še dobro, da mi ostaja zvest moj :(črni) humor.user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 298
24.9.2008 16:16:56   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Lučka enga cmokija ti pošiljam user posted image

Jaz tudi tebi. Že leti user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 299
24.9.2008 16:18:08   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Miška stranskih učinkov ne brat. Tudi vsaka od nas različno reagira na terapijo. Ti si samo mantraj, da bo uspelo in da te nič ne vrže iz tira user posted image

Miška, upoštevaj njen nasvet, ker je res najboljši.user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?