kajsica
|
Zarja, ja sem zadnje čase res več pri zobozdravniku kot pa pri G . Mi je poleti en zob fajn počil (drugače imam tudi jaz precej zdrave zobe), pa mi ga je moja zobozdravnica, ki dela na koncesijo skor zaje..bala. No potem sem se pa odločila in šla k privatni, ki me je seveda dala najprej na slikanje (pri moji bivši nisem bila najmaj 10 let na slikanju) in sem ji povedla da grem v postopek, pa da bi rada če je kaj da mi prej poštima. No in prvo mi je tisto razvalino od 7 popravila, potem še 2 zoba, ki sta imela pol bele in pol sive plombe in se je na sliki videlo, da je začelo to pokat, sedaj pa še 1 spredaj, ki sem si jo zbila v 5 razredu osnovne. Pa mi je moja bivša tako naredila porcelan, da je bila groza, saj meni, drugi tega niso opazili. No in sedaj hodim, še to lepotno napako popravit, so pa probe....boli me pa tolk...hudiča mi je morala dlesen umaknit in je neko nitko potopila v neko zdravilo in mi potlačla vse za dlesen, da se odmakne, sedaj pa boli ko....in je še dlesen plava , da bo potem porcelan lepo sedel in se ne bo videl rob kot sedaj. ma sem napisala celotno problematiko mojega gipisa Lučka, ja november bo 1 2 3 in bomo navijale, navijale! zobozdravnika pa se tudi jaz bojim, samo ta je res nežna, pa vse ti razloži kaj bo delala....res mi ni več panike it k njej. Mandreja, no ja kaj so pa tebi delali. Upam, da se vse skupaj čimprej umiri. Pikola me pa rs zanima katera je to bila. Jaz tam res nimam slabih izkušenj s komerkoli. Bi te pa prosila, če mi lahko na zs napišeš katera je bila, da se je vem izogibat, napram temu, da me grand finale čaka v bližnji prihodnosti. Pija, kaj je sedaj??? palčka doma, mi babe čakamo???? A nas moreš res tako za nos vlečt?! O Gretka, si kaj preskušala napravice??? Bo šlo???? Gigi, ja še malo pa bom spet mantrala , se bliža ura za špikice!!!
|