|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September IVF/ICSI II.del
24.9.2008 19:02:54   
Pija76
Daisy nas je zapustila odkar nam Mlakarja je zapela,

Mlinčka se špika, mogoče puha in sam tle gor majčken kuka,

Blanči se je v avtomobilčke zapodila in na nas sodrogerašice pozabila!

KJE STE BEJBE?

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 326
24.9.2008 19:04:41   
zarja1
Babe Shuki se je javla. Izcedkov ni več, upa da bo jutri šla domov.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

29/9 ima morfologijo. Vse vas lepo pozdravlja in navija za vse nas!!!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 327
24.9.2008 19:05:02   
Abra
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Abra a češ da te pokličem ko bom?user posted image

user posted image user posted image user posted image samo, da ne bo sred noči user posted image user posted image aja, takrat je tko mobi sklopljen, dokler ni alarma za prometrium user posted image sej bom zdržala user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 328
24.9.2008 19:06:56   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
Zarja nič nisem dolžna user posted image  user posted image  user posted image . Nič obljubila. Sem rekla, da bo težka user posted image .

Kaaaaaaaaaj? Seveda si sam se ne spomniš. Ti ti!!!! Kaj težka...jaz sem dobla user posted image  in sem kar 3 kg zgubla.......user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 329
24.9.2008 19:07:38   
Abra
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Babe Shuki se je javla. Izcedkov ni več, upa da bo jutri šla domov.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image jupiii! Sem si prav oddahnila, od zdaj naprej samo še dobre novice user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 330
24.9.2008 19:08:30   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

user posted image user posted image user posted image jupiii! Sem si prav oddahnila, od zdaj naprej samo še dobre novice user posted image

ja Pija pejd še ti mal lulat....

Horny Teddy

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 331
24.9.2008 19:09:58   
bambi75
Shuka user posted image  user posted image  user posted image  zdaj je pa že res čas da te ti izcedki nehajo zafrkavat.

Sem videla da se je Pija javila pa sem mislila da se je že javila z veselo novičko, ker je že sedem ura. Pa nas ona še kar drži v napetosti, zdaj sem pa že jaz živčna, kot da bi šlo zame.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 332
24.9.2008 19:10:33   
taraji

Res lepo, da se je stanje izboljšalo. Naj le ostane tako naprej.

La vita e bella

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 333
24.9.2008 19:11:21   
gigi1
Pija a veš kaj? Odkar si v drugem stanju si prov ma...kaj čem rečt zaj.ebana ratala user posted image  user posted image  user posted image

Zvezdica 07.10 mam UZ. Upam, da ti rata takrat. Tud Hedi spet snubim user posted image

Abra ja res je (smajlikisespepelomposipa). Oktobra torej user posted image

Zarja hvala za dobre novičke user posted image

Šuki čimprej pridi domov user posted image . Te nestrpno pričakujemo.

Gretka na drugi sem bila. Men prav res dobro dene user posted image . Upam, da boš kmal spet na dobrem glasu user posted image . Daj atu večkrat lapa spuli. Te pogrešamo tlekele user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 334
24.9.2008 19:11:30   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75

Sem videla da se je Pija javila pa sem mislila da se je že javila z veselo novičko, ker je že sedem ura. Pa nas ona še kar drži v napetosti, zdaj sem pa že jaz živčna, kot da bi šlo zame.

jaz sem tud že firbčna...tak filing sem imela tud pri Ajski....

Horny Teddy

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 335
24.9.2008 19:12:05   
bambi75
Sisy tebi pa res želim da je to tapravi plus in ne od stopke in da se ti v nedeljo pokaže en močan +

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 336
24.9.2008 19:12:12   
zarja1
Zarja hvala za dobre novičke user posted image

nič hvala...pripopaj slikco!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 337
24.9.2008 19:12:35   
gigi1

Zarja nič nisem dolžna user posted image  user posted image  user posted image . Nič obljubila. Sem rekla, da bo težka user posted image .

Kaaaaaaaaaj? Seveda si sam se ne spomniš. Ti ti!!!! Kaj težka...jaz sem dobla user posted image  in sem kar 3 kg zgubla.......user posted image user posted image user posted image

No....sam, da lahk pomagam pa sem vesela user posted image  user posted image  user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 338
24.9.2008 19:14:43   
kajsica
Zarja, ja sem zadnje čase res več pri zobozdravniku kot pa pri G user posted image user posted image user posted image . Mi je poleti en zob fajn počil (drugače imam tudi jaz precej zdrave zobe), pa mi ga je moja zobozdravnica, ki dela na koncesijo skor zaje..bala. No potem sem se pa odločila in šla k privatni, ki me je seveda dala najprej na slikanje (pri moji bivši nisem bila najmaj 10 let na slikanju) in sem ji povedla da grem v postopek, pa da bi rada če je kaj da mi prej poštima. No in prvo mi je tisto razvalino od 7 popravila, potem še 2 zoba, ki sta imela pol bele in pol sive plombe in se je na sliki videlo, da je začelo to pokat, sedaj pa še 1 spredaj, ki sem si jo zbila v 5 razredu osnovne. Pa mi je moja bivša tako naredila porcelan, da je bila groza, saj meni, drugi tega niso opazili. No in sedaj hodim, še to lepotno napako popravit, so pa probe....boli me pa tolk...hudiča mi je morala dlesen umaknit in je neko nitko potopila v neko zdravilo in mi potlačla vse za dlesen, da se odmakne, sedaj pa boli ko....in je še dlesen plava user posted image , da bo potem porcelan lepo sedel in se ne bo videl rob kot sedaj. ma sem napisala celotno problematiko mojega gipisa user posted image user posted image user posted image

Lučka, ja november bo 1 2 3 in bomo navijale, navijale! zobozdravnika pa se tudi jaz bojim, samo ta je res nežna, pa vse ti razloži kaj bo delala....res mi ni več panike it k njej.

Mandreja, no ja kaj so pa tebi delali. Upam, da se vse skupaj čimprej umiri. Pikola me pa rs zanima katera je to bila. Jaz tam res nimam slabih izkušenj s komerkoli. Bi te pa prosila, če mi lahko na zs napišeš katera je bila, da se je vem izogibat, napram temu, da me grand finale čaka v bližnji prihodnosti.

Pija, kaj je sedaj??? palčka doma, mi babe čakamo???? A nas moreš res tako za nos vlečt?!

O Gretka, si kaj preskušala napravice??? Bo šlo????

Gigi, ja še malo pa bom spet mantrala user posted image , se bliža ura za špikice!!!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 339
24.9.2008 19:14:51   
Pija76
 He he he, ravnokar sem lulala.....

Gigi ne nouser posted image , veš da se zelo sensitive zadnje čase....TI ti!!

...no da ne bo pomote za prvi stavek, ne na palčko....

Dej punce nehimo do ju3, ker pol bo pa -, pol bo pa klinc....

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 340
24.9.2008 19:15:02   
lara light

Hvala Zarjiuser posted image user posted image user posted image  oh, kako sem zdej vesela...yahoooouser posted image user posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 341
24.9.2008 19:16:06   
bambi75
Gretka helooo. A si že boljš.
Verjetno bom kar k tvojemu možeku škatlo prpelala.

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 342
24.9.2008 19:16:43   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: M.L.B.K.

Pija - user posted image user posted image -hvala. Ma meni se tudi zdi, da bi test jutri že moral prav pokazati. Lara npr. je imela ET tudi drugi dan, pa se mi zdi, da ga je delala že 12. da.

meni je pokazal bc že 11.dan sicer bledo črtico, 12 dan pa cb jasen plus; navijam MLBK!user posted image

Pija, saj vem, da boš ŠELE ju3 lulala na palčko....komaj čakam ju3!user posted image  Dej pokliči še mene, da ne bom vstajala sred nočiuser posted image

Lučka, sonce moje rdečelaso, vse se bo uredilo, gigi že veuser posted image

Zvezdica -nosečkica kupla h20 -hiška spucana, hvala za nasvet.user posted image

Gigi, kukuuser posted image

Grethy, pozdravček tebi in Blančiciuser posted image

Punce, z Netko sva klepetali dve uri in pol, ja v živo ja, končno sva se našli..saj ne vem, kako bi opisala, prekrasno bitje, vse naj, naj...upam, da res naslednjič prideva skupaj na shod, da jo spoznate še ostale.

Netka, hvala za vseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu taraji)
Neposredna povezava do sporočila: 343
24.9.2008 19:17:24   
zarja1
...no da ne bo pomote za prvi stavek, ne na palčko....

sem že nasedla, pol čez tri minute pa šele vidla zadnji stavek...ti ti ti user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 24.9.2008 19:18:23 >

Horny Teddy

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 344
24.9.2008 19:18:13   
sonček33
Netko tudi jaz poznam v živo in se strinjam - super punca, svaka čast.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 345
24.9.2008 19:19:43   
Pija76
Zarja od zdaj naprej bomo tebe klicale TITITI, upam, da zraven še ne žugaš s prstomuser posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 346
24.9.2008 19:21:26   
zarja1

Zarja od zdaj naprej bomo tebe klicale TITITI, upam, da zraven še ne žugaš s prstomuser posted image

o ja žugam žugamuser posted image .......bi obe z Gigi kar user posted image

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 24.9.2008 19:22:16 >

Horny Teddy

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 347
24.9.2008 19:23:14   
kajsica
Pija, packa user posted image ....jaz pa čakam pa čakam user posted image ....no mislim da ostale tud...nas pa res na elastiki držiš.

MLBK, tudi zate naviojamo za jutri....bo padel testek!!! Dajmo babika!

Bambi, ko je bila Gretka pri meni, sem ji neki zate poslala, pa čeprav te ne poznam, mi je povedla za eno tvojo grdo navado, ki je tudi moja bivša (upam, da veš o čem govorim). No le uporabi tisto zadevo....sam če pa ti še to ne bo pomagalo, potem pa je res konec s teboj user posted image user posted image

LL, mami naša, lepo da sta se spoznali z netko. veš pa da ste vse vabljene na naslednje srečanje. Več nas je bolj veselo je!!!!

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 348
24.9.2008 19:24:15   
pikovit
Pija a čmo kar ploskat žeuser posted image user posted image user posted image
Gigi helouuu
Shuka super se je rešilo.Bravo puncauser posted image

Zdele grem pa jest večerjo,pol pa nazaj k vam.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 349
24.9.2008 19:25:18   
zarja1
Pikovitek a si kaj povprašala v Mb glede brifa????? Daj jih malo podvizajuser posted image

Horny Teddy

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

DOJENČEK
riba5

ALI IMATE V BLIŽINI DOJENČKA DOMAČE ŽIVALI

DA (37%)

NE (49%)

OBČASNO (14%)

Število vseh glasov: 217

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!