Anonimen
|
Pozdravček, mali cartkani štrukeljčki in mamice..... ! Trenutno mi je malo uspelo sesti za rač. in prenesti slikce iz fotoaparata na rač., pa sem mimo grede še na "domačo" stran pokukala, čeprav se nisem javila že ohhhoho časa. Saj ste tudi takšnih pozdravčkov vesele, a ne ?! Tudi pri nas imamo vsega po malem, tako kot pri vas. Vse od joka, napenjanja, smrkavega noska, cartanja in nošenja po rokah, polivanja, veliko pranja in likanja, uživanja ob kopanju, spanja včasih ne in včasih ja,....do simpatičnih začetkov čebljanja in zapeljivih in nepozabnih nasmeškov. Za enkrat je vse skoraj prelepo, da bi trajalo dolgo. Morda se bodo že kmalu poznale posledice AD3 kapljic, katere sem danes dala prvič in to kar 7 kapljic na enkrat, tako kot so nam predpisali. Prvo posvetovalnico smo imeli v petek. Otmar se je v enem mesecu kar lepo "okrepil ", saj je pridelal cca 1,5 kg in 6 cm (5050g in 58 cm). Ampak, ker se samo doji, je vse OK. Pamperske nam za enkrat še lepo služijo in z njimi še nimamo težav in še ne "spuščajo". Morda zato, ker imamo široko povijanje in tetra plenice vse zadržijo ali pa prestrežejo, kar bi šlo sicer preko . Po izkušnjah pa bo prišel tudi dan zamenjave Pampersk za katere druge. Smo pa imeli prejšnji teden dvakrat premočeno, ampak ne zaradi slabih Pampersk, ampak zato ker sem ob hitenju oblačenja pri odpravljanju v vrtec sploh pozabila dati Pampersko pod široko povijanje...... . Še dobro, da je bilo obakrat takrat na sporedu samo lulanje ......Z avtom se voziva že od 3 tedna, saj se peljeva vsak dan po Erazma v vrtec, v mini šoping pa sva šla sama samo enkrat in še to mimogrede, ko sva bila na sprehodu v mestu. Drugače grem v trgovino raje sama ali pa gremo vsi 4. Sem preletela zadnjih nekaj strani in sem nameravala več stvari pokomentirat oz. odgovorit, vendar ne bo šlo. Me čas preganja (Otmar na srečo spi). Lahko pa poskusim prilepit slikce naših dveh korenjakov. Če mi bo uspelo. Teoretično vem, kako to gre, poskusila pa še nisem. Otmar, star en mesec in tri dni. Res je malo preveliko. Sem na vsak način želela poskusit z malo večjo velikostjo ...; Še eno dodam v tej velikosti, druge drugič popravim. Erazem, 3 leta 9 mesecev - muca maca z mlečnimi brkicami.
< Sporočilo je popravil PABLO -- 23.9.2008 13:32:13 >
|