Zoja Miša
|
Gajka hvala za kavico, sem jo potrebna. Pikica je spala le na 3 ure, jaz pa sem si še pumpala, torej mi je ostala le 1,5h, skupaj, sem jih ponoči naklofala le 4,5h No, danes bom bolj zombiju podobna. Pa pediatra imamo! Tako da spanje sedaj res odpade, ker moram še toliko postoriti. Pikica sicer spi, ampak že drugo rundo tako nemirno, da ne vem kaj ji je. Kaja, aspirator kupila sem ga v lekarni stal pa je 39,00 eur. Anita, v Kamniku se začne telovadba mamic z dojenčki, pa mi povej, boš hodila?, bo pa predvidoma vsak ponedeljek od 16-17h. Jaz se odločam med Domžalami (tam bo vsak torek od 10-11h), in Kamnikom, pa se ne vem odločiti. Začneva pa lahko hoditi, ko bo Kaja Lina dopolnila 8tednov, torej 11 oktobra. Neža, vse naj naj.... Krisya, mi ta preskok orng občutimo. Tamala bi jedla vsaki 2 uri in to več kot prej!!! Sayuri, imajo in to še ful luštne bundice!!! Pa šale in rokavičke in pajecke...Joj, vse bi lahko pokupila! Tejkaz, super, očitno si naraven talent! Hura za take voznice!!! Šibam še kaj narediti, dokler lahko. Pediatra imamo ob 13.15h