tinka14
|
helou. pridne čveke ste, ni kej. vas pogosto berem in upoštevam pri različnih nasvetih. js se kr ne spravim zraven kej napisat, ker se vedno spravim h računalniku, ko dojim, z 1 roko se mi pa glih ne da matrat (zdejle se bom potrudla ). ko pa malček pokloni kakšnih 15 minut spanja, pa že laufam po hiški... cotke... sesat... kuhat... pospravljat... jest... sej veste, kok je. uglavnem, jutri nejc praznuje prvi mini rd - 1 mesec in ima tudi posvetovalnico, danes je bla še zadnjič patronažna tuki, smo mel kr precej obiskov, ker po bolnišnici ni dovolj pridobival na teži. zdej je mnda ok: 4930g ima, ob rojstvu je mel pa 4390g. bomo še jutri slišal kako je. kako dolgo pa kej traja ta pregled, kakšno uro? ob 11.30 mamo uro, ob 13.30 pa mora v službo, upam da bomo gotovi do takrat. noči mamo super, ponavadi spi od 9-10h pa do 5 ali 6h. ampak je pa posledično potem cel dopoldan lačen in tudi čez dan ne spi glih kej velik, razen v vozeku in po malem popoldan. sem pa zdej ugotovila, da neznansko uživa v jajčki, da kuka naokrog, če leži na sedežni, se začne kr jokat. kopanja so super, sam ko ga brišem se mi vedno ful joče, ne vem, a ga zebe (toplo mamo dovolj, pokrit je tudi) al kaj? kok so vaši po kopanju? kopam ga pa zdej vsake 2 dni, zdej, ko ni več vroče. tolk sem misla, da mam za napisat, zdej sem pa kr pozabla, kaj vse sem hotla. pa drugič, če se spet kej spravim zraven . lepo bodite mamice.
|