|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
22.9.2008 21:40:44   
bella02
Zoja Miša, sem te za 3 sekunde prehitela user posted image user posted image user posted image . No, fajn spi!

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
22.9.2008 21:40:46   
Zoja Miša
Bella, jaz sem tudi elektronski aspirator kupila. user posted image  Za enkrat ga k sreči še ne rabimo, a ko bomo upam, da se obnese!
Pa veš kaj, pošlji mi link s temi smiliji prosim, sem ga založila, pa so mi te tvoje slikice in smiliji tako cart!user posted image user posted image user posted image  Hvala

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
22.9.2008 21:41:17   
Zoja Miša
Ja, in v drugo ti je spet uspelo!user posted image user posted image user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
22.9.2008 21:42:18   
bella02
Zdaj pa za 2  user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1154
22.9.2008 21:45:42   
bella02
Glej, upam, da mi uspe. Nisem še nikol linkov pripenjala sem gor. Drži pesti!

http://www.hiti.dk/animationer%20index.htm

Men so tolk simpatični in se kar mal igram z njimi. No, da vidimo, če bo uspelo.

Neposredna povezava do sporočila: 1155
22.9.2008 21:49:43   
bella02
user posted image user posted image user posted image zame user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1156
23.9.2008 6:56:45   
gajka
Dobro jutro! user posted image za lepši dan je skuhana! user posted image

Za nami pa je ena zoprna noč. Rok se je okrog 3h zjutraj začel ful zvijat kot da ga ful matrajo vetrovi oz. da se ne more pokakat (pa je včeraj kar nekajkrat orng kakal). Pa ne pomaga nobena masaža. user posted image Joče sicer ne, ampak spušča ful jamrajoče zvoke. Sem mu dala kakšno uro nazaj vetrovne kapljice, zdaj pa čakam, da bo kak učinek. Kakšen nasvet?

betty
- AD3 kapljice sem jaz sicer dala Roku dvakrat, ko je bil star 1 mesec, pa je bila malo huda reakcija. Potem sem počakala, da je dopolnil 6 tednov in jih spet začela jemat. P mi je rekla, da naj začnem z 1 kapljico in dozo povečujem na 2 dni, jaz pa sem raje dozo povečevala na nekje 4 -5 dni.

tejkaz - jaz sem tudi dobila Cerazette, pa še tudi čakam na prvo M.

anaya - jaz Roku najprej kanem ene 2 kapljici fiziološke v vsako nosnico. Nato pa z najmanjšim nastavkom na aspiratorju posrkam zadeve ven. Je pa treba zunaj malo nosnico stisnit ob nastavek, da se vakuum ustvari.

Neposredna povezava do sporočila: 1157
23.9.2008 7:51:25   
naty13
Jutro.

Gajka hvala za user posted image . Pa vam še jaz pošiljam user posted image . (se mal igram, Gajka saj nisi huda)user posted image

Naša noč super. Nejc spal od 19h-7h, Jošt od 19.30-3.15, pojedel in spal do 7h. user posted image

Gajka vetrovne kapljice nam delujejo tako, da ga pomirijo in seveda njegov trebušček, nikoli pa po njih ne kaka, ali pa še le naslednjo rundo hranjenja, če že cel dan ni. user posted image

Zoja Miša super, da si dobro včeraj opravla. user posted image

pa pa

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
23.9.2008 7:55:06   
kaja02
jutro!!

gajka, hvala za kavico, sem jo nujno potrebna, imam Kajo še vedno doma, ker kašlja kot zmešana.
zdaj pa  še Leja bolna ( kašlja, kiha, vročine nima), pa grem kupit aspirator in vem, da je blo že velik napisanga o njem, sam se mi ne da iskat za nazaj, torej katerega - aspirataor- najbolj priporočate onega na vdih ali onega električnega in kje ste jih kupile!!!! Prosim za čimprejšni odgovor, ker bom dopoldne šla ponj, pa ne bi rada zopet kupila ene oslarijeje, potem pa  kupovala novo ( ma sej to ves čas delam , pol pa se sprašujem kam gre dnaruser posted image )

neža- vse naj najuser posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
23.9.2008 7:57:03   
kaja02
zoja miša- vidim, da si kupila elektronskega, pa me zanima kje in koliko je stal!!!

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
23.9.2008 8:15:43   
nell
Dobro jutro še od mene!

Naš Tibor je že spet v mojem naročju...tokrat ga sračka upravičeno - ga neki krči spet žulijo. Moj se heca, da ma dons tremo, ker gre v posvetovalnico, men se pa revček tok smili. Ves zaspan je, pa ne more pančat.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
23.9.2008 8:16:41   
gajka
kaja02 - midva imava od sobote elektronskega (tegale: http://www.diafit.si/tree.aspx?nodeid=65). Kupil ga je user posted image v lekarni, cena pa je bila, mislim da, okrog 37 EUR. Je zjutraj klical tja, če jih imajo in kolikšna je cena, pa so mu rekli, da so ravno dobili novo pošiljko z malo nižjo ceno, drugače so okrog 42 EUR. Imajo pa neke podobne tudi v BabyCentru, cena je tudi okrog 40 EUR. Ti pa priporočam še fiziološko od Nivea-e (dobiš v vsaki malo večji trgovini, jaz sem kupila v Intersparu), ki je v takih majhnih ampulcah, da ful simpl kaneš nekaj kapljic v nosek in potem posesaš ven.

< Sporočilo je popravil gajka -- 23.9.2008 8:23:05 >

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
23.9.2008 8:18:59   
gajka
Neža7 - vse najboljše! user posted image  user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
23.9.2008 8:29:40   
Krysia
Dobro jutro.

Gajka, hvala za kavo. Pa upam, da zdaj Rok lepo spančka - tako kot moj user posted image

Neža7, vse najboljše!user posted image

Betty, midve imava pa obe Roka pa še isto pediatrinjo user posted image Pa naš je tudi v čakalnici lepo spančkal, potem je bil pa cel halo pri zdravnici user posted image No, je treba pokazat, da imamo močen glas ... Sam da ne bova na koncu ugotovile, da sva še kakšni sosedi user posted image

Tejkaz, kako vožnja?

nell, dobor opravite na posvetovalnici pa čim manj krčev vam želim!

Aspirator: moj user posted image je šel včeraj v BC na Rudniku in v Pikapolonico, pa jih nimajo user posted image V BC- ju jih dobijo naslednji teden ... ampak Rok ima zdaj zamašen nosek, tako da ne vem - danes gre pogledat še kam drugam ... Do takrat se bomo pa matral s fiziološko in z vato, da vsaj za silo spucamo nosek. Pa sej ni tako hudo zamašen - med dojenjem diha normalno in tudi na splošno ne diha skoz usta, sam se mi ful smili, ko med dihanjem take čudne zvoke spušča ... Sam upam, da ne bo šlo to kam naprej ... da mi ne bi fasal kakšnega vnetja ušes al pa pljučnice ...

Drugač smo imeli pa včeraj  nek čuden ritem - mi je spal od 11h do 17h user posted image Upam, da ne bo zbolel ... potem smo pa spali od 20h do polnoči, pa pol do 4h, pol je pa hotel že ob 6h jest user posted image Če se prav spomnim, je pri 6 tednih nek preskok, ko se povečajo potrebe po hrani al kaj že. A je to mogoče to?

Sem pa včeraj prehitro pohvalila sab simplex ... smo imeli pestri 2 uri popoldan ... sam je blo potem boljš ...

Ok, se slišmo pol, če me ne bo Rok preveč okupiral ... Lepo s eimejte pa upajte na kakšen odmerek sončka da šibnemo mal na sprehod ...

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
23.9.2008 8:39:11   
gajka
Krysia - moj Rok zdaj že 2 uri lepo spančka zraven mene, je napihovanje popustilo. user posted image Greva pa danes po nekaj dneh spet malo ven (čakam, da se zbudi in poje svoj froštik user posted image ), ga te dni zaradi zamašenega noska nismo ven vozili. Glede elektronskega aspiratorja pa ti predlagam, da poglejte še v lekarnah - je sicer drug proizvajalec kot pri tistih v BabyCentru, cena je pa približno enaka. Glede dojenja pa imamo tudi pri nas vsake toliko kakšne napade lahkote in se dojimo na bolj pogosto kot sicer.

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
23.9.2008 9:10:01   
sayuri
Jutro user posted image  Tudi za nami je zoprna noč. Skoz sta na joški visela. NAjprej vztrajam in vztrajam in upam, da bosta potem spala.... Potem grem pa proti jutru flašo narest, ker pr men več ne teče ven. PA včeraj sta jedla na 2 uri tud čez dan user posted image  Mislite, da jima je že premalo 90ml + še pri meni user posted image user posted image user posted image

Tko bi nekam šla danes - h komu na obisk, pa so vse moje prijateljice po službah user posted image . PA mož mi je ta mali avto pustil, kamor ne morem dveh lupinic notr spravit user posted image .

Je kakšna prostovoljka za likanje? user posted image  Imam dva orng kupa user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
23.9.2008 9:11:53   
sayuri
Zoja Miša v H&Mu imajo že bundice? Potem bom šla pa tja ob priliki pogledat. user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
23.9.2008 9:15:44   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Je kakšna prostovoljka za likanje? user posted image  Imam dva orng kupa user posted image

Pa še meni, pa še meni user posted image

Uspešno prestala prvo vožnjo. Bilo mi je full všeč in komaj čakam na četrtek ko spet vozim. Me je pohvalil, je rekel da kar ne more verjetni da še nimam izpita. Da imam full filing med sklopko in gasom. lepo speljujem in zaviram. Bravo jaz user posted image user posted image

Spali smo odlično. Oba sta zaspala ob 20.00, Jaša se je zbudil ob 1.30 in nato ob 5.00. Potem je pa še dremal do osmih. Eva je pa spala konstantno do 5.00 potem pa še dremala do 6.00.

Jaz znam pa že  enega Nodija na pamet user posted image Smo ga gledali že neštetokrat.

Tamali se pritožuje

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
23.9.2008 9:31:49   
sayuri
tejkaz, bravo za prvo vožnjo. user posted image user posted image  Je fajn, a neuser posted image

user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
23.9.2008 9:52:05   
sandra123
Najprej en lep pozdravček vsemuser posted image ...sem videla, da sem že med pogrešanimiuser posted image , ja, pomanjkanje časa me daje...
Moji princeski pridno rasteta, še vedno ju dojim, pa seveda brez dodatka ne gre...Mojo Tejo dajejo krči 100 na uro, sploh ne vem več, kaj še naj naredim...nobene kapljice nimajo takojšnjega učinka, potem pa revica še v spanju kričiuser posted image user posted image ...Mi lahko poveste, a je to normalno, da se samo 1x na dan pokakcauser posted image , Taja se večkrat na danuser posted image ...
V glavnem...včeraj sem imela G pregled, je vse ok, dobila sem recept za tiste nove tabletke...najbolj presenečena sem bila pa nad tem, ko mi je G na UZ-ju pokazala, kako lepo zrelo jajčece imam v desnem jajčnikuuser posted image ...ja, M bom baje dobila v kratkem časuuser posted image , pa če bom kaj user posted image , se moram obvezno zaščititi, ker drugače lahko takoj zanosimuser posted image ...

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Pa še meni, prosim user posted image user posted image user posted image ...pa saj ne morem verjeti, da se mi mali dve vedno zbudita, ko hočem likatuser posted image ...sem v nos. zgleda preveč likala, pa mi zdaj ne pustitauser posted image user posted image user posted image ...

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 23.9.2008 9:56:26 >

Lp, Sandra

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
23.9.2008 9:55:19   
Zoja Miša
Gajka hvala za kavico, sem jo potrebna.
Pikica je spala le na 3 ure, jaz pa sem si še pumpala, torej mi je ostala le 1,5h, skupaj, sem jih ponoči naklofala le 4,5huser posted image  No, danes bom bolj zombiju podobna. Pa pediatra imamo! Tako da spanje sedaj res odpade, ker moram še toliko postoriti. user posted image user posted image user posted image  Pikica sicer spi, ampak že drugo rundo tako nemirno, da ne vem kaj ji je. user posted image

Kaja, aspirator kupila sem ga v lekarni stal pa je 39,00 eur.

Anita, v Kamniku se začne telovadba mamic z dojenčki, pa mi povej, boš hodila?, bo pa predvidoma vsak ponedeljek od 16-17h. Jaz se odločam med Domžalami (tam bo vsak torek od 10-11h), in Kamnikom, pa se ne vem odločiti. Začneva pa lahko hoditi, ko bo Kaja Lina dopolnila 8tednov, torej 11 oktobra.

Neža, vse naj naj....user posted image user posted image user posted image

Krisya, mi ta preskok orng občutimo. Tamala bi jedla vsaki 2 uri in to več kot prej!!!

Sayuri, imajo in to še ful luštne bundice!!! Pa šale in rokavičke in pajecke...Joj, vse bi lahko pokupila!

Tejkaz, super, očitno si naraven talent! Hura za take voznice!!!user posted image

Šibam še kaj narediti, dokler lahko. Pediatra imamo ob 13.15h

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
23.9.2008 10:08:24   
bambi14
Jutro,

hvala za kafetko, jaz pijem belo kavo(knajp al pa divko,...z kozjim mlekom).

Vidim, da ste mele ene kr divjo neprespano noč. Mi pa že 2 dni spimo od 00- 6.00 in potem še 6.30- cca.10. Totej sedaj že jamra posračkana do ....

Meni ni jasno kako lahko traja pumpanje mleka 1,5 ure zoja miša, jaz si včasih iztisnem na roke pa imam v cca 10-15 min 70ml.

ajd,...plenice kličejouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1172
23.9.2008 10:11:27   
sandra123
Bambi...rabim malo pomočiuser posted image ...kako je s temi glicerinskimi svečkamiuser posted image a se kupijo v prosti prodaji??? Ali jo lahko dam moji Teji, da se bo končno konkretno posračkala??? Me skrbi, da jo slučajno kar naenkrat ne odgovarja Aptamil??? Je to možno???

Lp, Sandra

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
23.9.2008 10:12:15   
betty
bella - to verjetno pocnes z elektronskim apsiratorjem noska, a ne? jst tud razmisljam o njem. a ga imajo v baby centru?
moj danes se jesti ni mogel, dokler nisva notri nakapljala ful fizioloske in da je potem kihnil. nato pa je lahko jedel in normalno dihal.

Danes sem Roku prvic dala 2 kapljici AD3. Kr na dudo sem jih dala in jih je z veseljem polizal. Bojim pa se krcev, ker jih do sedaj ni imel, samo vetrove je imel in to taksne kot kaksen star dec.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
23.9.2008 10:17:06   
betty
Sandra 123 - cestitke za zrelo jajcece :) sedaj pa pazi... user posted image

Jst imam jutri popoldan  gin.pregled. Moz me bo peljal, ker se tam res ne da parkirat. Rokec bo prvic bil v varstvu pri babici. Nastimala mu bom mericu umetnega mleka,ce bo kriza.

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?