|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
23.9.2008 10:21:10   
betty
Krysia - jst sem doma na Lavrici. pa ti? kdaj imate pa naslednjic pregled?
Mi 22.10.08 ob 15 uri. tocno 2 meseca bo.

A na Rudniku v BC ter pikapolonici nimajo aspiratorja? potem bomo sli pa v lekarno.

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
23.9.2008 10:21:48   
tatly
ojla babike kak ste???hja jaz sem ze 23dni od poroda pa se se vedno nisem scistla...kak dolgo to traja???pa je res ko dojis da nimas m????aja kaj katera ve za kako delo ki se opravlja doma?

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
23.9.2008 10:26:33   
Vilika
Ku ku!

Mi smo imeli včeraj PRVI MINI ROJSTNI DAN user posted image .

Opažam da so bili mnogi otročki včeraj sitni - naš tudi ni bil izjema. Sem uspela samo 2 fotki naredit s svečkico, ker drugače se je skoz drl.

Potem sem ga pa kar pri moji mamici pustila za 6 ur, in sva šla z lubitom v LJ malo po nakupih. Kako je pasalo. Mami se je pa namučila z Vidkom user posted image . Kar naj vidi kako je, ker ne verjame da je naporen in misli da je tak ker ne znam dobro z njim...

Sem zapravla en lep kup denarja za cote - zame in za Vida, lubi je pa bol neko orodje gledal pa nič vzel.
Tudi bundice v HMju sem gledala, pa nisem nobene kupila in sedaj mi je žal user posted image , joj, jez koza.

Krisya  - naš Videk ima že od prvega tedna dalje tak ritem (sem se morala kar sprijaznit), da bi na vsaki 2 uri jedel - od 17.00 do 22.00, ali pa celo na uro.. Grozno je. Komaj umijem flašo pa spet jovo na novo.

Pa poje, pa polije. Pa bi spet jedel... in ne da se ga z ničemer drugim potolažit. Ga nosim, se pogovarjam, pojem, tlačim dudiko v usta, poskusim če bi morda malo čajčka... NIČ. Samo hrana in hrana. Katastrofa. Včeraj je pojedel 1150ml - težak pa je nekaj čez 5 kg (ne vem točno ker bo posvetovalnica komaj drug teden) . A pozna katera še kakšen primer tako požrešnega otroka? Tudi mleko smo zamenjali včeraj in aptamil na milumi, ki naj bi bil bolj nasiten pa ni zaenkrat izboljšav.

Zamenjat smo morali tudi že velikost cucljev in dudiko...

Bravo tejkaz za uspešno opravljeno prvo vožnjo!

Neža vse najboljše!

No pa se je zbudil - hraaana, prihajaaaaa

Čav čav

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
23.9.2008 10:34:15   
sayuri
Vilika, Vid je pa res pravi požerušček user posted image . Mi smo že skoz na Milumilu, pa ni nič kaj bolj nasitno, al se pa sam men tko zdi user posted image . Lovro je tudi takšen jedec. KAdar bi mu dala flaša, bi jedel. In bog ne daj, da 10ml manj prištimano v flaši. Takoj ve user posted image user posted image user posted image . Ti pa verjamem, da je pasalo včeraj nakupovat in malce spočit oči na cunjicah, a ne?
sandra naš Lovro kaka samo 1x dnevno ali pa na dva dni.

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
23.9.2008 10:44:51   
Zoja Miša
Bambi, 1,5 h traja vse skupaj - hranjenje, podiranje kupčka, previjanje (je bila fejst pokakana in to obakrat ponoči!). Pikico dam potem spat, pa imam še 30 min kaj delati z joški. Kaj vem zakaj traja, toliko. Ampak 3 ure se pri naši tamali šteje od takrat, ko se je zbudila, ne od takrat, ko je nehala jest. user posted image  Danes se je zbudila ob 4h, preden sva pojedli je bila ob 4.35h v postelji, a je bila ob 7h budna in lačna!!!user posted image  Kje sem šele potem jaz s pumpanjem... In potem sem lahko srečna, če spim 1,5h vmes. Vidiš sedaj?!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
23.9.2008 11:13:55   
bella02
betty, ja, na baterije je ta aspirator.

Tiste, ki ga ne dobite, imajo ga tudi v
http://www.proloco-medico.si/

tejkaz,   user posted image za prvo uro vožnje. Kot bi mene opisovala, sem komaj čakala, da grem spet vozit.

tatly, jaz polno dojim in sem zadnjič že dobila M. Sicer le 2 dni, sam pomoje to nima veze s čiščo, ker te že nekaj časa nimam več. Sem se pa čistila tam 5 tednov.

Zoja Miša, te občudujem. No ja, sicer bi verjetno tudi jaz to delala, saj za svoje težko pričakovane pikice naredimo vse, a ne?

Midve sva se prej skopali, se že nekaj dni nisva, ker je bila bolna, pa hiša je bila hladna, zdaj pa kurimo in ni prevelike toplotne razlike. Prej sem v kopalnici priklopila električni radiator, ostali prostori so bili pa precej bolj hladni. Zdaj je povsod prijetno toplo. In mala je uživala 100/h. Se raje kopava dopoldne, precej bolj uživa kot zvečer.

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
23.9.2008 11:25:24   
bella02
Neža, to je samo zate! Iskrene čestitke!!!

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1182
23.9.2008 11:28:13   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: sandra123

Bambi...rabim malo pomočiuser posted image ...kako je s temi glicerinskimi svečkamiuser posted image a se kupijo v prosti prodaji??? Ali jo lahko dam moji Teji, da se bo končno konkretno posračkala??? Me skrbi, da jo slučajno kar naenkrat ne odgovarja Aptamil??? Je to možno???

...ja v prosti prodaji, imaš pa posebaj za otroke, pa brez skrbi saj samo zmešča blato. Drugače pa saj veš, da je baje normalno, da dojenček ne rabi sračkat tudi do 7 dni. Čeprav bi verjetno jaz naredla paniko po 2 dneh.user posted image

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
23.9.2008 11:35:14   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Bambi, 1,5 h traja vse skupaj - hranjenje, podiranje kupčka, previjanje (je bila fejst pokakana in to obakrat ponoči!). Pikico dam potem spat, pa imam še 30 min kaj delati z joški. Kaj vem zakaj traja, toliko. Ampak 3 ure se pri naši tamali šteje od takrat, ko se je zbudila, ne od takrat, ko je nehala jest. user posted image  Danes se je zbudila ob 4h, preden sva pojedli je bila ob 4.35h v postelji, a je bila ob 7h budna in lačna!!!user posted image  Kje sem šele potem jaz s pumpanjem... In potem sem lahko srečna, če spim 1,5h vmes. Vidiš sedaj?!

ja vidim, da se nabere 10min+ 10 min......user posted image in že noči ni več.

Saj bo boljše, najhujše smo že dale skoz in se privadile nekako na nov tempo življenja.

Neposredna povezava do sporočila: 1184
23.9.2008 11:45:21   
tatly
ojjj...se nekaj moja pupa je gratala cela pikasta kot mozolcki..rdeci..je to od aptamila*

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
23.9.2008 11:50:07   
anaya
Jutro....

Meni pa  ni jasno kako vaši otročki spijo že ob 20h?? No sej moje dete tut spi ampak to se še zraven popoldneva drži ko spimo na 2 uri. Potem je od 22h do 24h dretje, pa od 24h do 6.30 spi, in potem jovo na novo spanje na 2 uri....

Jutri bi se mogli kopat prvič ( pa v petek bo že 1 mesec stara), do zdaj smo čakali popek, zdaj pa je prehlajena, zgleda se bo prvič kopala ko bo že sama stala user posted image .

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
23.9.2008 12:07:08   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

ojjj...se nekaj moja pupa je gratala cela pikasta kot mozolcki..rdeci..je to od aptamila*

Ne, to se koža čisti. Čisto normalno in vsak je dal to skozi.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
23.9.2008 12:07:59   
naty13
Sandra super, da nas prideš še kaj pogledat. user posted image  Pa tako plodna. kar fajn se zaščiti user posted image  Jaz sem mu dala dva dni nazaj ali tri glicerinsko svečko zvečer, ko ga je matralo, pa se je naslednji dan dopoldne šele pokakal. Se je pa umiril in zaspal. user posted image

Tejka user posted image user posted image user posted image  za prvo prestalo vožnjo in za vse pohvale. user posted image  Pa seveda za super noč. user posted image user posted image user posted image

Sayuri možno, da jima boš morala povečat dozo. koliko pa približno pri tebi dobitauser posted image  Ali vsakič dobita pri tebi in dodatek, ali kdaj samo dodatek user posted image

Evo jaz iz šopinga, sem bogatejša za ene kavbojke in tri majčke, pa še ob velikkkkkkkk evrčkov sem. user posted image user posted image  No Jošt je pojedel, zdej pa ne zaspat. user posted image  Bi zgleda po tanovem samo v vozičku spal. user posted image

pa pa

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
23.9.2008 12:32:01   
ozziebo
Pozdravček vsem. Naša zdaj spi, sem ji uvedla dudo, ker če ne bi samo na joških visela in nekaj cuzala, sploh ne sesala. Ko pa jo dam stran, pa vpitje. Sem se pa zdajle malo namatrala, ker jo je cel dopoldan ven pjuvala, zdaj pa vlečeuser posted image .
Zoja Miša, Lara tudi kaka obvezno ponoči, ob 1h ali 3huser posted image , in to do ušes user posted image .

Naty, user posted image  za šoping. Mi smo bili včeraj, sem izkoristila priliko, ker imamo 18.10. krst, pa "nujnooooo" rabijm kaj za oblečt.

Tejka, user posted image za vožnjo, še malo, pa boš profi.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
23.9.2008 12:33:08   
ozziebo
Neža, vse naj naj!!user posted image

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
23.9.2008 12:35:31   
naty13
Neža7 vse najboljše za rojstni dan

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
23.9.2008 12:37:16   
naty13
Jošt mi spet ne zaspi in ne zaspi. user posted image  Sem ga nesla gor v postlco, bomo videli, kaj bo.user posted image  Saj ni čudno, če se Nejc non stop dere, cvili in baše okrog njega. user posted image user posted image user posted image user posted image  Zdej, ko je pa Jošt gor je pa lahko na sredi dnevne, sedi tiho na tleh in se igra. user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
23.9.2008 12:38:13   
naty13
Uffffffffffff so nam barve mal zamenjal. user posted image  Amak mi je pa čisto presvetla. user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
23.9.2008 12:38:53   
naty13
Ja kje ste vse. Imam zgleda samogovore. user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
23.9.2008 12:39:07   
tejkaz
uf, grozna barva

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
23.9.2008 13:24:01   
Anonimen
Pozdravček, mali cartkani štrukeljčki in mamice.....user posted image

Trenutno mi je malo uspelo sesti za rač. in prenesti slikce iz fotoaparata na rač., pa sem mimo grede še na "domačo" stran pokukala, čeprav se nisem javila že ohhhoho časa. Saj ste tudi takšnih pozdravčkov vesele, a ne user posted image ?!

Tudi pri nas imamo vsega po malem, tako kot pri vas. Vse od joka, napenjanja, smrkavega noska, cartanja in nošenja po rokah, polivanja, veliko pranja in likanja, uživanja ob kopanju, spanja včasih ne in včasih ja,....do simpatičnih začetkov čebljanja in zapeljivih in nepozabnih nasmeškov. Za enkrat je vse skoraj prelepo, da bi trajalo dolgo. Morda se bodo že kmalu poznale posledice AD3 kapljic, katere sem danes dala prvič in to kar 7 kapljic na enkrat, tako kot so nam predpisali. Prvo posvetovalnico smo imeli v petek. Otmar se je v enem mesecu kar lepo "okrepil user posted image ", saj je pridelal cca 1,5 kg in 6 cm (5050g in 58 cm). Ampak, ker se samo doji, je vse OK. Pamperske nam za enkrat še lepo služijo in z njimi še nimamo težav in še ne "spuščajo". Morda zato, ker imamo široko povijanje in tetra plenice vse zadržijo ali pa prestrežejo, kar bi šlo sicer preko user posted image  user posted image  user posted image . Po izkušnjah pa bo prišel tudi dan zamenjave Pampersk za katere druge. Smo pa imeli prejšnji teden dvakrat premočeno, ampak ne zaradi slabih Pampersk, ampak zato ker sem ob hitenju oblačenja pri odpravljanju v vrtec sploh pozabila dati Pampersko pod široko povijanje......user posted image user posted image user posted image . Še dobro, da je bilo obakrat takrat na sporedu samo lulanje user posted image ......Z avtom se voziva že od 3 tedna, saj se peljeva vsak dan po Erazma v vrtec, v mini šoping pa sva šla sama samo enkrat in še to mimogrede, ko sva bila na sprehodu v mestu. Drugače grem v trgovino raje sama ali pa gremo vsi 4.

Sem preletela zadnjih nekaj strani in sem nameravala več stvari pokomentirat oz. odgovorit, vendar ne bo šlo. Me čas preganja (Otmar na srečo spi). Lahko pa poskusim prilepit slikce naših dveh korenjakov. Če mi bo uspelo. Teoretično vem, kako to gre, poskusila pa še nisem.

Otmar, star en mesec in tri dni.

user posted image

Res je malo preveliko. Sem na vsak način želela poskusit z malo večjo velikostjo user posted image ...; Še eno dodam v tej velikosti, druge drugič popravim.

Erazem, 3 leta 9 mesecev - muca maca z mlečnimi brkicami.

user posted image

< Sporočilo je popravil PABLO -- 23.9.2008 13:32:13 >

(odgovor članu bambi14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1196
23.9.2008 13:41:09   
dojenč
pozdravček šeod mene.ste take klepetulje da vam več ne sledim.
najprej bi rada vsem kiste praznovalevoščila za rojstni dan, bodite zdrave in vesele.

mene pa nekaj zanima,moja pikica bo 4.10 stara 2 meseca, pa glavico še kar sama gor drži, no kdaj pa kdaj malo zaginglja,
kako je pa pri vasih malih?
tiste ki imate tamale na flaški, kdaj naj zamejam cucelj iz 1 NA 2?

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
23.9.2008 13:45:13   
Tamy30
ojla mamice in dojenckiuser posted image
tudi jaz sme na hitrco vas prisla malce pogledat in pozdravit. Mi pridno rastemo. JUtri imamo drugo posvetovalnico in upam da jo bomo tudi jutri zakljucili tako kot treba. Na prvi naju je pediatrijnja napotila v bolnico ker je slisala sum na srcku. No, to je zdaj ze za nami in smo OK. SMo se lepo pozdravili, ocke, nosek, plenicni izpuscaj. Martina previjam na vsake 2 uri, in se res pozna izboljsanje, ko pa ima tako obcutljivo kozico.
Zaenkrat se peremo perilo in plenice samo s pralnim praskom in se ne dodajam mehcalca. A katera ze dodaja mehcalec?? Me je strah da ne bi dobil kake izpuscaje, samo sem pa ze navelicana teh tetra plenic ko so po 100x pranju se vedno tako trde. Se dobro da se vec ne previjamo na siroko, ampak imamo samo za brisanje in podobne reci.

Danes oz, vceraj sem dobila prvo menstruacijo po porodu. Hm, me malce obliva pot, nimam neke hude menze. No mogoce sele pride pravo izltjeuser posted image  Sem imela CR mogoce je zaradi tega malce sibka, kaj pa ve ste jo ze doble "teto iz Amerike"user posted image

Tak varuska javlja da se moj malcek prebujauser posted image

Lep dan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
23.9.2008 13:48:04   
Tamy30
u toja pikica pa je ze tak mocna. Lepo , moj bo v ponedeljek star 2 meseca. Ja no tak se ne drzi glave pokonci, ker se kar kima ko tisti kuzki, ko jih vozijo zadaj na avtihuser posted image

Jaz bom verjetno menjlala cucelj pri 3 mesecih, ceprav ze zdaj tako mocno vlece da je jojuser posted image  Samo ne vem kak v trgovini prodajajo, oz. kako pise na artiklih od katerega meseca naprej.

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
23.9.2008 13:50:10   
Anonimen

...moram naredit še en poizkus s 400 piksli user posted image . Saj ne boste hude, a ne

Ponosni starejši bratec Erazem je ta mesec navdušeno pričel s treningi

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?