nana35
|
Pozdravljene! Končno.Po 3.dneh se javljam na raport,mi internet ni deloval,nimam pojma kaj je bilo.No,malo se mi sanja,ja.Ker tašči spodaj več x internet ne dela,pride gor in resetira modem in rutarja,pa je rutarja predolgo resetirala,baje če ga dalj časa kot 4 sekunde,potem izbriše neke osnovne podatke.Ja in bratranec je prišel,tole ponovno vpisal in zdaj gre. Sem pa vas neizmerno pogrešala,res sem videla kaj mi zdaj pomenite,ko ni bilo šans,da se javim. Koala in Klepetka,hvala,hvala za skrb,za sms in vse napisano.Mi je kar malo krivo,da nisem sama javila,da sva ok,ampak če sem pa vsakič prižgala internet v upanju,da bo pa zdaj delal. Najprej... Vsem,ki ste praznovale rojstni dan,vsem malčkom,ki ste praaznovali mini rojstne dneve ko se nisem javila želim vse naj...najboljše ter vsem,ki ste bolani želim da žimprej ozdravite. Če bom uspela vse prebrat-bravo jaz,ampak dvomim. No,Klemen že stoji v stajici,drugače smo zdravi,bili smo pa danes prvič na avtobusu,ker je bil zastonj cel dan in smo rekli,da je treba otroka peljati z avtobusom in smo šli v mesto in nazaj Navdušen ni bil ravno preveč,ker je raje cvilil in kričal,pa skakal,se obračal od radovednosti in še in še... Na volišče nisem šla,ker se mi ni dalo,sicer pa nikoli ne grem.Vem,da ni prav,ampak tako pač je.Bom pa hodila,ko se bom zresnila. Anchikaa,sem opazila tvoj nov avatar,lep je,kakor zmeraj.In čestitke,vidim da ste dobili zobek. Takale goba za ikebane pa se dobi v cvetličarnah in tudi v Obiju,Bauhausu....in drugih velikih trgovinah,pa povsod kjer imajo rože. ursalara,krasne slikice,posebaj z mamo manko . dašabina,tudi tvoje slike so krasne,lepe otročke imaš. klaja,moj otrok prime mene tudi za roke,ko hoče hoditi,ne vem,kako to,ampak če ga primem kje drugje,se kar izvije in me prime nazaj za roke. sunny m. za Nejin zobek. Nalin, tudi Jonasu za zobek. ursulina,tudi vaše slikice so lepe.Lenart pa prav posebaj. martinca, za Patrikovo sedenje. klaja drugič ,seveda so tudi vaše slikice res lepe,punčki sta čudoviti,res ste lepa družinica. ljubljana,tudi tvoje slikice so lepe,sem pa že ko sem ti delala avatar videla,kako lep je tvoj Jakob. piba, za slike,lepe punčke imaš. IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ Nana sedaj pa te vidim da si se vrnila zato grem v miru spat Hvala ,hvala triš... Hana,vse najboljše!! Vid,vse najboljše za mini rojstni dan. Klemen,vse naj...naj... Vidim,da zobki rastejo kar po tekočem traku. Lepo spančkajte,pa še pridem kaj pogledat.