ursulina
|
pozdravljene!!! katja in lara, bravo za tako jasna stališča... zdaj pa ne vem, ali je to stališče glede na splošno politično stanje pri nas ali komentar na mamino glasovanje no, pa verjetno bolj prvo... no, naš ZOO izlet je bil prav fin, mater smo gonili voz v klanec gor do muflonov bil je prav lep sonček, proti peti popoldan pa je zahladilo in smo ravno lepo prehodili cel vrt, popapali malico in šli domov... gledali smo hranjenje morskega leva in to je bilo zanimivo, pa slon tudi, pa mogoče leopard, ki je začel rjoveti od dolgčasa, kamela, ki je prišla pozirat čisto k ogradi. pri ostalih kletkah je bilo bolj zanimivo vse šavje, ki raste tam okoli in migeta v vetru - no, ki je tudi potegnil in smo dali gor trak... tako da majra, vljudno vabljeni v lj naslednji sončen vikend!!! tule pa fotoreportaža... (joj, a nisem rekla, da ne bo slikic nekaj časa...) joj, se dereš... dokaz, da je res sijal sonček... tale lev je pa lenoba... uffff, vi bi radi da gledam, jaz pa sem takoooo utrujen.... mami in ati, mislim, da smo si vse ogledali... kafič pa je na levo... no, majra, se strinjam s sunny, nauči katjo zdaj pospravljat :) klepetka, lenart še ne šiba po štirih, gre po trebuščku pa čez celo stanovanje :) na vse štiri se dviguje in probava se vsest in lest naprej, pa mu še nič od tega ne rata hoja in vodenje za rokice: tudi jaz se strinjam, da brez skoraj noben otroček ne pride čez, ampak recimo, da mi je dalo malo misliti in tega ne bom počela, kot da je to super dobro za otroka. pokazala sem članek tudi prijateljici, ki dela v vrtcu in je rekla, da kaj takega prvič sliši in da je zadeva zelo v redu napisana, da se bo tega v naprej držala... nalin, čestitke za zobek in postavljanje... katrin, super, da nimate problemov z varstvom, kako pa je v službi? vaney, si me nasmejala z opisom anžetovih pohodov po stanovanju... mi še nismo tako daleč, gre samo po vojaško po tleh, ampak se mi zdi , da bomo kmalu bolj intenzivno potelovadili... piba, glede zobkov smo mi na istem.. kukajo, pa ne pokukajo... nam pa očitno pomaga dentinox gel iz muellerja.... HB!! no, lahko noč vsem, volitve so končno mimo... in lipe ni v parlamentu, šmenta ti...
< Sporočilo je popravil ursulina -- 21.9.2008 22:44:46 >