|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke
20.9.2008 21:06:07   
petra *k
vidim, da je naša debata za gnes zaključena.
deja, fajn se mej gnes,izkoristi na puno, kaj veš kda boš naslednjič šla ven...
tatly pa meta, veliko cartanja vama želim- sem vama fošna, pa privoščim vama...
bodoča mami, čimprej zaključi z delom, pa počivaj, da ti nebo že zaj ven pobegnilauser posted image user posted image
morrak ti se tudi nič nisi javla od dopoldnevauser posted image user posted image  lep večer ti želim
ada, smo se ti kaj zamerli,da se več nič ne javišuser posted image user posted image
upam da nisem nobene ven spustla, drugače pa uživajte

čim lepšo in čim bolj mirno noč vam želim!!!
nočko

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
21.9.2008 9:48:24   
petra *k
dan!

kak je zaj opet to, jaz zaključim večer, pa zjutraj začnem??pa opet sem jaz začela stran, haha!user posted image  ki ste vse, še spite?? jaz že kuham pa pospravljam.

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
21.9.2008 9:53:37   
trezika
Jutro!
Js sn pa šele zdaj vstalauser posted image   Saj to ne bi blo nič takega, sam sva včeraj šla prva s fešte tk da sn ob desetih že spalauser posted image  Ne vem kaj mi je blo, sam sn ob devetih še komaj mela oči odprte...Pa še dragi je šel dans na šihtuser posted image
Pa mogoče se niti še ne bi zbudila sn sn tk laaaaaaaaaačna...grem si nekaj poiskatuser posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
21.9.2008 13:10:48   
petra *k
vau, gnes je pa res tema... buuuuu. če se me bojite???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
21.9.2008 13:11:11   
petra *k
mam samogovor gnes... user posted image user posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
21.9.2008 15:17:33   
Anonimen
evo me!

sem prišla ob pol6 domu in sem spala celo do pol 10user posted image . bila sem pa pijana ko user posted image . saj danes pa ležim že celi dan mi nekaj ni ok v glaviuser posted image ja sem pa res uživala, sma plesale z sašo celo noč niti sekunde nisma sedele, no razen ko sma šle na wcuser posted image .
v glavnem sedaj sem komaj prišla do računalnika je moj igrice celi dan igral

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 1731
21.9.2008 15:29:17   
Anonimen
groza nisem bila pijana verjetno več kot dve leti in sedaj spet naslednji dve verjetno ne bom. ob takih trenutkih vem zakaj ne pijem več.user posted image user posted image
BOLI me GLAVA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1732
21.9.2008 15:32:45   
Anonimen
petra maš zs!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1733
21.9.2008 15:56:49   
petra *k
sma si s sašo pisale prek maila, je rekla, da sta se fajn mele. jaz pa že ziher 1 leto nesem texasa vidla, pa še ziher 1-1,5 ga nem.no, saj ga ne pogrešam, samo te pa te pa ti paše, da se malo razplešeš pa znoriš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
21.9.2008 18:17:56   
Anonimen
meni je pasalo, da sem šla res plesat in sem malo pozabila na vse obveznosti, ki me čakajo doma.
sem bila strašno pod stresom zadjih14 dni in se sedaj res ok počutim. sicer bo jutri spet ponedeljek in delovni dan in težave pridejo kar takoj nazaj, če ne drugače samo v mislihuser posted image
vendar sem optimist in verjamem, da se slej ko prej vse porihta.

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 1735
21.9.2008 18:27:20   
TinaV*
Lepo pozdravljene!

Evo tudi mene koncno mi je uspelo prit se malo za racunalnik...kaj si nor sem zmantrana,HB sem stusirana user posted image  user posted image  ...tak sem delala danes da popizdis....pol 8 sem vstala s tem da sem vceraj sla pol 12 spat,er nismo bli fertik,danes pa sem ze kosilo kuhala (ker sem mela fotra pa mamo na obisku) a pa se strihali smo pa se ni fertik,pa vse je blo treba se pocistit...da se ti zmesa....utrujena sem ampak sem vas ze pogresala pa da vidim kaj je novega user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
21.9.2008 19:22:19   
Anonimen
kak fajn ko se pripravljate na porod. jaz bi tudiuser posted image

(odgovor članu TinaV*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1737
21.9.2008 19:31:09   
Anonimen
no moj je šel v nočno. in sma spet ostala sama.
petra kdaj pa tvoj gre oz. ali je že šel?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1738
21.9.2008 20:13:42   
TinaV*
kaj pa je  danes a grejo vsi user posted image  v nocno,tudi moj gre pocasi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
21.9.2008 20:24:41   
petra *k
ja, deja aleš je ša že ob 12.15, se pravi ob 13h je začeja, pa pride počasi domovuser posted image user posted image user posted image

deja zs maš nujno

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
21.9.2008 20:41:18   
Anonimen
bodoča mami kje pa dela tvoj, če seveda ni skrivnost?
ja zdaj bomo lahko čvekale ko smo sameuser posted image

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 1741
21.9.2008 20:47:43   
petra *k
deja, preveri na gmailu, če mi je uspelo??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
21.9.2008 20:58:08   
Anonimen
petra nič nisem dobila

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 1743
21.9.2008 21:29:06   
petra *k
pa je matej reka da sem vredi naredla. še enkrat probam, te pa če nebo uspelo, boma jutri probala, ker morem iti alešu nareti večerjo, je glih dumu priša. poglej čez par minut

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
21.9.2008 21:31:16   
petra *k
deja, mislim da mi je zaj uspelo. pret sem napisala com namesto si, tak da upam da je

nič babe, jaz vas zapuščam, grem porihtam moškega za v postelouser posted image user posted image user posted image  te pa spat počasi. lepo čvekajte, pa se čujemo jutri. nočko

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
21.9.2008 21:37:42   
TinaV*
hehe petra kdo bo koga porihtal user posted image  user posted image  user posted image  ....lepe sanje vama zelim,pa mirno nocko,mislim brez letanja na wc in to

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
21.9.2008 21:57:47   
Anonimen
hvala petra, mi je uspelo.
nič grem spat.

lahko noč

(odgovor članu TinaV*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1747
21.9.2008 22:01:35   
TinaV*
Tudi ti?   nic ne lepa sanje tudi tebi in lahko nocko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
21.9.2008 22:27:11   
TinaV*
Punce tudi jaz vas za danes zapuscam...citamo se spet jutri...lahko noc vsem ki se ne spite ....

NAJ VAM BO MIRNA ....

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
22.9.2008 8:13:49   
Anonimen
dobro jutro!

kako smo kaj?
jaz sem že aneja v vrtec odpelala, pa kavico spila in sem že v službi.

lep deževen dan!user posted image

(odgovor članu TinaV*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.